Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.221
Canım sen 103 kilodanmı düştün 65 e maşallah ya boyun kaç? Yok tatlım diyeti bırakmıyorum sadece iki gün ara verdim biraz toparlanmak İçin bugün başladım inşallah kiloları korurum ikinci hedefim 60 ama liste dışı free yarışacam. Ondan sonrada diyetsiz kilomu korumak İçin yediklerime dikkat ederimCanım çok gevşeme sakın, hiç anlamadan kilocuklar geri gelir. Yarın hemen toparla kendini...
Bu aralar benim de dağıtasım var aslında, perşembe yetmedi bana herhaldeYıl sonu stresinden midir nedir. Neyseki dizginleyebiliyorum, hazır yine eksileri görmeye başlamışken aman Tuğçe deyip duruyorum kendime.
Salı günü vücut analizi yaptıracam, yağ oranım için çok meraktayım inşallah azalmamıştır... Bir de hocaya ölçü aldırayım bakalım ne durumdaymışım.
Abla babutsanın gençlik böyle geçer şarkısında güzel Onuda yayınlarmısın istek şarkısı yaptımHadi bakalım oturmuyoruz
Cok gecmis olsun canim rahatsizligin neden oluyor insallah 2018 tum guzellikleri verir sana.umudunu kaybetmeeyledi kız o +2,5 ne? Ben cuma öncesi o kadar alkole + 2,5 olmadım... Ama bence 4 günde muhteşem bir avantaj olabilir. Ödemi atmak senin elinde, hadi bakalım göreyim seni...
Mefkurem kül yutmadığını anladım zati :) 4 güne ayrı detoks mu süpersin valla. Gelsin eksiler :))) -400 cumaya olur -2400
@aylin90 musmutlu yıllar canım, tez zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz, özlendin
@angelic2 aramıza hoşgeldin, abin için başın sağolsun. Hepimiz benzer hikayelerle buradayız... Kilo vermeyle ilgili tamamen içimi döktüğüm tek yer burası. Kendime bile itiraf edemediğim şeyleri buraya yazdım... Biz burada süperiz :)@Poni Bon canın +1 olur -2 dert ettiğin şeye bak. Kilo vermek bizim işimizBizim burdaki salonların çoğu kapalı, benim gittiğim yerde de hocaya biz ders yapma git kocanla vakit geçir dedik. Yeni evliler ve birlikte geçirecekleri zamanları yok. Akşamı koşarak geçirecem, bileğim iyi olursa.
@mer_4260 +lar - olabilir canım. Hem zaten dışarda yeme faslı da bitmiş, az harket de eklenirse oldu bu iş :)))
melegimve ben + için bir üzülen daha. Yahu ben 59 u görüp 68 lere tekrar çıkmış bir insanım ve tek sebebi kortizon ve antibiyotik. Bunu kendinize yapmayın. Hepimiz insanız arada yemenin ayarını kaçırabiliriz ama önemli olan ertesi gün toparlanmak, ertesi gün toparlanamadın mı birkaç gün izin verirsin kendine kontrolü elden bırakmadan, sonra devam edersin. Biz sana inanıyoruz ama sen de inanmalısın kendine. Birlikte başaracaz burada :)
Ben çok modumda değilim iştahsızlıkla iştah arasında gidip geliyorum, sürekli ağlıyorum ve yatağımdan hiç çıkmadım. Yeni yılda kendim için sadece ürtikersiz bir hayat dilemiştim ama maalesef iki kolum kıpkırmızı, pütür pütür ve şişmiş bir vaziyette. Korkumdan kalkıp vücuduma bakamıyorum nerelere kadar uzanmış diye. Yarın doktoruma göstermem gerekecek sanırım, nolur kortizon aşamasında olmasın. İlk günden belli etti kendini 2018... sevmedim bu yılı 30 aralık 2017 ye dönsek :)))
Abla babutsanın gençlik böyle geçer şarkısında güzel Onuda yayınlarmısın istek şarkısı yaptım
Kızartma değil ama dimi :))Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım akşama. ? Eşim balık yaptırmaya gitti bol salata birde levrek en sevdigim
Yok abla taş fırında pişirtiyorKızartma değil ama dimi :))
Ooo bide pişip gelecekYok abla taş fırında pişirtiyor
Aynen bi salata yapıcam dün çiğ börek açtım sabah ekmek yaptım eşime e artık bugunde o bize baksın :)Ooo bide pişip gelecek
Hanfendi gibi elini bişeye dokunmucan heee :))
Gecmis olsun abla nesi varmis neden olmus oyleKızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim
Hosgeldin başınız sağolsun daha önce Nisan'da bize gelip 5msj yazamam demiştin şimdi durumun nedir vakit ayorabilecekmisin birde 8de baya uzun süre Banu ile yarışmışsin ama listeye girmedindimi sonuç listelerinde bulamadım çünküselamlar mefkurem ve 9.takımdaki arkadaşlar ..
ben okuduğum başarı hikayelerinde hep 9.takım adını gördüm gibi.9 rakamı uğurlu gelmiş bir çok kişiye bana da gelecek biliyorum.onun için buraya geldim mefkurem..
düşündüm günlerdir yaptığım hataları herseyi ve diyete başladım ama okuduğum başarı hikayelerinde hep buranın yardımının büyüklüğünden bahsediliyor.çok mantıklı aslında tek başına kafanda düşünüp duracağına seninle aynı durumda olan insanlarla bu düşüncelerini devamlı paylaş ki güçlen..çünkü diyetle ilgili sinirlenmeden annenle bile konuşamıyorsun.illa ki önce ki başarısızlıklarını ima ile de olsa yüzüne vuruyorlar.
-'sen veremiyor değilsin ki angelic2.sen diyeti bırakınca suursu yiyip aynı kiloyu alıyorsun..koruyamıyorsun sen..'
-'eee o zaman naapim anne nasıl olsa ben koruyamıyorum o zaman hiç zayıflamayım bu boş işlerle uğraşıp senin de kafanı şişirmeyeyim öyle mi'
-'yok canım yap sen gene de.alıp başını sonra 100 lere çıkma bide..
off ya bıktım her seferinde böyle her diyete başladım ben dediğimde yani..
haklı aslında annemde ..ben olsam ben de bıkardım bu bitmeyen tükenmeyen zayıflama umudumdan..ama ben bıkmadım bıkmayacağım..kendimi bu şekilde kabul edemiyorum ..bu bedende alışveriş yapamıyorum..burası öyle değil ama.burası terapi gurubu..herkes aynı sorundan muzdarip..
her dönemde kilo sorunum vardı çok da diyet yapardım..hiç unutmam rahmetli abim nişanlıydı bunlar nişanlısıyla düğün tarihini 3 ay önceye almaya karar vermişler..
ben unu duyunca şok oldum tabi..- ayyy aii dedim ben o zamana kadar zayıflayamam almayın tarihi öne..
o da dedi ki - kızım senin zayıflamanı beklersek biz evde kalır hiç evlenemeyiz..:)))
rahmetli abime çok gülmüştüm ama kafama da dank etmişti.başka sebeplerden dolayı da iştahım kesilmiş tam 26 kilo vermis 56 kilo olmustum abimin düğününde..sene 2000 di..
nikahında beni görenler şok oldu..
daha sonra bu alıp vermeler hep devam etti.dukanla da 16 kilo verip 63 e düşüp tekrar aldım..geçen yıl sigarayı birakınca da 77-78 civarı dolasan kilo 88-90 arasına çıktı ve inmiyor..kararlıyım bu kez gene yapıcam ama bu sefer annemin dediği gii koruyacağım kilomu..
Ah canım tartilamadim ama kesin artiyimdirEwet gecen hafta daha kötuydu.. Simdik 5 mil leslie yaptm az ve hafif yedm yesilcayimi iciyorm smdi.
Tamam abla detoks yapmiym ozaman yarina ödem atici cayi yapcam ve ekmegi kesiym bakalim insallah güzel bi eksi görürüm cumaya
North River rakibimm napiyoms 1 dilim pastayi gördüm valla kiloda bildirmedin naptin merak ettim :)
aa sebebi nedir ki sahte içki vs olmasın Allah korusun merak ettik haberdar et bizideKızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim
Zor oldu ama oldu
Seni pozitif yapabildiysek ne mutlu bize
-Ki öyle olmuş 
Var canm +1
Hayırlı yolculuklarben evine gidiyorum artık
yoldayım
Aa geçmiş olsn dr ne dediKızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim
Aaaa çok geçmiş olsun cnmKızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?