Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bende son iki gun filan eksiye gecmek icin ekstra ne yapabilirim diye bakinip duruyordum bu iyi oldu @Zey-has kac gun uygulamak gerekli emzirme icin zararli birsey goremedim sen yapacak misin
Kuzum emzirme için fazla bişey bilmediğim için size şunu bunu yapın demem
Öncesinde iyi araştırın

____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

Mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5

Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen

Vayyy poninin hedefi benden bile fazla :))

Iki yumurta haşlayıp salatanın üzerine koyarım bari çok sağol canım
ben yeşil soganda dograrim pek lezzetli olur

Keşke bu irade arada uzun tatiller yapmasa :))
nazara geliyosun demekki :)

Sütmü koruya acaba ,ama sen genede önlemini al canim
Oy nasıl acimiştir o geçmiş olsun canım

O değil de nur topu gibi kortizon iğnelerim ve kortizonlu ilaçlarım olacak. Resmen çıldıracağımmmm
çıldırma çıldırma sabret derdi veren Rabbim dermaninida verir elbet bugünümüze şükür

Oğlum üşüttü galiba kızlar uyandıgından beri mızmız gecede uyumadı doğru düzgün pek bi halsiz burnu akıyor filan
herkesler hasta ya çok geçmiş olsun

Kusura bakmada eşinin yaptığı şimariklik karşısındakiler çocuk yazık degilmi küçükte olsa farkindalardir ve kırılıyor inciniyorlardir günah ya
Valla herkesin mizacı farklı ben yaptirmam bu hareketleri.onun ailesi değil yigenleri değil senin hissetigin sevgiyi onlara karşı hissetmek zorunda değil amenna amma senin nasıl davranman gerektiğini helede kızını onlardan kaçırma gibi bir bencillige izin vermemelesin
Ben olsam o duzeltene kadar bu konuda kendini aynı hareketleri bende onun ailesi karsi yaparım belki hatasını anlar

yani iyi bence fena değil:)

geldim canım ama ne yapacağımı anlamaya çalışıyorum

canım hoşgeldin ben Nigar

Çocuk çocuğun aynasıdır tabi onları görünce güler yavrum en masum sevgiye resmen fitne fesat karışıyor olur mu öyle seni çok seven biri ailenede saygı duymak zorunda çocuk degilki bu ne yeni kardeşi olan çocuklar böyle yapar bence eşine sert bir uyarı yapman lazım ki bunun içinde altında yatan ne varsa çıkmalı hiç mi hiç normal bir davranış değil
Bursa canım
Adapte olmaya çalışıyorum ama şimdiden hepiniz harikasınız bayıldım gruba
Hosgeldin Fatma ben bahar çok güzel bir karar almışsın
Kızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime
balık

Nasılsınız kızlar biraz önce ara öğün yaptım öyle boş boş oturuyorum tam spor yapcam kuzucuk yapışıyor pacama

____ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6

Herkes alintilayip kendini eklesin son listeden devam edelim lütfen

Rakiben bu hafta birincilik için değil ikincilik yolunda canım çıkmadik Candan umut kesilmez ama benim favorim sensin

Haha kortizonlu haftada favorin bensem, yakışır bana sadece karabuğday yicem galiba ben, başka türlü nasıl olur ki

Kızlar ne yemek var akşama ben tavuklu pırasa ile bulğur pilavı yapacagım tabi pilav eşime

Annem tarhana çorbası yapmış, benim karabuğdayım var, artık hangisini yerim bilmiyorum. Açlıktan bayılacam daha yeni gidiyorum eve, sabah 9 dan beri açımmmm

Temizlik yapıyorum gelsene yardıma

Geleyim canım, ama tuttuğun her eklemde arıza var sonra hem temizlik hem benle uğraşmayasın

Teşekkür ederim

Heee heee kesin öyledir
Ne o kızzz yalanmı :))
O zaman ben heralde hiç normal yiyemem bidaha diyodum
O kadar takıntılıydım
Nasılsınız kızlar biraz önce ara öğün yaptım öyle boş boş oturuyorum tam spor yapcam kuzucuk yapışıyor pacama
Ablan nasıl cnm başladımı O da
Kızz merve sendemi hedef koydun :))

Bu hafta yarısını versen ömümzdeki hafta depresyona girersin bi süre duraklama süresi desek sonra toparlanma haftası hoop şubat gelmiş
Niye depresyona giriyomuşum
Valla aç olsamda canım bişey yemek istemiyor
Girersemde, işiniz ne
Çıkartın beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…