Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün kayınvalidemlere geldik.
o yüzden düzenim bozuldu yaa.
bugünkü menüm

sabah 10.30
2 sahanda yum
.1 dlm ekmek
3 zeytin
4 çeri

öğlen 15.00
3 kaşığı yumurtalı mantar kavurma
1 dlm ekmek
domates

akşam 19.30
3 dlm ekmek
hamsi kızartma saymadım ama 12 13 falandır herhalde.

sı 1.5 lt
spor yok

Mrblar bende aranıza katılabilir miyim
Ne zamandır takip ediyordum diyet gurublarini kendimi hazır hissettiğim için doğru zamanın bu zaman olduğunu düşündüğüm için şimdi gelmek istedim
hoşgeldin canım dün bakamadım sayfaya.ben canan.ismin nedir.
hadi inşallah :)
hadi inşallah
Evetttt hedefler hazırrr
Rakipler belirlendi

Yeni haftamız hayırlı olsun bakalım

Herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağına eminmkiiii
Poni Bon nasıl gidiyor tatlım

Warriorinside rakipmişiz :)

Sağol canım bende 75.6 ile başlamıştım. Senin gibi başlangıç kilomuz aynı 64 e kadar indim çok şükür inşallah sende hedefine ulaşırsın canım
Ne güzel tesadüf :)
Bende 64 kadar indiğimi bilirim ama ne yazikki diyetteki disiplini konsantre yi bırakınca hemen aldım
Sana tavsiyem hedefe ulaştım diye gevşeme sakın çok yediğin gün hemen telefi et erteleme yoksa inan bana nasıl aldığını anlamaSin bile verdiğin kiloyu

Kendine güvenmeyen hile hurdaya bulaşır
abla sen beni niye böyle rencide ediyorsun cok kırılırim ağlarım bak üzülürsün

Hahhaha cakaaaal
Yok öylee, hem ben yilbasinida abartmadan gecirceeem
Ama sen bence cerezler tatlilar fistiklar dolmalar yemelisin canimm
He pasta hindi ördek planı yap hafif de bu yilbasi bizde pek birşey değişmiyor annemler pert çocuğa geçmesin diye görüşmüyoruz ptesi yeğenin dgunu var eltilere o yüzden görüşmüyoruz eee eşim pastacı en yoğun günleri yorgun oluyor yani biz çay keyfi yapsak lüks olur canavar kuzeyle
Oh ne güzel ailecek gezip bebise bisiler almak :) Allahin agzinizin tadini bozmasin.. bende esim calisiyor evdeym suan cay iciyorm bügünüde bitirdik :)

Allah kabul etsin şartlarda eşit bende niyrtliyim bugün kalkamamisim o ayrı
sana da nasip etsin Tuğçe aile gezilerini Allah

nescafe sademiydi tatlı olmamış farkındasın spor çok iyi

Kusura bakmayın yeni ve hevesli olunca bı güzellik yapilirmi acaba diye düşündüm:)
torpil yok

Bi baklava daha gördüm yakmisim ama emziriyorsun bide
Kızlar uyudunuz mu. Ekmek, kemik suyu ,bebe bisküvisi hepsi hazır yoruldum ama değdi şükür
ohh afiyet olsun şifa olsun kemiği iliği çıkana kadar kaynatıyorsun dimi

Bizde on gün babayı diğer odaya atmıştım :)
Aslında en önemli olayı az yer kaplaması kolay taşınması olacak çünkü ben mama sandalyesi ile bütün yaşadım pikniğe gittigimi s dışı gezilerine ikeanin antilobu aldım çok işe yaradı Chicco çok ağırdı mesela gerçi iki yılda çok şey değişmiş olabilir

Suyu artır canan ne iyi ki pideye tav olan çocuk Allahim bende istiyorum yemek görünce ağzını kapatmayan çocuk çok amin nasıl zor yemeyen
Menülerde sende biliyorsun sıkıntıyı hadi canan liste vaktin geldi bas gaza ver bize bu enerjiyi
İyi pazarlar 9.takim hatunlari
Yatıp uyusammi kalkıp sporumu mu yapsam mı acaba diye düşünüyorum
iyi pazarlar canım valla ben ne uyuyorum ne kalkabiliyorum

Bence iyi sucyu görmedim hafta sonu diye pide akşama kalmasa iyiymiş ama yarın porsiyon olması güzel diyetisyende yarım veriyor iki dlm ekmek 100g et sayıyor

Herkese Günaydın 2017 nin son uykusunu kızımla uyuduk ( her gece birlikte uyuyoruz zaten ) Babamız evde yok bugün çalışıyor kalktik kizimla 1 saat yatakta oynastik. Çok yılısik baldanda tatli yüzümü bi oksayisi var yeniden yeniden doğuyorum Rabbim herkese tattirsin şimdi kahvaltımi hazirlicam

Herkese gunaydin
Günaydin canim
Menü
Sahur
Yok

İftar
6yk mantı
6misket köfte

Valla Zuhal abla büyük baskı kurdu yoksa böyle bir menü yazılmadı
k
Çok sağlıksız olmuş bence
Günaydın herkese güne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
Harikasın cumaya 1 üstü olursun ovakit
Laf aramızda bende eksideyim:)
Günaydın hanımlar,

Yine erken uyandım off offf, uyumak istiyorum ben ama gözlerim neden erkenden açılıyor... Esneyerek ömrüm geçiyor yeminle
bendede hiç uyku düzeni olmadı ya çok az ya çok uyuyorum bense standart 6 ,7 saat uyuyum güne başliyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…