- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.041
Günaydin canim
k
Çok sağlıksız olmuş bence
Harikasın cumaya 1 üstü olursun ovakit
Laf aramızda bende eksideyim:)
bendede hiç uyku düzeni olmadı ya çok az ya çok uyuyorum bense standart 6 ,7 saat uyuyum güne başliyim istiyorum
En az 1 buçuk hedefim inşallah senin kaç cnm hedefinHarikasın cumaya 1 üstü olursun ovakit
Laf aramızda bende eksideyim
Rakibim kilolarımizda yakinmiş iyi olan kazansıne hadi bakalım hodri meydan :)
bu kötü memülerim de seni yanıltmasın. bugun düzeliyor zaten
Valla ben devamlı diyetteydim ama buraya gelmeden 3,4 gün sağlam yedim oyuzden 1, 1,5 ödem gider 1de yağdan veriyim toplamada temiz 2,6 verip 73 oluyum diyorum:)En az 1 buçuk hedefim inşallah senin kaç cnm hedefin
Senin düzensizliğinin sebebi nedir,Uyku modu sinir bozuyor, düzen tutturamıyorum bir türlü... hayırlısı artıkın
canım geçmiş olsun yoğurt neden yasak nedir rahatsizliginYoğurt yasak abla mecbur verdiler çok kötüydüm bitti inşallah bi daha olmaz
Amin canımHerkese Günaydın 2017 nin son uykusunu kızımla uyuduk ( her gece birlikte uyuyoruz zaten) Babamız evde yok bugün çalışıyor kalktik kizimla 1 saat yatakta oynastik. Çok yılısik baldanda tatli yüzümü bi oksayisi var yeniden yeniden doğuyorum Rabbim herkese tattirsin şimdi kahvaltımi hazirlicam
bizim burası gayet güzel yağmur yok evden dışarı cikasimda yok müziği açıp temizlik yapiyim öptüm sizi gelirim geneHavanın yağışlı olmasından mıdır nedir pek bi atarlıyım, ruhum sıkılgan...
Gideyim de avm gezeyim bari
Sorma sabah sabah bende esime atarlandim simdilik ikimizde birbirimize trip atiyoruzHavanın yağışlı olmasından mıdır nedir pek bi atarlıyım, ruhum sıkılgan...
Gideyim de avm gezeyim bari
Oğlumun süt ve süt ürünlerine birde yumurta ya alerjisi var cnm emzirdğim için bende kullanmıyorumcanım geçmiş olsun yoğurt neden yasak nedir rahatsizligin
Bizde temizlk yaptık sonra cnmız sıkıldı oğluşa foto çekimi yaptık derken uyudu oğlan eşimde uyudu bnde uyusam diyorum ama eminim uyuyunca oğlan uyancaakSorma sabah sabah bende esime atarlandim simdilik ikimizde birbirimize trip atiyoruzah yakin olaydik da bende geleydim seninle
Ooo cok hsmaratsin masallah sana cocukla ben bi is yapamaiyorum seni tebrik ederimBizde temizlk yaptık sonra cnmız sıkıldı oğluşa foto çekimi yaptık derken uyudu oğlan eşimde uyudu bnde uyusam diyorum ama eminim uyuyunca oğlan uyancaak
Cnm eşim olmasa bende yapamam sagolsun çok yardım edio akşamları oğlan uyuyunca yapıyorum ha bide oğlan örümceğe binmeye başladı süpürğe yapınca paytak paytak dolanıo peşimdeOoo cok hsmaratsin masallah sana cocukla ben bi is yapamaiyorum seni tebrik ederim
Teşekkür ederiz AusumSağlıkla ve Huzurla ....
Mutlu Seneler
Yetersiz sağlıksız baharımMenü
Sahur
Yok
İftar
6yk mantı
6misket köfte
Valla Zuhal abla büyük baskı kurdu yoksa böyle bir menü yazılmadı
oleyyyyy beGünaydın herkesegüne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
dur daha bismillah kızz :))Jillan day 3 bitirdim şimdiduşa girip kahvalti yi hazirliyim
Ohhh hesaplar yapılmışValla ben devamlı diyetteydim ama buraya gelmeden 3,4 gün sağlam yedim oyuzden 1, 1,5 ödem gider 1de yağdan veriyim toplamada temiz 2,6 verip 73 oluyum diyorum:)
Bel en ince diğer yerler en kalın şişko yerden ölçülüyor cnmBu olcu alma isi cok zor ya ne kadar dogru aldim bilmiyorum bi yeri 4 5 kez olctum her seferinde farkli sonuclar cikiyor siz tam olarak hangi noktalari olcuyorsunuz
Oooo ponim hareketlenmeye başlamışSelamm herkese hayrlı günler
Dün pertm çıkmış hep dışardaydık
@Pnrrr-20 dünden 120 dk tempolu yürüyüşüm varr
Dün spor salonuna gittm öğledn sonra kapalıymş bugün kızımla yüzmeye gidiyorz.görüşürüz
Profilinize boyunuzuda yazsasınza cnmGöbek -96 cm
Kalça - 116 cm
Bel - 84 cm
Göğüs - 101 cm
Kol(en kalın yerden) - 36 cm
Bacak(en kalınyerden)-70 cm
Mehlikatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?