Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uyku modu sinir bozuyor, düzen tutturamıyorum bir türlü... hayırlısı artıkın

e hadi bakalım hodri meydan :)
bu kötü memülerim de seni yanıltmasın. bugun düzeliyor zaten
Rakibim kilolarımizda yakinmiş iyi olan kazansın Hadi sana benden bı kıyak 2.liği sana bırakıyorum bu guzelligide kimseye yapmsm bilesin:))

En az 1 buçuk hedefim inşallah senin kaç cnm hedefin
Valla ben devamlı diyetteydim ama buraya gelmeden 3,4 gün sağlam yedim oyuzden 1, 1,5 ödem gider 1de yağdan veriyim toplamada temiz 2,6 verip 73 oluyum diyorum:)

Uyku modu sinir bozuyor, düzen tutturamıyorum bir türlü... hayırlısı artıkın
Senin düzensizliğinin sebebi nedir,
Benim eşim gece gelir işten yemekti sohbeti derken 2 bulur sabahta çocuklar için 7 de kalkıyorum 5 saat uyku yetmiyor çocuklar gidince tekrar uyursam busefer 12 önce kalkmıyorum
Senin dediğin gibi sinir bozucu bir durum

Yoğurt yasak abla mecbur verdiler çok kötüydüm bitti inşallah bi daha olmaz
canım geçmiş olsun yoğurt neden yasak nedir rahatsizligin

Amin canım

Havanın yağışlı olmasından mıdır nedir pek bi atarlıyım, ruhum sıkılgan...

Gideyim de avm gezeyim bari
bizim burası gayet güzel yağmur yok evden dışarı cikasimda yok müziği açıp temizlik yapiyim öptüm sizi gelirim gene

Havanın yağışlı olmasından mıdır nedir pek bi atarlıyım, ruhum sıkılgan...

Gideyim de avm gezeyim bari
Sorma sabah sabah bende esime atarlandim simdilik ikimizde birbirimize trip atiyoruz ah yakin olaydik da bende geleydim seninle

Sorma sabah sabah bende esime atarlandim simdilik ikimizde birbirimize trip atiyoruz ah yakin olaydik da bende geleydim seninle
Bizde temizlk yaptık sonra cnmız sıkıldı oğluşa foto çekimi yaptık derken uyudu oğlan eşimde uyudu bnde uyusam diyorum ama eminim uyuyunca oğlan uyancaak

Bizde temizlk yaptık sonra cnmız sıkıldı oğluşa foto çekimi yaptık derken uyudu oğlan eşimde uyudu bnde uyusam diyorum ama eminim uyuyunca oğlan uyancaak
Ooo cok hsmaratsin masallah sana cocukla ben bi is yapamaiyorum seni tebrik ederim

Ooo cok hsmaratsin masallah sana cocukla ben bi is yapamaiyorum seni tebrik ederim
Cnm eşim olmasa bende yapamam sagolsun çok yardım edio akşamları oğlan uyuyunca yapıyorum ha bide oğlan örümceğe binmeye başladı süpürğe yapınca paytak paytak dolanıo peşimde

Bu olcu alma isi cok zor ya ne kadar dogru aldim bilmiyorum bi yeri 4 5 kez olctum her seferinde farkli sonuclar cikiyor siz tam olarak hangi noktalari olcuyorsunuz

Günaydınnnn mutlu pazarlar

Önce dünkü menümü yazayım
Gece alıntı yapmıştım ama uçmuş yinede menülere geri dönecem

8.30
1 incir

9.45
2 yumurtayla kıymalı omlet
Peynir
4-5 zeytin
Salata

15.00 civarı
12 Badem
15-20 kuru üzüm

19.15
Tavuklu koca bi kase salata
2 bar.tuzsuz ayran

Su 2 lt den fazla
Spor yok

Menü
Sahur
Yok

İftar
6yk mantı
6misket köfte

Valla Zuhal abla büyük baskı kurdu yoksa böyle bir menü yazılmadı
Yetersiz sağlıksız baharım
Hadi azimli disiplinli bahar geri gelsin artık
Diyetisyenle anlaştınızmı son durum ne

Günaydın herkese güne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
oleyyyyy be
çoook güzel zeynepcim
Aman bugün dikkat et kuzum biliyosun artılar ışık hızıyla geliyor
Jillan day 3 bitirdim şimdiduşa girip kahvalti yi hazirliyim
dur daha bismillah kızz :))
Spora jillan 3 lemi başlıyosun

Valla ben devamlı diyetteydim ama buraya gelmeden 3,4 gün sağlam yedim oyuzden 1, 1,5 ödem gider 1de yağdan veriyim toplamada temiz 2,6 verip 73 oluyum diyorum:)
Ohhh hesaplar yapılmış
sonucu merak ettim
Bu olcu alma isi cok zor ya ne kadar dogru aldim bilmiyorum bi yeri 4 5 kez olctum her seferinde farkli sonuclar cikiyor siz tam olarak hangi noktalari olcuyorsunuz
Bel en ince diğer yerler en kalın şişko yerden ölçülüyor cnm

Oooo ponim hareketlenmeye başlamış
Bide menümüzü yazsak iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…