Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrar hosgeldin. Ben zeynep 29 yasindayim. 5.5 aylik bir kizim var. Ayni kilodayiz su an. Umarim vazgecmeden hedeflerimize hep birlikte ulasiriz

Menü
Emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
6 zeytin
Yeşillik
Ara 15.00
2 tane cici bebe bisküvisi
Akşam 18
1 levrek
Bol salata
3 lt su

Cici bebe bisküvisinin ne işi var o listede ama :) onun dışında güzel menü afiyet olsun

Hoşgeldiniz aramıza. Gece yemeleri için psikolojik yardım almayı düşündünüz mü ya da denediniz mi? Ve gündüz iştahınız yokken hiçbir şey yemiyor musunuz?
Burada bu işi çözeceğiz hiç merak etmeyin

Biraz sorunlarim var ablam....
Görümcelerimle basim dertde. Sinir küpüyüm bu ara...
Biraz karisik
Hayırdır kuzum ne oldu

Yakınmı oturuyonuz
Kız sorun buysa, gel biz senin sinirini alırız :))
Ben işle ilgili yoğunsun sandım

mefkurem iyi akşamlar canım..
ben karar verdim ve bu takımda disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıp yarışmalara katılmak ve mezun olmak istiyorum eğer kabul edersen beni..
Sen isteyip kurallara uyduktan sonra biz niye istemeyelim güzelim :)))
Bizim azimli hırslı düzenli gelen üyelere her zaman kapımız açık
9.takım ailesine hoşgeldin o zaman

hoşbulduk canım..hiç bir şey yememek değil..mesela kahvaltıyı mecburiyetten ve çok geç yapıyorum.öğlen acıkıyorum ama listeyi rahat uyguluyorum kaçamaksız..ama akşam yemeğinde koy veriyorum..

hoşbulduk canım..hiç bir şey yememek değil..mesela kahvaltıyı mecburiyetten ve çok geç yapıyorum.öğlen acıkıyorum ama listeyi rahat uyguluyorum kaçamaksız..ama akşam yemeğinde koy veriyorum..

Gün içinde dengeli beslendiğinde akşam koyvermene imkan yok, bir yerde işi bozan birşey var. Aşacaz burada bunu, tekrar hoşgeldin aramıza

Reyhancım bende Zühal
Yaştaş biri gelmiş :))
Bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşayan bi babaanneyim
Takımın eli terlikli zebanisiyim :)))
3 senedir bu takımdayım
2 sene önce 113 kilodan 68 e düşüp mezun olmuştum ama koruyamadım
Yine 100 leri görüp geri döndüm
Bu sefer hep birlikte hem verip hemde koruyacaz inş.cnm

Burdan uzak kalanların hazin sonu verdiği kiloları almak oluyor
Zamanla daha iyi tanışır kaynaşırız

Gün içinde dengeli beslendiğinde akşam koyvermene imkan yok, bir yerde işi bozan birşey var. Aşacaz burada bunu, tekrar hoşgeldin aramıza
Anacım bende öyleydim işte
Pis boğazlıktan başka bişey değil :))
Beyinde bitirmekle alakalı
Tabiki başta zor oluyor alışkanlıkları bırakmak
Ama mecbur sabredip nefsimizi terbiye edecez
angelic2

Selam kızlar dün yeni yıl kutlaması yapmasamda bugün acısı çıktı galiba gün ordandan doğum günü hiç menumu yazmıyim amma yarından itibaren telafi edilecektir kupa alınacak başka yolu yok:)

mefkurem iyi akşamlar canım..
ben karar verdim ve bu takımda disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıp yarışmalara katılmak ve mezun olmak istiyorum eğer kabul edersen beni..
Hoş geldin tatlım inşallah güzel kilo verirsin bu takıma geldiğin için şanslısın Zühal abla listede yer varsa kabul eder onun gönlü herkese açık

menüm

sabah 09.30
2 sahanda yum
.1.5 dlm ekmek
4 çeri
1 tatlı k.labne

öğlen
2 kepçe şehriye ç.
4 kaşık yumurtalı mantar kavurması
1 dlm ekmek
5 kaşık bamya

akşam 19.15
4 kaşık patatesi yum.
4 çeri
1 tatlı kaşığı labne
yoğurt

suyu ölçmedim ama az 1 lt anca.yatana kadr 1 lt daha içicem inşallah.
spor yok

Bende biraz artıyım yılbaşından dolayı tatlım ama cumaya kadar halledecem inşallah bugün ananas yaptım yarın Karatay yapacam

İnşallah 55 i görüp mezun olursun tatlım şu rahatsığında geçer 2018 sana iyi gelir inşallah

Anacım bende öyleydim işte
Pis boğazlıktan başka bişey değil :))
Beyinde bitirmekle alakalı
Tabiki başta zor oluyor alışkanlıkları bırakmak
Ama mecbur sabredip nefsimizi terbiye edecez
angelic2

Biz pis boğaz değiliz ya, bedenimiz aç bizim
Bazen canım hiç yemek yemek istemese bile isyan ediyorum ben. O da cinsliğim herhalde

Ben bu arada yatağıma yapıştım sanırım, kalkayım da bir bardak su içeyim

İnşallah 55 i görüp mezun olursun tatlım şu rahatsığında geçer 2018 sana iyi gelir inşallah

Teşekkür ederim canım, o hastalık hiç geçmicekmiş sadece azalacakmış. Bana ‘ insülin veya tansiyon ilacı kullananlar hastalıklarını sorguluyorlar mı, sen de öyle düşüneceksin. Sadece en aza indirgeyebiliriz, alerji ilaçların her daim yanında olacak’ demişti...

Olsun ben spor yaparak çok yol katettim bu hastalıkta, yine iyi olacam, hem ilaçsız yaşıyorum 2 gündür :)))

Hedef 55, bu hafta -1 ... hadi ona odaklanalım

Ablam sözüm söz 73 cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…