- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.661
aminnnnn hepimize inşallahhSağol tatlım darısı sana inşallah
meslektaşım Allah kolaylık versin.sınıfçı mısın?Geçmiş olsn dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarr
badem000 larenjit ses tellerinde enfeksiyon oluşması canım geniz akıntısı filn var.
Okulda da sorun bir değil iki değil ama en önemlisi tuhaf bi köydeyim,il merkezine 5 dk olup böyle geri kalmışlık böyle ilgisizlik olamaz. Çocuklara terbiyenin t si verilmemiş gram ilgilenilmemiş.hijyen açısından çok kötü bi yer. Kaç şehirde yaşadım hayatımda böyle bi yer görmedim çocuk geliyo kazağında yüzünde on çeşit kir var, yaz kış sürekli dışarda çocuklar,4 aydır afedersin burdnndan smük eksik olmayan çocuklar kimse rahatsız olmadığı için silme olayı da öğretilmemiş ve koku;banyo yapmamış olmanın kokusu çok tiksindim bn sevemedim. İdarecimin biri çok gıcık onun dışında yolu hafriyat kamyonu dolu tehlikeli bi yol sonra okulda hizmetli sıkıntısı var daha sayayım mı canım
Okulla alakaları yok ki abla zatn bnmkiler anasınıfı öğrencileri olduğu halde tek başlarına gönderiyolar okula. Ayrıca hoşgeldin özlettin kendini. Bu arada zuhal ablamn olaydan haberin var mıçöktüm resmen kız meslekten soğutur bu durum insanı allah yardımcın olsun şu gıcık idareceyi sıkıştır gerekli yerlere yazsın veli toplantısı da yapsın çocuklardan önce velilere temizlik dersi semineri neyse işte bir şeyler ayarlasın olmadı kuralmış gibi hiç olmadı hafta başı çocuklarınızı yıkayın v.s. desin yaaav
sana da yazık çocuklara da
ben yokken gelmişsin gülüm hoş geldinnevdeki hesap çarşıya uymaz denir ya aynen öyle oldu benim öğle öğünüm bugün..
yemegimi, yoğurdumu, yeşilliğimi, ekmeğimi, tostumu, meyvemi hazırladım.okula giderken pazara uğradım kızıma tayt falan aldım iki sergi gezdim..okulda bi baktım yiyecek posedi yok.bırakmışım pazarda.okulun yakınında bim var ordan aknaz yarım yağlı b.peynir aldım kepek ekmeği ve çabuk çorba aldım.okulda onş
ları yedim.
hoşbuldum da hayırdır gülüm ne oldu zühaleOkulla alakaları yok ki abla zatn bnmkiler anasınıfı öğrencileri olduğu halde tek başlarına gönderiyolar okula. Ayrıca hoşgeldin özlettin kendini. Bu arada zuhal ablamn olaydan haberin var mı
Ayyyýyyy onu söylemek istemiyorum ama aksam yemegi kalorisindwn accik fazlakaç tane yidin bakemmm
Bugün yedim walla güzel güzel şimdi okuldan geldim. Akşam yemeğimi de yedim artık oturabilirim yaniKuzum sen bu menüyle iyileşemezsin ama. Bağışıklığını güçlendirmek için dengeli beslenmek gerek, lütfen biraz daha kuvvetli ye yemeğini.
hoşbulduk canım..bomba zannedip patlatmamışlardır inşallah yemek poşedimi:)))ben yokken gelmişsin gülüm hoş geldinn
ayy ne üzülmüşsündür öğle yemeğin pazarda unutulmuş biri bulsa yese bari sevap olurdu ama bu zaman da kimse bakıp ta alıp yemez ziyan olmuş ama yine de öğleyi iyi kurtarmışsın bence
canım bu zuhalın bu sabah 6 xivarı yazdığı mesajkuzumPoni Bon dondum kaldım pc başında ben de az evhamlıyımdır ne oldu mefkureme meraktan çatladım çatlıycam
hay Allah :)evdeki hesap çarşıya uymaz denir ya aynen öyle oldu benim öğle öğünüm bugün..
yemegimi, yoğurdumu, yeşilliğimi, ekmeğimi, tostumu, meyvemi hazırladım.okula giderken pazara uğradım kızıma tayt falan aldım iki sergi gezdim..okulda bi baktım yiyecek posedi yok.bırakmışım pazarda.okulun yakınında bim var ordan aknaz yarım yağlı b.peynir aldım kepek ekmeği ve çabuk çorba aldım.okulda onş
ları yedim.
Bende merak icindeyim sonuc ne cikti acaba cok heyecanliasfarovski naptın tatlım sonuçlar nasıl
sağ ol gülümcanım bu zuhalın bu sabah 6 xivarı yazdığı mesaj
Iyi geceler biraz önce geldik
Bugün çok kötü şeyler oldu
Dün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Bugün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diye onları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Kızlar bi süre paylaşım olarak kusura bakmayın
Geçmişi okurum ama menülere yorum yapacak kafa yok bende
Lütfen sizler boş bırakmayın burayı
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Menü olarak gün içinde oraya gitmeden 2 tb sebze çorbası içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?