Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.201
Cumaya kadar halledersin tatlım çok büyük bir artı değil bende bugün ananas diyetine başladım Çarşamba ve perşembe yapacaktım. Dün ananası aldım biraz yumuşamış çürümesin inşallah yine güzel etki ederKilo bildirimim
Cuma: 73.3
Güncel: 73.8
Fark +500gr
Düne göre +100gr daha artiyim. Daha fazla olmamasina sevindm ama tabiki hemen dengeleme yapmaya calisicam birazdna 5 mil leslie yapicam.
Eylem önce menünü göreyim cnmEvwttt kabus geri geldi. +2.5 ile
Cuma iyi bir sonuç geliyor galibaBende sabah geri yatmıştım
1 incir yedim kahve su içtim
Kalkınca tekrar tartıldım
-400 deyim
Yeni başlangıçın hayırlı olsun canımın içi
Sen kaçamak yapmadıktan sonra sporuda eklersen eminim vereceksin hiç şüphem yok
Ben kül yutmam
Maşallah baya eksiymişin
Hadi ilk günlerin diye abartmadan birazcık ye
Ama listeye girme durumun olursa bu töleransı göstermem haberin olsun :))
Haaa bide cuma güzel bi eksiyle gelme şartıyla
pınar inan bende sevindim cnm
Daha kötü bişey bekliyodum :)))çok şükür dedim
Yinede tedbiri elden bırakma
Detoks değilde cnm ekmeğe ve dışarda yersen onlara dikkat et cnm
Biz ne artıları eksiye çevirmiş kadınlarız :))
Moral bozmalık bişey yokki cnm
Geç vakit yediğin için çok normal
Karbona dikkat ederek normal düzeninde ye eminim yine güzel bi eksi gelecek
Son 2 gün ekmeğide kesebilsen iyi olur
Senin artılık menülerin yoktu genelde cnm
Demekki sende sporsuz veremiyenlerdensin
Anacım sözleştinizmi
3 tane +500
Inş.öyle olacak canımcımCuma iyi bir sonuç geliyor galiba
Bnde böyle düşünmeyi pozitif olmayı burada öğrendm 9.takım ve Zuhal ablam sağolsunInsallah cumaya sasirtir valla :) ama haftasonundanda biraz ödem var kuru yedim ve karnibahar brokkoli beni cok etkiliyor yarin bi detoks gnü yapiym diyorm smdi denizlide yapamam
Cok güzel düsünmüssün bence cnm. Kiloyuda gercktn ufak artilari takmamak gerkiyo cnkü elimizde hersey.. bende eskiden 200gr bile arti olsam takardm ama sacmalikmis anladm :) burasi cok sey katiyor insana
Detoks sonrası normal beslenmeye döneceğin için muhtemenlen eksi geri gider cnm onun için dedimEwet gecen hafta daha kötuydu.. Simdik 5 mil leslie yaptm az ve hafif yedm yesilcayimi iciyorm smdi.
Tamam abla detoks yapmiym ozaman yarina ödem atici cayi yapcam ve ekmegi kesiym bakalim insallah güzel bi eksi görürüm cumaya
@nanekekik rakibimm napiyoms 1 dilim pastayi gördüm valla kiloda bildirmedin naptin merak ettim :)
Abla ağzı bantlanmak şart değilki çok iyi motive ediyorsun hedef koyuyorsun çok iyi kaptansın yok alınmadım :) diğer takımlarda bazı şeyler serbestti ya senin menülere davranışın tuhafıma gidiyordu. İyiki sıkı davranmışın kısa zamanda kilo vermemi sağladın :)Biz burda hepimiz vesileyiz cnm
Asıl başarı güç senin içinde
Ben gelip senin ağzını bantlamadımki yeme diye :)))sen sabrettin, azmettin
Bi kere bana alındıydın ama değdi heralde
Yinede bi katkımız varsa rica ederim bebeğim
Ne güzel bir kişi daha bu beladan kurtuldu
Bnde böyle düşünmeyi pozitif olmayı burada öğrendm 9.takım ve Zuhal ablam sağolsun
Süper cumaya güzel bir eksi gelir kesinGünaydınnnnnn
Ben bildirimi yapıp kahvaltıya kaçıyorum, kan şekerim sinyal veriyor. Wc ye gider miyim diye düşündüm de yok maalesef
Cuma 64,4
Bugün 64,2
Fark -0,2
Yok canm değilmş akşm 7.30 kapanıyo akşm başlıcam inşaallahBugün salonlar kapalı değil mi
İnşaallah motivasyona ihtiyacım vardı iyi geldi ortam güzel gibiSpora salonuna yazilacakmişsin zannerdersem
Harika bı karar yazık ve disipline bı şekilde git arkadaşım inan çok kolay olucak hedefe ulasman
Yok edersn canm cumayaKilo bildirimim
Cuma: 73.3
Güncel: 73.8
Fark +500gr
Düne göre +100gr daha artiyim. Daha fazla olmamasina sevindm ama tabiki hemen dengeleme yapmaya calisicam birazdna 5 mil leslie yapicam.
Yaparsn inanıyorm sana güzel bi eksi bile gelirKilo bildirimi
Cuma 87.7
Bugun 88.2
Fark +500 gr
86 lari dusunurken tekrar 88 leri gormek cok canimi sikti. Esim bile diyor dun yediklerini toplasan 500 gr etmez diye ama artidayim. Yapacak bisey yokkahvalti bile dogru duzgun yapamadim moral bozukluguyla.bu saatten sonra hedef zor gorunuyor ama ucundan da olsa 86 lari gormek icin elimden geleni fazlasiyla yapicam
Hoşgeldnz bne poni. Abiniz için başınız sağolsn, kilo vermiş olmanın tadına varmşsınz ne güzelselamlar mefkurem ve 9.takımdaki arkadaşlar ..
ben okuduğum başarı hikayelerinde hep 9.takım adını gördüm gibi.9 rakamı uğurlu gelmiş bir çok kişiye bana da gelecek biliyorum.onun için buraya geldim mefkurem..
düşündüm günlerdir yaptığım hataları herseyi ve diyete başladım ama okuduğum başarı hikayelerinde hep buranın yardımının büyüklüğünden bahsediliyor.çok mantıklı aslında tek başına kafanda düşünüp duracağına seninle aynı durumda olan insanlarla bu düşüncelerini devamlı paylaş ki güçlen..çünkü diyetle ilgili sinirlenmeden annenle bile konuşamıyorsun.illa ki önce ki başarısızlıklarını ima ile de olsa yüzüne vuruyorlar.
-'sen veremiyor değilsin ki angelic2.sen diyeti bırakınca suursu yiyip aynı kiloyu alıyorsun..koruyamıyorsun sen..'
-'eee o zaman naapim anne nasıl olsa ben koruyamıyorum o zaman hiç zayıflamayım bu boş işlerle uğraşıp senin de kafanı şişirmeyeyim öyle mi'
-'yok canım yap sen gene de.alıp başını sonra 100 lere çıkma bide..
off ya bıktım her seferinde böyle her diyete başladım ben dediğimde yani..
haklı aslında annemde ..ben olsam ben de bıkardım bu bitmeyen tükenmeyen zayıflama umudumdan..ama ben bıkmadım bıkmayacağım..kendimi bu şekilde kabul edemiyorum ..bu bedende alışveriş yapamıyorum..burası öyle değil ama.burası terapi gurubu..herkes aynı sorundan muzdarip..
her dönemde kilo sorunum vardı çok da diyet yapardım..hiç unutmam rahmetli abim nişanlıydı bunlar nişanlısıyla düğün tarihini 3 ay önceye almaya karar vermişler..
ben unu duyunca şok oldum tabi..- ayyy aii dedim ben o zamana kadar zayıflayamam almayın tarihi öne..
o da dedi ki - kızım senin zayıflamanı beklersek biz evde kalır hiç evlenemeyiz..:)))
rahmetli abime çok gülmüştüm ama kafama da dank etmişti.başka sebeplerden dolayı da iştahım kesilmiş tam 26 kilo vermis 56 kilo olmustum abimin düğününde..sene 2000 di..
nikahında beni görenler şok oldu..
daha sonra bu alıp vermeler hep devam etti.dukanla da 16 kilo verip 63 e düşüp tekrar aldım..geçen yıl sigarayı birakınca da 77-78 civarı dolasan kilo 88-90 arasına çıktı ve inmiyor..kararlıyım bu kez gene yapıcam ama bu sefer annemin dediği gii koruyacağım kilomu..
Bugün +500 günü ama bmm niye 1 yaaHerkese merhaba kahvaltımi yaptıktan sonra kızımı uyuturken bende uyumuşum sabah tartildim ama maalesef arti da
Cuma 67.6
Bugün 68.1
Fark +500 hissediyodum zaten şişkinliği bu hafta sporsuz geçti ama bugun den itibaren daha dikkat edicem dışarda yemek fasli da bitti
SüperBende sabah geri yatmıştım
1 incir yedim kahve su içtim
Kalkınca tekrar tartıldım
-400 deyim
Dehşetül vahşetttEvwttt kabus geri geldi. +2.5 ile
abla benim bu hafta hep uykusuz geçti wc olayı da kriz dunde 3 de yattim sabah 8.30 da kalktım birde spor beni etkiliyor galiba ama göruntum inanılmaz inceldi çok mutluyum bu konuda cuma ya dikkat edicem ekmeği akşam yememeye çok özen göstercemYeni başlangıçın hayırlı olsun canımın içi
Sen kaçamak yapmadıktan sonra sporuda eklersen eminim vereceksin hiç şüphem yok
Ben kül yutmam
Maşallah baya eksiymişin
Hadi ilk günlerin diye abartmadan birazcık ye
Ama listeye girme durumun olursa bu töleransı göstermem haberin olsun :))
Haaa bide cuma güzel bi eksiyle gelme şartıyla
pınar inan bende sevindim cnm
Daha kötü bişey bekliyodum :)))çok şükür dedim
Yinede tedbiri elden bırakma
Detoks değilde cnm ekmeğe ve dışarda yersen onlara dikkat et cnm
Biz ne artıları eksiye çevirmiş kadınlarız :))
Moral bozmalık bişey yokki cnm
Geç vakit yediğin için çok normal
Karbona dikkat ederek normal düzeninde ye eminim yine güzel bi eksi gelecek
Son 2 gün ekmeğide kesebilsen iyi olur
Senin artılık menülerin yoktu genelde cnm
Demekki sende sporsuz veremiyenlerdensin
Anacım sözleştinizmi
3 tane +500
canım ben genelde dikkat ettim menüler sıkıntılı değildi ama spor yoktu 500 g bile çok oldu aslındaSüper cumaya güzel bir eksi gelir kesin
Yok canm değilmş akşm 7.30 kapanıyo akşm başlıcam inşaallah
İnşaallah motivasyona ihtiyacım vardı iyi geldi ortam güzel gibi
Yok edersn canm cumaya
Yaparsn inanıyorm sana güzel bi eksi bile gelir
Hoşgeldnz bne poni. Abiniz için başınız sağolsn, kilo vermiş olmanın tadına varmşsınz ne güzel
İnşaallah gene verirsiniz
Bugün +500 günü ama bmm niye 1 yaa
Süper
Dehşetül vahşettt
Patates diyeti kabızlık yapmıyormu abla kilo vermede etkisi oluyor muInş.öyle olacak canımcım
Bugün itibariyle işler daha sıkı tutulacak
Patateslerim haşlanıyor bile :))
Her güne ayrı bi detoks 4 gün
Bu hafta, geçen haftayı telafi edebilmek için elimden geleni yapıcam
Şu wv yi çözmeye çalış cnmbla benim bu hafta hep uykusuz geçti wc olayı da kriz dunde 3 de yattim sabah 8.30 da kalktım birde spor beni etkiliyor galiba ama göruntum inanılmaz inceldi çok mutluyum bu konuda cuma ya dikkat edicem ekmeği akşam yememeye çok özen göstercem
Ağlıyorum ağlamaktan yazamıyorum walla menümü birazdan yazacağım daha eve gitmedim dünden beri ve şarjım bitmek üzere eve gittiğim zaman yazacagim lutfen bu surecte kizginliginiz gecsin korkuyorummmmmmmEylem önce menünü göreyim cnm
Tabi görebilsem şu anda kalp krizi geçirmekle meşgulüm
Bu çok ciddi bi artı ve cuma mutlaka eksiye düşülecek
Lamı cimi yok
Yiyip içmeyenlere bu haksızlığı yapamazsın
Öncelikle lütfen bol bol su iç
Ödem çayı, dukan birası vs.ihmal etme
Bu 1 gün sadece patates cnm yağsız tuzsuzPatates diyeti kabızlık yapmıyormu abla kilo vermede etkisi oluyor mu
Ancak cuma güzel bi eksi gelirseAğlıyorum ağlamaktan yazamıyorum walla menümü birazdan yazacağım daha eve gitmedim dünden beri ve şarjım bitmek üzere eve gittiğim zaman yazacagim lutfen bu surecte kizginliginiz gecsin korkuyorummmmmmm
Işimi ciddiye alıyorumAbla ağzı bantlanmak şart değilki çok iyi motive ediyorsun hedef koyuyorsun çok iyi kaptansın yok alınmadım :) diğer takımlarda bazı şeyler serbestti ya senin menülere davranışın tuhafıma gidiyordu. İyiki sıkı davranmışın kısa zamanda kilo vermemi sağladın :)
Aaaa bu oldumu ama tuğçemBen çok modumda değilim iştahsızlıkla iştah arasında gidip geliyorum, sürekli ağlıyorum ve yatağımdan hiç çıkmadım. Yeni yılda kendim için sadece ürtikersiz bir hayat dilemiştim ama maalesef iki kolum kıpkırmızı, pütür pütür ve şişmiş bir vaziyette. Korkumdan kalkıp vücuduma bakamıyorum nerelere kadar uzanmış diye. Yarın doktoruma göstermem gerekecek sanırım, nolur kortizon aşamasında olmasın. İlk günden belli etti kendini 2018... sevmedim bu yılı 30 aralık 2017 ye dönsek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?