Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyy tebrkler

Abla 4.5 saat havuzdaydm kızım olduğu için aralksz olmadı tabi ama çok harektlydm eve geldiğimde pertm çıkmştı. Yüzmeyi çok seviyorum kuşadasından kalma bir aşkk

Helalll süpersin abla

Akşam görümcemin gelini uğramıştı bize

Aaa yenge ne kadar zayıflamışın dedi

Aslında fazla değil son dönem 5-6 kilo verdim dedim :))
Öbür görümcemde baya incelmişin baya fark var didi
Baya kilo oldu farkedilmemesi imkansız gibi bişy süper keşke bana da öyle deseler

Sıkma canını cumaya kadar telafi edersin edemezsen bana ve nigara yenilirsin zaten

herkese

Cuma 79.5
Bugün 80.5
Fark+1
Sebebi de yazmadığm menülerdeki mantı ve pide yüzündn birazı da regl öncesi şişkinlk ama moralimi bozmucam ocak ayında 5 kilo verme hedefim için bugün düzgün şekilde karataya başlıyorm yumurtalarım haşlanıyo şu an ve salona yazılmaya gidicem bugün komşumda bnle gelecek

Bugün salonlar kapalı değil mi

tatil günü ne günüymüş kızz :))
Kolay gelsin cnm

Bence sen hedefide geçersin

Ohhh ilk eksimiz gelmiş bile
Ablam aile arasında kardeşler teyzeler biraraya gelmek için organize etmiştik
Ya şimdi ben sabah tartıldım 63,9 minimum hedefi geçtim
Cumaya 73 olma sözüyle beraber bugün biraz günde yesemmiki aklım kalınca evde gözüm dönüyor sonra

Bugünden itibaren min.karbon gitmeye çalış cnm

Bellimi olur belki senin vücıt bize bi süpriz yapar :)))

Insallah cumaya sasirtir valla :) ama haftasonundanda biraz ödem var kuru yedim ve karnibahar brokkoli beni cok etkiliyor yarin bi detoks gnü yapiym diyorm smdi denizlide yapamam

Cok güzel düsünmüssün bence cnm. Kiloyuda gercktn ufak artilari takmamak gerkiyo cnkü elimizde hersey.. bende eskiden 200gr bile arti olsam takardm ama sacmalikmis anladm :) burasi cok sey katiyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…