Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta hayirlisi ile bi 86 lari goruyumde en azindan istemeye yuzum olsun
lahana sarması mıııı
ama sayıaına dikkat et canım.
çok üzüldüm .Allah beterinden korusun abla.tekrar tekrar geçmiş olsun.

Sagol canim bakalm gidebilcekmiyiz kaplicalara 5 gün nasil gecti anlamicaz gbi geliyor ama giderswm senin yerinede isinirm :)) belinde ne var kizz

Sagol canim bakalm gidebilcekmiyiz kaplicalara 5 gün nasil gecti anlamicaz gbi geliyor ama giderswm senin yerinede isinirm :)) belinde ne var kizz

Ne derler 5 günün beyliği beylik olsun, öyle yaşa... Ya kulunçlarıma yel mi girmiş, sporda amuda kalkarken ters birşey mi yaptım saçma bir ağrı ve hreket kısıtlaması var. Biri üzerime bassın diye yalvarıyorum ama kimse basmıyor

İyi akşamlar hanımlar bugün bütün günüm kızımla uyuyup uyanmakla geçti bensiz asla yatmadi bende dedim bugün de böyle olsun dunde yorgun yatıp yorgun kalkmistim bi ara yazmak için girdim ama fırsat olmadı çıkmak zorunda kaldım :) geçmişin yarısıni okudum bitireuim menümi yazAcagim

İlaçlarım hariç mutfağım kapandı...

09:45 2 yumurta ile tereyağlı omlet ( kandaki yağ değerlerim ve vücuttaki yağ oranım çok düşük olduğu için doktor tavsiyesi ile tüketiyorum, kendi isteğimle neredeyse çok az tüketiyorum)
12:00 sade türk kahvesi
14:00 2 yk karabuğday ve 3 yk yoğurt
17:10 bol salata ile ızgarada pişmiş yağsız et

2 litre su içildi, daha da içilecek, dukan birası yapıldı son 2 bardağım kaldı.

40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates ve cardio*3=180

Toplam 260 point @Pnrrr-20

Bende yazayim menümü:

8:30 1hurma, balli Su, 1yk zeytinyag

9:30 1,5cavdar ekmek, 1kk peynir, 4zeytin, az salca, domates salatalik biber

13:00 2kepce mercimek corbasi, yarim Armut

17:30 1 ayran, kasarli tost (ucakta yarisini yedm mecburen acikmistim baya)

20:00 5yk tavuksuyu corba nohutlu, 1kase yogurt

2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan

Kız tugce yat uyusana yıllık izindesin anacım bugünlerin kıymetini bil sonra memeni Çekerek uyandiracaklar
Benim yaramaz bidik dün memisimin ucunu sıkarak uyandırdi beni bi açtım gözünü nasıl gülüyor bana eşşek sipasi :)
Uyuyamıyorum, arızalıyım zannımca... Haftaya pazartesi de uyanamicam
bende senin gibiydim asla uyuyamazdim. Eşim bana hayret ederdi nasıl uyuyamiyosun diye şimdi beş dakka boşluk olsa siziyorum uyumak için saatlerce evde gezinen ben gözünü kapayinca bayılıyor. Uyu tugcecim uyu canım bu günleri çok ararsin sonra :)

Evi topladım oğlan uyandı emzirdim bezi değişti şimdi çamaşır katlayıp hastaneye gideceğim kendinize cici bakın kızlar
canım Naptin hastane işini geliyor mu emira :)

Sagolun kizlarr

Tabikide az yemeli bol gezmeli olcak insallah :)
Kaplicalar süper ya hep giderm ama bu sefer zaman kisa bakalm neler yapicaz
uyyyii tam benim sevdiğim gibi güzel güzel Eğlen canım ben kaplicaya bayılırım bi girerim beni günde asla çıkaramaz:)

Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
çok geçmiş olsun ya anestol ve silverdin çok iyi gelir kızlar da önermis zaten bununla geçmiş olsun

geçmiş olsun canım ya Allah kabul etsin orucunu da darısı bana be zaman tutacam bilmiyorum bir sürü borç oldu. İnsanın çalıştığı yerde mutlu olmasi cok onemli inşallah gönlüne göre bi okul nasip olur

bunlar i okuyunca bir sürü nedenin var canım kardeşim de öğretmen oda anlatıyor bazen o doğuda görev yapıyor öğrencileri 5 6 7 8 seninkiler küçük maalesef

Bu arada cuma gunu annemle babam gelecek memleketten. Allah izin verirse 1 hafta bendeler. Gelirken lahana sarmasi yapacakmis Napcam bilmiyorum. Bir iki tane yememe izin vardir heralde. Unide okurken bile kargo ile yapar gonderirdi o kadar duskundum
gözün aydın canım. Ayy ben pek severim lahana sarmasini eşim bugün istedi benden sinir varmı ya sayıda

abla şok içinde okudum ağlayacaktim nerdeyse yazdıkların gözümde canlaninca Allah beterindne korusun çok büyük geçmiş olsun Kurtulmuşsunuz ama biraz kötü kurtuluş. Pislik insanlar insan değil cani varlıklar

ben bu ara hep böyleyim ya sırt ağrısı kaburga ağrısı ile uyaniyorum eşim gitmeden sabah masaj yapti biraz rahat uyudum :))

Menüm
Sahur
03.00
1 muffin (kızmdn dolyı uykusuzlktn halim yoktu üşengeçlktn yedim maalesef)

İftar
2 minik etli biber dolması
Yoğurtlu közlenmiş kapya ve patlıcan
Yarım kase nohut
Domates biber

Su 1 lt şimdilk
Spor 1 saat kardiyo
60×3.5=210 p
@Pnrrr-20

Bugün sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Yeşillik
Çay
Arada yarım elma
1 fincan yoğurt
Öğlen
Salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
1 yumurta
Arada 1 fincan yoğurt
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 fincan yoğurt
2 kaşık et kavurma
Salata
Arada 1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz
3 litre su

Annemler geldi yardım etmek için spor yapicaktim oda kaldı
Menüm
1dilim t.b ekmeği
Yumurta salatası
3 zeytin
Beyaz peynir
Bir t.k çokokrem 1t.k tahin pekmez
Salatalık domates yeşillik

Arada 1 muz

Akşam 1 tabak bezelye yemeği tavuklu
1 kase yoğurt
1 kase ıspanak

Arada kahve

2,5 lt su

gel ben çiğneyim seni agirim ya baskı iyi gelir:)

Sağol arkadaşım yangın yerine döndüydum ama şimdi iyiyim:)

Canim tekrar cok gecmis olsun insallah cezalarini cekerler

Sagol cnm insallah :)
Ah canim ben olsam hic acimazdim cignerdim :) aman dikkat et kendine

Ewet canim süper oluyor kaplicalar hele sogukken havalar sicacik su insallah nasip olur gideriz :)

Spor yokmu bacım gayet güzel

Pamuk gibi olursun oh miss

Harikasın gayet iyi

Sporda yapılmış tebrikler canım
Spor salonuna başladın zannersem nasıl gidiyor

Kızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…