Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Walla doğru söylüyorsun ben zorlayacak durunda değilim ama bunun haftaya olanı da var yılbaşı yok misafir yok o zaman hesaplaşırız
Bu bir teklifmi acaba
Haftaya seninle rakip olacağımı kim söyledi
Kendi ailesindede içi gidiyodur ama sesini çıkaramıyodur

Tabi bu kendisi içinde pek sağlıklı bi durum değil onuda çok yıpratır
Bunu kendisi kabul etmiyomu, söylediğin zaman

Kızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
Ben sebze çor.yapıcam

Pırasayı tavuklu hiç denemedim nasıl tadı güzelmi

Temizlik yapıyorum gelsene yardıma
ne o temizlik aşkınmı depreşti

Kız irem bide bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek ne güzel olacak

Akşam
Zeytinyağlı ıspanak
yoğurt
salata
1 yumurta
Benim menü bu kızlar akşam karbonhidrat tüketmeyeceğim
Sabah -öğle yokmu cnm

Menünü tüm olarak saatleriyle yazarsan daha iyi olur
Su ve sporuda ekliyerek

____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8

Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen

Cnm hoşgeldin ben zeynep 27 yaşında 6.5 aylık bebe sahibiyim elhamdülillah. 122 ile başladım diyete bak inşallah bu hafta 109 görücem hemde çok kısa sürede buraya kafanı verir aktif olup her yediğin lokmada bizleri düşünürsen başarılı olursun çok şanlısın yüksek kiloda emzirirken kilolar iki iki gidiyor bol hareket bol su güzel menü hep beraber fit olacaz inşallah

Açık konuşmak istiyorum aslında ben bu çocuk için sağlığımı feda ettim troid nodülüm bile var 3 tüp bebek te kullandığım ilaç vücudumu çok yıprattı
Birde pıhtılaşma bozukluğum var benim derdim rabbim ömür verdiğince hastalıklarla boğuşmak yerine kıymetlimle vakit geçirmek o dünyanın en güzel hediyesi annesi olarak şişman hantal hareket bile edemeyen kızımla çarşı pazar gezemeyecek bir anne olmak istemiyorum kızımın bu halimle tanışmasını bile istemiyorum

Hoşbulduk canım kızımın adı seni daha çok sevdim şimdiden
2018 inşallah hepimiz için bol eksili geçecek inşallah artık buralardayım bende

Bakın ne buldum denemeye değer bence gitsin yılbaşı fazlalıkları

Eklentiler

• Capture+_2018-01-02-16-19-11.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
Hedefin biraz fazla değilmi cnm
Aslında ilk ay için verilebilecek bi rakam
Ama moralin bozulmasın sonra
İlk zaman hızlı gidiyor o yüzden aslında bu kadar çok yazdım vücudum çok ödem tutuyor biliyorum ne yazık
Elimden geleni yapacağım

Ya bende son iki gun filan eksiye gecmek icin ekstra ne yapabilirim diye bakinip duruyordum bu iyi oldu T Toprakliyagmur kac gun uygulamak gerekli emzirme icin zararli birsey goremedim sen yapacak misin

Fatmacım kilo verdikçe bütün sağlık sorunların yavaş yavaş iyileşecek vücudun dengesini bulacaktır cnm
Yeterki sen kaçamaksız sağlıklı yeterli beslen

Ya bende son iki gun filan eksiye gecmek icin ekstra ne yapabilirim diye bakinip duruyordum bu iyi oldu T Toprakliyagmur kac gun uygulamak gerekli emzirme icin zararli birsey goremedim sen yapacak misin
Canım metabolizmanla oynama bmce sen normal diyetle çok güzel kilo veriyosn bnm önerm detoks yapma

İlk zaman hızlı gidiyor o yüzden aslında bu kadar çok yazdım vücudum çok ödem tutuyor biliyorum ne yazık
Elimden geleni yapacağım
Ahh bu zararlı karbonlar vücudumuzun içine ediyor zaten
Hadi bakalım inş.ulaşırsın diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…