- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.321
Yani şey kemde küme:)hoşgeldin reyhan.
umarım hemencecik hedefine ulaşırsın.
ben canan .2 oğlum var doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum işte.
tatlım bu cici bebe 5.5 aylık bebeğin içşn mi .yiyor mu.
bana da tarifini bi yazar mıson.
bu arada çocuğun cicibebelerini rahat bırak
aaaa Nigar ne anlamı var öyle.şu menüyü görelim bakalım. yoksa olmas kiiiii hadi bak kapadık gözlerimizi
ayy ben bile burdan üzüldüm.ne zor vermiştir.sen karseşisin ama sen söylemezsen kim söyleyecek.sakın kendi halinde bırakma bahar.
Güzelim işin çok zor ama mutlaka feraha çıkacağınız bi kapı açılacaktırne yazican bilmiyorum daraldim bunaldim sikayet etmek istemiyorum sukretmek iyiyi gormek icin cabaliyorum ama artik kotam doldu diyorum buraya yazdikca dahada batiyor bana hep hastalik tam iylesti derken tekrar hastalaniyorlar kuzenleri domyz gribi olmus hep iciceyiz bizim kizlarada mi bulastiki cok sukur bugun ateslenmediler esimin issizligi bu hastaliklar esimlede iyce uzaklastik onada uzuluyorum butun gun cocuk bakiyo bide is mevzusunda guvendigimiz bi yer vardi o kapi kapandi artik bugun tartildim tekrar 100 olmusum
yiyorum gidip gelip ekmek yiyorum sanki biseyleri bastiriyorum bilmiyorumya allahim sen affet
Sanada tatlıcımİki gelip kaçıyorum farkındayım :)
Lakin yoğundu gelincede kızın sınavına çalıştık yarın okulla beraber düzene girer düzenli gelirim
Şimdi hepciginize iyi geceler
Valla ben hiç aşermediğim için bilemiyorum cnmKızlar ya bir kaç gündür unutkanlık var, aşırı yeme isteğim var resmen zor bastırıyorum, regl bir gün gecikti ve asıl bomba eşimin annesinden onların yaptığı bir yemeği istedim eşim döndü yüzüme baktı yarın git tahlil yaptır bence hamilesin dediben şok oldum tabi. Tek bir riskli gün var zaten o zaman adını azim/azime falan koymam lazım çocuğun
Merveeee kuzum artıdasın ve fasülye makarna var menüdeAlintilarim bir bir uçmuş ne hoş minik kuşum kuş uykusuna yattı yarım saatte bir memik istiyor :)) menumu unutmadan yazayım bugün çok tembeldim canım hiçbirsey yapmak istemedi kizim la uyuduk uyuduk uyandik eşim de geç geldi eve
Emziren süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 09.50 kahvaltı
3 sahanda yumurta (kocisle yedik )
3 zeytin
1salatalik
1 cerry
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 ara
1 kepçe kuru fasulye susuz
Yarım dilim tb
Saat 19.15 akşam
1 tabak Mantar soslu haslanmis tavuk
Büyük kase salata
3 kaşık eşimin Kıymalı makarnasindan
Su 2.5 litre
Spor 3 mil Leslie ×45= 135 puanPnrrr-12
Amin cnm sağolasınEsimle ayni gün ayyy :) allah anali babali büyütsün insallah
Güzelim dün canın istemese bile akşama kadar aç durulmazkiMenü
Pazar
Sabah hasta gibi birsey istemedi canım
16: oo
1 tabak haşlanmış karnabahar
Yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
2o: oo
1 portakal
2 havuç
3 tek cizi bisküvi
Su 3 litre
Bugün
Kahvaltı 11: oo
1 kabak, 1 kapya 1 normal biber, biraz brokoli yağsız olarak tost makinasinda bastım
2 yumurta ile ıspanaklı omlet (Allah günah yazmasın çok kötü oldu tadı Bi yumurta esimindi ama yiyemedi atılmasın diye hepsini bitirirdim)
Domates salatalık
Peynir zeytin
Biraz kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Akşam 19: oo
2 kepçe barbunya
Yoğurt
Su 2 litre
1 saat bayaaa tempolu yürüyüş 12o puan
Demekki pazar olsa hiç uğramıcaktınMerhabalar canlar. Size birsey desem inanır misiniz ben bu günü pazar biliyordum yeminle. Biraz önce eşim deyince jeton düştü ya benim. Valla iyi değilim ben
Hemen bildirim yapayım sonra menü yazar geçmişi bitiririm.Mefkurem ablam inan ben zaman kavramını kaçırmışım özür dilerim
Cuma 69.3
Bugün 7o.3
Fark +1 kg
Allahtan her sabah tartilıyorum değilse bildirim yalan olacaktı. Şişim regl yine bir gün gecikti. Wc beklemedim
Bir de bu çıktı başımaValla ben hiç aşermediğim için bilemiyorum cnm
Bi test yaptır için rahat etsin
Bnmde şüphelerim var ama test almaya korkuyorum. Birde hiç adet olmadım daha emin olamıyor insanBir de bu çıktı başıma
Ben adet oluyorum canım ama düzeni geçen ay bozulmuştu. Bana göre birsey yok ama eşim söyleyince şüphelenmedim dersem yalan olurBnmde şüphelerim var ama test almaya korkuyorum. Birde hiç adet olmadım daha emin olamıyor insan
Tamam cnm ekliyorumBenim dun toplam 180 puanim vardi seni etiketlemeyi unuttum galiba
Günaydın canım sabah yataktan kalkmak zulüm olsada erken kalkmak gibisi yojGünsydinn kizlarr bugun erkenciyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?