Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yazık yaa..çoluk çocuğunda diline düşmek varmış kaderde..

12 cok fazla yahu 8de felan kosmaya baslıyorum ben yavastan:) gecmıs olsun.bende dısardaydım sımdı kosu bandına baktım bı ıse gırer gırmez alıcam onu asık oldum ona:)

aynı dertten bende musdarıpım adet olayında.spor olmayınca cok yava hatta belkıde hıc tartıda bır oynama olmuyor ve yas ılerledıkce dahada zorlasıyor cnm.bnde spora zaman ayıramıyrum daha doğrusu üşenıyorum

cnmcım menun super olmus super ötesı

hehe cnm yaa.bende ısvec dıyetını duymustum cok agır bı dıyetmıs ama sonuc ıyıymıs dıyetısyenımı atlatıp ya dukanı ya ısvecı yapmak ıstıyorum:)

yaa bende öyleym kocam durmadan ne bu surat ne somurtuyosun dıyıp duruyo( .midem agrıyor demeliyim orda acık cay içmeliyim... bu cumlene öldüm bıttım yanı kararlı olmak bu ıste :)

bnmkı artılarda malesef( salak bunya salak bunyee (bünyeme cok kızıyorum)

cnm bnmde öyle oldu ılk hafta 3 kg verdım ıkıncı hafta 500 gram 3.haftadayım sanrıım fazla bıle cıkıcam ılk hafta fazla vermen normal.üzülme sakın öyle öyle gıdıcek

cnm ya okullar felan acıldı bıkac kısı ondan gelemıyr tacsız tatılde bende ıs aramaktayım delı gıbı bı oraya bı buraya.ruh mu cagırsak ne eyy ruh geldıysen oturrr:)

cnm aynı durumdayım bende ıs arayısındayım karamsarlasıyorum felan bazen ama isyan da etmek ıstemıyorum vardır bı hayır dıyorum sende öyle dusun lutfen ok:)

cnm tulın sahınde öyle demsıtı yazın dıyet olmazz kışın olurr:) karnabahar kısın var lahana kısın var:)

ohhh hayat sana guzel bacım ya afıyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…