Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim

Cuma: 73.3
Güncel: 73.8
Fark +500gr

Düne göre +100gr daha artiyim. Daha fazla olmamasina sevindm ama tabiki hemen dengeleme yapmaya calisicam birazdna 5 mil leslie yapicam.
Cumaya kadar halledersin tatlım çok büyük bir artı değil bende bugün ananas diyetine başladım Çarşamba ve perşembe yapacaktım. Dün ananası aldım biraz yumuşamış çürümesin inşallah yine güzel etki eder

Evwttt kabus geri geldi. +2.5 ile
Eylem önce menünü göreyim cnm
Tabi görebilsem şu anda kalp krizi geçirmekle meşgulüm

Bu çok ciddi bi artı ve cuma mutlaka eksiye düşülecek
Lamı cimi yok
Yiyip içmeyenlere bu haksızlığı yapamazsın

Öncelikle lütfen bol bol su iç
Ödem çayı, dukan birası vs.ihmal etme

Ewet gecen hafta daha kötuydu.. Simdik 5 mil leslie yaptm az ve hafif yedm yesilcayimi iciyorm smdi.
Tamam abla detoks yapmiym ozaman yarina ödem atici cayi yapcam ve ekmegi kesiym bakalim insallah güzel bi eksi görürüm cumaya

@nanekekik rakibimm napiyoms 1 dilim pastayi gördüm valla kiloda bildirmedin naptin merak ettim :)

Cuma iyi bir sonuç geliyor galiba
Inş.öyle olacak canımcım
Bugün itibariyle işler daha sıkı tutulacak

Patateslerim haşlanıyor bile :))
Her güne ayrı bi detoks 4 gün
Bu hafta, geçen haftayı telafi edebilmek için elimden geleni yapıcam

Bnde böyle düşünmeyi pozitif olmayı burada öğrendm 9.takım ve Zuhal ablam sağolsun

Detoks sonrası normal beslenmeye döneceğin için muhtemenlen eksi geri gider cnm onun için dedim
Yeşil çayını dukan birası şeklinde yap
Suya spora karbona dikkat edersen en az -1 gelir
Ama özellikle perş.çoook dikkat etmen gerekiyor
Gittiğin yerde, bu aç bi ilaç gezen ablacığını unutma

Abla ağzı bantlanmak şart değilki çok iyi motive ediyorsun hedef koyuyorsun çok iyi kaptansın yok alınmadım :) diğer takımlarda bazı şeyler serbestti ya senin menülere davranışın tuhafıma gidiyordu. İyiki sıkı davranmışın kısa zamanda kilo vermemi sağladın :)

Günaydınnnnnn

Ben bildirimi yapıp kahvaltıya kaçıyorum, kan şekerim sinyal veriyor. Wc ye gider miyim diye düşündüm de yok maalesef

Cuma 64,4
Bugün 64,2
Fark -0,2
Süper cumaya güzel bir eksi gelir kesin

Bugün salonlar kapalı değil mi
Yok canm değilmş akşm 7.30 kapanıyo akşm başlıcam inşaallah

Spora salonuna yazilacakmişsin zannerdersem
Harika bı karar yazık ve disipline bı şekilde git arkadaşım inan çok kolay olucak hedefe ulasman
İnşaallah motivasyona ihtiyacım vardı iyi geldi ortam güzel gibi
Kilo bildirimim

Cuma: 73.3
Güncel: 73.8
Fark +500gr

Düne göre +100gr daha artiyim. Daha fazla olmamasina sevindm ama tabiki hemen dengeleme yapmaya calisicam birazdna 5 mil leslie yapicam.
Yok edersn canm cumaya

Yaparsn inanıyorm sana güzel bi eksi bile gelir

Hoşgeldnz bne poni. Abiniz için başınız sağolsn, kilo vermiş olmanın tadına varmşsınz ne güzel
İnşaallah gene verirsiniz

Bugün +500 günü ama bmm niye 1 yaa

Bende sabah geri yatmıştım
1 incir yedim kahve su içtim
Kalkınca tekrar tartıldım
-400 deyim
Süper
Evwttt kabus geri geldi. +2.5 ile
Dehşetül vahşettt

abla benim bu hafta hep uykusuz geçti wc olayı da kriz dunde 3 de yattim sabah 8.30 da kalktım birde spor beni etkiliyor galiba ama göruntum inanılmaz inceldi çok mutluyum bu konuda cuma ya dikkat edicem ekmeği akşam yememeye çok özen göstercem

canım ben genelde dikkat ettim menüler sıkıntılı değildi ama spor yoktu 500 g bile çok oldu aslında

eyledi kız o +2,5 ne? Ben cuma öncesi o kadar alkole + 2,5 olmadım... Ama bence 4 günde muhteşem bir avantaj olabilir. Ödemi atmak senin elinde, hadi bakalım göreyim seni...
Mefkurem kül yutmadığını anladım zati :) 4 güne ayrı detoks mu süpersin valla. Gelsin eksiler :))) -400 cumaya olur -2400
aylin90 musmutlu yıllar canım, tez zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz, özlendin
angelic2 aramıza hoşgeldin, abin için başın sağolsun. Hepimiz benzer hikayelerle buradayız... Kilo vermeyle ilgili tamamen içimi döktüğüm tek yer burası. Kendime bile itiraf edemediğim şeyleri buraya yazdım... Biz burada süperiz :)@Poni Bon canın +1 olur -2 dert ettiğin şeye bak. Kilo vermek bizim işimiz Bizim burdaki salonların çoğu kapalı, benim gittiğim yerde de hocaya biz ders yapma git kocanla vakit geçir dedik. Yeni evliler ve birlikte geçirecekleri zamanları yok. Akşamı koşarak geçirecem, bileğim iyi olursa.
M mer_4260 +lar - olabilir canım. Hem zaten dışarda yeme faslı da bitmiş, az harket de eklenirse oldu bu iş :)))
melegimve ben + için bir üzülen daha. Yahu ben 59 u görüp 68 lere tekrar çıkmış bir insanım ve tek sebebi kortizon ve antibiyotik. Bunu kendinize yapmayın. Hepimiz insanız arada yemenin ayarını kaçırabiliriz ama önemli olan ertesi gün toparlanmak, ertesi gün toparlanamadın mı birkaç gün izin verirsin kendine kontrolü elden bırakmadan, sonra devam edersin. Biz sana inanıyoruz ama sen de inanmalısın kendine. Birlikte başaracaz burada :)

Ben çok modumda değilim iştahsızlıkla iştah arasında gidip geliyorum, sürekli ağlıyorum ve yatağımdan hiç çıkmadım. Yeni yılda kendim için sadece ürtikersiz bir hayat dilemiştim ama maalesef iki kolum kıpkırmızı, pütür pütür ve şişmiş bir vaziyette. Korkumdan kalkıp vücuduma bakamıyorum nerelere kadar uzanmış diye. Yarın doktoruma göstermem gerekecek sanırım, nolur kortizon aşamasında olmasın. İlk günden belli etti kendini 2018... sevmedim bu yılı 30 aralık 2017 ye dönsek :)))

Patates diyeti kabızlık yapmıyormu abla kilo vermede etkisi oluyor mu

Şu wv yi çözmeye çalış cnm
Artık ne yapman gerektiğini biliyosun

Spor konusunda sana güveniyorum
Zaten onun sayesinde daha ince görünüyosundur

Ağlıyorum ağlamaktan yazamıyorum walla menümü birazdan yazacağım daha eve gitmedim dünden beri ve şarjım bitmek üzere eve gittiğim zaman yazacagim lutfen bu surecte kizginliginiz gecsin korkuyorummmmmmm

Patates diyeti kabızlık yapmıyormu abla kilo vermede etkisi oluyor mu
Bu 1 gün sadece patates cnm yağsız tuzsuz
Uzun süreli olursa heralde yapar
Yarında sebze yapıcam

Bu şekilde patates ödem atmak için iyi
Benimde dün yediğim domates kurusu baya tuzluydu onu telafi eder

Ağlıyorum ağlamaktan yazamıyorum walla menümü birazdan yazacağım daha eve gitmedim dünden beri ve şarjım bitmek üzere eve gittiğim zaman yazacagim lutfen bu surecte kizginliginiz gecsin korkuyorummmmmmm
Ancak cuma güzel bi eksi gelirse
Bütün olanları unutup ilişkimize kaldığımız yerden devam edebiliriz
Yoksa her gün çeşit çeşit terlik yiyecen

Işimi ciddiye alıyorum
Dermişimmm

Karşılıklı güven ve samimiyet le başarıyoruz canımcım

Aaaa bu oldumu ama tuğçem
Bence bu psikolojik, kendine boş yere stres yapıyosun
Gençsin güzelsin işin var
Ailen yanında
Bide 6 lı kilolardasın
Daha ne olsun güzelim
Lütfen ağlamayı bırak kalk yataktan ve
Şu babunada bi oyna bakem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…