Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pırıl pırıl olmuştur güle güle dağıtım
Kabak bana çok iyi gelir ya soteler yoğurtla yerim yada çorbası yaptığım gün ertesi gün eksiyim

aminnnnn hepimize inşallahh
ama cidden mutlu oluyor insan yaaa mezun olan birini başarmış birini görmek çoook mutluluk verici
Sağol canım benim sen nerelerdesin uzun zamandır görünmüyorsun tatlım sen listeye girsen daha başarılı olursun aslında

Pırıl pırıl olmuştur güle güle dağıtım
Kabak bana çok iyi gelir ya soteler yoğurtla yerim yada çorbası yaptığım gün ertesi gün eksiyim
Sindirimi kolay oldugu icin tarti oncesi onerilen bir yemek. Genelde cars ve pers gunlerine koyuyorum bende. Corbasini hic denemedim ama o nasil oluyor

Bu arada cuma gunu annemle babam gelecek memleketten. Allah izin verirse 1 hafta bendeler. Gelirken lahana sarmasi yapacakmis Napcam bilmiyorum. Bir iki tane yememe izin vardir heralde. Unide okurken bile kargo ile yapar gonderirdi o kadar duskundum
Ben bı oturuş da küçük bı tencereyi yerim:)
Cuma günü ye bence iyi kilo vermiş olursan
Bende alıp kabuskasini yapicam birazda bulgur alsana dolmanın dağılmış halı istedigin kadar ye:)

Sindirimi kolay oldugu icin tarti oncesi onerilen bir yemek. Genelde cars ve pers gunlerine koyuyorum bende. Corbasini hic denemedim ama o nasil oluyor
Vicdan çorbası diye yaZ çıkar Google dan bol baharatlı maydonozlu güzel bence

Ben bı oturuş da küçük bı tencereyi yerim:)
Cuma günü ye bence iyi kilo vermiş olursan
Bende alıp kabuskasini yapicam birazda bulgur alsana dolmanın dağılmış halı istedigin kadar ye:)
Aynen bende o sekildeyim de listeseyken istedigim kadar yersem Zuhal abla vurur beni

Mefkurem torunları çifledin minnak bebişten kopup gelemiyor musun rabbim analı babalı babanneli sağlıkla büyütsün inşallah
Zühal ablanın nişanlı oğlu dün bıcaklanmış kız tarafıyla kavga etmişler duymadınmı tatlım

güzel canım ama tüm günü birden görürsek o zaman daha güzel değerlendirebilürüz birbirimizi ve kendimizi.

çoook geçmiş olsun nigar.

yaa larenjit ne ki.çok geçmiş olsun.
okulda ne sorun var poni.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim

hoşbulduk canım..bomba zannedip patlatmamışlardır inşallah yemek poşedimi:)))

hadi hayırlısıile olsun inşallah.

Tüm geçmişi okuyamadım sonra devam ederim
Hepiniz çok sağolun kızlar
Oğlan iyi şükür hayati tehlikesi yok karın boşluğuna gelmiş bide derin değil
Belki haftasonu çıkarmış duruma göre sabah eşim kız gitti
Bütün ailedekilerde yanına gidip duruyor zaten
Ben gitmek istemedim
Beni böyle görmesin diye
Yüzüm boynum cırmık yarası burnum kaşım şiş biraz morluk var
Her tarafım ağrıyor
Ayak parmağım şişmiş topallayarak yürüyorum
Yarın tekrar ev dr na gidecez

Çok şükür ablacımmm, nasıl terbiyesizliktir bu, her okuduğumda şaka olsun diyorum, bildiğin gerçek. Dikkat et kendine, dinlen bol bol

hoş buldum gülüm
doğrusu çok ağrım oluyor özellikle kollar da ve ellerde ayın 20 sinden sonra tekrar doktora gidicem ilaçlar o zaman bitecek

Canım hoşgeldin, tamamen iyileş hasretlik yeter gari

Son durumu yukarda yazdım cnm

menüm emziren anne
kalkınca 1 kuru incir

sabah 10.40
2 haşlanmış yum.
1 dlm ekmek
yeşillik

öğlen 14.00
cevizli yoğurtlu kereviz kökü salatası
14.30
1 cennet elması
aslında öğlen yemeğinde beraber yiyecektim ama arada yarım saat oldu.bu durum yani çok sık aralıkla yemek lilo vwrmeyi olumsuz etkiler mi?

ara 3 küçük ceviz

akşam 18.05
1 tabak pırasa kereviz yemeği (karışık)
bol salata
1 dlm ekmek

su 2 anca.yatana kadar 2.5 olur.
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…