Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.681
Neden canımKız 64.8 le mezun mu olunur
Oo gayet güzel abla
kötü degilki kuzum
Carsamba sabah 1.1 idim carsamba detok yaptim persembe 1.5a cikti ama bugun boyle oldu. Bosuna detoks filan yapip kendime eziyet ettim ona uzuluyorum. Normal sekilde devam etseydim daha iyi aonuclar gelecekti belkide. Neyse yapcak bisey yok onumuzdeki haftaya bakacaz artikBende bekledim sabah 64.6 idim 64.8 oldu şaşırdım +200 oldu benimki reglden galiba bugün başladı. 1 kilo vermişin çok iyi neden üzülüyorsun tatlım
Sabah tartıldığımda 64.6 idim şimdi 64,8 bugün Regl başladı galiba şişkinlik ...
Geçen cuma 65.9
Bugün 64.8mezunnn
Eki Görüntüle 2086095
Tbrikler bu arada canim cok sevindim senin adina mezuniyetin kutlu olsun. Ama sen yine de ayrilma aramizdanMefkurem abla az önce 64.8 dim tekrar tartıldım 64.6 anlamadım. 200 gr eksiliyor geri artı oluyor tekrar eksi Regl denmi acaba en son tartıldığımı güncelleyebilirmiyim
@nanekekik 64.6 canım
Sağol canım benim Diyetime devam edecem tatlım ama listede olduğumda kendime çok yükleniyorum iki çocuk var ikiside hasta 1 haftadır uykusuz diyet yapıyorum tansiyon düşüyor. İki gündür başım dönmeye başladı. Aslında 60 olmak istiyordum bu yüzden vazgeçtim.ay maşallah subanallah cokta sevinmedim gitmeniz kötü oluyor ya bence ideal kilon 57 falandır balık etli kilosu 65 :)
Sağol tatlım yok ayrılmamam ayrılırsam geri alırım darısı sana inşallah tatlımTbrikler bu arada canim cok sevindim senin adina mezuniyetin kutlu olsun. Ama sen yine de ayrilma aramizdan
Emin misin hedef düşürmek istemediğine bence biraz daha dur listedeSağol canımRegl bir kaç gün önce başlasaydı sonuç daha iyi olurdu
EvetCarsamba sabah 1.1 idim carsamba detok yaptim persembe 1.5a cikti ama bugun boyle oldu. Bosuna detoks filan yapip kendime eziyet ettim ona uzuluyorum. Normal sekilde devam etseydim daha iyi aonuclar gelecekti belkide. Neyse yapcak bisey yok onumuzdeki haftaya bakacaz artik
yok tatlım bu kadar yeter eşimde çok zayıf olma diyor yine burdayım ayrılmam tatlımEmin misin hedef düşürmek istemediğine bence biraz daha dur listede
Ay yarıya az kalmış merve maşallahHayırlı cumalar kızlar
Pazartesi olan eksiyi koruyamamisim üzerine geçen haftaya göre artidayim hatta hemen bildirim yapayım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta:79,6
+100 gram
Mehlikatun da öyle söylüyorduEvet
yok tatlım bu kadar yeter eşimde çok zayıf olma diyor yine burdayım ayrılmam tatlım
Mehlikatun da öyle söylüyordu
O çok yıpratıyor canım haklısın valla biri bile bitiriyor beni senin iki tane Allah kolaylık versinKendimi toparlayımda geri gelirim tatlım şu son 2 hafta hastalık uykusuzluk diyet çok kötü yıprandım
Yavaş yavaş kilo alıyorsun ama Doğumdan sonra çok kilo almamış olursun tatlım bebişini sağlıklı kucağına alırsın inşallahHayırlı cumalar kızlar
Pazartesi olan eksiyi koruyamamisim üzerine geçen haftaya göre artidayim hatta hemen bildirim yapayım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta:79,6
+100 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?