- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.381
Ben halk müziğini o kadar sevmşyorum :)Size erik dalını paylssacaktim ama valla çok kötü videolar oykk geldi
Tamam mutlaka elimden gelenin iyisini yapacağım sen merak etmeGüzelim bak sana sağlıksız beslen demiyorum
Sadece karbona dikkat et bide suya tuza
Alkolin etkisini Sadece bol suyla atabşlirsin
Maydonoz suyu kşraz sapı dukan birası falanda iç
Inş.tatlıcımTamam mutlaka elimden gelenin iyisini yapacağım sen merak etme
Keşke bu irade arada uzun tatiller yapmasa :))İraden karşısında şapka çıkarıyorum:)
Abla ya bana ıslatılmış meyve biraz dokundu onu yaptığım günler inanılmaz bulantı yaşadım sularını ictigimde bugün sabah 6 ya doğru çeyrek armut yedim ve şükür sabah wc çözüldü :)Kaysıları ıslatsan çok daha etkili oluyor
Sağlıklı bi kahvaltı yap cnm
Bşrazda spor yapabilsen iyi olur bu 3 günde
geçmiş olsun canım sana da arkadaşına da inşallah en kisa zamanda toparlanirsinBiliyorum ama bu dört günde bak neler başaracağım. Kesinlikle artı olmayacak ama eksi için söz veremem
bugünden sıkı tut artı eksi olur inşallah canımGünaydın kızlaaaaaar
dğn tartılamamıştım
malesef bende n kötü havadis
67.3 yani +600.
kızz fatmaaa bebis çok küçük beaaa hayırlısı tabi :) ben en son ekimi son haftası regl olmuştum bi daha olmadım test yaptım hersey yolunda ama insan düzenli regl olmayinca korkmuyor değil :)))Isım öyle koyacağım çünkü bu kadar düşük ihtimal le hamile kalırsam azimli bir bebek demektir. Şaka tabiki canın kız olursa adı hazır erkeğe düşüneceğiz
Tmm bebeğim inş.güzel eksiler gelecekGünaydın güzel hanımlar kızımla kalktık kahvaltumizi yaptık onu şekerleme uykusuna yatırdim hemen buraya yazayım dedim
Mefkurem abla bu hafta Son çok karbonlu gündü söz cuma asla arti olmayacak
tugcetugcem canım heralde havalardan böyle hissediyorsun insanın arada bu modu geliyor ama bizim evde Bebe olduğu için ben o moda giremiyorum bira önce toparlan canım :)
angelic2 hoşgeldin sende ben merve minnak 5.5 aylık bi kızım var hamilelik kilolarımi vermek için çabalıyorum hep birlikte burda güzel güzel kilo veririz inşallah
Bilemedimki cnm niye öyle olduAbla ya bana ıslatılmış meyve biraz dokundu onu yaptığım günler inanılmaz bulantı yaşadım sularını ictigimde bugün sabah 6 ya doğru çeyrek armut yedim ve şükür sabah wc çözüldü :)
Tatile girdin ya bünye kabullenemedi tugce
Tatlım arada büyüme ataklarındada öyle olur
Yada sizin dişler yavaş yavaş gelir artık
Anniş bugünmü geliyordu cnm
komşu kızı niye sana geliyomuş :))
Çok sıkmana gerek yok cnm başlangıçta
Sadece sağlıklı yeterli dengeli beslen yeter
üşütüyosan ağrın ondanda Çok olur cnm ayaklarını sıcak tut
Yılbaşında kaçırmadığın içinde tebrikler
Ekside güzel
Bahar yazmış zaten cnm
Bakliyatlar evet bitkisel protein ama karbon değeri daha fazla ve gluten içerdiği için çoğu kişide şişlik yapabiliyor
O yüzden artı olanların ve tartıya yakın tüketilmesini önermiyoruz
Ben 4 çiğ köfte yiyip ertesi güne +600 olduğumu biliyorum
Bakliyat, bulguru cuma tartıdan sonra hafta sonu halledelim en iyisi :))
Bilgiler için teşekkürler cnm
insan gerçekten özler
Kızz tuğçe depresyondayım deyip durursan tabi depresyona girersin
senin menüne terlik gelmiyor ama böyle konuştukça ağzına bitane patlatasım geliyor
Offf kuzum yaaa hem ona hem sana üzüldüm
Inş.ikinizde toparlarsınız
bu 4 gün çok dikkat edicem sıkı yönetim var cnm :))
Geçen haftanın acısını çıkartacam
5 de 5 in 4 gününü yapıcam
Arkadaşının önemli bişeyi olmamasına sevindim cnm
Kuzum sende üşütmüşün
Bide lütfen suyunu ihmal etme
Bak böyle gidersen böbreklerin iflas edecek
Hem bol bol iç ki ödemi atabilesin
Yoksa hastanede sen beni ziyeret etmek durumunda kalıcan :))ama kabul etmem şimdiden söyliyim :)
Günaydın güzel hanımlar kızımla kalktık kahvaltumizi yaptık onu şekerleme uykusuna yatırdim hemen buraya yazayım dedim
Mefkurem abla bu hafta Son çok karbonlu gündü söz cuma asla arti olmayacak
tugcetugcem canım heralde havalardan böyle hissediyorsun insanın arada bu modu geliyor ama bizim evde Bebe olduğu için ben o moda giremiyorum bira önce toparlan canım :)
angelic2 hoşgeldin sende ben merve minnak 5.5 aylık bi kızım var hamilelik kilolarımi vermek için çabalıyorum hep birlikte burda güzel güzel kilo veririz inşallah
Bebek küçük evet canım ama ben istiyorum galiba ama korkum o değil tiroid düzene girdi mi emin değilim korkum o yönde canımgeçmiş olsun canım sana da arkadaşına da inşallah en kisa zamanda toparlanirsin
bugünden sıkı tut artı eksi olur inşallah canım
kızz fatmaaa bebis çok küçük beaaa hayırlısı tabi :) ben en son ekimi son haftası regl olmuştum bi daha olmadım test yaptım hersey yolunda ama insan düzenli regl olmayinca korkmuyor değil :)))
Heee Heee tam zamanındaPatlat canım patlat, az önc solunum testi yapılırken dudağım yapıştı boruya kanadı. Aklıma direkt
Ne oldu cnm Ne dedi drO değil de nur topu gibi kortizon iğnelerim ve kortizonlu ilaçlarım olacak. Resmen çıldıracağımmmm
bol su tüketin tuzlu yeme canım ay listede girdin beni bı stres bastıO değil de nur topu gibi kortizon iğnelerim ve kortizonlu ilaçlarım olacak. Resmen çıldıracağımmmm
Begendi abla cok sasirdi beklemiyormus gizli gizli gunduzleri ordum de birde sapkasini yapmistim :))) simdi onu kullaniyor sicacik tutuyordur kocisimiAnacım bebiş istemeyenler kesin önlemlerini alsınlar
Hepinizin bebeği daha çok küçük
M mer_4260 senin bişeye canın sıkılmıştı cnm önceki gün
Yolundamı herşey
melegimve ben eşin atkıyı beğendimi cnm
tabiki beğenir el emeği göz nuruBegendi abla cok sasirdi beklemiyormus gizli gizli gunduzleri ordum de birde sapkasini yapmistim :))) simdi onu kullaniyor sicacik tutuyordur kocisimi
bol su tüketin tuzlu yeme canım ay listede girdin beni bı stres bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?