Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 1 dılım peynır ve 1 dılım cavdar ekmegı yemıstım
öglen 3 adet baget yedım cok oldu ama (
az önce durum yıyerek fınalı yaptm kaynanam okadr almıs gelms yanı:)))

gun ıcerısınde dıet kola tukettım.bugun baska bısey yıyebılecegımı sanmıyorum

kızlarrr ben geldimmm....güne gittim öğleden sonra vee tabğıma dokunmadım 4 bardak şekersiz açık çay içtimm..kendimi alkışlıyorum...
saat 7 de geldim eve ..patlıcan közledim..karatay dietinde tüm sebzeler serbest ..ama 8 den sonra en ufak bir şey yemek de yasak..amanın canım da çok istedi apar topar közleim patlıcanları ve salatasını yapıpı yedim tam 8 de bitti yemeğim..kuralı ihlal etmedim yani:) ama gene de geç yedim içim hiç rahat değil..hemen bir yeşil çay demleyeyim ben ve bol suuuuuuu

aradaşlar size çok acıktıgınızda ve iştahınız aşırı derece de kabarıp frenleyemediğiniiz hissetiğinizde bir önerii..ben çok sevdim..sütlü şekersiz türk kahvesi ve içine istege göre hafif tarçın..bayıldım ben bu lezzete

cnm aynı durumdayım bende ıs arayısındayım karamsarlasıyorum felan bazen ama isyan da etmek ıstemıyorum vardır bı hayır dıyorum sende öyle dusun lutfen ok:)

valla merve uzun zamandır iş arıyorum. hiç bir yerden geri dönmüyorlar çok ilginç. görüşmeye çağırsınlar bari hareket olsun bereket olsun yahu.

ohhh hayat sana guzel bacım ya afıyet olsun:)

kızlar bu akşam bir avuç badem yiyeceğim şekersiz çay içeceğim. bir de canım tatlı bir şeyler istiyor =/

vaaayy ...öyle kaynanalarda varmış demekgelinine dürüm getiren kaynana...merve senin kaynana sana tuzak kuruyo olmasın...hani kaynanalar gelinlerle her daim gizli bir yarış içerisindedirler ya...(en azından benimki öyle)..gelinim kilo vermesinde , güzel görünmesin diye düşünüyo olabilirmi acabaaa??allahım bugün pek bir septiğim yaaaa....

tebrik ederim , başarılarının devamını dilerim canım...hep böyle devam et...

Son düzenleyen: Moderatör:

nurkelebek bende tebrik ederim tatlımmm=)

hoppidicik sana katılıyorum bu kaynana süper valla. belki de tek oğlu değildir ondan iyidir ay kusura bakma merve kaynattık ama biraz=)
benim nişanlım bana onlardayken yedirmiyordu bir kere kaynanam denk geldi farkedince dedi ki sen ona bakma şimdi ye sonra yemezsin eve gidince dedi. kayınpederimde öyle sağolsun adam zorla önüme koyuyordu üzülüyordu ben yiyemeyince benimkinden utanıp. tehtit ediyordu ama beni yemiceksin diye

kuralı bozmamak iyi .şu çok su içmeyi nasıl başardığınızı banada anlatın ya

:97::97:

eğer uymayı başarırsam yarınki menüm

06.00
-tarçınlı süt
-3 adet ceviz

10.30
-2 adet form çikolata kaplı bisküvi

14.00
-1 adet haşlanmış yumurta
-30 gram beyaz peynir
-60 gram dil peyniri
-1 adet sade krep
-20 gram çilek reçeli
-1 kupa çay(şekersiz)

16.00
-2 adet form çikolata kaplı

18.00
-1 por. taze fasulye
-1 por çorba
-1 dilim kepekli ekmek

21.30
-tarçınlı süt
bunları kalori sepetinden hesapladım 70 günde 7.7 kiloyu günde 1280 kcal ile verirmişim bundan yaptığım sporları ekleyince yiyebildiklerim çoğalıyo
ve bu menü 1348 kcal
günlük spor yarım saat ve ya 50 dkk yürüyüş 230 kcal yaklaşık
yani ortalama 1120-1200 kcal a denk geliyo sizce nasıl
:44::44::44::44:

afferın valla bnde senı cok alkıslıyrumm

cnm srma bende 1 aydr aktıf ıs arıyrum bunalımlara felan gırıyrum cıkamıyorum:) ama ısyan etmemek ıcın zor tutuyrum kendımı:)

herkesın cocugu kıymetlıdır de benım koca 9 sene snra olmus tek erkek bıde kız vr okdr...dusunun yanı paha bıcılemezz cınsten

menu guzel tatlım hangı sıteden hesapladın onları bakım:))))

canım ben de başarmış diilim..çoğunlukla 3 litreye tamamlayamıyorum..ama içtiğimde tartı daha olumlu oluyor o yüzden içmeliyiz....
ben 1.5 zor içiyorum
menu guzel tatlım hangı sıteden hesapladın onları bakım:))))

şey menümü kendim hazırladım ama
kalori sepetin.com a gir üye ol
sonra sana kaç kilo olduğun -hareket düzeyin- boyun -ne zamana kadar kaç kilo -olmak istediğini soruyo sen bunları yanıtlayınca sana günde kaç kalori tüketmen gerektiğini söylüyo sen kendin günlük yediğin herşeyi ona yazıyosun oda cetvelden
gerçek günlük ihtiyacın-vermek istediğin günlük ihtiyacını geçip geçmediğini gösteriyo çok güzel bi site bide üstüne spor yaptıkca yemek imkanın artıkyo yaptığın spor kalorisi kadar ayrıca listene yaptığın sporuda ekliyosun
:) takıldığın yerde bana sorabilirsin denemelisin bence

hehe tamam ortak:)bakıcam sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…