Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İraden karşısında şapka çıkarıyorum:)

listeye girene kadar azcik sıkıyim kendimi olmamı ablam

bence hamile değilsin canım..hamile kalınca yeme isteği olmuyor böyle bi kırıklık oluyor,hasta gibi hissediyorsun..

Gunaydin kizlarr merhaba
Kusura bakmayin kac gundur giremiyorum dun esimi yolcu ettik gece de gecmisi okurken uyuyaklmisim yazamadan bide regli oldum hic uyuyamadim cok kotuyum son 2 aydir feci sekilde agrilarim oluyo Mefkurem abla valla kusuruma bakmayin hem cok agrim var hemde kac gundur uyuyamiyorum duzenim alt ust oldu pazar sabahi tartildigimda 105.9 dum eksideyim yilbasinda tatli misir borek vs yemedim sadece kuruyemis ve muz yedim zaten pazar gunu baya siskinligim vardi rahatsizdim smdide oyleyim takrar uyuyacam birazdan

Güzelim dün canın istemese bile akşama kadar aç durulmazki
Vücut aldığını hemen depolar o zaman

Bugünde artıyken barbunya yanlış seçim olmuş
zuhalcim barbunya yanliş dedin ya.baklagilleri hep et yemediyseniz bitkisel protein olarak yiyebilirsin diyor diyetisyenler akşam ögününde diye mi yanliş?..yoksa karbon olarak mı düşünmemiz lazım onu?..

gunaydın arkadaşlar..
kabız olmamak ya da bağırsakların düzenli çalışması ile ilgili bir bilgi paylaşmak istiyorum.yazın bi diyetisyenle online çalışmıştım bir ay.o vermişti sabah kalkınca
1 bardak kefir,1 bardak limonlu zencefilli su..bu aç karna içilen kefir kadar bağırsakları rahatlatan bişey daha bilmiyorm..ben bunu diyet yapmazken de içiyorum artık..kendim haftalık mayalıyorum kefiri..sağlık açısından da çok iyi biliyorsunuz dinçlik veriyor ayrıca..çok tavsiye ederim..

Limonlu zencefilli su ne oluyor? Taze zencefil mi toz zencefil mi? Onu ne zaman içiyorsun? Evde yapılan kefirlere çok sağlıklı demiyorlar. Kötü bakteri hemen çoğalıyor ya, paketlileri almak da işime gelmiyor... Çok soru sordum teşekkürler :)))

Günaydınlar mutlu sallanmayan salılar olsun inş.

Benim gittiğim kadın sabah yataktan düşmüş
Görünürde önemli bişeyi yok gibi duruyodu
Kızını aradım geldi, o da açılınca dr u arıcaktı
Bende erken geldim eve
Şimdi kahve içiyorum

Güne taze mezunumuzun çiçekleriyle başlıyalım
Kuzum pasta istemişin ama bize cısss :))
@Sweetyy83
Bide başarı hikayesini istersen yazabilirsin mezunlar topiğine
Yaz ki takımımızın havası olsun :))

Tekrar çook tebrikler canom

Tatile girdin ya bünye kabullenemedi tugce

Yani kırıcı olmak istemedim zaten durumun farkında bugün başladık
Korumaya geçmişti abla yapamamış hem çok yemiş hem üstüne abur cubur bende 75olmusum bu arada
Degisik olmuş
Rabbim bi kapıyı kapatır birini açar canım bu süreçte sizin sınavının demek ki sabır otu acıdır
Kurufasulye yanında ekmek yerine salata olmalıydı canım
Olur olur canım ben ilk hamileligimde korunuyoruz çok emindim olmayacağına regle yakın kalmışım hemde bı test yap benim evde hep bulunur :)
Abla eksideydin sen cumaya da cok var niye patates yaptın aklındaki ne çabuk dokul:)
Günaydın sevgili takımım çocuklar okula gitti kahvalti mi yapıyorum komşu kızını birakmazsa sporuma gidicem.
Güzel bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Ara sıra mı bırakıyor madem bir yola girdim komşu kızını boşver :)
zuhalcim barbunya yanliş dedin ya.baklagilleri hep et yemediyseniz bitkisel protein olarak yiyebilirsin diyor diyetisyenler akşam ögününde diye mi yanliş?..yoksa karbon olarak mı düşünmemiz lazım onu?..
bakliyat kar bitkisel protein evet ama karbonhidrat oranlarında yüksek ve şişkinlik yapabiliyor herkeste değil tabi tartı artı iken yanlış secim

Kızlar zor bir geceden sonra geri geldim. Bütün gece hastanedeydik ne olduğunu bulamadılar üniverste hastanesine sevk ettiler bu sabah zaten onlarda bugün gideceklerdi. Öğleden sonra gidecekler
Ama ben sanırım iki gecedir dışarıda olmaktan kaynaklı üşüttüm.bobreklwrim ağrıyor ishal mide bulantısı okulda zor duruyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum. Bu arada gaz ağrısı gibi inanılmaz bir ağrı var karnımda büyük ihtimal üşütmüşüm

çok geçmiş olsun canım sende ihmal etme bı görün doktora

Çok geçmiş olsun canım hem sana hem arkadaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…