Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.681
Pırıl pırıl olmuştur güle güle dağıtımKiler ve fortmantoyu toparlayim atilacaklari kislik botlari filan cikariyim dedim anam bi baktim 2 saat gecmis. Sanki komple ev temizligi yaptim. Aksama esime kabak dolma yaptim bende 2 kabak ayirdim kabak spagetti yapicam bakalim ilk denemem olacak merak icindeyim. Yemekten sonra da kendime ciciler almaya gidicez. Haftaya bugun memurluk mulakatim var. Eski kiyafetlerim ya olmuyor olan da cok dar oluyor
Sağol canım benim sen nerelerdesin uzun zamandır görünmüyorsun tatlım sen listeye girsen daha başarılı olursun aslındaaminnnnn hepimize inşallahh
ama cidden mutlu oluyor insan yaaa mezun olan birini başarmış birini görmek çoook mutluluk verici
Sindirimi kolay oldugu icin tarti oncesi onerilen bir yemek. Genelde cars ve pers gunlerine koyuyorum bende. Corbasini hic denemedim ama o nasil oluyorPırıl pırıl olmuştur güle güle dağıtım
Kabak bana çok iyi gelir ya soteler yoğurtla yerim yada çorbası yaptığım gün ertesi gün eksiyim
Ben bı oturuş da küçük bı tencereyi yerim:)Bu arada cuma gunu annemle babam gelecek memleketten. Allah izin verirse 1 hafta bendeler. Gelirken lahana sarmasi yapacakmisNapcam bilmiyorum. Bir iki tane yememe izin vardir heralde. Unide okurken bile kargo ile yapar gonderirdi o kadar duskundum
Vicdan çorbası diye yaZ çıkar Google dan bol baharatlı maydonozlu güzel benceSindirimi kolay oldugu icin tarti oncesi onerilen bir yemek. Genelde cars ve pers gunlerine koyuyorum bende. Corbasini hic denemedim ama o nasil oluyor
Aynen bende o sekildeyim de listeseyken istedigim kadar yersem Zuhal abla vurur beniBen bı oturuş da küçük bı tencereyi yerim:)
Cuma günü ye bence iyi kilo vermiş olursan
Bende alıp kabuskasini yapicam birazda bulgur alsana dolmanın dağılmış halı istedigin kadar ye:)
Merhabalar ben Nigar sizde hoşgeldinizsağ ol gülüm
kan donduran olaylar yaşamış mefkurem
Hmm tamam bakiyorum simdi cok tesekkurlerVicdan çorbası diye yaZ çıkar Google dan bol baharatlı maydonozlu güzel bence
3,5 ,10 tane ywsen bisey demez:)Aynen bende o sekildeyim de listeseyken istedigim kadar yersem Zuhal abla vurur beni
Zühal ablanın nişanlı oğlu dün bıcaklanmış kız tarafıyla kavga etmişler duymadınmı tatlımMefkurem torunları çifledin minnak bebişten kopup gelemiyor musun rabbim analı babalı babanneli sağlıkla büyütsün inşallah
Teşekkür ederim canım daha iyiyimgüzel canım ama tüm günü birden görürsek o zaman daha güzel değerlendirebilürüz birbirimizi ve kendimizi.
çoook geçmiş olsun nigar.
yaa larenjit ne ki.çok geçmiş olsun.
okulda ne sorun var poni.
hoşbulduk canım..bomba zannedip patlatmamışlardır inşallah yemek poşedimi:)))
hadi hayırlısıile olsun inşallah.Kiler ve fortmantoyu toparlayim atilacaklari kislik botlari filan cikariyim dedim anam bi baktim 2 saat gecmis. Sanki komple ev temizligi yaptim. Aksama esime kabak dolma yaptim bende 2 kabak ayirdim kabak spagetti yapicam bakalim ilk denemem olacak merak icindeyim. Yemekten sonra da kendime ciciler almaya gidicez. Haftaya bugun memurluk mulakatim var. Eski kiyafetlerim ya olmuyor olan da cok dar oluyor
Cok sagol amin insallah
hadi hayırlısıile olsun inşallah.
Bu hafta hayirlisi ile bi 86 lari goruyumde en azindan istemeye yuzum olsun3,5 ,10 tane ywsen bisey demez:)
Kusura bakma abla yni gördm mesajıkuzumPoni Bon dondum kaldım pc başında ben de az evhamlıyımdır ne oldu mefkureme meraktan çatladım çatlıycam
hoş buldum gülümekim2009 abla hosgeldin ozlettin kendini. Nasil oldun simdi iyisin dimi
Tüm geçmişi okuyamadım sonra devam ederim
Hepiniz çok sağolun kızlar
Oğlan iyi şükür hayati tehlikesi yok karın boşluğuna gelmiş bide derin değil
Belki haftasonu çıkarmış duruma göre sabah eşim kız gitti
Bütün ailedekilerde yanına gidip duruyor zaten
Ben gitmek istemedim
Beni böyle görmesin diye
Yüzüm boynum cırmık yarası burnum kaşım şiş biraz morluk var
Her tarafım ağrıyor
Ayak parmağım şişmiş topallayarak yürüyorum
Yarın tekrar ev dr na gidecez
hoş buldum gülüm
doğrusu çok ağrım oluyor özellikle kollar da ve ellerde ayın 20 sinden sonra tekrar doktora gidicem ilaçlar o zaman bitecek
Son durumu yukarda yazdım cnmMefkurem şimdi nasılsın bacım oğluna bıçakla saldırıda yaralandı mı durumunuz nasıl
allah belalarını versin onların insanlıktan çıkmış medeniyetsiz allahsızlar inşallah en ağır şekilde cezalarını çekerler ben oğluma bıçakla saldırıldığını duyduğum da kafayı yiyiordum senin özlerinin önün de oğluna bıçakla saldırılmış sana eşine oğluna saldırmışlar elleri kırılsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?