Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın güzel hanımlar kızımla kalktık kahvaltumizi yaptık onu şekerleme uykusuna yatırdim hemen buraya yazayım dedim
Mefkurem abla bu hafta Son çok karbonlu gündü söz cuma asla arti olmayacak
tugcetugcem canım heralde havalardan böyle hissediyorsun insanın arada bu modu geliyor ama bizim evde Bebe olduğu için ben o moda giremiyorum bira önce toparlan canım :)
angelic2 hoşgeldin sende ben merve minnak 5.5 aylık bi kızım var hamilelik kilolarımi vermek için çabalıyorum hep birlikte burda güzel güzel kilo veririz inşallah

Kaysıları ıslatsan çok daha etkili oluyor

Sağlıklı bi kahvaltı yap cnm
Bşrazda spor yapabilsen iyi olur bu 3 günde
Abla ya bana ıslatılmış meyve biraz dokundu onu yaptığım günler inanılmaz bulantı yaşadım sularını ictigimde bugün sabah 6 ya doğru çeyrek armut yedim ve şükür sabah wc çözüldü :)

Biliyorum ama bu dört günde bak neler başaracağım. Kesinlikle artı olmayacak ama eksi için söz veremem
geçmiş olsun canım sana da arkadaşına da inşallah en kisa zamanda toparlanirsin

Günaydın kızlaaaaaar
dğn tartılamamıştım
malesef bende n kötü havadis
67.3 yani +600.
bugünden sıkı tut artı eksi olur inşallah canım

Isım öyle koyacağım çünkü bu kadar düşük ihtimal le hamile kalırsam azimli bir bebek demektir. Şaka tabiki canın kız olursa adı hazır erkeğe düşüneceğiz
kızz fatmaaa bebis çok küçük beaaa hayırlısı tabi :) ben en son ekimi son haftası regl olmuştum bi daha olmadım test yaptım hersey yolunda ama insan düzenli regl olmayinca korkmuyor değil :)))

Tmm bebeğim inş.güzel eksiler gelecek

Bilemedimki cnm niye öyle oldu
Neyseki armut işe yaramış
Kız çeyrek ne olaki yarım bari yeseydin :))

Tatile girdin ya bünye kabullenemedi tugce

Bana da öyle geliyor canım, bilseydim hiç izin almazdım. En azından müşterilerden dertlenmeye fırsatım olmuyordu

Patlat canım patlat, az önc solunum testi yapılırken dudağım yapıştı boruya kanadı. Aklıma direkt sen geldin, terliği yedim galiba dedim

Tez zamanda bu hareketten kurtulmak istiyorum ben de ama neden böyle olduğumu da bilemedim. Geçer ya amannn neler geçmedi ki

Bebek küçük evet canım ama ben istiyorum galiba ama korkum o değil tiroid düzene girdi mi emin değilim korkum o yönde canım

Begendi abla cok sasirdi beklemiyormus gizli gizli gunduzleri ordum de birde sapkasini yapmistim :))) simdi onu kullaniyor sicacik tutuyordur kocisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…