- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.421
Walla doğru söylüyorsun ben zorlayacak durunda değilim ama bunun haftaya olanı da var yılbaşı yok misafir yok o zaman hesaplaşırızmelegimve ben bu hafta 87 lerden uzaklaşıcaz dimi bebeğim
Bende nasıl rakipsem :))
Sen güzel ver ben zaten senden daha çok vericem
Benim öbür rakip bu hafta hiç zorlamıcak beni
93.700/ 89.00 -4.700Ocak sonu için verilmesi mecburi rakamları belirledik
Ama birde içimizdeki hedefler var onları koymadık
Çok uçmadan mantıklı olabiletesi yüksek gerçekçi hedefler koyalım
Tabi Çok azda olmasın :))
Valla çok sevindimElin ağırmış canım, bildiğin dudak ağrısı çekiyorum
Ben direkt olmaz diye tepki verdim, kadın 5 yıldır alerjimi takip ediyor, vereceğim tepkiyi çok iyi biliyor. Göğüs hastalıkları uzmanıyla birlikte karar verdiler... Ödem olmayacak, iştahın artmayacak, kilo almicaksın söz dediler... Senin zamanında kilo alma sebebin ben değilim, yaşadığın şehirdeki gece acilde anlık uyguladıkları tedavilerdi, diyor. Ben en basit ilaçtan bile ödem tutan biriyim, sporu 2 katına çıkaracam, cumaya size + getirmicem söz veriyorum. Tırnaklarınızı yemeyin, hep birlikte bana güvenelim lütfen ...
Stres yok stres yok, hep beraber metoma güveniyoruz, artı yok eksi olacak. Sporu 2 katına çıkarıyorum, tuzu tamamen iptal ediyorum, su tüketimini artırıyorum, zaten dukan bira yapıyorum... Başaracam, sizi yarı yolda bırakamam, inanıyorum kendime.
Teşekkür ederim. İğne 2 gün, ilaç 2 hafta şimdilik.
Beni de ekle benden de _4.700____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75/70/-5
Geçmiş olsun abla çiçekler için teşekkürlerGünaydınlar mutlu sallanmayan salılar olsun inş.
Benim gittiğim kadın sabah yataktan düşmüş
Görünürde önemli bişeyi yok gibi duruyodu
Kızını aradım geldi, o da açılınca dr u arıcaktı
Bende erken geldim eve
Şimdi kahve içiyorum
Güne taze mezunumuzun çiçekleriyle başlıyalım
Kuzum pasta istemişin ama bize cısss :))
@Sweetyy83
Bide başarı hikayesini istersen yazabilirsin mezunlar topiğine
Yaz ki takımımızın havası olsun :))
Eki Görüntüle 2087478
Tekrar çook tebrikler canom
Canım zaten masa başı bilgisayar da genelde çalışıyorum akşam 17 kadar yaparım paylaşım ama akşam giremem fazla eğer bu sorun olmazsa ben varımHoşgeldin fatmacım bi fatmamız daha var takımda
Bende zühal
Senelerce 100 üstü kilolarda çok dolandığım için seni anlıyabiliyorum
Burda birbirimize destek olarak motivemizi diri tutmaya çalışıyoruz
Sağlıklı dengeli beslenirsen birazda hareketle bu direnci kırar patır patır verirsin hiç merak etme
Hem emziriyosun hemde yaşın genç daha
Sadece aklıma takılan Hem çalışıyosun Hem çocuk var düzenli yeterli paylaşım yapabilecekmisin
Çünkü paylaşım olmadan birbirimize faydamız olmaz
Ayyy 85 i bi gorebilsem keske insallah gelecek abla cok moralim bozuluyor tartida o rakami gorunce. Ben senden bu hafta min 2 bekliyorum cok guzel gidiyorsunOlsunnn 86 yine gelecek bu hafta
Gelmezse bizde onu beğenmeyip direk 85 e geçiş yaparız :))
Sen elinden geleni yap sporu ihmal etme
Bende bu hafta inş.kendimi affettirecem size
Dayanabilirsem tartılmayıp cuma süpriz yaşayım istiyorum, bakalım
Aslında pzrtesi eksisi o menülere göre azdı
Çünkü sıfır ekmek hafif menüler vardı
Cuma ola hayrola artık
Bütün sevgisini size verdiği için sizi paylaşmak istemiyor cnm bu apaçık ortada
Kendi ailesiyle çok yakın ilişkiniz olmadığı için onları tehlke görmüyor
Sık Sık onun senin için çok önemli olduğunu yerinin çok farklı ve özel olduğunu hatırlatıp hissettirmen gerekiyor heralde
Hiç konuştunuzmu bu konuda
Adı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
ılık suya istersen taze zencefili rendeleyerek istersen toz zencefili karıştırarak oluyor.sabah uyanınca aç karna önce kefiri sonra da bunu içiyorsun..e o zaman biz çocukluğumuzdan beri ev yoğurdu yedik ben hala mayalıyorum o da sağlıklı değil mi..bence herkes malını satma peşinde..ben yapıorum çokta iyi geliyor valla tavsiye ederimLimonlu zencefilli su ne oluyor? Taze zencefil mi toz zencefil mi? Onu ne zaman içiyorsun? Evde yapılan kefirlere çok sağlıklı demiyorlar. Kötü bakteri hemen çoğalıyor ya, paketlileri almak da işime gelmiyor... Çok soru sordum teşekkürler :)))
ılık suya istersen taze zencefili rendeleyerek istersen toz zencefili karıştırarak oluyor.sabah uyanınca aç karna önce kefiri sonra da bunu içiyorsun..e o zaman biz çocukluğumuzdan beri ev yoğurdu yedik ben hala mayalıyorum o da sağlıklı değil mi..bence herkes malını satma peşinde..ben yapıorum çokta iyi geliyor valla tavsiye ederim
Abla çok konuştuk onu anlıyorum bazen ama davranislari dışardan çok itici. Hele çocuklara olan tavırları kızım onları görünce kahkahalara boğuluyor onlarda sevmek için yanastiklarinda sürekli eşime bakıyorlar öyle sert bakış atıyor ki çocuklar da tik oldu bu . Ailesinin yanına gittik kayinpeder kızımı ağlatarak sever o böyle hoşlanıyormusBütün sevgisini size verdiği için sizi paylaşmak istemiyor cnm bu apaçık ortada
Kendi ailesiyle çok yakın ilişkiniz olmadığı için onları tehlke görmüyor
Sık Sık onun senin için çok önemli olduğunu yerinin çok farklı ve özel olduğunu hatırlatıp hissettirmen gerekiyor heralde
Hiç konuştunuzmu bu konuda
Allah kolaylik versin ama guzel guzel konusup halledilemeyecek seyler degil. Rahatsiz oldugunuzu gerekirse onun ailesine senin bu sekilde davranmadigini filan soylesen. Yada olmadi sende onun ailesine tepki koy bakalim esin ne diyecek. Kiziyorum boyle aileler arasinda ayrimcilik yapanlara ya. Netice cocuk onlar bebeginize ilgi duyup oynamak istemelerinden dogal birsey yokAbla çok konuştuk onu anlıyorum bazen ama davranislari dışardan çok itici. Hele çocuklara olan tavırları kızım onları görünce kahkahalara boğuluyor onlarda sevmek için yanastiklarinda sürekli eşime bakıyorlar öyle sert bakış atıyor ki çocuklar da tik oldu bu . Ailesinin yanına gittik kayinpeder kızımı ağlatarak sever o böyle hoşlanıyormusgik diyemedi herkes hastaydi kızım lucaktan kucağa ama burda Zebani gibi başında resmen nöbet tutuyor ellemesinler diye is sevgi paylasamamadan çıkmış vaziyette
Karışık bir durum mervecimAbla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degil
Hoş geldin fatmacim ben de Fatma bu arada. 32 yaşı dayım 7 aylık bir oğlum varAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?