- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.481
Kuzum emzirme için fazla bişey bilmediğim için size şunu bunu yapın dememYa bende son iki gun filan eksiye gecmek icin ekstra ne yapabilirim diye bakinip duruyordum bu iyi oldu @Zey-has kac gun uygulamak gerekli emzirme icin zararli birsey goremedim sen yapacak misin
Vayyy poninin hedefi benden bile fazla :))____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen
O şeref bana aitti her zaman :))Şıbat hedeflernde bol keseden attım bakalım nasıl olacak
Senle gizli gizli yarışıcam bu ay bakalım kim 5 kilo verecek minO şeref bana aitti her zaman :))
Hadi ben yarısını bu hafta verirsemSenle gizli gizli yarışıcam bu ay bakalım kim 5 kilo verecek min
ben yeşil soganda dograrim pek lezzetli olurIki yumurta haşlayıp salatanın üzerine koyarım bari çok sağol canım
nazara geliyosun demekki :)Keşke bu irade arada uzun tatiller yapmasa :))
Sütmü koruya acaba ,ama sen genede önlemini al canimgeçmiş olsun canım sana da arkadaşına da inşallah en kisa zamanda toparlanirsin
bugünden sıkı tut artı eksi olur inşallah canım
kızz fatmaaa bebis çok küçük beaaa hayırlısı tabi :) ben en son ekimi son haftası regl olmuştum bi daha olmadım test yaptım hersey yolunda ama insan düzenli regl olmayinca korkmuyor değil :)))
Oy nasıl acimiştir o geçmiş olsun canımBana da öyle geliyor canım, bilseydim hiç izin almazdım. En azından müşterilerden dertlenmeye fırsatım olmuyordu
Patlat canım patlat, az önc solunum testi yapılırken dudağım yapıştı boruya kanadı. Aklıma direkt sen geldin, terliği yedim galiba dedim
Tez zamanda bu hareketten kurtulmak istiyorum ben de ama neden böyle olduğumu da bilemedim. Geçer ya amannn neler geçmedi ki
çıldırma çıldırma sabret derdi veren Rabbim dermaninida verir elbet bugünümüze şükürO değil de nur topu gibi kortizon iğnelerim ve kortizonlu ilaçlarım olacak. Resmen çıldıracağımmmm
herkesler hasta ya çok geçmiş olsunOğlum üşüttü galiba kızlar uyandıgından beri mızmız gecede uyumadı doğru düzgün pek bi halsiz burnu akıyor filan
Kusura bakmada eşinin yaptığı şimariklik karşısındakiler çocuk yazık degilmi küçükte olsa farkindalardir ve kırılıyor inciniyorlardir günah yaAbla çözülmedi aslında sadece herzamanki gibi rafa kalkti. Abimin 2 çocuğu var 4.5 yaşında kızı 2 yaşında oğlu elimde buyuduler eşim de bende kendi çocuğumuz gibi baktık ilgilendik ne ihtiyaçları varsa hasta olduklarında biz koştuk. Eşim onlara duskunlugumu bazen yadirgadi kendisi bile coksevsede. Bana çok düşkün birde kendi aile si ilişki konusunda sınıfta kalmis. Resmiler biraz annesi soğuk tür kendi çocuklarına da oyüzden eşim bana çok düşkün bir tek en çok onu seveyim ister. Neyse hep dua ederdi bizim bebek olunca yigenlerime duskunlugum azalacak diye :) kızım oldu şükürler olsun evlat bambaşka ama onlar da çocuk hala onlarla biraraya gelince ilgilenirjm oyun oynarız. Benim kız doğuna biraz afalladilar bende adapte olmaları için elimden geleni yapıyorum eşim yine de sadece kendi Bebeğimle ilgilenmemı istercesine davranıyor üzülüyorum. Nihayetinde onlarda çocuk ve bana çok duskunler. Eşimin kucağından inmezlerdi bazen yan yana geldigimizde çocukları görmüyor dokunmuyor hatta kızıma dokunmalarina müsaade etmiyor dahası yetişkinler de dokunsun istemiyor söylemiyor ama ben herhalinden anlıyorum eminim abim ve diğerleri de anlıyordur. Kızımı kucağından birakmiyor başka odada yatağa uzanıp kızımı seviyor oyun oynuyor. Nasıl davranacam bilmiyorum . Ha bu arada kendi ailesi için böyle bir durum söz konusu degil
yani iyi bence fena değil:)Dunku menum
Sabah 8.30
4 catal pastirmali yumurta
2 dilim tb ekmek
Domates
2 parmak kadar yagsiz peynirli borek
Ogle 17.00
1 kase salcasiz az yagli kiymali patates kavurmasi
Peynir
Salatalik
1 dilim tb ekmek
2 minnak elmali kurabiye gorumcecim zorladi
Ara 19.30
1 muz
4 5 tane patlamis misir
Cay
Hibiskus cayi
Ara 20.30
1 kase yogurt
Karisik bitki cayi
2 lt su
30 dk yuruyus 30p
@Pnrrr-20
geldim canım ama ne yapacağımı anlamaya çalışıyorum
canım hoşgeldin ben NigarAdı:nurse51---fatma
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1---15 aylık
Emziriyormusun:evet
Meslek:hemşire
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:163
Kilo:108,6
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tüp bebek insülin direnci oburluk
Bize kısaca kendini anlatırmısın:şu an itibari ile 108,6 kilo geldimtabiki bu ilk 100 üzerine çıkışım değil
çocukluğumdan beri hep kiloluyum
sınıfın en şişman kızı olarak tabiki denemelerim oldu verdim de ama hop tekrar geri aldım
öss deneyimim de işin içine girince otur ye otur ye hooopp gelsin kilolar
üniversite hayatım başladı yoğun tempo yurt hayatı benden çok eksiltmedi tüm gün hastanede ayakta çalışmak ve mesleğimin getirdiği o özgüveni bile yaşayamadan yine gelsin kilolar....
evlendim 7ay evde oturdum atanmadan önce .eşim börekçi gelsin börekler gitsin pastalar
ardından 3 tüp bebek denemesi aldığım hormonlar daha da değer kattı kilolarıma
doğumda insülin tedavisi diyetisyen lokma sokamadım ağzıma bu kilo yüzünden
sonra emzirmenin rahatlığı ile ye babam ye hoooppp verdiklerimii de geri aldım
aclık kan şekerim 124 insülin direnci tavan yapmış durumda
ausencia nın yazdıklarıve yöntemi ile başladım bugün artık
Valla öyle nigarımnazara geliyosun demekki :
Çocuk çocuğun aynasıdır tabi onları görünce güler yavrum en masum sevgiye resmen fitne fesat karışıyor olur mu öyle seni çok seven biri ailenede saygı duymak zorunda çocuk degilki bu ne yeni kardeşi olan çocuklar böyle yapar bence eşine sert bir uyarı yapman lazım ki bunun içinde altında yatan ne varsa çıkmalı hiç mi hiç normal bir davranış değilAbla çok konuştuk onu anlıyorum bazen ama davranislari dışardan çok itici. Hele çocuklara olan tavırları kızım onları görünce kahkahalara boğuluyor onlarda sevmek için yanastiklarinda sürekli eşime bakıyorlar öyle sert bakış atıyor ki çocuklar da tik oldu bu . Ailesinin yanına gittik kayinpeder kızımı ağlatarak sever o böyle hoşlanıyormusgik diyemedi herkes hastaydi kızım lucaktan kucağa ama burda Zebani gibi başında resmen nöbet tutuyor ellemesinler diye is sevgi paylasamamadan çıkmış vaziyette
Hosgeldin Fatma ben bahar çok güzel bir karar almışsınBursa canım
Adapte olmaya çalışıyorum ama şimdiden hepiniz harikasınız bayıldım gruba
balıkKızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
Heee heee kesin öyledirValla öyle nigarım
Ne güzel zayıfladıydım görenler tanıyamıyodu beni
Nazar ettiler bana
Rakiben bu hafta birincilik için değil ikincilik yolunda canım çıkmadik Candan umut kesilmez ama benim favorim sensin
Kızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
Temizlik yapıyorum gelsene yardıma
ben yeşil soganda dograrim pek lezzetli olur
nazara geliyosun demekki :)
Sütmü koruya acaba ,ama sen genede önlemini al canim
Oy nasıl acimiştir o geçmiş olsun canım
çıldırma çıldırma sabret derdi veren Rabbim dermaninida verir elbet bugünümüze şükür
herkesler hasta ya çok geçmiş olsun
Kusura bakmada eşinin yaptığı şimariklik karşısındakiler çocuk yazık degilmi küçükte olsa farkindalardir ve kırılıyor inciniyorlardir günah ya
Valla herkesin mizacı farklı ben yaptirmam bu hareketleri.onun ailesi değil yigenleri değil senin hissetigin sevgiyi onlara karşı hissetmek zorunda değil amenna amma senin nasıl davranman gerektiğini helede kızını onlardan kaçırma gibi bir bencillige izin vermemelesin
Ben olsam o duzeltene kadar bu konuda kendini aynı hareketleri bende onun ailesi karsi yaparım belki hatasını anlar
yani iyi bence fena değil:)
canım hoşgeldin ben Nigar
Bu hafta yarısını versen ömümzdeki hafta depresyona girersin bi süre duraklama süresi desek sonra toparlanma haftası hoop şubat gelmişHadi ben yarısını bu hafta verirsem
Ne nazarı abla yemişsin işteValla öyle nigarım
Ne güzel zayıfladıydım görenler tanıyamıyodu beni
Nazar ettiler bana
Ne o kızzz yalanmı :))Heee heee kesin öyledir
Ablan nasıl cnm başladımı O daNasılsınız kızlar biraz önce ara öğün yaptım öyle boş boş oturuyorum tam spor yapcam kuzucuk yapışıyor pacama
Kızz merve sendemi hedef koydun :))____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen
Niye depresyona giriyomuşumBu hafta yarısını versen ömümzdeki hafta depresyona girersin bi süre duraklama süresi desek sonra toparlanma haftası hoop şubat gelmiş
Kız işte nazar edip iştahımı açtılarNe nazarı abla yemişsin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?