Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım farkında özel oldugunun eşimle 5 yıllık evliyim ama 10 senedir birlikteyiz onun için neler yaptığımi çok iyi bilir Allah için beni çok sever değer verir ama bi tek onu çok seveyim istemesi bencillik gibi geliyor onun ailesi bizi yanlız bırakıyor diye benim ailem de kenara çekilmesi gerekmiyor bu dünya sadece bizim çekirdek ailmizden ibaret değil

Canim ben eşimin ailesi ile çok problem yaşadim ama yan yana asla onları icitecek davranışlar sergilemedim istedim ama yapamadım. Bende senin ailene böyle davranırim hoş olmaz demusluğim çok ama havada kaldı eşim için yapmayacagimi çok iyi biliyor maalesef. Dediğin gibi ayrımcilik yapmadı çok üzücü bu bebek babası kızımı hor sevmesine reagmen engel koymadim ama o böyle değil. Dayısı kızımı resmen sevemiyor yılbaşı gecesi kızım kucağında kuş gibi oturdu o ağlıyor başkası kucağına almasın diye yemeğini bile yarım bıraktı doydum diyerek ve ben bu ikilemden çok yıprandm
canım eşim ailesi yanında yaşarken bile aralarında uçurum vardı aynı şehirde olmayisimiz benim için avantaj pek halden anlamazlar kızım Kuzenleri ile büyüyecek oyun arkadaşları olacak diye sevijiykrjm ama eşim resmen engel olmaya çalışıyor eşimi dışardan biri uyarsa ne değişir bilmiyorum maalesef kendini çok haklı ve yerinde buluyor bazen abartıyormis o kadar

Hosgeldin ablacimm ben irem 22 yasindayim evliyim bebek icin zayifliyorum bende 106 kusurdeyim

Canım zaten masa başı bilgisayar da genelde çalışıyorum akşam 17 kadar yaparım paylaşım ama akşam giremem fazla eğer bu sorun olmazsa ben varım
Masa başı çalışıyosan gelmen sorun olmaz heralde cnm
Akşam girememen sorun değil ama geçmişi takip etmeye çalışki takıma dahil hissedebilesin kendini
Menülerini ertesi gün sabahta yazarsın Akşam gşremezsen

Sağol canım
Maşallah bu yaşta bu karar kutluyorum seni keşke o yaşlarda başlasaydım bende vücudumu mahfettim
Ben neredeyse 2 senedir ugrasiyorum kilolarimla inisli cikisli yasantim var bide baba tarafindan gelen obezlik var nisanimda 122 leri gorunce akupunktura gttim baya etkisi oldu ama sonucta hersey insanin kendisinde bitiyor valla kararli olmak lazim gun icinde terletecek kadar aktiflik bide agzindan iceriye ne yolladigini bilmek lazim

Eşin çok ayıp ediyor ama ya nasıl ses etmeden durabiliyosn

Bende mercimek corbasi ve ispanak kavurmasi yogurt dusunuyorum canim cok severim bulgur pilavini bulgur iyidir ya sende ye mahrum kalma caniimmmm
Canımm beni düşündüğün için sagol eksileri gördüm bugun yine cumaya kadar tutmam lzm

Mrhaba hoşgeldin ben poni. Buraya geldiğine göre bu duruma dur demek istiyorsn
Çocuğunun zayıf fit bir annesi mi olmasını istersin yoksa şişko bi annesi mi olmasını ben bu düşünceyle kilo vermye karar vermştm düzenli katılırsan takıma gider kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…