- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.401
Inş.fazla ilerlemez cnmOğlum üşüttü galiba kızlar uyandıgından beri mızmız gecede uyumadı doğru düzgün pek bi halsiz burnu akıyor filan
Abla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degilAnacım bebiş istemeyenler kesin önlemlerini alsınlar
Hepinizin bebeği daha çok küçük
M mer_4260 senin bişeye canın sıkılmıştı cnm önceki gün
Yolundamı herşey
melegimve ben eşin atkıyı beğendimi cnm
Bütün sevgisini size verdiği için sizi paylaşmak istemiyor cnm bu apaçık ortadaAbla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degil
Kuzum önce ilk sayfadaki kuralları bi okugeldim canım ama ne yapacağımı anlamaya çalışıyorum
Sen cuma günü bi karar vermiştin dimi iremcimDunku menum
Sabah 8.30
4 catal pastirmali yumurta
2 dilim tb ekmek
Domates
2 parmak kadar yagsiz peynirli borek
Ogle 17.00
1 kase salcasiz az yagli kiymali patates kavurmasi
Peynir
Salatalik
1 dilim tb ekmek
2 minnak elmali kurabiye gorumcecim zorladi
Ara 19.30
1 muz
4 5 tane patlamis misir
Cay
Hibiskus cayi
Ara 20.30
1 kase yogurt
Karisik bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus 30p
@Pnrrr-20
Abla valla 86 ya cok yaklasmisken 88 gormek cok moralimi bozdu 3 gun sifir karbon gitmeyi planliyorum kahvalti haric :) ve spora da yuklencem bilmiyorum insallah 86 yi gorebilirim. Sen zatten eksidesin masallah bu hafta detoks haftasi yapmissin isim cok zor. Rovansi alacak gibisin ya hadi hayirlisimelegimve ben bu hafta 87 lerden uzaklaşıcaz dimi bebeğim
Bende nasıl rakipsem :))
Sen güzel ver ben zaten senden daha çok vericem
Benim öbür rakip bu hafta hiç zorlamıcak beni
Gecen hafta bu minnak parmak ve catal olculerinde kacamaklar yuzunden artiydin. Hatirlatmak istedimDunku menum
Sabah 8.30
4 catal pastirmali yumurta
2 dilim tb ekmek
Domates
2 parmak kadar yagsiz peynirli borek
Ogle 17.00
1 kase salcasiz az yagli kiymali patates kavurmasi
Peynir
Salatalik
1 dilim tb ekmek
2 minnak elmali kurabiye gorumcecim zorladi
Ara 19.30
1 muz
4 5 tane patlamis misir
Cay
Hibiskus cayi
Ara 20.30
1 kase yogurt
Karisik bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus 30p
@Pnrrr-20
Olsunnn 86 yine gelecek bu haftaAbla valla 86 ya cok yaklasmisken 88 gormek cok moralimi bozdu 3 gun sifir karbon gitmeyi planliyorum kahvalti haric :) ve spora da yuklencem bilmiyorum insallah 86 yi gorebilirim. Sen zatten eksidesin masallah bu hafta detoks haftasi yapmissin isim cok zor. Rovansi alacak gibisin ya hadi hayirlisi
Hosgeldin fatma bende zeynep.29 yasindayim 5.5 aylik bir kizim var. Hepimiz seninle benzer seyleri yasiyoruz. Umarim guzel katilimin olur birlikte hedeflerimize ulasiriz.Adı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
Heee Heee tam zamanında
Ne oldu cnm Ne dedi dr
Kortizon şişlik yapacakmı acaba
bol su tüketin tuzlu yeme canım ay listede girdin beni bı stres bastı
@eyledi sana ve arkadasina cok gecmis olsun
tugcetugcem cok gecmis olsun ne kadar sure kullanacaksin
inşallah canım ben yapacağıma inanıyorum sizlerinde desteği ileHosgeldin fatma bende zeynep.29 yasindayim 5.5 aylik bir kizim var. Hepimiz seninle benzer seyleri yasiyoruz. Umarim guzel katilimin olur birlikte hedeflerimize ulasiriz.
Hoşgeldin fatmacım bi fatmamız daha var takımdaAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
Tmm bebeğim sana güvenim sonsuzBen direkt olmaz diye tepki verdim, kadın 5 yıldır alerjimi takip ediyor, vereceğim tepkiyi çok iyi biliyor. Göğüs hastalıkları uzmanıyla birlikte karar verdiler... Ödem olmayacak, iştahın artmayacak, kilo almicaksın söz dediler... Senin zamanında kilo alma sebebin ben değilim, yaşadığın şehirdeki gece acilde anlık uyguladıkları tedavilerdi, diyor. Ben en basit ilaçtan bile ödem tutan biriyim, sporu 2 katına çıkaracam, cumaya size + getirmicem söz veriyorum. Tırnaklarınızı yemeyin, hep birlikte bana güvenelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?