- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.101
he heee zuhal ablada terligiyle kovalasin beni diimiiiBndn sana izin 6 tane ye hakettin, zuhal ablam duuymasın
Canım tek güzel avm m1 tepe. Ama hazır zamanım varken gidip şu park adana’yı göreyim dedim. Tam fiyasko! Zaten bir çok dükkan boş
Cnm hangi diyetsyene gidiyorsun kız kardeşim Şenay keskine gidiyor 1 ayda 6 kilo verdiCanım çok gevşeme sakın, hiç anlamadan kilocuklar geri gelir. Yarın hemen toparla kendini...
Bu aralar benim de dağıtasım var aslında, perşembe yetmedi bana herhaldeYıl sonu stresinden midir nedir. Neyseki dizginleyebiliyorum, hazır yine eksileri görmeye başlamışken aman Tuğçe deyip duruyorum kendime.
Salı günü vücut analizi yaptıracam, yağ oranım için çok meraktayım inşallah azalmamıştır... Bir de hocaya ölçü aldırayım bakalım ne durumdaymışım.
Cnm hangi diyetsyene gidiyorsun kız kardeşim Şenay keskine gidiyor 1 ayda 6 kilo verdi
Cok guzel menu afiyet olsun ve tebrikler cisslardan uzak durdugn icinMenümü yazıyorum hanımlar günü kapadım ben, içersem çay ya da kahve içerim uyumadan
09:15 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 4 adet domates kurusu, 1 dilim çavdar ekmeği
15:20 10 beyaz leblebi, 5 kuru üzüm, 2 çiğ fındık
20:20 1 parça tavuk (50 gr yoktur), yoğurtlu karnıbahar ve salata
2 litre su içildi, dukan bira yapıyorum ( son 1 bardağım kaldı)
Maalesef havanın yağışlı olması ve bileğimin üzerine basarken canım acıdığı için spor yapmadım.
Evdekilerin yediklerini yazardım ama canınız istemesin, şahsen çok canım çekti ama tebrik ediyorum kendimi. İradem takdire değdi
Menüm:
11:30 1hurma, 1tk zeytinyag, balli sirkeli Su
12:30 2,5 cavdar ekmek, 1yumurta(4halka sucuklu), 1kk peynir, az salca, 3zeytin, 1tk kaymak, 1yk tahinpekmez, domates biber salatalik
16:30 filtre kahve az sütlü
18:30 1köy bildircini( avucum kadardi), 2yk pilav, 4 isirik peynirli börek, firin sebzesi (yarim sogan, 2cherry domates, 2biber, yarim kabak) , az Salata
19:45 4 catal cikolatali yaş pasta
2fincan yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
Köy bıldırcını ne ki? 4 ısırık nasıl ısırık, ucundan ısırık mı yoksa kocaman ısırık mı4 çatal nasıl çatak, ucundan mı yoksa çatalın üstünü dağ gibi doldurmak mı
Afiyet olsun canım, spor yaptığın için çok kıskanıyorum :)))))
abla sen beni niye böyle rencide ediyorsun cok kırılırim ağlarım bak üzülürsün
He pasta hindi ördek planı yap hafif de bu yilbasi bizde pek birşey değişmiyor annemler pert çocuğa geçmesin diye görüşmüyoruz ptesi yeğenin dgunu var eltilere o yüzden görüşmüyoruz eee eşim pastacı en yoğun günleri yorgun oluyor yani biz çay keyfi yapsak lüks olur canavar kuzeyle
Allah kabul etsin şartlarda eşit bende niyrtliyim bugün kalkamamisim o ayrı
sana da nasip etsin Tuğçe aile gezilerini Allah
nescafe sademiydi tatlı olmamış farkındasın spor çok iyi
torpil yok
Bi baklava daha gördümyakmisim ama emziriyorsun bide
ohh afiyet olsun şifa olsun kemiği iliği çıkana kadar kaynatıyorsun dimi
Bizde on gün babayı diğer odaya atmıştım :)
Aslında en önemli olayı az yer kaplaması kolay taşınması olacak çünkü ben mama sandalyesi ile bütün yaşadım pikniğe gittigimi s dışı gezilerine ikeanin antilobu aldım çok işe yaradı Chicco çok ağırdı mesela gerçi iki yılda çok şey değişmiş olabilir
Suyu artır canan ne iyi ki pideye tav olan çocuk Allahim bende istiyorum yemek görünce ağzını kapatmayan çocuk çok amin nasıl zor yemeyen
Menülerde sende biliyorsun sıkıntıyı hadi canan liste vaktin geldi bas gaza ver bize bu enerjiyi
iyi pazarlar canım valla ben ne uyuyorum ne kalkabiliyorum
Menü
Sahur
Yok
İftar
6yk mantı
6misket köfte
Valla Zuhal abla büyük baskı kurdu yoksa böyle bir menü yazılmadı
Günaydın herkesegüne -500 ile başladım antibiyotiği atıyorum galiba
Herkese Günaydın 2017 nin son uykusunu kızımla uyuduk ( her gece birlikte uyuyoruz zaten) Babamız evde yok bugün çalışıyor kalktik kizimla 1 saat yatakta oynastik. Çok yılısik baldanda tatli yüzümü bi oksayisi var yeniden yeniden doğuyorum Rabbim herkese tattirsin şimdi kahvaltımi hazirlicam
Menümü yazıyorum hanımlar günü kapadım ben, içersem çay ya da kahve içerim uyumadan
09:15 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 4 adet domates kurusu, 1 dilim çavdar ekmeği
15:20 10 beyaz leblebi, 5 kuru üzüm, 2 çiğ fındık
20:20 1 parça tavuk (50 gr yoktur), yoğurtlu karnıbahar ve salata
2 litre su içildi, dukan bira yapıyorum ( son 1 bardağım kaldı)
Maalesef havanın yağışlı olması ve bileğimin üzerine basarken canım acıdığı için spor yapmadım.
Evdekilerin yediklerini yazardım ama canınız istemesin, şahsen çok canım çekti ama tebrik ediyorum kendimi. İradem takdire değdi
Hahaha kiz cok güzel noktalara deginmissin :) köy bildircini baya kücüktü ayni tavuk gbi ama boyut olarka avuc ici kadar bende ilkdefa yedim eti biraz daha koyudu ama tadi güzeldi :)
Gelelim asil konuya valla hepsi ortaydi yani börek yarim dilim kadar ancadir pastada 4 normal catal abartarak diildi :)
Kizz bu menüylemi yencen beni cok yetersiz ve cissli olmus yani.
Evet benim bugun kacamakli oldu sen naptin merak ediyorm rakibemm
Oo süpersin canim valla hadi sevindm senin adina cumaya güzel bi eksi geliyor
Ohh masallah cok tatlisiniz
Valla süpersin tugcecim azmine iradene hayran kaldim
Merhabalar canımDüzenli gelirsen yaza kadar gider kiloların nigar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?