- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.241
Sen nerlerdesin canikom boluda tatildemisinAh canım tartilamadim ama kesin artiyimdir
Bunu görmeden sormuştum :))Mefkurem tartilamadim çünkü dun birşey yokken bugün sabah birden Boluya gelme kararı çıktı evi topla dünden dağınıkti malum valiz vs derken unuttum gerçekten
Vayyy Vayyy sporlarıyla havada atarmışMenümm
12.00
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım çb fıstık
Yarım çb kabak çekirdeği
Çeyrek portakal
Çeyrek elma
1 çk keçiboynuzu pekmezi
Yeşil biber
17 00
5 köfte
2 küçük boy su b ayran
Salata
Su2
Spor yürüyüş 60×2=120
Kardiyo 45×3.5= 157.5
Toplamda 277.5
Menude sporda cok guzel olmus karataya da spora da baslanmis. Boyle giderse hedefine kisa zamanda ulasirsin. Afiyet olsunMenümm
12.00
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Yarım çb fıstık
Yarım çb kabak çekirdeği
Çeyrek portakal
Çeyrek elma
1 çk keçiboynuzu pekmezi
Yeşil biber
17 00
5 köfte
2 küçük boy su b ayran
Salata
Su2
Spor yürüyüş 60×2=120
Kardiyo 45×3.5= 157.5
Toplamda 277.5
Pnrrr-12
İki hoca var abla ikisi de ilgili ve çok fitlerdi insan utanıyo yaVayyy Vayyy sporlarıyla havada atarmış
Nasıl memnun kaldınmı salondan
Hoca varmı ilgileniyomu
Menüyüde beğendimki :))
Pınarı etiket yapmamışın
Devamini getirmen onemli. Sakin sonradan sıkılıp birakma bu azimle devam etKızlar spor salonu hoşuma gitti benm bel çevrem kalın olduğu için ona yönelik bi program hazırladı hoca bazı hareketleri yapmakta çok zorlandım heryer ayna malum kendimi gördükçe o kadar kızdım ki bu halde olmanın tek sebebi kendinsin diye. Haftada 5 gün gidicm komşmda bnle gelecek
Biraz sorunlarim var ablam....Hani gelecektin aylin ne oldu
Hedefin rakibin vardı :))
Skintilarim var cnm.. atlatim gelicem.Sagol cnm sana ve Ailene mutlu yillar,
Valla bizde gelcen diye seviniyoduk kiz ama nasip insallah cok daha uzamaz katilirsin aramiza valla sen gelene ben mezun olcam bak 8 kilom kaldi
Ooo süpersinn
Kizz naptin öyle dün alkolu cokmu kacirdinsen bi menü yaz bakalim
Cumaya kadar halledersin tatlım çok büyük bir artı değil bende bugün ananas diyetine başladım Çarşamba ve perşembe yapacaktım. Dün ananası aldım biraz yumuşamış çürümesin inşallah yine güzel etki eder
Bnde böyle düşünmeyi pozitif olmayı burada öğrendm 9.takım ve Zuhal ablam sağolsun
Detoks sonrası normal beslenmeye döneceğin için muhtemenlen eksi geri gider cnm onun için dedim
Yeşil çayını dukan birası şeklinde yap
Suya spora karbona dikkat edersen en az -1 gelir
Ama özellikle perş.çoook dikkat etmen gerekiyor
Gittiğin yerde,bu aç bi ilaç gezen ablacığını unutma
Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım akşama. ? Eşim balık yaptırmaya gitti bol salata birde levrek en sevdigim
Millet tatil modundan çıkamadı heralde :))
Bizde büyük görümcemlere kahve içmeye gittik yeni geldik
Tabiki ordaki tatlılara HAYIRRR dendi :))
Duygularını çok güzel anlatmışın cnm
Buradaki pek çok kişide başta ben :))aynı şeyleri yaşadık
Eee nasıl olsa geri alacan niye verecem diye uğraşıyon vs.laflarını
Dediğin gibi evet burası başarılı disiplinli bi takım
Bunun sebebide salmıyoruz, sallamıyoruz
Özellikle bol paylaşımla birbirimizin motivasyonunu diri tutmaya çalışıyoruz
Kilo vermek sabır isteyen zorlu bi süreç
Bu süreyi sıkıcı hale getirmeden eğlenerek hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz
Tabiki disiplinide elden bırakmayarak
Sen daha önce buraya uğramışın ama zaman olarak yetersizim yeterli paylaşım yapamam deyip ayrılmışın
Sonradan bunu görünce o yüzden istersen 8.takıma git dedim :))orası daha relaks bi takım
Yinede istersen ilk sayfadaki kuralları oku
Kabul edersen ordaki formu doldur tanıyalım seni
Ancak cuma güzel bi eksi gelirse
Bütün olanları unutup ilişkimize kaldığımız yerden devam edebiliriz
Yoksa her gün çeşit çeşit terlik yiyecen
Aaaa bu oldumu ama tuğçem
Bence bu psikolojik, kendine boş yere stres yapıyosun
Gençsin güzelsin işin var
Ailen yanında
Bide 6 lı kilolardasın
Daha ne olsun güzelim
Lütfen ağlamayı bırak kalk yataktan ve
Şu babunada bi oyna bakem :))
Canım sen 103 kilodanmı düştün 65 e maşallah ya boyun kaç? Yok tatlım diyeti bırakmıyorum sadece iki gün ara verdim biraz toparlanmak İçin bugün başladım inşallah kiloları korurum ikinci hedefim 60 ama liste dışı free yarışacam. Ondan sonrada diyetsiz kilomu korumak İçin yediklerime dikkat ederim
Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım akşama. ? Eşim balık yaptırmaya gitti bol salata birde levrek en sevdigim
Cok gecmis olsun canim rahatsizligin neden oluyor insallah 2018 tum guzellikleri verir sana.umudunu kaybetme
tugcetugcem cnm çok geçmiş olsun ama ssana hiç yakışmıyordur eminim aglamak yataktan çıkmamak tez zamanda toparlanırsın inşallah cnm
Zaman geçtikçe sanalda olsa insan nasıl birbirine bağlanıyor
Her birinizin kalbimde ayrı bi yeri var
Içimden geldi söyliyim didim :))
Kızlar bize gelen misafirlerden birisi birden hastalandı. Dışarıdaydık kendimi kötü hissediyorum dedi dudakları bembeyaz oldu kendini kaybetti altına kaçırdı o kadar korktum ki anlatamam şimdi hastanedeyiz çok korktum ve çok üzüldüm. Kantinde oturup kahve içiyorum size de bilgi vereyim dedim
Millet tatil modundan çıkamadı heralde :))
Bizde büyük görümcemlere kahve içmeye gittik yeni geldik
Tabiki ordaki tatlılara HAYIRRR dendi :))
Kızlar spor salonu hoşuma gitti benm bel çevrem kalın olduğu için ona yönelik bi program hazırladı hoca bazı hareketleri yapmakta çok zorlandım heryer ayna malum kendimi gördükçe o kadar kızdım ki bu halde olmanın tek sebebi kendinsin diye. Haftada 5 gün gidicm komşmda bnle gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?