Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.341
İraden karşısında şapka çıkarıyorum:)Benim menüm
Patates yapmaya sonradan karar verdim
O yüzden sabah incir var
8.30 1 incir
13.00
2 orta boy haşlanmış Patates yağsız tuzsuz
18.00
1 Patates
20.00
1 Patates
Su 2 ltden fazla
Sporu akşam eve gelince yapıcaktım ama çocuklarla ilgili bi sorun çıktı yapadım
Sonrada işe geldim
listeye girene kadar azcik sıkıyim kendimi olmamı ablamKızlar lütfen yarından itibaren daha dikkatli olalım
Şişkinlik yapacak şeylerden uzak durun
Az karbon bol sebze salata pro olsun
Suyu sporu ihmal etmemeye çalışın
Emzirmeyenler ödem çaylarını sularını içsinler
bence hamile değilsin canım..hamile kalınca yeme isteği olmuyor böyle bi kırıklık oluyor,hasta gibi hissediyorsun..Kızlar ya bir kaç gündür unutkanlık var, aşırı yeme isteğim var resmen zor bastırıyorum, regl bir gün gecikti ve asıl bomba eşimin annesinden onların yaptığı bir yemeği istedim eşim döndü yüzüme baktı yarın git tahlil yaptır bence hamilesin dediben şok oldum tabi. Tek bir riskli gün var zaten o zaman adını azim/azime falan koymam lazım çocuğun
zuhalcim barbunya yanliş dedin ya.baklagilleri hep et yemediyseniz bitkisel protein olarak yiyebilirsin diyor diyetisyenler akşam ögününde diye mi yanliş?..yoksa karbon olarak mı düşünmemiz lazım onu?..Güzelim dün canın istemese bile akşama kadar aç durulmazki
Vücut aldığını hemen depolar o zaman
Bugünde artıyken barbunya yanlış seçim olmuş
gunaydın arkadaşlar..
kabız olmamak ya da bağırsakların düzenli çalışması ile ilgili bir bilgi paylaşmak istiyorum.yazın bi diyetisyenle online çalışmıştım bir ay.o vermişti sabah kalkınca
1 bardak kefir,1 bardak limonlu zencefilli su..bu aç karna içilen kefir kadar bağırsakları rahatlatan bişey daha bilmiyorm..ben bunu diyet yapmazken de içiyorum artık..kendim haftalık mayalıyorum kefiri..sağlık açısından da çok iyi biliyorsunuz dinçlik veriyor ayrıca..çok tavsiye ederim..
Valla ben de değişiyor canım bence de bu ay hamile olmayayım daha troidim yeni düzene giriyor
bence hamile değilsin canım..hamile kalınca yeme isteği olmuyor böyle bi kırıklık oluyor,hasta gibi hissediyorsun..
Tatile girdin ya bünye kabullenemedi tugceHerkese günaydınnnnn
Ben yine depresyondayım ama doktor randevum olduğu için yataktan çıkmak zorunda kaldım... adet günüm yakın da değil, genelde adet döneminde böyle depresyon modunda olurum... Ee hayır olsun
Yani kırıcı olmak istemedim zaten durumun farkında bugün başladıkhoşgeldin reyhan.
umarım hemencecik hedefine ulaşırsın.
ben canan .2 oğlum var doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum işte.
tatlım bu cici bebe 5.5 aylık bebeğin içşn mi .yiyor mu.
bana da tarifini bi yazar mıson.
bu arada çocuğun cicibebelerini rahat bırak
aaaa Nigar ne anlamı var öyle.şu menüyü görelim bakalım. yoksa olmas kiiiii hadi bak kapadık gözlerimizi
ayy ben bile burdan üzüldüm.ne zor vermiştir.sen karseşisin ama sen söylemezsen kim söyleyecek.sakın kendi halinde bırakma bahar.
Korumaya geçmişti abla yapamamış hem çok yemiş hem üstüne abur cubur bende 75olmusum bu aradaCısslar olmıcak değilmi
Gayet güzel baharım
Makarna gereksiz olmuş ama başlangıç diyelim
Çok üzüldüm cnm yaa
Tekrar Çok yemeyemi başladı acaba
Diyetisyeni bırakmışmıydı
Vayyy ananaslar geri gelmiş :))
Bence en azından bi ara yapsan iyi olur cnm
Ama kahvaltıyı erken yapınca 3 ana öğün yap
Karatay iyide, daha yolun uzun
Başlangıçta 2 öğün yaparsan ilerde azaltacak silahın olmaz
Bende hiç düşünmüyodum cnm
Halâda babaanne havasında değilim :))
Ama çok seviliyor orası ayrı
oğluşumuz geldi cnm
24 ünde akşam 11.35 de
Degisik olmuşMenü
Pazar
Sabah hasta gibi birsey istemedi canım
16: oo
1 tabak haşlanmış karnabahar
Yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
2o: oo
1 portakal
2 havuç
3 tek cizi bisküvi
Su 3 litre
Bugün
Kahvaltı 11: oo
1 kabak, 1 kapya 1 normal biber, biraz brokoli yağsız olarak tost makinasinda bastım
2 yumurta ile ıspanaklı omlet (Allah günah yazmasın çok kötü oldu tadı Bi yumurta esimindi ama yiyemedi atılmasın diye hepsini bitirirdim)
Domates salatalık
Peynir zeytin
Biraz kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Akşam 19: oo
2 kepçe barbunya
Yoğurt
Su 2 litre
1 saat bayaaa tempolu yürüyüş 12o puan
Rabbim bi kapıyı kapatır birini açar canım bu süreçte sizin sınavının demek ki sabır otu acıdırne yazican bilmiyorum daraldim bunaldim sikayet etmek istemiyorum sukretmek iyiyi gormek icin cabaliyorum ama artik kotam doldu diyorum buraya yazdikca dahada batiyor bana hep hastalik tam iylesti derken tekrar hastalaniyorlar kuzenleri domyz gribi olmus hep iciceyiz bizim kizlarada mi bulastiki cok sukur bugun ateslenmediler esimin issizligi bu hastaliklar esimlede iyce uzaklastik onada uzuluyorum butun gun cocuk bakiyo bide is mevzusunda guvendigimiz bi yer vardi o kapi kapandi artik bugun tartildim tekrar 100 olmusum
yiyorum gidip gelip ekmek yiyorum sanki biseyleri bastiriyorum bilmiyorumya allahim sen affet
Kurufasulye yanında ekmek yerine salata olmalıydı canımAlintilarim bir bir uçmuş ne hoş minik kuşum kuş uykusuna yattı yarım saatte bir memik istiyor :)) menumu unutmadan yazayım bugün çok tembeldim canım hiçbirsey yapmak istemedi kizim la uyuduk uyuduk uyandik eşim de geç geldi eve
Emziren süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 09.50 kahvaltı
3 sahanda yumurta (kocisle yedik )
3 zeytin
1salatalik
1 cerry
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 ara
1 kepçe kuru fasulye susuz
Yarım dilim tb
Saat 19.15 akşam
1 tabak Mantar soslu haslanmis tavuk
Büyük kase salata
3 kaşık eşimin Kıymalı makarnasindan
Su 2.5 litre
Spor 3 mil Leslie ×45= 135 puan @Pnrrr-20
Olur olur canım ben ilk hamileligimde korunuyoruz çok emindim olmayacağına regle yakın kalmışım hemde bı test yap benim evde hep bulunur :)Kızlar ya bir kaç gündür unutkanlık var, aşırı yeme isteğim var resmen zor bastırıyorum, regl bir gün gecikti ve asıl bomba eşimin annesinden onların yaptığı bir yemeği istedim eşim döndü yüzüme baktı yarın git tahlil yaptır bence hamilesin dediben şok oldum tabi. Tek bir riskli gün var zaten o zaman adını azim/azime falan koymam lazım çocuğun
Abla eksideydin sen cumaya da cok var niye patates yaptın aklındaki ne çabuk dokul:)Benim menüm
Patates yapmaya sonradan karar verdim
O yüzden sabah incir var
8.30 1 incir
13.00
2 orta boy haşlanmış Patates yağsız tuzsuz
18.00
1 Patates
20.00
1 Patates
Su 2 ltden fazla
Sporu akşam eve gelince yapıcaktım ama çocuklarla ilgili bi sorun çıktı yapadım
Sonrada işe geldim
Ara sıra mı bırakıyor madem bir yola girdim komşu kızını boşver :)Günaydın sevgili takımım çocuklar okula gitti kahvalti mi yapıyorum komşu kızını birakmazsa sporuma gidicem.
Güzel bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
bakliyat kar bitkisel protein evet ama karbonhidrat oranlarında yüksek ve şişkinlik yapabiliyor herkeste değil tabi tartı artı iken yanlış secimzuhalcim barbunya yanliş dedin ya.baklagilleri hep et yemediyseniz bitkisel protein olarak yiyebilirsin diyor diyetisyenler akşam ögününde diye mi yanliş?..yoksa karbon olarak mı düşünmemiz lazım onu?..
çok geçmiş olsun canım sende ihmal etme bı görün doktoraKızlar zor bir geceden sonra geri geldim. Bütün gece hastanedeydik ne olduğunu bulamadılar üniverste hastanesine sevk ettiler bu sabah zaten onlarda bugün gideceklerdi. Öğleden sonra gidecekler
Ama ben sanırım iki gecedir dışarıda olmaktan kaynaklı üşüttüm.bobreklwrim ağrıyor ishal mide bulantısı okulda zor duruyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum. Bu arada gaz ağrısı gibi inanılmaz bir ağrı var karnımda büyük ihtimal üşütmüşüm
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem arkadaşınaKızlar zor bir geceden sonra geri geldim. Bütün gece hastanedeydik ne olduğunu bulamadılar üniverste hastanesine sevk ettiler bu sabah zaten onlarda bugün gideceklerdi. Öğleden sonra gidecekler
Ama ben sanırım iki gecedir dışarıda olmaktan kaynaklı üşüttüm.bobreklwrim ağrıyor ishal mide bulantısı okulda zor duruyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum. Bu arada gaz ağrısı gibi inanılmaz bir ağrı var karnımda büyük ihtimal üşütmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?