- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.081
teşekkürler mervecim..gayet eğlenceli bir parçaaaasize cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum
Gökçe - Tuttu Fırlattı (Orjinal Klip 2011) - YouTube
selam kızlar nasılsınız
malum okul acıldı koşturmaca da basladı çok sık giremiyorum kızım bu yıl 4. Sınıfta dersler çoğaldı onunla daha fazla ilgilenmeliyim
bu hafta dukana baslıyacaktım yine olmadı artık haftaya bide hastayım grip olmuşum boğazlarım çok ağrıyo
günaydın merve sen diyet listene tam uydunmu uyduysan 1 haftada ne kadar kilo verdin .bayrama kadar kaç kilo veririm acaba eşim bayramda anasına gitcek benide götürmeye çalışıyo bende istemiyorum ama fazla ısrar ederse hep iyi niyetimden evet diyebilirim inşallah demem .köyü sevmiyorum yolları beni öldürüyo 18 saatlik yol
teşekkürler mervecim..gayet eğlenceli bir parçaaaa
selam kızlar nasılsınız
malum okul acıldı koşturmaca da basladı çok sık giremiyorum kızım bu yıl 4. sınıfta dersler çoğaldı onunla daha fazla ilgilenmeliyim
bu hafta dukana baslıyacaktım yine olmadı artık haftaya bide hastayım grip olmuşum boğazlarım çok ağrıyo
cnm ben ılk hafta tam uydum 3.5 kılo verdım ama 2.hafta hıc uyamadım((evde felan olmayınca aksattım sen nerdesın sımdı köy nerde 18 saat cokmus cıdden
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
geçmiş olsun limon sık iç bogaz agrısına iyi geliyo
tesekkürler kızlar inş. hemen iyileşirimgecmıs olsun ıyılesırsın ıns bıran önce
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
hem bebege hem sana ıyı gelır gezmek karnabahara gelınce murshhh bak cıkmıs:)
aynen öyle mervecim. ben de bu sebeple kendimi internette sörfe vurdum
kızlar canım sıkkın ya iş arıyorum. o kadar çok başvuru yaptım ki hala dönen olmadı =(((
neyse artık pc yi kardeşim istiyor. çıkmam gerek. iyi geceler hanımlar.
size cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum
günaydın canım inşallah menü bana iyi gelirde şu kilolardan kurtarır ama busefer kesin kararlıyım.birinin bir lafı çok zoruma gitti o lafı yedircem ona ALLAHTAN BAŞKA YERDE DEGİLDİK BENİM EVİMDEYDİK BENİM BİR HUYUM EVİMDEKİ MİSAFİRİ KIRAMIYORUM .AMA O BENİ KIRDI GİTTİ 4 GÜN HİZMETİNİ GÖRDÜGÜM İNSAN HİÇ BİR ABİSİ EVİNE ÇAGIRMAZKEN BİZDE 4 GECE KALIP SONRA BANA HAKARET EDİP GİDEN İNSANA LAFI YEDİRCEM AMA DAHA ARADIGINDADA TELEFONU AÇMICAM ÇOK KIZGINIM ONA
size cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum
günaydın canım inşallah menü bana iyi gelirde şu kilolardan kurtarır ama busefer kesin kararlıyım.birinin bir lafı çok zoruma gitti o lafı yedircem ona ALLAHTAN BAŞKA YERDE DEGİLDİK BENİM EVİMDEYDİK BENİM BİR HUYUM EVİMDEKİ MİSAFİRİ KIRAMIYORUM .AMA O BENİ KIRDI GİTTİ 4 GÜN HİZMETİNİ GÖRDÜGÜM İNSAN HİÇ BİR ABİSİ EVİNE ÇAGIRMAZKEN BİZDE 4 GECE KALIP SONRA BANA HAKARET EDİP GİDEN İNSANA LAFI YEDİRCEM AMA DAHA ARADIGINDADA TELEFONU AÇMICAM ÇOK KIZGINIM ONA
selam kızlar nasılsınız
malum okul acıldı koşturmaca da basladı çok sık giremiyorum kızım bu yıl 4. sınıfta dersler çoğaldı onunla daha fazla ilgilenmeliyim
İnş iyi birşey denk gelır cnm ıs yerı cok onemlı bekle vardır bı hayır...
öğleden sonra 4 gibi günüm ar kızlar güne gidicem...offf...midem agrıyor demeliyim orda acık cay içmeliyim...
öğle yemeğimi düzenli yiyip gidersem canım hiç bişiy istemez orda..öğleyin 1 porsiyon taze asulye yerim ve bol yoğurt...az da tuzsuz fıstık..karatay dietine göre böyle...
son bir kaç ündür sebepsiz yere karamsar..ağlamaklı bişiy oldum ben kızlar yaaaaaaa
HADİİİİİİİ BAKALIM KIZLAR...CUMA YAKLAŞIYOR ..TARTILAR NE ALEMDE.....EYY TAKIM RUHUUU....DERECE ALABİLİCEKMİYİZ...benim tartı eksilerde ama gene de 500 gram daha verebilsem keşkeeeee...yeşil çayı aksatmaz ve bol su içersem verebilirim diye düşünüyorum...
İlahi cnm yaaa DÜKKAN dil DUKAN diyeti pier dukan die bi adam bulmus bu dıyetı zor bı dıyet ama onuc ıyı .K.K da topıgı var gır ordan arastır ıstersen...Sadece proteın le beslenıyorsun zor bı dıyet ama sımdıden soylıyım...
Ya bu aralar havadanmı sudanmı bılmıyorum bendede aynı durum soz konusu bende veremıyorum kılo gercı bu hafta hıc spor yapamadım ama yedıklerıme dıkkat edıyorum neden boyle oldu anlam veremedım cogu kısı oyle...Nurcum bu hafta takım ruhu fıyasko baksana gelen gıden yok topıge(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?