Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annemler coşmuş yemek olayında. Hayır bizde o kadar yemek yeme potansiyeli olan da yok... Benim menüm belli ama , pes etmek yok #direntugce

Mefkurem dün bütün gün dışardaydım, ara öğünlerimi yanıma almamışım, ondan ara o kadar uzun sürdü, markete filan girseydim zararlı şeylere kalkışabilirdim çünkü kan şekerim düştü. O yüzden yememek en iyiydi

Canım çok gevşeme sakın, hiç anlamadan kilocuklar geri gelir. Yarın hemen toparla kendini...

Bu aralar benim de dağıtasım var aslında, perşembe yetmedi bana herhalde Yıl sonu stresinden midir nedir. Neyseki dizginleyebiliyorum, hazır yine eksileri görmeye başlamışken aman Tuğçe deyip duruyorum kendime.

Salı günü vücut analizi yaptıracam, yağ oranım için çok meraktayım inşallah azalmamıştır... Bir de hocaya ölçü aldırayım bakalım ne durumdaymışım.

evet cnm öyle şeyler benide doyurmaz
Doymak için baya yemem lazım :))

Saç kavurma falan dene

Evet ben de öyle diyorum zaten normalde ekmek yemem bu bana çok geldi zaten ama dediğin gibi bu 5 gün atağa geçeceğim artı gelmem de o kadar ekşi olur mu onu bilemedim
Bana ve zeynebe yenilip sonuncumu olacan kızzz :)))
Hiç yakıştıramadım sana

Lütfennnnnn dikkatli ol kuzum
Hayat memat meselesi
Esimi aldık kizimla abimlere geçiyoruz gelinimiz kötü kötü Cıss lar yapmış kendimi tutucam tabiki bi çoğunu yiyemeyecem süt diyeti yüzunden kazasız atlatirim aksami inşallah
Ohhh senin zaten bahanen hazır :))
Yumurtasız sütsüz cıss olmaz

Sen eminimki kontrolü elden bırakmazsın
karşı masada sana el sallıyor olacam
Yeni yılın kutlu olsun abla mezun olanlara karnemi hazırlanıyordu. Benim karne ne zaman notlarım iyimi
Onu editör hazırlıyor cnm
Hazır olunca burda zevkle yayınlarım

Bütün 9.takım yanındayız tuğçe :))
Benim kızda şimdi 2 tane pasta yaptı
Bende hamurişi yapıcam şimdi
Tabiki cısslarla midemizi kirletmicez

Karşı masadan el sallamak iyiymiş
Pasta olayına girmemişler Allah’ tan. İçli köfte tek başına yeter ama koklamicam bile. Karnıbaharımı hazırladım, yoğurtladım, kocaman tabak salatamı yaptım, bekliyorum

Bu hafta 1.olmak istediğimi söylemişmiydim

Ooo biz onu anlasık zaten ablacımmmm, bekliyoruz bol eksili 1. Liğini

Ooo biz onu anlasık zaten ablacımmmm, bekliyoruz bol eksili 1. Liğini
Kız ben takımın 1.liğinden bahsediyorum :))
Bunu tek başıma yapamam

Tabi bireysel 1.ci bizden çıkarsa ballı kaymak olur
Adaylığımı koysammı acaba
Anacım az kilosu olanlar yüzde olarak daha avantajlıya, o işi bozuyor biraz :))

Ayy uyku modundaydım da anlamamışımmm. İddialılar var kimbilir bireysel 1. De bizden çıkar :)))))
Cumadan beri hiç kontrol etmedim kendimi ne durumdayım acaba, bak merak ettim kendimi

Kahve içilip ara öğün yapıldı

Işlere geri dönem :))

Afiyet bal şeker olsun

Hafta sonuu niye uyuyamıyosn bnde 10da uyandm diye üzülyodm

Dürtüyor birşeyler erkenden uyanıyorum, hafta içi de yataktan sürünerek iniyorum canım. Ahhh ahhh gençliğimde hafta sonları öğlen 2 ye 3 e kadar uyurdum

Esime kestane yapacagim aksam firinda ben ne kadar yiyebilirim acaba

3 kestane 1 dilim ekmekle eşdeğer canım. Gün içi menünü buna göre düzenlediysen yiyebilirsin

Hmm aksam menude 1.5 lahmacun var o zaman yiyemicem zaten pazardaykende 1 tane tatmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…