Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

melegimve ben bu hafta 87 lerden uzaklaşıcaz dimi bebeğim
Bende nasıl rakipsem :))

Sen güzel ver ben zaten senden daha çok vericem

Benim öbür rakip bu hafta hiç zorlamıcak beni
Walla doğru söylüyorsun ben zorlayacak durunda değilim ama bunun haftaya olanı da var yılbaşı yok misafir yok o zaman hesaplaşırız

Valla çok sevindim

Geçmiş olsun abla çiçekler için teşekkürler mezunlar topiğini bulamadım adresi verebilirsen müsait bir zamanda yazarım

Canım zaten masa başı bilgisayar da genelde çalışıyorum akşam 17 kadar yaparım paylaşım ama akşam giremem fazla eğer bu sorun olmazsa ben varım

Ayyy 85 i bi gorebilsem keske insallah gelecek abla cok moralim bozuluyor tartida o rakami gorunce. Ben senden bu hafta min 2 bekliyorum cok guzel gidiyorsun

M mer_4260 aynen canım davranışları tamamen sizi paylaşmak istememesinden kaynaklı. Ben kendimden biliyorum, aynı eşin gibiyim ben de. Kendi ailesiyle yakın ilişkisi olmayan insanlar, eşlerinin aile bireyleriyle olan ilişkilerini yadırgarlar çoğu zaman. Değişik gelir, anlamlandıramazlar. Bence açık olarak karşılıklı konuşun ve onun özel odluğunu hissettir, söyle

Aramıza hoşgeldin... bol eksiler

ılık suya istersen taze zencefili rendeleyerek istersen toz zencefili karıştırarak oluyor.sabah uyanınca aç karna önce kefiri sonra da bunu içiyorsun..e o zaman biz çocukluğumuzdan beri ev yoğurdu yedik ben hala mayalıyorum o da sağlıklı değil mi..bence herkes malını satma peşinde..ben yapıorum çokta iyi geliyor valla tavsiye ederim

____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7

Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen

Zencefilli tarif için teşekkürler...
Kefir mayasındaki kötü bakteriler çabuk çoğaldığı için sağlıklı değil diyorlar, o yüzden sordum. Yoğurdu biz de evde mayalıyoruz, kefiri de deneyeceğim. Teşekkürler

Abla çok konuştuk onu anlıyorum bazen ama davranislari dışardan çok itici. Hele çocuklara olan tavırları kızım onları görünce kahkahalara boğuluyor onlarda sevmek için yanastiklarinda sürekli eşime bakıyorlar öyle sert bakış atıyor ki çocuklar da tik oldu bu . Ailesinin yanına gittik kayinpeder kızımı ağlatarak sever o böyle hoşlanıyormus gik diyemedi herkes hastaydi kızım lucaktan kucağa ama burda Zebani gibi başında resmen nöbet tutuyor ellemesinler diye is sevgi paylasamamadan çıkmış vaziyette

Allah kolaylik versin ama guzel guzel konusup halledilemeyecek seyler degil. Rahatsiz oldugunuzu gerekirse onun ailesine senin bu sekilde davranmadigini filan soylesen. Yada olmadi sende onun ailesine tepki koy bakalim esin ne diyecek. Kiziyorum boyle aileler arasinda ayrimcilik yapanlara ya. Netice cocuk onlar bebeginize ilgi duyup oynamak istemelerinden dogal birsey yok

Karışık bir durum mervecim eşinin ailesinin uzakta olması da dezavantaj olmuş

Böyle bir durumda dışarıdan birinin değerlendirmesi ve uyarısı daha etkili olabilir sanki çünkü kızının gelecekteki iletişimi de buna bağlı. Yakın bir akrabamizda yaşadık çok benzer bir durumu kız şu an 15 yaşında tek çocuk ve yapayalnız denebilir

Hoş geldin fatmacim ben de Fatma bu arada. 32 yaşı dayım 7 aylık bir oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…