- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.121
afiyet olsun içecegide eksik etmez onda şeker yokmu kız
yazık yaa..çoluk çocuğunda diline düşmek varmış kaderde..kızlar bu cuma tartılar eksi göstermese kendime çok büyük ceza vermem lazım .gerçi cezanın büyügünü bugün aldımkorkudan kolumu ıslatamıyorum ikizler nasıl alay ediyolar anne sen daha 6 da yürüyosun birden 12 nasıl çıkmaya cesaret ettin
...ohh..afiyet olsun..hiçbişey olmasın , peynir ekmek yeter bana..peynir hastalığı var bende..
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
kızlar önce kendi adıma sonra da takımımız adına..çoğumuz hiçspor yapmıyoruz değil mi? ben kendim hiç spor yapmadıgım için istediğim sürala kilo veremiyorum..önceden hiç böyle olmazdı..su anda 28 yasımdayım ve 4 iken bile bundan daha hızlı gidiyordu...ve bebeğim3.5 aylık ben hala regl olmadım ..onunda sıkıntı stres ve şişkinliğini yaşıyorum..
Ooooo aldım hasladım yedım bıle canımmmm...
İnş iyi birşey denk gelır cnm ıs yerı cok onemlı bekle vardır bı hayır...
Ahhahaha 1 ay oncesıne kadar cok dınledıgım şarkı...
Hatta nakaratını değiştirdiğim şarkı ;
Tutu fırlattı kalbimi
Babasının malı sankı gerızekalı....:)))))))))))
hehe senınkı daha bı hos olmus:)
cnmcım menun super olmus super ötesıKızlar günaydın ;
Dünkü menüm ;
Sabah;
Tavuk çorbası
2 dilim ekmek
Öğle ;
1 porssiyon barbunya pılakı
1 domates
1 porsiyon yogurt
1 dılım ekemk
Ara;
1 kutu ıce tea seftalı
1 kase k fleks(sütsüz)
Akşam;
Izgara tavuk ve kofte
bol salata
1 dılım ekemk
İlahi cnm yaaa DÜKKAN dil DUKAN diyeti pier dukan die bi adam bulmus bu dıyetı zor bı dıyet ama onuc ıyı .K.K da topıgı var gır ordan arastır ıstersen...Sadece proteın le beslenıyorsun zor bı dıyet ama sımdıden soylıyım...
öğleden sonra 4 gibi günüm ar kızlar güne gidicem...offf...midem agrıyor demeliyim orda acık cay içmeliyim...
öğle yemeğimi düzenli yiyip gidersem canım hiç bişiy istemez orda..öğleyin 1 porsiyon taze asulye yerim ve bol yoğurt...az da tuzsuz fıstık..karatay dietine göre böyle...
son bir kaç ündür sebepsiz yere karamsar..ağlamaklı bişiy oldum ben kızlar yaaaaaaa
HADİİİİİİİ BAKALIM KIZLAR...CUMA YAKLAŞIYOR ..TARTILAR NE ALEMDE.....EYY TAKIM RUHUUU....DERECE ALABİLİCEKMİYİZ...benim tartı eksilerde ama gene de 500 gram daha verebilsem keşkeeeee...yeşil çayı aksatmaz ve bol su içersem verebilirim diye düşünüyorum...
bende aynı durumdayım son günlerde çok gözyaşı döküyorum. Allahım inşallah bana güzel bir haber gönderir. Artık içim rahatlasın istiyorum sıkıntı yaptım herşeyi iyice.
ay nurkelebek korktum vallabir an unutmuştum ben bu cuma günü foyamızın ortaya çıkacağını
tamam canım teşekkürler. araştırırım. benim sanki bu hafta kilo verimi durdu gibi kızlar. halbuki akşamları ağzıma lokma koymuyorum. bol su içiyorum hareket yapıyorum. güne erken başlayıp kahvaltımı öğle yemeğimi düzenli ve az yiyorum. sizce neden verdiğimi hissedemiyorum. göbeğim acaip çok aynen duruyor.
Ya bu aralar havadanmı sudanmı bılmıyorum bendede aynı durum soz konusu bende veremıyorum kılo gercı bu hafta hıc spor yapamadım ama yedıklerıme dıkkat edıyorum neden boyle oldu anlam veremedım cogu kısı oyle...Nurcum bu hafta takım ruhu fıyasko baksana gelen gıden yok topıge(
kızlar mevsim geçişi diye mi nedir anlamadım buy kilo işini.
murşcum ayın 30'nda kütahyaya gitmek istiyorum nişanlımın yanına ama nasıl gideceğim bilmiyorum.hem kilolarımı biraz daha vermem lazım hem ailemden izin koparmam lazım şehir dışı diye çok büyütüyorlar kafaslarında. bir yandan iş bulmam gerekiyor. moralim sıfır kızlar. hiç mi bir şey iyi gitmez insanın hayatında.
selam topik-ül cemaat
ooo bacım ne dizisi..benim hayatım dizi bu çocuklarla..:97:
inşallah yakın zamanda bilgisayar başı bir iş bulursun canım..da bizide bırakmazsın..aaaaamiinn...
kızımın şarkısıııı..
oyy oyy oyy...18 sattlik yol çekilirmi bacım..bişey uydurda gitme...belin bıkırdanın tutulur valla..
fadime zayıflıycam diye gazi olucan bacım..dikkat et kendine..
canım ben 12 kiloyu 4 ayda verdim..son 4 aydan beride bende tık yok.ama müthiş gelicem , beni takip et....yazın diyet yapmak zor , bence kışın daha kolay..
Eki Görüntüle 260147
hep sizmi çekiceksiniz koyucaksınız. bu da benim evden getirdiğim öğle yemeğim =)))
evet kızlar. bir porsiyon semizotu, biraz yoğurdum kalmıştı dolapta.
yanında 2 dilim kepek ekmeği, bir kaç acı biber turşusu, biraz da pancar turşusu =))
en guzelı kusum afıyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?