Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Skintilarim var cnm.. atlatim gelicem.
Zaten sinirden 2 gündür kacirdim baya. Cumaya 2li rakam olsunda baska bisey istemiom. Devamm ins. Kimse moralimi bozamaz. Ins kizz :)

Canim aman ipin ucunu salma biliyorsn hep böle kacirdigmiz icin bu haldeyiz zaten.. hadi bakalim bekliyoruzz seni dört gözlee

Menüm
Sabah (10:00)
500ml su bir hurma

Kahvalti (12:00)
Yumurta salatası (1yumta ile)
1dlm ekmek
1kk peynir

Akşam(18:30)
1kepce mercimek çorbası
3tavuk kanat
Salata
1yk makarna sossuz

Şu:2lt spor:yok Pnrrr-12 rakibem

Oo rakibim menü güzel olmus valla afiyet olsun makarna olmasada olurmus ama cok degil. Hadi kapisalim biraz

Tatlım şehriye çorbası 2 kepçe yanında ekmek yemişin ekmek olmasa iyi olurdu öğlen 3 dilim olmuş

Waav Pınarcım cumaya gümbür gümbür geliyorsun

Insallah cnm su artilardan kurtuliym güzel bi eksi gelir diye umuyorumm

Canım ben geçen hafta çarşamba perşembe yaptım 2 günde 1 kilo 300 gr gitti bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Çünki çok yaptımı vücut alışıyormuş inşallah iyi sonuç alırız tatlım
Tam olarak nasık yapılıyor cnm emzirirken yapsam sakınca olurmu

Tam olarak nasık yapılıyor cnm emzirirken yapsam sakınca olurmu
Ananasın bi zararı yok sadece hamilelerde az tüketilmesi gerek senin için bir araştırırım canım Zühal abla paylaşmıştı burdan bakabilirsin
m.mavikadin.com/ananas-diyeti-nasil-yapilir-ananas-diyetiyle-3-gunde-4-kilo-verin

Kız hedef 1 kilo diyonda bu ne çikolatalar köfteler Zühal abla görmesin

Güzel menü afiyet olsun canım

Tekrar hoşgeldin tatlım

Menün çok güzel afiyet olsun canım

Çok gerginim çikolata yemeseydim fena şeylere saldıracaktım, ondan yedim çikolatayı. Evde yiyecek yemek bulamadım tüm gün yatakta depresif takılınca. Saat de erken olunca 1 taneyi yedim valla

@nanekekik çikolata yeme sebebimi sana da söylemiş olayım bu sırada :)))

T Toprakliyagmur canım gaz yapıyormuş
Dikkat edilmesi gereken gıdalar
Baharatlı yiyecekler: Aşırı baharat kullanımı, bebeğinizi rahatsız edebilir, bu nedenle kontrollü tüketmenizde fayda var. Eğer karın ağrısı, ishal veya kusma varsa bebeğinizin sindirim sisteminde hassasiyet yarattığı için tercih etmemenizi öneririm.
Narenciyeler: Ananas, portakal, limon ve mandalinada bulunan asitle yüksek C vitamini, sindirim sisteminde rahatsızlığa, gazla şişkinliğe veya vücudunda döküntüye sebep olabilir.
Bazı sebzeler: Sebzeler, annenin günlük beslenmesinde mutlaka yer almalı ancak gaz yapıcı etkileri bulunan brokoli, karnabahar, lahana ve salatalık dikkatli tüketilmeli. Bezelye de bu gruba dahil edilebilir.
Süt ürünleri: Eğer anne bolca süt ve süt ürünleri tüketiyorsa bebekte inek sütüne karşı alerji gelişebilir. Bu durumda karında şişlik, ya- naklarda döküntü ve ağrı oluşabilir.
Kafein: Bebeğinizin rahat uyumasını istiyorsanız kafein alımınızı kontrol altına almalısınız. Günde bir fincan kahve yeterli.

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has -- + 60 + 90 + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 204 + 20 + 100 + 204 + -- + -- + --
K-Nartanesi 210 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 300 + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 210 + -- + 60 + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + 240 + 240 + 277,5 + --+ -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Asfarovski -- + 240 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 300 + 180 + -- + 170 + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 265 + 112 + --+ -- + -- + --

Hayırdır kuzum ne oldu

Yakınmı oturuyonuz
Kız sorun buysa, gel biz senin sinirini alırız :))
Ben işle ilgili yoğunsun sandım

Icim skldi artik inanin...
Ademde baya aktiflesti buldugu heryere tutunup kalkiyor. Hep arkasindayim. Cok yoruluyorum aksama kadar.
Foto yogunlugu bitti hepsini teslim ettim. Iste sonra esimin dogum günü misafir yilbasi derken gelemedim.
Dün ve bugün kacti baya. Izin verdim kendime. Yarin yine devam.
Ayaklari uzattim o ses türkiye yilbasi özeli izliyorum.

Gelin dogurmadimi halen zühal ablaa

hoşgeldin reyhan.
umarım hemencecik hedefine ulaşırsın.
ben canan .2 oğlum var doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum işte.
Menü
Emziren süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Yumurtasız menemen
6 zeytin
Yeşillik
Ara 15.00
2 tane cici bebe bisküvisi
Akşam 18
1 levrek
Bol salata
3 lt su
tatlım bu cici bebe 5.5 aylık bebeğin içşn mi .yiyor mu.
bana da tarifini bi yazar mıson.
bu arada çocuğun cicibebelerini rahat bırak
Sorma rakibem yedim biraz yarin spor var yakarsin dedi şeytanda:)

Selam kızlar dün yeni yıl kutlaması yapmasamda bugün acısı çıktı galiba gün ordandan doğum günü hiç menumu yazmıyim amma yarından itibaren telafi edilecektir kupa alınacak başka yolu yok:)
aaaa Nigar ne anlamı var öyle .şu menüyü görelim bakalım. yoksa olmas kiiiiihadi bak kapadık gözlerimizi

ayy ben bile burdan üzüldüm.ne zor vermiştir.sen karseşisin ama sen söylemezsen kim söyleyecek.sakın kendi halinde bırakma bahar.

Benim dun toplam 180 puanim vardi seni etiketlemeyi unuttum galiba

Yok ablama kaçtık kardeşler hep buradayız ptesi dönerim eşim yoğun malum yılbaşı vs o gelemed
Cısslar olmıcak değilmi

Menüm
Sabah (10:00)
500ml su bir hurma

Kahvalti (12:00)
Yumurta salatası (1yumta ile)
1dlm ekmek
1kk peynir

Akşam(18:30)
1kepce mercimek çorbası
3tavuk kanat
Salata
1yk makarna sossuz

Şu:2lt spor:yok Pnrrr-12 rakibem
Gayet güzel baharım
Makarna gereksiz olmuş ama başlangıç diyelim

Çok üzüldüm cnm yaa
Tekrar Çok yemeyemi başladı acaba
Diyetisyeni bırakmışmıydı

Bugünki menüm
Sabah 1 dilim ananas
Kahvaltı 9:30
1 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 3 ceviz
Ara
1 dilim ananas, 3 badem
Akşam 17:30
1 dilim ananas 2 tavuk ızgara but, salata, 1b ayran
2 lt su, bitki çayı
Vayyy ananaslar geri gelmiş :))

Mefkurem abla karatay mı yapsam diyorum 3 gündür 2 ögün yiyorum daha iyiyim emzirirken nasıl olur acaba
Bence en azından bi ara yapsan iyi olur cnm
Ama kahvaltıyı erken yapınca 3 ana öğün yap
Karatay iyide, daha yolun uzun
Başlangıçta 2 öğün yaparsan ilerde azaltacak silahın olmaz

Bende hiç düşünmüyodum cnm
Halâda babaanne havasında değilim :))
Ama çok seviliyor orası ayrı

Gelin dogurmadimi halen zühal ablaa
oğluşumuz geldi cnm
24 ünde akşam 11.35 de

Merhabalar canlar. Size birsey desem inanır misiniz ben bu günü pazar biliyordum yeminle. Biraz önce eşim deyince jeton düştü ya benim. Valla iyi değilim ben

Hemen bildirim yapayım sonra menü yazar geçmişi bitiririm. Mefkurem ablam inan ben zaman kavramını kaçırmışım özür dilerim

Cuma 69.3
Bugün 7o.3
Fark +1 kg

Allahtan her sabah tartilıyorum değilse bildirim yalan olacaktı. Şişim regl yine bir gün gecikti. Wc beklemedim

Menü

Pazar
Sabah hasta gibi birsey istemedi canım
16: oo
1 tabak haşlanmış karnabahar
Yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

2o: oo
1 portakal
2 havuç
3 tek cizi bisküvi

Su 3 litre

Bugün

Kahvaltı 11: oo
1 kabak, 1 kapya 1 normal biber, biraz brokoli yağsız olarak tost makinasinda bastım
2 yumurta ile ıspanaklı omlet (Allah günah yazmasın çok kötü oldu tadı Bi yumurta esimindi ama yiyemedi atılmasın diye hepsini bitirirdim )
Domates salatalık
Peynir zeytin
Biraz kahvaltılık sos
1 dilim ekmek

Akşam 19: oo
2 kepçe barbunya
Yoğurt

Su 2 litre

1 saat bayaaa tempolu yürüyüş 12o puan

Canim sen emziriyordun degil mi bana biraz menum az ve yetersiz gibi geldi ozellikle pazar gunu icin.

ne yazican bilmiyorum daraldim bunaldim sikayet etmek istemiyorum sukretmek iyiyi gormek icin cabaliyorum ama artik kotam doldu diyorum buraya yazdikca dahada batiyor bana hep hastalik tam iylesti derken tekrar hastalaniyorlar kuzenleri domyz gribi olmus hep iciceyiz bizim kizlarada mi bulastiki cok sukur bugun ateslenmediler esimin issizligi bu hastaliklar esimlede iyce uzaklastik onada uzuluyorum butun gun cocuk bakiyo bide is mevzusunda guvendigimiz bi yer vardi o kapi kapandi artik bugun tartildim tekrar 100 olmusum
yiyorum gidip gelip ekmek yiyorum sanki biseyleri bastiriyorum bilmiyorumya allahim sen affet

Esimle ayni gün ayyy :) allah anali babali büyütsün insallah

Alintilarim bir bir uçmuş ne hoş minik kuşum kuş uykusuna yattı yarım saatte bir memik istiyor :)) menumu unutmadan yazayım bugün çok tembeldim canım hiçbirsey yapmak istemedi kizim la uyuduk uyuduk uyandik eşim de geç geldi eve
Emziren süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 09.50 kahvaltı
3 sahanda yumurta (kocisle yedik )
3 zeytin
1salatalik
1 cerry
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 ara
1 kepçe kuru fasulye susuz
Yarım dilim tb
Saat 19.15 akşam
1 tabak Mantar soslu haslanmis tavuk
Büyük kase salata
3 kaşık eşimin Kıymalı makarnasindan
Su 2.5 litre
Spor 3 mil Leslie ×45= 135 puan Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…