- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.021
hoşgeldin canımMrblar bende aranıza katılabilir miyim
Ne zamandır takip ediyordum diyet gurublarini kendimi hazır hissettiğim için doğru zamanın bu zaman olduğunu düşündüğüm için şimdi gelmek istedim
hadi inşallah :)HEDEFLERİMİZ GELSİNNNNNN
30 Aralık -------- 06 Ocak
@pnrrr-20
73.3-1.1=72.2 %1.50
@asfarovski
69.3-1.1=68.2 %1.59
@melegimve ben
87.7-1.4=86.3 %1.60
@eyledi
93.7-1.5=92.2 %1.60
@mer_4260
67.6-1.1=66.5 %1.68
@mefkurem
87-1.6=85.4 %1.84
@tugcekrblt
64.4-1=63.4 %1.55
@Zey-has
111.1-1.9=109.2 %1.71
@aylin90
98.7-1.2=97.5
@nanekekik
73.2-1=72.2
@Mehlikatun
64.5-0.3=64.2
@Sweetyy83
64.6-0.1=64.5
@GIRGIRINA
98.8-1.8=97
@KocasininNarTanesi
106.3-1.3=105
@canan456
76.7-1=75.7
@Warriorinside
75.6-1=74.6
HEDEFLER MİNUMUMDUR!!!!!!
hadi inşallahRAKİPLER GELSİNNNN
@Pnrrr-20
North River
@asfarovski
tugcetugcem
M mer_4260
@melegimve ben
@mefkurem
@eyledi
@GIRGIRINA
@aylin90
@KocasininNarTanesi
@Zey-has
badem000
@Poni Bon
Warriorinside
@Mehlikatun
@Sweetyy83
Cuma bildiriminde yüzdesi fazla olan kupayı alır :))
Lütfen rakiplerle ilgilenip boş bırakmıyalım
Evetttt hedefler hazırrr
Rakipler belirlendi
Yeni haftamız hayırlı olsun bakalım
Herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağına eminmkiiii
Meraba canım ben Nigarhoşgeldin canımdün bakamadım sayfaya.ben canan.ismin nedir.
hadi inşallah :)
hadi inşallah
Poni Bon nasıl gidiyor tatlım
Warriorinside rakipmişiz :)
Ne güzel tesadüf :)Sağol canım bende 75.6 ile başlamıştım. Senin gibi başlangıç kilomuz aynı 64 e kadar indim çok şükür inşallah sende hedefine ulaşırsın canım
e hadi bakalım hodri meydan :)Meraba canım ben Nigar
Evet rakipiz söylemesi ayıp çok pis yarısırim:)
abla sen beni niye böyle rencide ediyorsun cok kırılırim ağlarım bak üzülürsünKendine güvenmeyen hile hurdaya bulaşır
He pasta hindi ördek planı yap hafif de bu yilbasi bizde pek birşey değişmiyor annemler pert çocuğa geçmesin diye görüşmüyoruz ptesi yeğenin dgunu var eltilere o yüzden görüşmüyoruz eee eşim pastacı en yoğun günleri yorgun oluyor yani biz çay keyfi yapsak lüks olur canavar kuzeyleHahhaha cakaaaal
Yok öylee, hem ben yilbasinida abartmadan gecirceeem
Ama sen bence cerezler tatlilar fistiklar dolmalar yemelisin canimm
Oh ne güzel ailecek gezip bebise bisiler almak :) Allahin agzinizin tadini bozmasin.. bende esim calisiyor evdeym suan cay iciyorm bügünüde bitirdik :)
Kuru üzümle atlatmissin abla iyi bari :)
Yarin valla hic belli degl hindi ördek düsündük sonra 2 kisiyiz cok gelir napsak dedik tavukmu yapsak dedm firinda onuda esim istemedi.. balik bile olabillir yani ne olcagi hic belli degl
Ama yas pasta alcaz yarin 1 aydir onun hayalini kuruyorm okadarcik olsun ama dimiorta bi dilim yicem abla
Allah kabul etsin şartlarda eşit bende niyrtliyim bugün kalkamamisim o ayrıMenüm:
Sahur 6: 30: 1yumurta, 1kk peynir, 1caybardagi süt (1tk pekmezli), 1hurma
Iftar 18:00: 1tabak etli kabak yemegi, 4yk yogurtlu karnibahar brokkoli haslamasi, 1kase salata
20:00 1kücük muz kakaolu (pazarda canim cok cekti aksama yemesem dayanamazdim)
2fincan ananas acai yesilcay
2,5lt Su
20dk yürüyüs =20puan
sana da nasip etsin Tuğçe aile gezilerini AllahBebişler büyüdükçe eksikleri de büyür. Biz de zamanında bebektik unutma :))) Aile gezisi dünyanın en güzel şeyi, maşallah
Ben bugün yine dilediğim gibi uyuyamadım. Sanırım artık uyuyamayacağım hiç:) kabulleneyim bari :))))
Benim de öğlen canım deli gibi patates kızartması istedi sonra kendiliğinden geçti. Canım istediğinde de avm’ deydim, tehlikenin boyutuna bakın siz.
Annem içli köfte yapacakmış yarına, ben kendime karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtla yiyeceğim. Sıradan bir akşam olarak geçirmeyi düşünüyorum. 17-18 gibi yemeğimi yer, 12 olmadan vurup kafayı uyuyayım diyorum. Yarın ola hayrola
nescafe sademiydi tatlı olmamış farkındasın spor çok iyiSelam hanımlar daha yeni elime aldım tel sabah spora gittim geldim hızlıca kahvalti Faslı sonra bı arkadaşa ordan kuzene akşam gel yemek telaşı derken oldu bu saat
Menumu yazıyim
8,30 .1elma
11:30
1dilim buğday
1yumurta omlet
Beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1t.k tahin pekmez
Bir parça tulum peyniri
2:00 arkadasda neskafe 1 avuç kuruyemiş
5:00 ,1 baklava mecbur kaldım başka bişey yemedim kuzende
7:00 1tabak ıspanak,1tabak yoğurtlu kereviz salatası
1 bardak beyaz çay
Suyu saymadım bugün
Spor 40 dk cardio 45dk ağırlık antrenmanı
torpil yokKusura bakmayın yeni ve hevesli olunca bı güzellik yapilirmi acaba diye düşündüm:)
Bi baklava daha gördümEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:08.00
1 adet haslama yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir
Kirmizi biber kozleme
2 y.k pekmez
Ogle: 12.00
2 tavuk sis
1 kase salata
Kozlenmis kirmizi biber
1 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:16.00
Yarim kucuk ayva
Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
4 5 kasik sebzeli tavuk bol yesil kirmizi biber ve soganli
1 kase yogurt
1 dilim baklavayakmak icin yarim saat eliptik yaptim.
Su.3 lt
Spor: 30 dk eliptik 4*30=120 puan
2 mil leslie 3*30=90 puan
Toplam = 210 puan
@Pnrrr-20
ohh afiyet olsun şifa olsun kemiği iliği çıkana kadar kaynatıyorsun dimiKızlar uyudunuz mu. Ekmek, kemik suyu ,bebe bisküvisi hepsi hazır yoruldum ama değdi şükür
Bizde on gün babayı diğer odaya atmıştım :)Selam hanımlar bugün çok yoruldum 3 den 9.30 a kadar dışardaydik anne kiz alışveriş e çıktık Babamıza hediye aldık bi kaç gün sonra doğum günü :) tabi kızımı atlar miyim hiç ona da ciciler ve oyuncak aldım sonra Babamız da bize katıldi yemek dalan yedik derken eve geç kaldık kızım dışarda hiç uyumadi doğru düzgün emmedi de bebek bakım odaları artık işkence gibi kızım etrafı ve giren çıkanı izlemekten emmiyor yolda arabada emdi uyudu eve gelince tekrar uyandı şimdi yatırdim bende yanına yattım geçmişi okudum menüMu yazıp uyuyacağım Babamız salon da yine ama bugün hasta lik yüzünden odalar ayrı:))
Aslında en önemli olayı az yer kaplaması kolay taşınması olacak çünkü ben mama sandalyesi ile bütün yaşadım pikniğe gittigimi s dışı gezilerine ikeanin antilobu aldım çok işe yaradı Chicco çok ağırdı mesela gerçi iki yılda çok şey değişmiş olabilirCanim maşallah sana bende kemik suyu olayina baslayacam ama ne zaman bilmiyorum buskuvi yi de bi ara detaylı yazarsin nasıl yaptığını ayrıca mama sandalyesi bende araştırıyorum fonksiyonel birsey olsun yatis kademeleri falan olsun diye ama bi kaç yerde baktım beğenmedim
selam kızlar
dün oğlanın aşıso vardı onu aşıya götürdük ama büyüğün doktor fobisi vardı.başladı ağlamaya.oğlum pide yrmwğw götürcem diye susturdu .derken baktım pidecideyiz.lahmacun istedim.ama sipatişi yanlış almış garson 1 pidw fazladan geldi.eşim de tanıdık diye göndermedi.akşam da misafirlik vardı....
herşeye rağmen memüm
sabah 10 30
1 sahanda yum. yeşillik 1 dlm ekmek
12.00 1 kaşık kabak tatlısı
16.30 akşam
1.5 lahmacun
1 büyük ayran
3 dilüm Kıymalı pide
09.00 2 çatal kek yarım dilim börek
10.30 2 incir 2 ceviz
evet istediğim gibi olmadı yine. malesef
Suyu artır canan ne iyi ki pideye tav olan çocuk Allahim bende istiyorum yemek görünce ağzını kapatmayan çocuk çok amin nasıl zor yemeyenbugün kayınvalidemlere geldik.
o yüzden düzenim bozuldu yaa.
bugünkü menüm
sabah 10.30
2 sahanda yum
.1 dlm ekmek
3 zeytin
4 çeri
öğlen 15.00
3 kaşığı yumurtalı mantar kavurma
1 dlm ekmek
domates
akşam 19.30
3 dlm ekmek
hamsi kızartma saymadım ama 12 13 falandır herhalde.
sı 1.5 lt
spor yok
iyi pazarlar canım valla ben ne uyuyorum ne kalkabiliyorumİyi pazarlar 9.takim hatunlari
Yatıp uyusammi kalkıp sporumu mu yapsam mı acaba diye düşünüyorum
Bence iyi sucyu görmedim hafta sonu diye pide akşama kalmasa iyiymiş ama yarın porsiyon olması güzel diyetisyende yarım veriyor iki dlm ekmek 100g et sayıyorEmzirEn sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00
4 zeytin
1 salatalık
2 cerry
4 halka Sucuklu yumurta 1.5 yum.ile ( yumurta lar çok küçük tu)
1 dilim tb
Yeşillik
Saat 14.50 ara
çeyrek armut
Saat 18.30 akşam
Yarım Kuşbasili pide
Salata
Su 2.5 litre
Spor 5 saat n.t. yürüyüş =300 puan
Günaydın herkesegüne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
bol bol yoğurt su tüket canım ben emzirirken oluyordum yinede antibiyotik vermediler hiç ilaç yok dedi hep drlarGünaydın herkesegüne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
Yoğurt yasak abla mecbur verdiler çok kötüydüm bitti inşallah bi daha olmazbol bol yoğurt su tüket canım ben emzirirken oluyordum yinede antibiyotik vermediler hiç ilaç yok dedi hep drlar
Günaydin canimHerkese gunaydin
kMenü
Sahur
Yok
İftar
6yk mantı
6misket köfte
Valla Zuhal abla büyük baskı kurdu yoksa böyle bir menü yazılmadı
Harikasın cumaya 1 üstü olursun ovakitGünaydın herkesegüne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
bendede hiç uyku düzeni olmadı ya çok az ya çok uyuyorum bense standart 6 ,7 saat uyuyum güne başliyim istiyorumGünaydın hanımlar,
Yine erken uyandım off offf, uyumak istiyorum ben ama gözlerim neden erkenden açılıyor... Esneyerek ömrüm geçiyor yeminle
Hangi avm ye gideceksin cnm ah adana orda olmayı çok isterdim şuanHavanın yağışlı olmasından mıdır nedir pek bi atarlıyım, ruhum sıkılgan...
Gideyim de avm gezeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?