- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.081
Evet tatlım haklısın insan hedefe ulaşınca biraz gevşeme oluyor 2 gündür diyeti bozdum ama yarın kaldığım yerden devam edecem ananas kilo vermede çok etkili Çarşamba perşembe yapmayı düşünüyorum.
evet cnm öyle şeyler benide doyurmazabla dışarda yemek yemek benim için işkence artık herseyin içinde mutlaka süt yoğurt tarzı şeyler var en kötüsu tavuğu Marine etmek için o yüzden zor durumda kalıyorum genelde bu ara çok sık dışarı çıktık ızgara ye ye bıktım valla ya lahmacun yiyecektim ya da pide ama yarısı ni yedim doyurmadida zaten.
Bana ve zeynebe yenilip sonuncumu olacan kızzz :)))Evet ben de öyle diyorum zaten normalde ekmek yemem bu bana çok geldi zaten ama dediğin gibi bu 5 gün atağa geçeceğim artı gelmem de o kadar ekşi olur mu onu bilemedim
Ohhh senin zaten bahanen hazır :))Esimi aldık kizimla abimlere geçiyoruz gelinimiz kötü kötü Cıss lar yapmış kendimi tutucam tabiki bi çoğunu yiyemeyecem süt diyeti yüzunden kazasız atlatirim aksami inşallah
Sen eminimki kontrolü elden bırakmazsınKızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum. Umarım bu yıl size istediklerinizle gelir. Dünyaya barış ve huzur getirir.
Ben akşam için hazırlık yaptım simdi dışarı çıkıyoruz ilk önce yemek yiyeceğiz sonra gece 12 ye doğru müzikli bir yerden yer ayırttık oraya gideceğiz. Ben yeme konusunda iradeliyimdir ama içme de söz veremem artık affedin beni
Onu editör hazırlıyor cnmYeni yılın kutlu olsun abla mezun olanlara karnemi hazırlanıyordu. Benim karne ne zaman notlarım iyimi
Bütün 9.takım yanındayız tuğçe :))Annemler coşmuş yemek olayında. Hayır bizde o kadar yemek yeme potansiyeli olan da yok... Benim menüm belli ama , pes etmek yok #direntugce
Mefkurem dün bütün gün dışardaydım, ara öğünlerimi yanıma almamışım, ondan ara o kadar uzun sürdü, markete filan girseydim zararlı şeylere kalkışabilirdim çünkü kan şekerim düştü. O yüzden yememek en iyiydi
evet cnm öyle şeyler benide doyurmaz
Doymak için baya yemem lazım :))
Saç kavurma falan dene
Bana ve zeynebe yenilip sonuncumu olacan kızzz :)))
Hiç yakıştıramadım sana
Lütfennnnnn dikkatli ol kuzum
Hayat memat meselesi
Ohhh senin zaten bahanen hazır :))
Yumurtasız sütsüz cıss olmaz
Sen eminimki kontrolü elden bırakmazsın
karşı masada sana el sallıyor olacam
Onu editör hazırlıyor cnm
Hazır olunca burda zevkle yayınlarım
Bütün 9.takım yanındayız tuğçe :))
Benim kızda şimdi 2 tane pasta yaptı
Bende hamurişi yapıcam şimdi
Tabiki cısslarla midemizi kirletmicez
Bu hafta 1.olmak istediğimi söylemişmiydim

Süperrhoşgeldin canımdün bakamadım sayfaya.ben canan.ismin nedir.
hadi inşallah :)
hadi inşallah
Poni Bon nasıl gidiyor tatlım
@Warriorinside rakipmişiz :)
Kız ben takımın 1.liğinden bahsediyorum :))Ooo biz onu anlasık zaten ablacımmmm, bekliyoruz bol eksili 1. Liğini
Hafta sonuu niye uyuyamıyosn bnde 10da uyandm diye üzülyodmGünaydın hanımlar,
Yine erken uyandım off offf, uyumak istiyorum ben ama gözlerim neden erkenden açılıyor... Esneyerek ömrüm geçiyor yeminle
Düzenli gelirsen yaza kadar gider kiloların nigarValla ben devamlı diyetteydim ama buraya gelmeden 3,4 gün sağlam yedim oyuzden 1, 1,5 ödem gider 1de yağdan veriyim toplamada temiz 2,6 verip 73 oluyum diyorum:)
Ben hiç ölçü almadm ömrümde hep unutuyorm mezura almayıBu olcu alma isi cok zor ya ne kadar dogru aldim bilmiyorum bi yeri 4 5 kez olctum her seferinde farkli sonuclar cikiyor siz tam olarak hangi noktalari olcuyorsunuz
Valla bende esime iple olcturup metresiyle bakiyodum artik bikti bu boyle olmaz diye bugun gittik pazardan aldik mezuraBen hiç ölçü almadm ömrümde hep unutuyorm mezura almayı
Hadi gazan mübarek olsunEsimi aldık kizimla abimlere geçiyoruz gelinimiz kötü kötü Cıss lar yapmış kendimi tutucam tabiki bi çoğunu yiyemeyecem süt diyeti yüzunden kazasız atlatirim aksami inşallah
Kız ben takımın 1.liğinden bahsediyorum :))
Bunu tek başıma yapamam
Tabi bireysel 1.ci bizden çıkarsa ballı kaymak olur
Adaylığımı koysammı acaba
Anacım az kilosu olanlar yüzde olarak daha avantajlıya, o işi bozuyor biraz :))
Kahve içilip ara öğün yapıldı
Işlere geri dönem :))
Hafta sonuu niye uyuyamıyosn bnde 10da uyandm diye üzülyodm
Esime kestane yapacagim aksam firinda ben ne kadar yiyebilirim acaba
Hmm aksam menude 1.5 lahmacun var o zaman yiyemicem zaten pazardaykende 1 tane tatmistimAyy uyku modundaydım da anlamamışımmm. İddialılar var kimbilir bireysel 1. De bizden çıkar :)))))
Cumadan beri hiç kontrol etmedim kendimi ne durumdayım acaba, bak merak ettim kendimi
Afiyet bal şeker olsun
Dürtüyor birşeyler erkenden uyanıyorum, hafta içi de yataktan sürünerek iniyorum canım. Ahhh ahhh gençliğimde hafta sonları öğlen 2 ye 3 e kadar uyurdum
3 kestane 1 dilim ekmekle eşdeğer canım. Gün içi menünü buna göre düzenlediysen yiyebilirsin
Hmm aksam menude 1.5 lahmacun var o zaman yiyemicem zaten pazardaykende 1 tane tatmistim
O kadar pastanın hamur işinin içinde mi ablaaBu hafta 1.olmak istediğimi söylemişmiydim

Bndn sana izin 6 tane ye hakettin, zuhal ablam duuymasınEsime kestane yapacagim aksam firinda ben ne kadar yiyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?