Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğlum üşüttü galiba kızlar uyandıgından beri mızmız gecede uyumadı doğru düzgün pek bi halsiz burnu akıyor filan

Abla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degil

Dunku menum
Sabah 8.30
4 catal pastirmali yumurta
2 dilim tb ekmek

Domates
2 parmak kadar yagsiz peynirli borek

Ogle 17.00
1 kase salcasiz az yagli kiymali patates kavurmasi
Peynir
Salatalik
1 dilim tb ekmek
2 minnak elmali kurabiye gorumcecim zorladi

Ara 19.30
1 muz
4 5 tane patlamis misir
Cay
Hibiskus cayi

Ara 20.30
1 kase yogurt
Karisik bitki cayi

2 lt su
30 dk yuruyus 30p
@Pnrrr-20

Bütün sevgisini size verdiği için sizi paylaşmak istemiyor cnm bu apaçık ortada
Kendi ailesiyle çok yakın ilişkiniz olmadığı için onları tehlke görmüyor
Sık Sık onun senin için çok önemli olduğunu yerinin çok farklı ve özel olduğunu hatırlatıp hissettirmen gerekiyor heralde
Hiç konuştunuzmu bu konuda

Sen cuma günü bi karar vermiştin dimi iremcim

melegimve ben bu hafta 87 lerden uzaklaşıcaz dimi bebeğim
Bende nasıl rakipsem :))

Sen güzel ver ben zaten senden daha çok vericem

Benim öbür rakip bu hafta hiç zorlamıcak beni
Abla valla 86 ya cok yaklasmisken 88 gormek cok moralimi bozdu 3 gun sifir karbon gitmeyi planliyorum kahvalti haric :) ve spora da yuklencem bilmiyorum insallah 86 yi gorebilirim. Sen zatten eksidesin masallah bu hafta detoks haftasi yapmissin isim cok zor. Rovansi alacak gibisin ya hadi hayirlisi

Adı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldim tabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık

Gecen hafta bu minnak parmak ve catal olculerinde kacamaklar yuzunden artiydin. Hatirlatmak istedim

Olsunnn 86 yine gelecek bu hafta
Gelmezse bizde onu beğenmeyip direk 85 e geçiş yaparız :))
Sen elinden geleni yap sporu ihmal etme

Bende bu hafta inş.kendimi affettirecem size
Dayanabilirsem tartılmayıp cuma süpriz yaşayım istiyorum, bakalım
Aslında pzrtesi eksisi o menülere göre azdı
Çünkü sıfır ekmek hafif menüler vardı
Cuma ola hayrola artık

Hosgeldin fatma bende zeynep.29 yasindayim 5.5 aylik bir kizim var. Hepimiz seninle benzer seyleri yasiyoruz. Umarim guzel katilimin olur birlikte hedeflerimize ulasiriz.

Heee Heee tam zamanında

Ne oldu cnm Ne dedi dr

Kortizon şişlik yapacakmı acaba

Elin ağırmış canım, bildiğin dudak ağrısı çekiyorum

Ben direkt olmaz diye tepki verdim, kadın 5 yıldır alerjimi takip ediyor, vereceğim tepkiyi çok iyi biliyor. Göğüs hastalıkları uzmanıyla birlikte karar verdiler... Ödem olmayacak, iştahın artmayacak, kilo almicaksın söz dediler... Senin zamanında kilo alma sebebin ben değilim, yaşadığın şehirdeki gece acilde anlık uyguladıkları tedavilerdi, diyor. Ben en basit ilaçtan bile ödem tutan biriyim, sporu 2 katına çıkaracam, cumaya size + getirmicem söz veriyorum. Tırnaklarınızı yemeyin, hep birlikte bana güvenelim lütfen ...

bol su tüketin tuzlu yeme canım ay listede girdin beni bı stres bastı

Stres yok stres yok, hep beraber metoma güveniyoruz, artı yok eksi olacak. Sporu 2 katına çıkarıyorum, tuzu tamamen iptal ediyorum, su tüketimini artırıyorum, zaten dukan bira yapıyorum... Başaracam, sizi yarı yolda bırakamam, inanıyorum kendime.
@eyledi sana ve arkadasina cok gecmis olsun
tugcetugcem cok gecmis olsun ne kadar sure kullanacaksin

Teşekkür ederim. İğne 2 gün, ilaç 2 hafta şimdilik.

Hoşgeldin fatmacım bi fatmamız daha var takımda
Bende zühal
Senelerce 100 üstü kilolarda çok dolandığım için seni anlıyabiliyorum
Burda birbirimize destek olarak motivemizi diri tutmaya çalışıyoruz

Sağlıklı dengeli beslenirsen birazda hareketle bu direnci kırar patır patır verirsin hiç merak etme
Hem emziriyosun hemde yaşın genç daha

Sadece aklıma takılan Hem çalışıyosun Hem çocuk var düzenli yeterli paylaşım yapabilecekmisin
Çünkü paylaşım olmadan birbirimize faydamız olmaz

Tmm bebeğim sana güvenim sonsuz
Suyu bol iç ödem atcı çayları ihmal etme tuza dikkat et
Spor zaten senin işin :))

Ocak sonu için verilmesi mecburi rakamları belirledik
Ama birde içimizdeki hedefler var onları koymadık
Çok uçmadan mantıklı olabiletesi yüksek gerçekçi hedefler koyalım
Tabi Çok azda olmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…