Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar nasılsınız
malum okul acıldı koşturmaca da basladı çok sık giremiyorum kızım bu yıl 4. sınıfta dersler çoğaldı onunla daha fazla ilgilenmeliyim
bu hafta dukana baslıyacaktım yine olmadı artık haftaya bide hastayım grip olmuşum boğazlarım çok ağrıyo

geçmiş olsun limon sık iç bogaz agrısına iyi geliyo

cnm ben ılk hafta tam uydum 3.5 kılo verdım ama 2.hafta hıc uyamadım((evde felan olmayınca aksattım sen nerdesın sımdı köy nerde 18 saat cokmus cıdden

gecmıs olsun ıyılesırsın ıns bıran önce

kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok

fadimecim aman dikkat et..koşu bandı aslında tehlikeli bişiy..çok geçmiş olsun cnm..

kızlar önce kendi adıma sonra da takımımız adına..çoğumuz hiçspor yapmıyoruz değil mi? ben kendim hiç spor yapmadıgım için istediğim sürala kilo veremiyorum..önceden hiç böyle olmazdı..su anda 28 yasımdayım ve 4 iken bile bundan daha hızlı gidiyordu...ve bebeğim3.5 aylık ben hala regl olmadım ..onunda sıkıntı stres ve şişkinliğini yaşıyorum..

geçmiş olsun limon sık iç bogaz agrısına iyi geliyo

gecmıs olsun ıyılesırsın ıns bıran önce
tesekkürler kızlar inş. hemen iyileşirim

ayy geçmiş olsun bende hep korkarım düşmekten bandın üzerinde:)

hem bebege hem sana ıyı gelır gezmek karnabahara gelınce murshhh bak cıkmıs:)

Ooooo aldım hasladım yedım bıle canımmmm...

İnş iyi birşey denk gelır cnm ıs yerı cok onemlı bekle vardır bı hayır...

size cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum

Gökçe - Tuttu Fırlattı (Orjinal Klip 2011) - YouTube

Ahhahaha 1 ay oncesıne kadar cok dınledıgım şarkı...

Hatta nakaratını değiştirdiğim şarkı ;

Tutu fırlattı kalbimi
Babasının malı sankı gerızekalı....:)))))))))))

Ne dedı cok merak ettım fadıme abla Özel degılse paylasırmısın...Böle ınsanlar vardıre patavatsız sen takmıycaksın...

Dikkat et fadıme abla zayıflıycam dıye kırma kolunu baagını

Kızlar günaydın ;

Dünkü menüm ;

Sabah;

Tavuk çorbası
2 dilim ekmek

Öğle ;

1 porssiyon barbunya pılakı
1 domates
1 porsiyon yogurt
1 dılım ekemk

Ara;

1 kutu ıce tea seftalı
1 kase k fleks(sütsüz)

Akşam;

Izgara tavuk ve kofte
bol salata
1 dılım ekemk

size cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum

Gökçe - Tuttu Fırlattı (Orjinal Klip 2011) - YouTube

canım ben de bu şarkıyı çok seviyorum. teşekkürler.

ne oldu fadime abla ne densizlik edildi? sen yine de canını sıkma Allah senin iyiliğini unutmaz. yarın bir gün sana her ne söylediyse benzerini kendisine yaparlar o insanın. terbiyesizlik eden aynı muameleyi elbet görür. sen kilolarını ver inşallah.

geçmiş olsun. kızına okulunda başarılar dilerim.

ay fadime abla dikkat et geçmiş olsun. ben daha önce ayak bileğimi burktum yıllar sonra ortaya çıktı meğerse liflerim yırtılmış. şimdi zaman zaman acısını çekiyorum. ALLAH korusun.

İnş iyi birşey denk gelır cnm ıs yerı cok onemlı bekle vardır bı hayır...

evet mursh bakalım o kadar başvuru yapıyorum ki=( şu an çalıştığım yerden ayrılıyorum ben. para alamadığım için son zamanlarda.
bu arada bu dükkan meselesi nedir? dükkan yapmak nasıl oluyor?

İlahi cnm yaaa DÜKKAN dil DUKAN diyeti pier dukan die bi adam bulmus bu dıyetı zor bı dıyet ama onuc ıyı .K.K da topıgı var gır ordan arastır ıstersen...Sadece proteın le beslenıyorsun zor bı dıyet ama sımdıden soylıyım...

öğleden sonra 4 gibi günüm ar kızlar güne gidicem...offf...midem agrıyor demeliyim orda acık cay içmeliyim...
öğle yemeğimi düzenli yiyip gidersem canım hiç bişiy istemez orda..öğleyin 1 porsiyon taze asulye yerim ve bol yoğurt...az da tuzsuz fıstık..karatay dietine göre böyle...
son bir kaç ündür sebepsiz yere karamsar..ağlamaklı bişiy oldum ben kızlar yaaaaaaa

HADİİİİİİİ BAKALIM KIZLAR...CUMA YAKLAŞIYOR ..TARTILAR NE ALEMDE.....EYY TAKIM RUHUUU....DERECE ALABİLİCEKMİYİZ...benim tartı eksilerde ama gene de 500 gram daha verebilsem keşkeeeee...yeşil çayı aksatmaz ve bol su içersem verebilirim diye düşünüyorum...

bende aynı durumdayım son günlerde çok gözyaşı döküyorum. Allahım inşallah bana güzel bir haber gönderir. Artık içim rahatlasın istiyorum sıkıntı yaptım herşeyi iyice.

ay nurkelebek korktum vallabir an unutmuştum ben bu cuma günü foyamızın ortaya çıkacağını

tamam canım teşekkürler. araştırırım. benim sanki bu hafta kilo verimi durdu gibi kızlar. halbuki akşamları ağzıma lokma koymuyorum. bol su içiyorum hareket yapıyorum. güne erken başlayıp kahvaltımı öğle yemeğimi düzenli ve az yiyorum. sizce neden verdiğimi hissedemiyorum. göbeğim acaip çok aynen duruyor.

Ya bu aralar havadanmı sudanmı bılmıyorum bendede aynı durum soz konusu bende veremıyorum kılo gercı bu hafta hıc spor yapamadım ama yedıklerıme dıkkat edıyorum neden boyle oldu anlam veremedım cogu kısı oyle...Nurcum bu hafta takım ruhu fıyasko baksana gelen gıden yok topıge(

kızlar mevsim geçişi diye mi nedir anlamadım buy kilo işini.
murşcum ayın 30'nda kütahyaya gitmek istiyorum nişanlımın yanına ama nasıl gideceğim bilmiyorum.hem kilolarımı biraz daha vermem lazım hem ailemden izin koparmam lazım şehir dışı diye çok büyütüyorlar kafaslarında. bir yandan iş bulmam gerekiyor. moralim sıfır kızlar. hiç mi bir şey iyi gitmez insanın hayatında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…