Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyy Vayyy sporlarıyla havada atarmış
Nasıl memnun kaldınmı salondan
Hoca varmı ilgileniyomu

Menüyüde beğendimki :))

Pınarı etiket yapmamışın

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah ac karna 2 adet kayisi ve sicak su

Sabah:11.00
Menemen 1 yumurta ile
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir
2 y.k pekmez

Ara ogun:14.00
1 tane muz

Aksam yemegi:19.00
1 kepce tarhana corbasi
6 kasik tavuklu karnibahar yemegi
1 kase yogurt
Salata

Az sekerli turk kahvesi

Su.2.5 lt
Spor: 60 dk n.t yuruyus 60 puan
Pnrrr-12

Kızlar spor salonu hoşuma gitti benm bel çevrem kalın olduğu için ona yönelik bi program hazırladı hoca bazı hareketleri yapmakta çok zorlandım heryer ayna malum kendimi gördükçe o kadar kızdım ki bu halde olmanın tek sebebi kendinsin diye. Haftada 5 gün gidicm komşmda bnle gelecek

Menude sporda cok guzel olmus karataya da spora da baslanmis. Boyle giderse hedefine kisa zamanda ulasirsin. Afiyet olsun

Devamini getirmen onemli. Sakin sonradan sıkılıp birakma bu azimle devam et

Skintilarim var cnm.. atlatim gelicem.
Zaten sinirden 2 gündür kacirdim baya. Cumaya 2li rakam olsunda baska bisey istemiom. Devamm ins. Kimse moralimi bozamaz. Ins kizz :)

Insallah cnm hadi hayirlisi :)
Sende artimisin cnm iyi yapmissin kontrollu elden birakmamak gerek :)

Bnde böyle düşünmeyi pozitif olmayı burada öğrendm 9.takım ve Zuhal ablam sağolsun

Edicem canimm merak etme herkezin emegini cöpe atamam zaten bakalm hayirlisi güzel bi eksi gelir insallah

Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım akşama. ? Eşim balık yaptırmaya gitti bol salata birde levrek en sevdigim

Ohh baliklarda yaptirilmis gelmis afiyet olsun cnm ne güzel :)

Millet tatil modundan çıkamadı heralde :))

Bizde büyük görümcemlere kahve içmeye gittik yeni geldik
Tabiki ordaki tatlılara HAYIRRR dendi :))

Azmine hayranim kralicem

mefkurem iyi akşamlar canım..
ben karar verdim ve bu takımda disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıp yarışmalara katılmak ve mezun olmak istiyorum eğer kabul edersen beni..

Ancak cuma güzel bi eksi gelirse
Bütün olanları unutup ilişkimize kaldığımız yerden devam edebiliriz
Yoksa her gün çeşit çeşit terlik yiyecen

Çeşit çeşit terliği biraz daha açabilir miyiz acaba ne çeşit

Valla sinirlerim acayip bozuk, sokağa çıkığ avaz avaz bağırdım, sokağa çıkma sebebim de cumayı düşünerek spor yapmaktı. Gereksiz bir duygu değişikliğinin tam ortasındayım ve yine yatağımdayım... Geçer herhalde, illaki geçecektir...

Canım ben gerçeklerle 25 temmuz 2015 te yüzleştim. Bir anda hiç aklımda yokken diyetisyene gitme kararı aldım. Orda tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım. Tam 3 kere tekrar çıktım ben 3 hanelileri görmüş olamam diye. Çok şükür 59 a kadar düştüm ama sonra tekrar çıktım. Maalesef alerjiden dolayı dönem dönem kortizon kullanıyorum ve süper şişiriyor beni, ekstradan şişiriyor. Boyum 1.63, hedefim 55... Eninde sonunda o 55 i görecem ben

60 hedefin için tam destek yanındayız

Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım akşama. ? Eşim balık yaptırmaya gitti bol salata birde levrek en sevdigim

Dün yemediğim içli köfteden 1 tane yedim vall bugün. Sana afiyet olsun

Cok gecmis olsun canim rahatsizligin neden oluyor insallah 2018 tum guzellikleri verir sana.umudunu kaybetme

Ürtiker diye birşey, normalde alerjil bir insanım zaren, 6 yıl önce beni çok üzen bir olayla karşılaştığımda bu illete yakalandım. Tepeden tırnağa kaşınıyorum, kabarıyorum ve zaman zaman bilincimi kaybediyorum. Kortizon bile o kaşıntının hızını almaya yetmiyor. Bugün niye çıktı bilmiyorum ama , hayatımda olağanüstü bir durum yok oysaki. Teşekkür ederim

tugcetugcem cnm çok geçmiş olsun ama ssana hiç yakışmıyordur eminim aglamak yataktan çıkmamak tez zamanda toparlanırsın inşallah cnm

Teşekkür ederim canım, yarına toparlanmayı ümit ediyorum

Zaman geçtikçe sanalda olsa insan nasıl birbirine bağlanıyor
Her birinizin kalbimde ayrı bi yeri var

Içimden geldi söyliyim didim :))

Sen de bizim için öylesin

Geçmiş olsun canım, ne olmuş öyle? Umarım önemli birşey değildir ve durumu daha iyidir

Millet tatil modundan çıkamadı heralde :))

Bizde büyük görümcemlere kahve içmeye gittik yeni geldik
Tabiki ordaki tatlılara HAYIRRR dendi :))

Aaa tatlı candır hiç hayırrr denilir mi? Ben de az önce hayır dedim yaaa :)))))

Sevindim senin adına, hareketleri yaparken dikkatli ol ama sakatlanma olur mu? Bazı spor hocaları hareketten kaçtığını düşünür ve seni dinlemeden zorlar... aman dikkat ve bol eksiler, incelmeler

Menüm:

12:00 1hurma, 1günkurusu, 1 balli sirkeli Su

14:00 1cavdar ekmek, 1kk peynir, az salca, domates biber

17:00 1kepce domates corbasi, 1tabak etli kabak yemegi, 4yk yogurt, Salata

19:00 yarim avuc kadar kabak cekirdegi

2fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2,5lt Su
5mil leslie = 204 puan

Menümmm

10:15 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 tk tereyağı ve bal ile 2 dilim çavdar ekmeği
14:20 sade türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
15:10 1 adet içli köfte ve bol salata

2 litre su içildi, dukan bira içiliyor son 1 bardak kaldı

25 dk koşu*4= 100
35 dk hızlı tempo yürüyüş*2=70

170 puan Pnrrr-12

Adı:REYHAN
Yaşı:48
Evli/bekar:BEKAR
Çocuk/yaşları: OĞLUM BUĞRA 25 YAŞINDA ..KIZIM MÜGE 12 YAŞINDA
Meslek: SINIF ÖĞRETMENİ
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy: 160cm.
Kilo: 88 kg.
Hedef: 68 kg.
Daha önce başka takımda yarıştımı :EVET
Kilo alma nedeniniz :GECE ATIŞTIRMALARI,EKMEKĞE OLAN DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Ben kızımla birlikte ist da yaşıyorum.21 yıllık öğretmenim.oğlum yurt dışında okuyor.sigarayı bıraktıktan sonra iyice kilo aldım.bu sorundan kurtulmak istiyorum artık bıktım.gündüz iştahım olmuyor akşam ve gece içimdeki canavar uyanıyor ve doymuyor ne yersm yiyeyim..çok denemelerim oldu denemediğim şey kalmadı..akupunktur,online diyetisyen defalarca gerçek diyetisyen,diyetcenter da whatsap grubuyla zayıflama,lr ın figu diyeti...falan falan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…