Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sen 103 kilodanmı düştün 65 e maşallah ya boyun kaç? Yok tatlım diyeti bırakmıyorum sadece iki gün ara verdim biraz toparlanmak İçin bugün başladım inşallah kiloları korurum ikinci hedefim 60 ama liste dışı free yarışacam. Ondan sonrada diyetsiz kilomu korumak İçin yediklerime dikkat ederim

Cok gecmis olsun canim rahatsizligin neden oluyor insallah 2018 tum guzellikleri verir sana.umudunu kaybetme

Kızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim

Gecmis olsun abla nesi varmis neden olmus oyle

Hosgeldin başınız sağolsun daha önce Nisan'da bize gelip 5msj yazamam demiştin şimdi durumun nedir vakit ayorabilecekmisin birde 8de baya uzun süre Banu ile yarışmışsin ama listeye girmedindimi sonuç listelerinde bulamadım çünkü
2018 de senin başlangıcın olsun
Ah canım tartilamadim ama kesin artiyimdir
aa sebebi nedir ki sahte içki vs olmasın Allah korusun merak ettik haberdar et bizide

Mefkurem tartilamadim çünkü dun birşey yokken bugün sabah birden Boluya gelme kararı çıktı evi topla dünden dağınıkti malum valiz vs derken unuttum gerçekten

Seni pozitif yapabildiysek ne mutlu bize
-Ki öyle olmuş 
Zor oldu ama oldu

selam
napyosunuz kızlar

Warriorinside neler yedin bakiim
Poni Bon canım sen de var mıydı artı
Var canm +1
Spor salonndan geldm yarısı gitmiştr herhalde bacaklarımı nereye koydm farknda değilim şu an
ben evine gidiyorum artık
yoldayım
Hayırlı yolculuklar
Aa geçmiş olsn dr ne dedi

Aaaa çok geçmiş olsun cnm
Acaba şeker koması falanmı oldu
Bizide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…