- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.441
canım farkında özel oldugunun eşimle 5 yıllık evliyim ama 10 senedir birlikteyiz onun için neler yaptığımi çok iyi bilir Allah için beni çok sever değer verir ama bi tek onu çok seveyim istemesi bencillik gibi geliyor onun ailesi bizi yanlız bırakıyor diye benim ailem de kenara çekilmesi gerekmiyor bu dünya sadece bizim çekirdek ailmizden ibaret değilM mer_4260 aynen canım davranışları tamamen sizi paylaşmak istememesinden kaynaklı. Ben kendimden biliyorum, aynı eşin gibiyim ben de. Kendi ailesiyle yakın ilişkisi olmayan insanlar, eşlerinin aile bireyleriyle olan ilişkilerini yadırgarlar çoğu zaman. Değişik gelir, anlamlandıramazlar. Bence açık olarak karşılıklı konuşun ve onun özel odluğunu hissettir, söyle
Aramıza hoşgeldin... bol eksiler
Canim ben eşimin ailesi ile çok problem yaşadim ama yan yana asla onları icitecek davranışlar sergilemedim istedim ama yapamadım. Bende senin ailene böyle davranırim hoş olmaz demusluğim çok ama havada kaldı eşim için yapmayacagimi çok iyi biliyor maalesef. Dediğin gibi ayrımcilik yapmadı çok üzücü bu bebek babası kızımı hor sevmesine reagmen engel koymadim ama o böyle değil. Dayısı kızımı resmen sevemiyor yılbaşı gecesi kızım kucağında kuş gibi oturdu o ağlıyor başkası kucağına almasın diye yemeğini bile yarım bıraktı doydum diyerek ve ben bu ikilemden çok yıprandmAllah kolaylik versin ama guzel guzel konusup halledilemeyecek seyler degil. Rahatsiz oldugunuzu gerekirse onun ailesine senin bu sekilde davranmadigini filan soylesen. Yada olmadi sende onun ailesine tepki koy bakalim esin ne diyecek. Kiziyorum boyle aileler arasinda ayrimcilik yapanlara ya. Netice cocuk onlar bebeginize ilgi duyup oynamak istemelerinden dogal birsey yok
canım eşim ailesi yanında yaşarken bile aralarında uçurum vardı aynı şehirde olmayisimiz benim için avantaj pek halden anlamazlarKarışık bir durum mervecimeşinin ailesinin uzakta olması da dezavantaj olmuş
Böyle bir durumda dışarıdan birinin değerlendirmesi ve uyarısı daha etkili olabilir sanki çünkü kızının gelecekteki iletişimi de buna bağlı. Yakın bir akrabamizda yaşadık çok benzer bir durumu kız şu an 15 yaşında tek çocuk ve yapayalnız denebilir
Rakiben bu hafta birincilik için değil ikincilik yolunda canım çıkmadik Candan umut kesilmez ama benim favorim sensin
Hosgeldin ablacimm ben irem 22 yasindayim evliyim bebek icin zayifliyorumAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
Masa başı çalışıyosan gelmen sorun olmaz heralde cnmCanım zaten masa başı bilgisayar da genelde çalışıyorum akşam 17 kadar yaparım paylaşım ama akşam giremem fazla eğer bu sorun olmazsa ben varım
Geçmiş olsun abla çiçekler için teşekkürlermezunlar topiğini bulamadım adresi verebilirsen müsait bir zamanda yazarım
Artinin sebebi ne bacım odemdir inşallaholur mu olur valla.bi test yap sen gene de.
inşallah canım.ben de artıyım yaa.
Bursa canımnurse51 hosgeldin canım merve ben yarışmaya nerden katılıyorsun acaba :))
Sağol canımHosgeldin ablacimm ben irem 22 yasindayim evliyim bebek icin zayifliyorumbende 106 kusurdeyim
Temizlik yapıyorum gelsene yardıma
Ben neredeyse 2 senedir ugrasiyorum kilolarimla inisli cikisli yasantim var bide baba tarafindan gelen obezlik var nisanimda 122 leri gorunce akupunktura gttim baya etkisi oldu ama sonucta hersey insanin kendisinde bitiyor valla kararli olmak lazim gun icinde terletecek kadar aktiflik bide agzindan iceriye ne yolladigini bilmek lazimSağol canım
Maşallah bu yaşta bu karar kutluyorum seni keşke o yaşlarda başlasaydım bende vücudumu mahfettim
Nurse51 Fatma 108/100-8_ ____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
Bende mercimek corbasi ve ispanak kavurmasi yogurt dusunuyorum canim cok severim bulgur pilavini bulgur iyidir ya sende ye mahrum kalma caniimmmmKızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
Eşin çok ayıp ediyor ama ya nasıl ses etmeden durabiliyosnAbla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degil
Canımm beni düşündüğün için sagol eksileri gördüm bugun yine cumaya kadar tutmam lzmBende mercimek corbasi ve ispanak kavurmasi yogurt dusunuyorum canim cok severim bulgur pilavini bulgur iyidir ya sende ye mahrum kalma caniimmmm
Mrhaba hoşgeldin ben poni. Buraya geldiğine göre bu duruma dur demek istiyorsnAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?