Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimi
Cuma 87.7
Bugun 88.2
Fark +500 gr
86 lari dusunurken tekrar 88 leri gormek cok canimi sikti. Esim bile diyor dun yediklerini toplasan 500 gr etmez diye ama artidayim. Yapacak bisey yok kahvalti bile dogru duzgun yapamadim moral bozukluguyla.bu saatten sonra hedef zor gorunuyor ama ucundan da olsa 86 lari gormek icin elimden geleni fazlasiyla yapicam

@Sweetyy83
Karnen hazırlanmış bebeğim
Tekrar mezuniyetini çok tebrik ederim
Umarım bidaha hiç kilo problemin olmaz

@Sweetyy83 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 1,5
Eylül / 1
Ekim / 0,5
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO

Ocak / -0,4
Şubat / 3,1
Mart / 1,6
Nisan / -0,3
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4 KİLO

Ekim / -0,5
Kasım / 3,1
Aralık / 4,8
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,4 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (375. Etap) ( 79,0 )
Bitiş Kilosu (550. Etap) ( 64,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,23% )
Toplam Süre ( 37 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,49% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 389 )

Yorum : Sevgili sweetyy83 15 Ağustos 2014 (375. Etap) ve 79 kiloyla başladığı Cuma ZayıflamaYarışması'ndan 29 Aralık 2017 (550. Etap) tarihinde toplam 14,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 103 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not:
Yarışmacımız 2014 yılından bu yana, her yıl kısasüreler için yarışmaya katılımda bulunmuştur. 2016yılında ise yarışmamıştır. Yarışmada bulunduğu etapsayısı hesaplanırken bu durum gözetilmiştir.

selamlar mefkurem ve 9.takımdaki arkadaşlar ..
ben okuduğum başarı hikayelerinde hep 9.takım adını gördüm gibi.9 rakamı uğurlu gelmiş bir çok kişiye bana da gelecek biliyorum.onun için buraya geldim mefkurem..
düşündüm günlerdir yaptığım hataları herseyi ve diyete başladım ama okuduğum başarı hikayelerinde hep buranın yardımının büyüklüğünden bahsediliyor.çok mantıklı aslında tek başına kafanda düşünüp duracağına seninle aynı durumda olan insanlarla bu düşüncelerini devamlı paylaş ki güçlen..çünkü diyetle ilgili sinirlenmeden annenle bile konuşamıyorsun.illa ki önce ki başarısızlıklarını ima ile de olsa yüzüne vuruyorlar.
-'sen veremiyor değilsin ki angelic2.sen diyeti bırakınca suursu yiyip aynı kiloyu alıyorsun..koruyamıyorsun sen..'
-'eee o zaman naapim anne nasıl olsa ben koruyamıyorum o zaman hiç zayıflamayım bu boş işlerle uğraşıp senin de kafanı şişirmeyeyim öyle mi'
-'yok canım yap sen gene de.alıp başını sonra 100 lere çıkma bide..
off ya bıktım her seferinde böyle her diyete başladım ben dediğimde yani..
haklı aslında annemde ..ben olsam ben de bıkardım bu bitmeyen tükenmeyen zayıflama umudumdan..ama ben bıkmadım bıkmayacağım..kendimi bu şekilde kabul edemiyorum ..bu bedende alışveriş yapamıyorum..burası öyle değil ama.burası terapi gurubu..herkes aynı sorundan muzdarip..
her dönemde kilo sorunum vardı çok da diyet yapardım..hiç unutmam rahmetli abim nişanlıydı bunlar nişanlısıyla düğün tarihini 3 ay önceye almaya karar vermişler..
ben unu duyunca şok oldum tabi..- ayyy aii dedim ben o zamana kadar zayıflayamam almayın tarihi öne..
o da dedi ki - kızım senin zayıflamanı beklersek biz evde kalır hiç evlenemeyiz..:)))

rahmetli abime çok gülmüştüm ama kafama da dank etmişti.başka sebeplerden dolayı da iştahım kesilmiş tam 26 kilo vermis 56 kilo olmustum abimin düğününde..sene 2000 di..
nikahında beni görenler şok oldu..
daha sonra bu alıp vermeler hep devam etti.dukanla da 16 kilo verip 63 e düşüp tekrar aldım..geçen yıl sigarayı birakınca da 77-78 civarı dolasan kilo 88-90 arasına çıktı ve inmiyor..kararlıyım bu kez gene yapıcam ama bu sefer annemin dediği gii koruyacağım kilomu..

Ah canım en doğru yerdesin burası gerçekten çok güzel bi terapi merkezi çok iyi geliyor Mefkurem abla çok ilğili ve destekçi aramıza katılmana sevindim

@Sweetyy83 canimm tebrikler süpersin :) insallah bidaha kilo almaz böyle incecik kalirsin hep

Canim hosgeldin öncelikle Abin icin cok üzüldm basiniz sagolsun..

Bence cok dogru düsünmüssün bende burda olmasaydm 73leri tekbasima asla göremezdim belkide, hayatim boyunca kendimi bildm bileli hep kiloluydm ve 80lerin altini bi defa görmüstm oda sadece 2 ay sürmüstü.. Bence sanada burasi iyi gelicek.

Ilk sayfada kurallar var cnm okuyup kabul edersen bize kendini tanitirsan birlikte yol alabilliriz :)

Dogru yerdesin arkadasim. Bizde seninle benzer kaderi paylasiyoruz ne yazikki. Ama burda bu kadere artik dur demek birlestik ve cok da guzel bir arkadaslikla ilerliyoruz. Takimin sanada iyi gelecegini dusunuyorum. Hosgeldin aramiza

Duygularını çok güzel anlatmışın cnm
Buradaki pek çok kişide başta ben :))aynı şeyleri yaşadık
Eee nasıl olsa geri alacan niye verecem diye uğraşıyon vs.laflarını
Dediğin gibi evet burası başarılı disiplinli bi takım
Bunun sebebide salmıyoruz, sallamıyoruz
Özellikle bol paylaşımla birbirimizin motivasyonunu diri tutmaya çalışıyoruz
Kilo vermek sabır isteyen zorlu bi süreç
Bu süreyi sıkıcı hale getirmeden eğlenerek hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz
Tabiki disiplinide elden bırakmayarak

Sen daha önce buraya uğramışın ama zaman olarak yetersizim yeterli paylaşım yapamam deyip ayrılmışın
Sonradan bunu görünce o yüzden istersen 8.takıma git dedim :))orası daha relaks bi takım
Yinede istersen ilk sayfadaki kuralları oku
Kabul edersen ordaki formu doldur tanıyalım seni

Hani gelecektin aylin ne oldu

Hedefin rakibin vardı :))

Abla çok teşekkür ederim senin sayende 64 ü gördüm. Sen kaptan olmasaydın ben hala 69 -70 lerdeydim çok takımda yarıştım ama başaramadım. Şuanki başarımı sana borçluyum bu takımdan gitme lütfen hep burda kal

Yeni başlangıçın hayırlı olsun canımın içi
Sen kaçamak yapmadıktan sonra sporuda eklersen eminim vereceksin hiç şüphem yok

Ben az önce ne yediğimi hatırlamıyorum, dünkü -500 ü nerden hatırlıyorsun

O kadar sayfa geriye gitmeye üşenmemek de ayrı birşey yahu
Ben kül yutmam

Maşallah baya eksiymişin
Hadi ilk günlerin diye abartmadan birazcık ye
Ama listeye girme durumun olursa bu töleransı göstermem haberin olsun :))
Haaa bide cuma güzel bi eksiyle gelme şartıyla

Kilo bildirimim

Cuma: 73.3
Güncel: 73.8
Fark +500gr

Düne göre +100gr daha artiyim. Daha fazla olmamasina sevindm ama tabiki hemen dengeleme yapmaya calisicam birazdna 5 mil leslie yapicam.
pınar inan bende sevindim cnm
Daha kötü bişey bekliyodum :)))çok şükür dedim
Yinede tedbiri elden bırakma
Detoks değilde cnm ekmeğe ve dışarda yersen onlara dikkat et cnm

Biz ne artıları eksiye çevirmiş kadınlarız :))

Moral bozmalık bişey yokki cnm
Geç vakit yediğin için çok normal
Karbona dikkat ederek normal düzeninde ye eminim yine güzel bi eksi gelecek
Son 2 gün ekmeğide kesebilsen iyi olur

Senin artılık menülerin yoktu genelde cnm
Demekki sende sporsuz veremiyenlerdensin

Anacım sözleştinizmi
3 tane +500

Sagol cnm sana ve Ailene mutlu yillar,
Valla bizde gelcen diye seviniyoduk kiz ama nasip insallah cok daha uzamaz katilirsin aramiza valla sen gelene ben mezun olcam bak 8 kilom kaldi

Bende sabah geri yatmıştım
1 incir yedim kahve su içtim
Kalkınca tekrar tartıldım
-400 deyim

Ooo süpersinn

Evwttt kabus geri geldi. +2.5 ile

Kizz naptin öyle dün alkolu cokmu kacirdin sen bi menü yaz bakalim

Biz burda hepimiz vesileyiz cnm
Asıl başarı güç senin içinde
Ben gelip senin ağzını bantlamadımki yeme diye :)))sen sabrettin, azmettin
Bi kere bana alındıydın ama değdi heralde
Yinede bi katkımız varsa rica ederim bebeğim
Ne güzel bir kişi daha bu beladan kurtuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…