- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.361
Tatlım arada büyüme ataklarındada öyle olur1 saattir oğlanı uyutuyorum kesin yine birşey dokunduçok huzursuz. Kızlar aman dikkat herkes bi kendine gelsiin
Yada sizin dişler yavaş yavaş gelir artık
Anniş bugünmü geliyordu cnmGünsydinn kizlarr bugun erkenciyimm
komşu kızı niye sana geliyomuş :))Günaydın sevgili takımım çocuklar okula gitti kahvalti mi yapıyorum komşu kızını birakmazsa sporuma gidicem.
Güzel bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Çok sıkmana gerek yok cnm başlangıçtalisteye girene kadar azcik sıkıyim kendimi olmamı ablam
Sadece sağlıklı yeterli dengeli beslen yeter
üşütüyosan ağrın ondanda Çok olur cnm ayaklarını sıcak tutGunaydin kizlarr merhaba
Kusura bakmayin kac gundur giremiyorum dun esimi yolcu ettik gece de gecmisi okurken uyuyaklmisim yazamadan bide regli oldum hic uyuyamadim cok kotuyum son 2 aydir feci sekilde agrilarim oluyoMefkurem abla valla kusuruma bakmayin hem cok agrim var hemde kac gundur uyuyamiyorum duzenim alt ust oldu pazar sabahi tartildigimda 105.9 dum eksideyim yilbasinda tatli misir borek vs yemedim sadece kuruyemis ve muz yedim zaten pazar gunu baya siskinligim vardi rahatsizdim smdide oyleyim takrar uyuyacam birazdan
Yılbaşında kaçırmadığın içinde tebrikler
Ekside güzel
Bahar yazmış zaten cnmzuhalcim barbunya yanliş dedin ya.baklagilleri hep et yemediyseniz bitkisel protein olarak yiyebilirsin diyor diyetisyenler akşam ögününde diye mi yanliş?..yoksa karbon olarak mı düşünmemiz lazım onu?..
Bakliyatlar evet bitkisel protein ama karbon değeri daha fazla ve gluten içerdiği için çoğu kişide şişlik yapabiliyor
O yüzden artı olanların ve tartıya yakın tüketilmesini önermiyoruz
Ben 4 çiğ köfte yiyip ertesi güne +600 olduğumu biliyorum
Bakliyat, bulguru cuma tartıdan sonra hafta sonu halledelim en iyisi :))
Bilgiler için teşekkürler cnmgunaydın arkadaşlar..
kabız olmamak ya da bağırsakların düzenli çalışması ile ilgili bir bilgi paylaşmak istiyorum.yazın bi diyetisyenle online çalışmıştım bir ay.o vermişti sabah kalkınca
1 bardak kefir,1 bardak limonlu zencefilli su..bu aç karna içilen kefir kadar bağırsakları rahatlatan bişey daha bilmiyorm..ben bunu diyet yapmazken de içiyorum artık..kendim haftalık mayalıyorum kefiri..sağlık açısından da çok iyi biliyorsunuz dinçlik veriyor ayrıca..çok tavsiye ederim..
insan gerçekten özlerŞimdi oğlanı uyuttum kahvaltı hazırlıcam yumurta ve peyniri çok özledim
Kızz tuğçe depresyondayım deyip durursan tabi depresyona girersinHerkese günaydınnnnn
Ben yine depresyondayım ama doktor randevum olduğu için yataktan çıkmak zorunda kaldım... adet günüm yakın da değil, genelde adet döneminde böyle depresyon modunda olurum... Ee hayır olsun
senin menüne terlik gelmiyor ama böyle konuştukça ağzına bitane patlatasım geliyor
Offf kuzum yaaa hem ona hem sana üzüldümKorumaya geçmişti abla yapamamış hem çok yemiş hem üstüne abur cubur bende 75olmusum bu arada
Inş.ikinizde toparlarsınız
bu 4 gün çok dikkat edicem sıkı yönetim var cnm :))Abla eksideydin sen cumaya da cok var niye patates yaptın aklındaki ne çabuk dokul:
Geçen haftanın acısını çıkartacam
5 de 5 in 4 gününü yapıcam
Arkadaşının önemli bişeyi olmamasına sevindim cnmKızlar zor bir geceden sonra geri geldim. Bütün gece hastanedeydik ne olduğunu bulamadılar üniverste hastanesine sevk ettiler bu sabah zaten onlarda bugün gideceklerdi. Öğleden sonra gidecekler
Ama ben sanırım iki gecedir dışarıda olmaktan kaynaklı üşüttüm.bobreklwrim ağrıyor ishal mide bulantısı okulda zor duruyorum eve gidip hemen uyumak istiyorum. Bu arada gaz ağrısı gibi inanılmaz bir ağrı var karnımda büyük ihtimal üşütmüşüm
Kuzum sende üşütmüşün
Bide lütfen suyunu ihmal etme
Bak böyle gidersen böbreklerin iflas edecek
Hem bol bol iç ki ödemi atabilesin
Yoksa hastanede sen beni ziyeret etmek durumunda kalıcan :))ama kabul etmem şimdiden söyliyim :)