- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.641
Bende şaşırdım cnm
Dün fazlamı kaçırdıydın
Baharın dediği gibi aslında bşraz daha dikkat etsen sende çok daha fazlasını verebilecek potansiyel varucundan nile olsa 76 yı görmek iyi geldi Zuhal abla. :)
2.dopumdan sonra 76 yı görmüştüm aslında ama hiç 75 ş görmedim.haftaya görürüm inşallah.
Oleyyy OleyyyKilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 69.3
Fark 900 gr
Yüzde %1.28
Abla ananas yumurta ile verdim hepsini dün sabittim
Ooo bugün çalışkan arı olacan yani :))Dün merve sildi camları bugün ben gaza geldim. Önce kahvaltı sonra bezleri islatirim sonra camları sileceğim inşallah bana şans dileyin
Eeee niye içmiyon ki tatlımsu içmeyınce doymak bilmiyorum evet her öğün ekmk yedim dün şu ekmeği tamamen kesebilsem
Bilmiyordum boyle olacagini menuyu gormussundur o aclikla abartilacak birsey yemedim.2 dilim ekmek 1 kilo etmezki sabah 7.30 da tarildigimda 88.3 cikmistim. Hani yesem derimki hakettin boyle cikmasi normal detoksa kalkismasaydim belkide daha guzel eksi gelecekti. Neyse ilk ve son olsun biraz daha vaktim var bekleyip tekrar tartilip bildirimimi yaparim abla. Bu arada su an 87 lere tekrar dustum ama belki 200 300 oynar diye bekliyorum.Akşamda dediğim gibi detoks sonrası karbon hiç iyi gelmiyor cnm
Olsun en azından tecrübe etmiş oldun
Günaydınnn hanımlarrr
Ben önce kilo bildirimimi yapayım, iş çok yoğun olacak bugün, atlamayayım.
Sonra fırsat buldukça dünkü menümü ve geçmişi yazacağım.
Geçen cuma : 65,3
Bu cuma : 64,4
Aradaki fark : 0,9
Yüzde : 1,37
geçen cuma 77.4
bu cuma 76.8
fark -600
%7
geçen cuma 97,100
bu cuma 98,800
fark + 1,700
az su fazla ekmek sonucu hedef 95 derkennnn yaklaşamadım bile
Dünkü menümü yazıp geçmişe döneceğim, fırsat buldukça
07:15 2 dilim etimek, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin
09:12 nane limon
12:30 5 yk pırasa (pirinçsiz), 5 yk yoğurt, salata ve 2 dilim etimek
14:00 yeşilçay
18:00 dan 20:00 a kadar 1 dilim peynirli pide (pidesi çok inceydi), 1 sıkım çiğ köfte, 1 avuç kuruyemiş, 3 adet patates cipsi, 4 plastik bardak votka, 2 plastik bardak bira
2 litre su
Maalesef spor yok.
Yani akşam bildiğiniz tozuttum. hiç niyetim yoktu, aklım sürekli spordaydı, gidemeyecek olmak sinirlerimi bozmuştu. Offf larken doldurun ordan bir bardak dedim, sonrasında baktım su niyetine içmişim. Muhtemelen sağlam ödemim olacak, hemen dukan birasına başladım.
Bugünü karabuğday ve yoğurtla geçiştirecem. Ve 3-4 litre su içmem lazım bugün
Mefkurem sakın kızma olur mu, yağ gibi kaydı valla, Allah' tan artı değilim. Artı olsam napardım bilmiyorum. Ama midemi çok yordum tam da toparlanıyorken. Yine midem iptal, deli gibi yanıyor.
Günaydın herkese henüz tartilmadim niyrtliyim bugün biraz geç tartılacagim gecede çok uyandık ateş düştü biraz karın ağrısı kaldı oda bitecek inşallah
Kilo bildirimi
Geçen cuma 70.2
Bugün 69.3
Fark 900 gr
Yüzde %1.28
Abla ananas yumurta ile verdim hepsini dün sabittim
Zaten hep diyoruz cnm detoks çok mecbur kalınırsa yapılmalıBilmiyordum boyle olacagini menuyu gormussundur o aclikla abartilacak birsey yemedim.2 dilim ekmek 1 kilo etmezki sabah 7.30 da tarildigimda 88.3 cikmistim. Hani yesem derimki hakettin boyle cikmasi normal detoksa kalkismasaydim belkide daha guzel eksi gelecekti. Neyse ilk ve son olsun biraz daha vaktim var bekleyip tekrar tartilip bildirimimi yaparim abla. Bu arada su an 87 lere tekrar dustum ama belki 200 300 oynar diye bekliyorum.
Tebrikler tugce hadi son gün sık dişini
Günaydın kızlar
O mideye hem de
Canım bence senin düzenli bir diyet için hayatını düzene sokman gerek paramparça oldun
Tuğçe demek ki eksin çok daha fazlaydı ve her gramin listede önemi büyük perşembe bu şekilde bir menü hiç iyi olmamış listede olup söz veren birisi için
Canan aslında senden daha güzel eksiler gelebilir inanıyorum ben
odemdir o canım biraz bekle hopla zıpla
Tuğçeeeee süpersin cnm çok güzel gitmiş
Valla değdi ama abla açtım resmen şimdi kahvaltı yaptım kendime geldim oh mis gibi. Yok abla o eziyeti çektikten sonra karbon falan dikkat ederim zaten bu haftasonu plan da yok yemekli falanOleyyy Oleyyy
aç kalmana değmiş tatlıcım6 lar gelmişş hoşgelmiş
Aman bugün karbona dikkat et cnm
Ooo bugün çalışkan arı olacan yani :))
Eeee niye içmiyon ki tatlım
Ekmeği tamamen kesmen şart değil ama dengelemen lazım
Bak zaman çabucak geçiyor yazık değilmi cnm
Niye gel -gitler le oyalanalımki
Oo güzel canim tebrikler
Tbrkler cnm güzel sonuc daha iyi olabilirmis sanki tatlilara saldirmasan :)
Canini sıkma ödemdir ama biran önce biseyleri yoluna koyabillirsen iyi olur cnm yazmissin zaten su icmek ve ekmegi azaltmak gbi
Kizz naptin öle sen kendine daha yeni iyilesmiskem, hem o ictiklerinke kim bilir kac gr aldin valla daha güzel bi yüzde gelebillirmis
Allah kabul etsik canim. Cok sükür atesi düsnüs kuzeyin hadi tamamen iyilesir insallah
Oo güzel canim 69lar hayirli olsun darisi bana :)
Ah abla kusura bakma o senin değil benim tersliğim ruh halim ters bu aralar bugun bunu atlatıcam inşallahZeynepcim ben bütün geçmişi okurum hep
evet gördüm 2 sefer kimse yokmu diye yazmışın
Her gelen kimse yokmu diye yazıp çıkarsa sohbet nasıl olsunki
Hem niye lafı tersden anladın onuda anlamadım
Ben senin iyiliğin için bişeyler demeye çalışmışım
Döndüğünden beri farkındayım zaten cnmAh abla kusura bakma o senin değil benim tersliğim ruh halim ters bu aralar bugun bunu atlatıcam inşallah
Şükür önce eksini gördüm sonra menüyü
Ama doğrusunu istersen senden beklemiyodum bu menüyü özellikle prş.akşamı
Biz de geçen hafta öyle geçirdik canım atak falandı galiba bu hafta düzene girdi oğlum. Senin de dört beş gün oldu başlayalı galiba inşallah geçer iki güneHerkese Günaydın geçmişi okudum birazdan alıntılama yapıp kilo ma bakarım kızim dün gece 2 ye kadar ağlamaklı oturdu eşimin başı çok agriyodu saatlerce salon da gezdik napıcam bilmiyorum bu hafta hep böyleydi oyüzden buraya bakıyorum tam birsey yazıcam çıkmak zorunda kalıyorum duzenimiz alt üst oldu geç yatıp bu saatlerde kalkiuoruzşu an heryerim ağrıyor ve elim yüzüm sis umarım tartıya kötü yansimaz
Canım haklısın bugun yeniden doğmuş gibi görüp kendimi sil baştan yapıyorum ah 2017 çok yordu beni çok ama hayatımın en güzel hediyesini verdi oğluşumuZeynepcim bütün yazdıklarını okudum. Bir kendine gelir misin lütfen. Herşeyin üst üste gelmesi sinirlerini bozdu, hepimizin burada bulunma amacı zaten sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve birbirimize destek olmak. Hepimiz sinirli anımızda en yakınımıza çatarız. Evli olanlar eşlerine, ben gibiler annelerine. Şu an evet kilomuz normalin üstünde olabilir. Biz bunu farkettik ve sağlığımız için harekete geçtik. 10 kilo verdin ve birçok kişiye göre 2-0 öndesin. Bunu düşünüp, kendini toparlayıp, mutlu oluyorsun. Lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?