- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.161
Vayyy tebrklerMenümü yazıyorum hanımlar günü kapadım ben, içersem çay ya da kahve içerim uyumadan
09:15 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 4 adet domates kurusu, 1 dilim çavdar ekmeği
15:20 10 beyaz leblebi, 5 kuru üzüm, 2 çiğ fındık
20:20 1 parça tavuk (50 gr yoktur), yoğurtlu karnıbahar ve salata
2 litre su içildi, dukan bira yapıyorum ( son 1 bardağım kaldı)
Maalesef havanın yağışlı olması ve bileğimin üzerine basarken canım acıdığı için spor yapmadım.
Evdekilerin yediklerini yazardım ama canınız istemesin, şahsen çok canım çekti ama tebrik ediyorum kendimi. İradem takdire değdi
Abla 4.5 saat havuzdaydm kızım olduğu için aralksz olmadı tabi ama çok harektlydm eve geldiğimde pertm çıkmştı. Yüzmeyi çok seviyorum kuşadasından kalma bir aşkkHelâllllll tuğçecim
Harikasınnnn
Burda yarışmada olduğunu bilmiyormu pınarcım
Bence bu menü sana artı getirecektir
Aksi olursa süpriz olur
Heleki artıyken niye böyle olduki
Bugünkü eksiler uçmasa bari
Maşallah tatlım 1 saat hiç durmadanmı yüzdün
Sabahki helva az ama gereksiz olmuş
Akşam idare eder
1 ana yemek aradı gözüm
Çorba 1 kase olsaydı yanında yemek salata daha güzel olurdu
Bugün çok daha güzel olmuş canısı
Sadece ya elma ya bitter olsaydı arada
Bugün için menü güzel olmuş cnm
1 kş pilavdan ne anladın :))ağzına bulaştırdığına değmez :))hemde yarım dil.ekmek yapıyor
Akşamki meyveleri toplasan 1 por.etmiyor bile kötü değil o yüzden
Helalll süpersin ablaKendi adıma çok güzel atlattım
Heralde işin başı kararlı olup beynini şartlandırmaktan geçiyor
Eğer içimde kaçamak yapayım yapmayım karmaşası olsa kesin yapardım
Ama kararlı olunca, yemek ne aklımın ucundan geçti nede canım istedi
Baya kilo oldu farkedilmemesi imkansız gibi bişy süper keşke bana da öyle deselerAkşam görümcemin gelini uğramıştı bize
Aaa yenge ne kadar zayıflamışın dedi
Aslında fazla değil son dönem 5-6 kilo verdim dedim :))
Öbür görümcemde baya incelmişin baya fark var didi
Sıkma canını cumaya kadar telafi edersin edemezsen bana ve nigara yenilirsin zatenSelam telefon elimde uyumuşum yine.ergenlere döndüm. dikkat edemedim kızlar.neden. benden kiloly eltiletin hapur hupur yemesi mi.yoksa ye ye demesi mi.yok yok kimseye suç bulamam iradesizim ya.evimin dışıns çıkınca diyet kalmıyor. pazardan birşryler sldım kendime.kayınvalidemletdeyim ya.yatma vaktibolup da evebgrldiğimde boy aynasından vaktım.olmamışnhiç.üzüldüm.
sabah 10.30
2 sahabda yum dlm ekmek 1 tatlı kaşığı labne 4 çeri
15.00 5 kaşık ıspanak yemeği ve yoğurt
19.00 tavuk salata 1 dlm ekmek
buraya ka herşey ii.benbde rahatım.yılbalı pasta adetş uok çünkü.ama sofrada lades kemiği ike eşim ve abisi iddiays girdi.pasta geldi
2 dilim pastaorta boy.
hem güzek bile değildi.miye yefim....öylesine yersin ya.öyle işte.
kendini tutan herkese çok imrendim.Tebrikler.
zuhal abla yarın bildirş yapamayacağım .byrda tartı yok.salı sabah yapayım.
Vayyy tebrkler
Abla 4.5 saat havuzdaydm kızım olduğu için aralksz olmadı tabi ama çok harektlydm eve geldiğimde pertm çıkmştı. Yüzmeyi çok seviyorum kuşadasından kalma bir aşkk
Helalll süpersin abla
Baya kilo oldu farkedilmemesi imkansız gibi bişy süper keşke bana da öyle deseler
Sıkma canını cumaya kadar telafi edersin edemezsen bana ve nigara yenilirsin zaten
Sana da diyolardı bi araBaya kilo oldu farkedilmemesi imkansız gibi bişy süper keşke bana da öyle desele
Ayyy evet kendimi bulutların üstünde hissediyordumSana da diyolardı bi ara
Istersen tekrar çıkabilirsin bulutlaraAyyy evet kendimi bulutların üstünde hissediyordum
Ohhh be şükür eksiler kaybolmamışCuma 111.1
Pazartesi 110.7
-400
İnşallah abla bulğur bana yarıyor :) metabolizmamı çalıştırıyorOhhh be şükür eksiler kaybolmamış
Biraz dikkatle cumaya hedef gelir inş.kuzum
Suss bakem :))İnşallah abla bulğur bana yarıyor :) metabolizmamı çalıştırıyor
Suss bakem :))
Dün - 500 müş
Yemesen bugün dahada eksi olacaktı
Cuma 79.5
Bugün 80.5
Fark+1
Sebebi de yazmadığm menülerdeki mantı ve pide yüzündn birazı da regl öncesi şişkinlk ama moralimi bozmucam ocak ayında 5 kilo verme hedefim için bugün düzgün şekilde karataya başlıyorm yumurtalarım haşlanıyo şu an ve salona yazılmaya gidicem bugün komşumda bnle gelecek
Ablam aile arasında kardeşler teyzeler biraraya gelmek için organize etmiştiktatil günü ne günüymüş kızz :))
Kolay gelsin cnm
Bence sen hedefide geçersin
Ohhh ilk eksimiz gelmiş bile
Benim kuzenin doğum günü bugün hediye almaya çıktım anam her yer kapalı eli boş döndümBugün salonlar kapalı değil mi
Spora salonuna yazilacakmişsin zannerdersemAyyy evet kendimi bulutların üstünde hissediyordum
ye tabi kız aklında duracağına karnında dursun.hem bol bol yeSpora salonuna yazilacakmişsin zannerdersem
Harika bı karar yazık ve disipline bı şekilde git arkadaşım inan çok kolay olucak hedefe ulasman
Bugünden itibaren min.karbon gitmeye çalış cnm
Bellimi olur belki senin vücıt bize bi süpriz yapar :)))
Cuma 79.5
Bugün 80.5
Fark+1
Sebebi de yazmadığm menülerdeki mantı ve pide yüzündn birazı da regl öncesi şişkinlk ama moralimi bozmucam ocak ayında 5 kilo verme hedefim için bugün düzgün şekilde karataya başlıyorm yumurtalarım haşlanıyo şu an ve salona yazılmaya gidicem bugün komşumda bnle gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?