- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.261
Tekrar hosgeldin. Ben zeynep 29 yasindayim. 5.5 aylik bir kizim var. Ayni kilodayiz su an. Umarim vazgecmeden hedeflerimize hep birlikte ulasirizAdı:REYHAN
Yaşı:48
Evli/bekar:BEKAR
Çocuk/yaşları: OĞLUM BUĞRA 25 YAŞINDA ..KIZIM MÜGE 12 YAŞINDA
Meslek: SINIF ÖĞRETMENİ
Şu anda çalışıyomusun:EVET
Boy: 160cm.
Kilo: 88 kg.
Hedef: 68 kg.
Daha önce başka takımda yarıştımı :EVET
Kilo alma nedeniniz :GECE ATIŞTIRMALARI,EKMEKĞE OLAN DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Ben kızımla birlikte ist da yaşıyorum.21 yıllık öğretmenim.oğlum yurt dışında okuyor.sigarayı bıraktıktan sonra iyice kilo aldım.bu sorundan kurtulmak istiyorum artık bıktım.gündüz iştahım olmuyor akşam ve gece içimdeki canavar uyanıyor ve doymuyor ne yersm yiyeyim..çok denemelerim oldu denemediğim şey kalmadı..akupunktur,online diyetisyen defalarca gerçek diyetisyen,diyetcenter da whatsap grubuyla zayıflama,lr ın figu diyeti...falan falan..
Menü
Emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
6 zeytin
Yeşillik
Ara 15.00
2 tane cici bebe bisküvisi
Akşam 18
1 levrek
Bol salata
3 lt su
Adı:REYHAN
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Ben kızımla birlikte ist da yaşıyorum.21 yıllık öğretmenim.oğlum yurt dışında okuyor.sigarayı bıraktıktan sonra iyice kilo aldım.bu sorundan kurtulmak istiyorum artık bıktım.gündüz iştahım olmuyor akşam ve gece içimdeki canavar uyanıyor ve doymuyor ne yersm yiyeyim..çok denemelerim oldu denemediğim şey kalmadı..akupunktur,online diyetisyen defalarca gerçek diyetisyen,diyetcenter da whatsap grubuyla zayıflama,lr ın figu diyeti...falan falan..
Hayırdır kuzum ne olduBiraz sorunlarim var ablam....
Görümcelerimle basim dertde. Sinir küpüyüm bu ara...
Biraz karisik
Sen isteyip kurallara uyduktan sonra biz niye istemeyelim güzelim :)))mefkurem iyi akşamlar canım..
ben karar verdim ve bu takımda disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıp yarışmalara katılmak ve mezun olmak istiyorum eğer kabul edersen beni..
hoşbulduk canım..hiç bir şey yememek değil..mesela kahvaltıyı mecburiyetten ve çok geç yapıyorum.öğlen acıkıyorum ama listeyi rahat uyguluyorum kaçamaksız..ama akşam yemeğinde koy veriyorum..Hoşgeldiniz aramıza. Gece yemeleri için psikolojik yardım almayı düşündünüz mü ya da denediniz mi? Ve gündüz iştahınız yokken hiçbir şey yemiyor musunuz?
Burada bu işi çözeceğiz hiç merak etmeyin
teşekkür ederim ..güzel mutlu günlere birlikte yürüyelim o zaman ..Sen isteyip kurallara uyduktan sonra biz niye istemeyelim güzelim :)))
Bizim azimli hırslı düzenli gelen üyelere her zaman kapımız açık
9.takım ailesine hoşgeldin o zaman
hoşbulduk canım..hiç bir şey yememek değil..mesela kahvaltıyı mecburiyetten ve çok geç yapıyorum.öğlen acıkıyorum ama listeyi rahat uyguluyorum kaçamaksız..ama akşam yemeğinde koy veriyorum..
Reyhancım bende ZühalAdı:REYHAN
Anacım bende öyleydim işteGün içinde dengeli beslendiğinde akşam koyvermene imkan yok, bir yerde işi bozan birşey var. Aşacaz burada bunu, tekrar hoşgeldin aramıza
Sorma rakibem yedim biraz yarin spor var yakarsin dedi şeytanda:)
Hoş geldin tatlım inşallah güzel kilo verirsin bu takıma geldiğin için şanslısın Zühal abla listede yer varsa kabul eder onun gönlü herkese açıkmefkurem iyi akşamlar canım..
ben karar verdim ve bu takımda disiplinli bir şekilde gerekenleri yapıp yarışmalara katılmak ve mezun olmak istiyorum eğer kabul edersen beni..
Bende biraz artıyım yılbaşından dolayı tatlım ama cumaya kadar halledecem inşallah bugün ananas yaptım yarın Karatay yapacamInsallah cnm hadi hayirlisi :)
Sende artimisin cnm iyi yapmissin kontrollu elden birakmamak gerek :)
Edicem canimm merak etme herkezin emegini cöpe atamam zaten bakalm hayirlisi güzel bi eksi gelir insallah
Ohh baliklarda yaptirilmis gelmis afiyet olsun cnm ne güzel :)
Azmine hayranim kralicem
İnşallah 55 i görüp mezun olursun tatlım şu rahatsığında geçer 2018 sana iyi gelir inşallahÇeşit çeşit terliği biraz daha açabilir miyiz acaba ne çeşit
Valla sinirlerim acayip bozuk, sokağa çıkığ avaz avaz bağırdım, sokağa çıkma sebebim de cumayı düşünerek spor yapmaktı. Gereksiz bir duygu değişikliğinin tam ortasındayım ve yine yatağımdayım... Geçer herhalde, illaki geçecektir...
Canım ben gerçeklerle 25 temmuz 2015 te yüzleştim. Bir anda hiç aklımda yokken diyetisyene gitme kararı aldım. Orda tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım. Tam 3 kere tekrar çıktım ben 3 hanelileri görmüş olamam diye. Çok şükür 59 a kadar düştüm ama sonra tekrar çıktım. Maalesef alerjiden dolayı dönem dönem kortizon kullanıyorum ve süper şişiriyor beni, ekstradan şişiriyor. Boyum 1.63, hedefim 55... Eninde sonunda o 55 i görecem ben
60 hedefin için tam destek yanındayız
Dün yemediğim içli köfteden 1 tane yedim vall bugün. Sana afiyet olsun
Ürtiker diye birşey, normalde alerjil bir insanım zaren, 6 yıl önce beni çok üzen bir olayla karşılaştığımda bu illete yakalandım. Tepeden tırnağa kaşınıyorum, kabarıyorum ve zaman zaman bilincimi kaybediyorum. Kortizon bile o kaşıntının hızını almaya yetmiyor. Bugün niye çıktı bilmiyorum ama , hayatımda olağanüstü bir durum yok oysaki. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, yarına toparlanmayı ümit ediyorum
Sen de bizim için öylesin
Geçmiş olsun canım, ne olmuş öyle? Umarım önemli birşey değildir ve durumu daha iyidir
Aaa tatlı candır hiç hayırrr denilir mi? Ben de az önce hayır dedim yaaa :)))))
Sevindim senin adına, hareketleri yaparken dikkatli ol ama sakatlanma olur mu? Bazı spor hocaları hareketten kaçtığını düşünür ve seni dinlemeden zorlar... aman dikkat ve bol eksiler, incelmeler
Anacım bende öyleydim işte
Pis boğazlıktan başka bişey değil :))
Beyinde bitirmekle alakalı
Tabiki başta zor oluyor alışkanlıkları bırakmak
Ama mecbur sabredip nefsimizi terbiye edecez
angelic2
İnşallah 55 i görüp mezun olursun tatlım şu rahatsığında geçer 2018 sana iyi gelir inşallah
Cnm kendim yapıyorum şekersiz tb unlu ince bişey abur cubur istegimi giderioCici bebe bisküvisinin ne işi var o listede ama :) onun dışında güzel menü afiyet olsun
Ablam sözüm söz 73 cumayaYeni başlangıçın hayırlı olsun canımın içi
Sen kaçamak yapmadıktan sonra sporuda eklersen eminim vereceksin hiç şüphem yok
Ben kül yutmam
Maşallah baya eksiymişin
Hadi ilk günlerin diye abartmadan birazcık ye
Ama listeye girme durumun olursa bu töleransı göstermem haberin olsun :))
Haaa bide cuma güzel bi eksiyle gelme şartıyla
pınar inan bende sevindim cnm
Daha kötü bişey bekliyodum :)))çok şükür dedim
Yinede tedbiri elden bırakma
Detoks değilde cnm ekmeğe ve dışarda yersen onlara dikkat et cnm
Biz ne artıları eksiye çevirmiş kadınlarız :))
Moral bozmalık bişey yokki cnm
Geç vakit yediğin için çok normal
Karbona dikkat ederek normal düzeninde ye eminim yine güzel bi eksi gelecek
Son 2 gün ekmeğide kesebilsen iyi olur
Senin artılık menülerin yoktu genelde cnm
Demekki sende sporsuz veremiyenlerdensin
Anacım sözleştinizmi
3 tane +500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?