Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar mevsim geçişi diye mi nedir anlamadım.
murşcum ayın 30'nda kütahyaya gitmek istiyorum nişanlımın yanına ama nasıl gideceğim bilmiyorum.hem kilolarımı biraz daha vermem lazım hem ailemden izin koparmam lazım şehir dışı diye çok büyütüyorlar kafaslarında. bir yandan iş bulmam gerekiyor. moralim sıfır kızlar. hiç mi bir şey iyi gitmez insanın hayatında.

MURSH evet canım yaaa böle olmamlı kızlar yaaa...eminim hepimizin işi vardır ama ne biliyim ilk haftalarda böyle diildi bu takım...TAÇSIZ PRENSES ne zaman gelecek bilgin var mı murs cum..onun paylaşımları gaye aktif ve güzeldi..

canım benim sıkma canını..umarım gönlüne göre çok mutlu olacagın bir iş bulursun ve nişanlının yanına da gidebilirisnnn

Ayyy cnm yaaa sıkma canını lutfen...Benımde exaskım baska sehırdeydı benımde yanına gıtmem sorun oluyordu...Hep bı stres bı yalan ...Dogru soylesen surat tavır kavga gurultu .yalan soylesen ıcın rahat etmıyo...

1.sı kılolarını takma lutfen farketmezse bısey deme vermıssın dersede dahada verıcem de uzatma bence
2.si ailenede hak ver endıselenıyorlar ama o ızını kopar mutlaka
3.su ıs konusunada gelınce bakarsın anladıgım kadarıyla acıl bı morale ıhtıyacın var.Bunuda saglayacak tek kısı nısanlınnn...Git ve donusun bomba gıbı olsun...

Evt cnm bende kımseye baskı yapmak ıstemıyorum herkesın aılesı ısı evı var ama boylede acayıp motıve dusuyo nesyse tyaoplarız gene tacsız prenses onumuzdekı hafta donuyo ıns hersey guzel olur bundan sonrası ıcın...

selam topik-ül cemaat

Hoş geldın cnım hopıscım...

diziyi izledin mi canım =)
ooo bacım ne dizisi..benim hayatım dizi bu çocuklarla..:97:

inşallah yakın zamanda bilgisayar başı bir iş bulursun canım..da bizide bırakmazsın..aaaaamiinn...

size cok salak ama bı okadarda eglencelı buldugum sarkıyı hedıye edıyorum

Gökçe - Tuttu Fırlattı (Orjinal Klip 2011) - YouTube
kızımın şarkısıııı..

oyy oyy oyy...18 sattlik yol çekilirmi bacım..bişey uydurda gitme...belin bıkırdanın tutulur valla..

fadime zayıflıycam diye gazi olucan bacım..dikkat et kendine..

hoşgeldiiiiiiin hoppicim....hımm çizelen gözüme pek bi hoş göründü sen bu 12 kg yi ne kadar zamanda verdin bakimmmm...
canım ben 12 kiloyu 4 ayda verdim..son 4 aydan beride bende tık yok.ama müthiş gelicem , beni takip et....yazın diyet yapmak zor , bence kışın daha kolay..

[
canım benim sıkma canını..umarım gönlüne göre çok mutlu olacagın bir iş bulursun ve nişanlının yanına da gidebilirisnnn

inşallah nurkelebek teşekkürler güzel dileklerin için

selam topik-ül cemaat

aleykümselam. hoşgeldin.

aynen murşcum aynen dediğin gibi sıkıntı oluyor. söylesen bir türlü söylemesen başka türlü. şehir dışı olunca merak ediyorlar kimin yhanına gidersen git.
bakalım işte. yalan söylemek istemiyorum ama onlarda evhamlılar. başvuru yaptım yine bir kaç işe daha. ay bu kariyerden bana bir iş kısmet olmadı ne biçim site ayol

hep sizmi çekiceksiniz koyucaksınız. bu da benim evden getirdiğim öğle yemeğim =)))

evet kızlar. bir porsiyon semizotu, biraz yoğurdum kalmıştı dolapta.
yanında 2 dilim kepek ekmeği, bir kaç acı biber turşusu, biraz da pancar turşusu =))

Son düzenleme:
hımmm afiyet olsun canım...semiz otu süper ve diet için uygun...

Oooo şahaneymiş yaaa Afiyet bal şeker olsun :)))

ya kafam karıştı şimdi...çalışıyosunda başka işmi arıyosun???işyerindesin heralde..herneyse...menü süper...de bu ne diyet bu ne pancar turşusu diyemiycem...bayılırım pancar turşusuna..kendim evdede yaparım, hazırda alırım..offff ağzım sulandıı..

Ayyy ben bugun evden aceleyle cıktım bıseyde getırmedım yanımda aklıma kötu kötu seyler gelo (( Bende salata soylıyım barı ...

hımmm afiyet olsun canım...semiz otu süper ve diet için uygun...

Oooo şahaneymiş yaaa Afiyet bal şeker olsun :)))

Teşekkürler kızlar. bundan 20 gün önce bu dükkanda dürümler dönerler tavuk şişler hamburgerler yiyordum 2,şer 2,şer hemde
ama diyetle birlikte gördüğünüz gibi evden getirdiğim ya da dükkanda ki dolapta muhafaza ettiğim şeyleri tüketiyorum.
pilav makarna kesinlikle yok. kola yok, çikolata yok cips yok!

tarzım değil bu menü ama hayat şartları

bende bugün patlıcan turşusu kurmak istiyorum...beyaz lahana aldım..vaktim olursa yapıcam..

Ayy patlıcan tursusu cok super oluyo bızım evde tursu ıslerıne babısko bakar ve muhtesem tursular yapar bızde bır kıs abuk subuk yer dua ederız kendısıne

bebişim o kötü şeyleri aklından uzaklaştır bence...şunun şurasında cumaya ne kaldı..

Aynen cnm bende oyle yaptım zaten salata sıparıs ettım...

kızlar bu cuma tartılar eksi göstermese kendime çok büyük ceza vermem lazım .gerçi cezanın büyügünü bugün aldım korkudan kolumu ıslatamıyorum ikizler nasıl alay ediyolar anne sen daha 6 da yürüyosun birden 12 nasıl çıkmaya cesaret ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…