- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.461
Bu bir teklifmi acabaWalla doğru söylüyorsun ben zorlayacak durunda değilim ama bunun haftaya olanı da var yılbaşı yok misafir yok o zaman hesaplaşırız
Kendi ailesindede içi gidiyodur ama sesini çıkaramıyodurAbla çok konuştuk onu anlıyorum bazen ama davranislari dışardan çok itici. Hele çocuklara olan tavırları kızım onları görünce kahkahalara boğuluyor onlarda sevmek için yanastiklarinda sürekli eşime bakıyorlar öyle sert bakış atıyor ki çocuklar da tik oldu bu . Ailesinin yanına gittik kayinpeder kızımı ağlatarak sever o böyle hoşlanıyormusgik diyemedi herkes hastaydi kızım lucaktan kucağa ama burda Zebani gibi başında resmen nöbet tutuyor ellemesinler diye is sevgi paylasamamadan çıkmış vaziyette
Ben sebze çor.yapıcamKızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
ne o temizlik aşkınmı depreştiTemizlik yapıyorum gelsene yardıma
Kız irem bide bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek ne güzel olacakBen neredeyse 2 senedir ugrasiyorum kilolarimla inisli cikisli yasantim var bide baba tarafindan gelen obezlik var nisanimda 122 leri gorunce akupunktura gttim baya etkisi oldu ama sonucta hersey insanin kendisinde bitiyor valla kararli olmak lazim gun icinde terletecek kadar aktiflik bide agzindan iceriye ne yolladigini bilmek lazim
Sabah -öğle yokmu cnmAkşam
Zeytinyağlı ıspanak
yoğurt
salata
1 yumurta
Benim menü bu kızlar akşam karbonhidrat tüketmeyeceğim
Oooo eksiler gelmeye devam deseneCanımm beni düşündüğün için sagol eksileri gördüm bugun yine cumaya kadar tutmam lzm
Spora kaç gün gideceksin cnmSelamm herkese geçmişteyim ne çok konuşmuşsunz gene
Hedefin biraz fazla değilmi cnmNurse51 Fatma 108/100-8
Cnm hoşgeldin ben zeynep 27 yaşında 6.5 aylık bebe sahibiyim elhamdülillah. 122 ile başladım diyete bak inşallah bu hafta 109 görücem hemde çok kısa sürede buraya kafanı verir aktif olup her yediğin lokmada bizleri düşünürsen başarılı olursun çok şanlısın yüksek kiloda emzirirken kilolar iki iki gidiyor bol hareket bol su güzel menü hep beraber fit olacaz inşallahAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
Kız irem bide bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek ne güzel olacak
Açık konuşmak istiyorum aslında ben bu çocuk için sağlığımı feda ettim troid nodülüm bile var 3 tüp bebek te kullandığım ilaç vücudumu çok yıprattıMrhaba hoşgeldin ben poni. Buraya geldiğine göre bu duruma dur demek istiyorsn
Çocuğunun zayıf fit bir annesi mi olmasını istersin yoksa şişko bi annesi mi olmasını ben bu düşünceyle kilo vermye karar vermştm düzenli katılırsan takıma gider kiloların
Biz ister, azmedersek niye olmasınki canikom :))Ahh işte ablacim sıkıntı orda da olacak abla eninde sonunda
Hoşbulduk canım kızımın adı seni daha çok sevdim şimdidenCnm hoşgeldin ben zeynep 27 yaşında 6.5 aylık bebe sahibiyim elhamdülillah. 122 ile başladım diyete bak inşallah bu hafta 109 görücem hemde çok kısa sürede buraya kafanı verir aktif olup her yediğin lokmada bizleri düşünürsen başarılı olursun çok şanlısın yüksek kiloda emzirirken kilolar iki iki gidiyor bol hareket bol su güzel menü hep beraber fit olacaz inşallah
İlk zaman hızlı gidiyor o yüzden aslında bu kadar çok yazdım vücudum çok ödem tutuyor biliyorum ne yazıkHedefin biraz fazla değilmi cnm
Aslında ilk ay için verilebilecek bi rakam
Ama moralin bozulmasın sonra
Kiraz sapı bende çarpıntı yapıyor dikkatli kullanın arkadaşlarBakın ne buldum denemeye değer bence gitsin yılbaşı fazlalıkları
Haftada 4 gün abla ya karın bacak kaslarım sızlıyor hala dayak yemiş gibiym 10 kişidenSpora kaç gün gideceksin cnm
Fatmacım kilo verdikçe bütün sağlık sorunların yavaş yavaş iyileşecek vücudun dengesini bulacaktır cnmAçık konuşmak istiyorum aslında ben bu çocuk için sağlığımı feda ettim troid nodülüm bile var 3 tüp bebek te kullandığım ilaç vücudumu çok yıprattı
Birde pıhtılaşma bozukluğum var benim derdim rabbim ömür verdiğince hastalıklarla boğuşmak yerine kıymetlimle vakit geçirmek o dünyanın en güzel hediyesi annesi olarak şişman hantal hareket bile edemeyen kızımla çarşı pazar gezemeyecek bir anne olmak istemiyorum kızımın bu halimle tanışmasını bile istemiyorum
Canım metabolizmanla oynama bmce sen normal diyetle çok güzel kilo veriyosn bnm önerm detoks yapmaYa bende son iki gun filan eksiye gecmek icin ekstra ne yapabilirim diye bakinip duruyordum bu iyi oldu T Toprakliyagmur kac gun uygulamak gerekli emzirme icin zararli birsey goremedim sen yapacak misin
Haaa HaaaHaftada 4 gün abla ya karın bacak kaslarım sızlıyor hala dayak yemiş gibiym 10 kişiden
Akılsız başın cezasını kaslar çekermişHaaa Haaa
Geri kilo almanın cezası olsun sana
Ahh bu zararlı karbonlar vücudumuzun içine ediyor zatenİlk zaman hızlı gidiyor o yüzden aslında bu kadar çok yazdım vücudum çok ödem tutuyor biliyorum ne yazık
Elimden geleni yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?