- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.141
cnmcım menun super olmus super ötesı
hehe cnm yaa.bende ısvec dıyetını duymustum cok agır bı dıyetmıs ama sonuc ıyıymıs dıyetısyenımı atlatıp ya dukanı ya ısvecı yapmak ıstıyorum:)
bnmkı artılarda malesef( salak bunya salak bunyee (bünyeme cok kızıyorum)
cnm ya okullar felan acıldı bıkac kısı ondan gelemıyr tacsız tatılde bende ıs aramaktayım delı gıbı bı oraya bı buraya.ruh mu cagırsak ne eyy ruh geldıysen oturrr:)
cnm tulın sahınde öyle demsıtı yazın dıyet olmazz kışın olurr:) karnabahar kısın var lahana kısın var:)
en guzelı kusum afıyet olsun:)
mervecik sen kiloları nasıl aldın canım..evlenirken varmıydı yoksa biz gibi evlendikten sonramı kaptın koyverdin???
ben cocuklugumdan berı dobıyım aslında.son 6 yıldır 75-85-93 kılolardaydım.dugunden 1 sene önce 93le dıyete basladım 76yla evlendım sonra 3 ayda 90ları gördum 7-ayda felanda 100lerı gectım ıste.hareketsız yasam duzensız yemek derken zaten genlerdede olan sey hızla açığa cıktı((
kızlar bende faceten sızı eklemek ıstıyorum nasıl bulucam ama:)
Yaaa ben anlamıyorum evlenınce neden kılo alınır? Benım bı arkadasım vardı zayıfcacanak kız evlendı sımdı baya kılo almıs konusmuyoruz ama gecen carsıda karsılastık sastım kaldım baya baya kılo almıs ...Offf bende kesın senın gıbı olucam evlenınce (Gercı daha bı aday bıle yok ama :)))) Neyse)
Walla mervecık bende salatayı soyluyorum yerken kızıyorum kendıme salak dıyorum 2 tl daha versen koca hamburger pat mıdene ındırmıstın sımdı allahın otuna bayıldın paraları dıorum.Kendıme kıza kıa yıyorum bıde cok ozledım hmburger yemeyı
cnm ben zaten 93ten kılo vermıstım evlenınce huner göstercen ya yemekler börekler tatlılar b.k vr sankı gelen 1-2 parca yıyor tepsı sana kalıyor dıkkatlı olmak sart o dönemde sımdı kaynanam cagrıyor bı bakım ne dıo
saat 5 te
-2 küçük kepekli ekmek üstüne krem peynir
-biraz tel peynir
-yeilçay
-ve 2 .5 kepçe köfteli köy çorbası içtim
öğlen ve akşamı bir arada çıkardım
şu 3 gün geçti ve artık diyetime yeniden düzen geldi :)
Cnmm ozelden msj attım sana bak mujsaıt oldugunda
böyle hayatta veremezsın tatlım ya sabah okula kacta gıdıyosun bılmıyorum ama tam kahvaltı yapamıyorsan eger 1 bardak sut ıc 4-5 cevız ye hep doktrlar dıyr ya metabolızmayı uyandrmak gerek.sabahtan berı okula gttın yurudun ettın ama metabolızman yavastı ve kılo veremedın( tmmmı sabah agzına 1-2 bısey atmayı ıhmal etme cnm.o kılocuklar zaten gıdıcek önemlı olan kalıcı gıtmesı ok
saat 6.20 de çıkıyorum ve okulda çok halsiz oluyorum.dediğiniz şey çok işime yarıcak ve ben size çok teşekkür ederim .bide şey ben bi sürü protein çeşitini bir arada tüketmeyi seviyorum bir yardım edin nolur ne yapmalıyım saat 6 dan sonra sadece süt içiyorum bunun ne kadar büyük bi zararı var,yada işe yarıyomu(aslında meyvede yerim ama öyle bir sevmiyorumki yediğim zaman bile kusuyorum ama taze meyve suyu sıkıp içerek telafi etmeye çalışıyorum)
cnm gunde 2-3 su bardagı kadar sut veya yoğurt tuketebılırsın saatı önemlı degıl 1 bardak sut 2 bardak ayran veya 1 sut 1 bardak yoğurt veya 2 bardak sut tuketebılırsın gunde sıkıntı yok yani:)
kaynanacıgım durum getırmıs bana saolsun:) bugun emeklı maası gunu de:) bıde bluz almıs hedıye onları vrdı bu arada ekledım cnm senı bak o profıl fotomda 76 kıloyum ahah bana gaz versın dıe onu koyuyorum profıle
tşkrler cnm ya ınsallah öle olmk ıstıyrummm:) senın gözlerın renklımı lens mı o eger lensse cok yakısmıs kendınınse de cok guzelmıs masallah ve saclarını begendım ve kılonu göstermıyrsun cıcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?