Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ucundan nile olsa 76 yı görmek iyi geldi Zuhal abla. :)
2.dopumdan sonra 76 yı görmüştüm aslında ama hiç 75 ş görmedim.haftaya görürüm inşallah.
Baharın dediği gibi aslında bşraz daha dikkat etsen sende çok daha fazlasını verebilecek potansiyel var

Kilo bildirimi

Geçen cuma 70.2
Bugün 69.3
Fark 900 gr
Yüzde %1.28

Abla ananas yumurta ile verdim hepsini dün sabittim
Oleyyy Oleyyy

aç kalmana değmiş tatlıcım 6 lar gelmişş hoşgelmiş
Aman bugün karbona dikkat et cnm
Dün merve sildi camları bugün ben gaza geldim. Önce kahvaltı sonra bezleri islatirim sonra camları sileceğim inşallah bana şans dileyin
Ooo bugün çalışkan arı olacan yani :))

su içmeyınce doymak bilmiyorum evet her öğün ekmk yedim dün şu ekmeği tamamen kesebilsem
Eeee niye içmiyon ki tatlım
Ekmeği tamamen kesmen şart değil ama dengelemen lazım
Bak zaman çabucak geçiyor yazık değilmi cnm
Niye gel -gitler le oyalanalımki

Akşamda dediğim gibi detoks sonrası karbon hiç iyi gelmiyor cnm
Olsun en azından tecrübe etmiş oldun
Bilmiyordum boyle olacagini menuyu gormussundur o aclikla abartilacak birsey yemedim.2 dilim ekmek 1 kilo etmezki sabah 7.30 da tarildigimda 88.3 cikmistim. Hani yesem derimki hakettin boyle cikmasi normal detoksa kalkismasaydim belkide daha guzel eksi gelecekti. Neyse ilk ve son olsun biraz daha vaktim var bekleyip tekrar tartilip bildirimimi yaparim abla. Bu arada su an 87 lere tekrar dustum ama belki 200 300 oynar diye bekliyorum.

Oo güzel canim tebrikler

geçen cuma 77.4
bu cuma 76.8
fark -600
%7

Tbrkler cnm güzel sonuc daha iyi olabilirmis sanki tatlilara saldirmasan :)

geçen cuma 97,100
bu cuma 98,800
fark + 1,700

az su fazla ekmek sonucu hedef 95 derkennnn yaklaşamadım bile

Canini sıkma ödemdir ama biran önce biseyleri yoluna koyabillirsen iyi olur cnm yazmissin zaten su icmek ve ekmegi azaltmak gbi

Kizz naptin öle sen kendine daha yeni iyilesmiskem, hem o ictiklerinke kim bilir kac gr aldin valla daha güzel bi yüzde gelebillirmis

Günaydın herkese henüz tartilmadim niyrtliyim bugün biraz geç tartılacagim gecede çok uyandık ateş düştü biraz karın ağrısı kaldı oda bitecek inşallah

Allah kabul etsik canim. Cok sükür atesi düsnüs kuzeyin hadi tamamen iyilesir insallah

Kilo bildirimi

Geçen cuma 70.2
Bugün 69.3
Fark 900 gr
Yüzde %1.28

Abla ananas yumurta ile verdim hepsini dün sabittim

Oo güzel canim 69lar hayirli olsun darisi bana :)

Zaten hep diyoruz cnm detoks çok mecbur kalınırsa yapılmalı
Artı olunur, duraklama vs.olur
Işte sonrasında ekmek hiç iyi gelmiyor
Bide senin 2 öğündede vardı
Neyse en azından yine eksisin
Birazdaha bekle belki düşer

Tebrikler tugce hadi son gün sık dişini

sıka sıka diş kalmadı be
Günaydın kızlar

Günaydın canım

sorma ya, midem kıpırdamalarda şu an, hiç iyi olmadı ama kurum yemeklerinde çok sivrilmemek adına ortama ayak uydurmak zorunda kalıyorsun. yoksa mesai anlarına bir şekilde yansıtıyor amirlerin.

eksim çok fazla değildi canım, bu hafta midem sıkıntılı olduğu için tartı dengesizdi bayağı, geçen hafta -2 olunca ben bu hafta hiç beklemiyordum aslında. Kuurm yemeği olduğu için ayak uyrdurmak durumunda kaldım ve telafiye başladım bugün.

Tuğçeeeee süpersin cnm çok güzel gitmiş

teşekkür ederim canım, inşallah haftaya da böyle gider de rahatlarım

Valla değdi ama abla açtım resmen şimdi kahvaltı yaptım kendime geldim oh mis gibi. Yok abla o eziyeti çektikten sonra karbon falan dikkat ederim zaten bu haftasonu plan da yok yemekli falan

Amin canım tez zamanda inşallah

Ah abla kusura bakma o senin değil benim tersliğim ruh halim ters bu aralar bugun bunu atlatıcam inşallah

Ah abla kusura bakma o senin değil benim tersliğim ruh halim ters bu aralar bugun bunu atlatıcam inşallah
Döndüğünden beri farkındayım zaten cnm
Bi kendini veremedin sanki
Hadi bakalım kendine daha fazla özen göstermeye başla
2018 bizim yılımız olacak
Çıtırlığa adım atacaz

Şükür önce eksini gördüm sonra menüyü
Ama doğrusunu istersen senden beklemiyodum bu menüyü özellikle prş.akşamı

sabah ben de önce eksimi gördüğüm için mutluyum tabi, bir de benim tartım şartlardan dolayı yataktan kalkar kalkmaz oluyor. Öyle dolaşıp, wc yi bekleyemiyorum maalesef.

ya çok söylendim dün, sporu kaçırıyorum diye , ayak uydurmayınca tepkiden bıktım saldım kendimi. ama bugün hem yemek hem de spor olarak telafi edecem.

Herkese Günaydın geçmişi okudum birazdan alıntılama yapıp kilo ma bakarım kızim dün gece 2 ye kadar ağlamaklı oturdu eşimin başı çok agriyodu saatlerce salon da gezdik napıcam bilmiyorum bu hafta hep böyleydi oyüzden buraya bakıyorum tam birsey yazıcam çıkmak zorunda kalıyorum duzenimiz alt üst oldu geç yatıp bu saatlerde kalkiuoruz şu an heryerim ağrıyor ve elim yüzüm sis umarım tartıya kötü yansimaz

Biz de geçen hafta öyle geçirdik canım atak falandı galiba bu hafta düzene girdi oğlum. Senin de dört beş gün oldu başlayalı galiba inşallah geçer iki güne

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 74.0
Güncel: 73.3
Fark: -700gr
Yüzde: 0.95%

Yumurta detoksu gecen haftaki kadar iyi gelmedi, ama bu hafta benim icin cok zor gecti aslinda 72leri ucundanda olsa görmek istiyordm ama bunada şükür haftaya insallah daha yüksek hedefliyorum

Canım haklısın bugun yeniden doğmuş gibi görüp kendimi sil baştan yapıyorum ah 2017 çok yordu beni çok ama hayatımın en güzel hediyesini verdi oğluşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…