- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.721
Benim yaramaz bidik dün memisimin ucunu sıkarak uyandırdi beni bi açtım gözünü nasıl gülüyor bana eşşek sipasi :)
bende senin gibiydim asla uyuyamazdim. Eşim bana hayret ederdi nasıl uyuyamiyosun diye şimdi beş dakka boşluk olsa siziyorum uyumak için saatlerce evde gezinen ben gözünü kapayinca bayılıyor. Uyu tugcecim uyu canım bu günleri çok ararsin sonra :)
canım Naptin hastane işini geliyor mu emira :)
uyyyii tam benim sevdiğim gibi güzel güzel Eğlen canım ben kaplicaya bayılırım bi girerim beni günde asla çıkaramaz:)
çok geçmiş olsun ya anestol ve silverdin çok iyi gelir kızlar da önermis zaten bununla geçmiş olsun
geçmiş olsun canım ya Allah kabul etsin orucunu da darısı bana be zaman tutacam bilmiyorum bir sürü borç oldu. İnsanın çalıştığı yerde mutlu olmasi cok onemli inşallah gönlüne göre bi okul nasip olur
bunlar i okuyunca bir sürü nedenin var canım kardeşim de öğretmen oda anlatıyor bazen o doğuda görev yapıyor öğrencileri 5 6 7 8 seninkiler küçük maalesef
gözün aydın canım. Ayy ben pek severim lahana sarmasini eşim bugün istedi benden sinir varmı ya sayıda
abla şok içinde okudum ağlayacaktim nerdeyse yazdıkların gözümde canlanincaAllah beterindne korusun çok büyük geçmiş olsun Kurtulmuşsunuz ama biraz kötü kurtuluş. Pislik insanlar insan değil cani varlıklar
ben bu ara hep böyleyim ya sırt ağrısı kaburga ağrısı ile uyaniyorum eşim gitmeden sabah masaj yapti biraz rahat uyudum :))
Bugün sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Yeşillik
Çay
Arada yarım elma
1 fincan yoğurt
Öğlen
Salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
1 yumurta
Arada 1 fincan yoğurt
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 fincan yoğurt
2 kaşık et kavurma
Salata
Arada 1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz
3 litre su
Annemler geldi yardım etmek için spor yapicaktim oda kaldı
Menüm
1dilim t.b ekmeği
Yumurta salatası
3 zeytin
Beyaz peynir
Bir t.k çokokrem 1t.k tahin pekmez
Salatalık domates yeşillik
Arada 1 muz
Akşam 1 tabak bezelye yemeği tavuklu
1 kase yoğurt
1 kase ıspanak
Arada kahve
2,5 lt su
gel ben çiğneyim seni agirim ya baskı iyi gelir:)
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah cezalarini cekerler
Sagol cnm insallah :)
Ah canim ben olsam hic acimazdim cignerdim :) aman dikkat et kendine
Ewet canim süper oluyor kaplicalar hele sogukken havalar sicacik su insallah nasip olur gideriz :)
Kızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye
Elleri kirilsin pisliklerin... tekrar cok gecmis olsun abla bundan sonraai icinde insallah tekrar musallat olmaz kizTüm geçmişi okuyamadım sonra devam ederim
Hepiniz çok sağolun kızlar
Oğlan iyi şükür hayati tehlikesi yok karın boşluğuna gelmiş bide derin değil
Belki haftasonu çıkarmış duruma göre sabah eşim kız gitti
Bütün ailedekilerde yanına gidip duruyor zaten
Ben gitmek istemedim
Beni böyle görmesin diye
Yüzüm boynum cırmık yarası burnum kaşım şiş biraz morluk var
Her tarafım ağrıyor
Ayak parmağım şişmiş topallayarak yürüyorum
Yarın tekrar ev dr na gidecez
Insallah hafiflee agrilarin o zamanahoş buldum gülüm
doğrusu çok ağrım oluyor özellikle kollar da ve ellerde ayın 20 sinden sonra tekrar doktora gidicem ilaçlar o zaman bitecek
allaha şükür hayati tehlikesi yokmuş ne biçim insan bunlar yaaa bildiğim tüm bedduaları ettim hatta küfürleri de anlaşamadılar diye nasıl böyle köpek gibi size saldırıp canınıza kast ederler hala aklım almıyorTüm geçmişi okuyamadım sonra devam ederim
Hepiniz çok sağolun kızlar
Oğlan iyi şükür hayati tehlikesi yok karın boşluğuna gelmiş bide derin değil
Belki haftasonu çıkarmış duruma göre sabah eşim kız gitti
Bütün ailedekilerde yanına gidip duruyor zaten
Ben gitmek istemedim
Beni böyle görmesin diye
Yüzüm boynum cırmık yarası burnum kaşım şiş biraz morluk var
Her tarafım ağrıyor
Ayak parmağım şişmiş topallayarak yürüyorum
Yarın tekrar ev dr na gidecez
kızlar merhaba..
bu akşam ekmek yemedimsiz bugün öyle diyince bi deneyeyim dedim.
öğle ekmek fala kaçtı yemeğimi kaybedince.
menümü yazayım bari
sabah kalkınca
07.30 1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limon ve sirkeli su
10.00 1 yumurta
1 parça köy peyniri
5 zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
öğle 14.00
2-3 dilim yarım yağlı peynir
4 dilim kepek ekmeği
16.30 ara
herobaby meyve püresinden yarım kavanoz
akşam 19
bu akşam ekmek yemedim siz dediniz ya bi bakiim dayanabilecek miyim dedim gayet iyiyim şükür
5 köfte
1 kase sarmısaklı dereotlu yoğurt
salata
ara
1 elma
hoş buldum gülüm ben de ekim :)Merhabalar ben Nigar sizde hoşgeldiniz
çok haklısın gülüm işte bunları biliyorum ve insanların bu kadar hayatıma karışmalatını kaldıramıyorum mesela artık o komşu ile samini olmam sırf böyle durumlardan dolayo çoğu insanla muhabbetimizi kestim.Milletin lafına ne canını sıkıyorsun? Eşinin sağlığı yerindeyse sorun yok. Onların kilo durumu nasıl, sizin aileye laf söylediklerine göre. İnsanları memnun edemezsin... 100 kilo olursun ‘ ay ekmeği çok mu seviyorsun’ derler, oysaki hastasındır ilaç kullanıyorsundur, 50 kilo olursun ‘ay çok zayıflamışsın, hastalıklı mısın, annen sana bakmıyor mu’ olur... aldırma sen onlara
Menu guzel sporda olsaymis cok daha iyi olacakmis. Afiyet olsun.menüm emziren anne
kalkınca 1 kuru incir
sabah 10.40
2 haşlanmış yum.
1 dlm ekmek
yeşillik
öğlen 14.00
cevizli yoğurtlu kereviz kökü salatası
14.30
1 cennet elması
aslında öğlen yemeğinde beraber yiyecektim ama arada yarım saat oldu.bu durum yani çok sık aralıkla yemek lilo vwrmeyi olumsuz etkiler mi?
ara 3 küçük ceviz
akşam 18.05
1 tabak pırasa kereviz yemeği (karışık)
bol salata
1 dlm ekmek
su 2 anca.yatana kadar 2.5 olur.
spor yok
Menude sporda harika canim. Afiyet olsun.İlaçlarım hariç mutfağım kapandı...
09:45 2 yumurta ile tereyağlı omlet ( kandaki yağ değerlerim ve vücuttaki yağ oranım çok düşük olduğu için doktor tavsiyesi ile tüketiyorum, kendi isteğimle neredeyse çok az tüketiyorum)
12:00 sade türk kahvesi
14:00 2 yk karabuğday ve 3 yk yoğurt
17:10 bol salata ile ızgarada pişmiş yağsız et
2 litre su içildi, daha da içilecek, dukan birası yapıldı son 2 bardağım kaldı.
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates ve cardio*3=180
Toplam 260 point @Pnrrr-20
Guzel memu afiyet olsun. Ve bol eglenceler..Bende yazayim menümü:
8:30 1hurma, balli Su, 1yk zeytinyag
9:30 1,5cavdar ekmek, 1kk peynir, 4zeytin, az salca, domates salatalik biber
13:00 2kepce mercimek corbasi, yarim Armut
17:30 1 ayran, kasarli tost (ucakta yarisini yedm mecburen acikmistim baya)
20:00 5yk tavuksuyu corba nohutlu, 1kase yogurt
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
Su az olmus. Sahur yetersiz ve aksamda cuma onu keske baklagil olmasaymis.Menüm
Sahur
03.00
1 muffin (kızmdn dolyı uykusuzlktn halim yoktu üşengeçlktn yedim maalesef)
İftar
2 minik etli biber dolması
Yoğurtlu közlenmiş kapya ve patlıcan
Yarım kase nohut
Domates biber
Su 1 lt şimdilk
Spor 1 saat kardiyo
60×3.5=210 p
@Pnrrr-20
Genel olarak guzel menu. Yalniz saatlerini de yazarsan cok daha guzel olurBugün sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Yeşillik
Çay
Arada yarım elma
1 fincan yoğurt
Öğlen
Salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
1 yumurta
Arada 1 fincan yoğurt
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 fincan yoğurt
2 kaşık et kavurma
Salata
Arada 1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz
3 litre su
Fena bir menu degil afiyet olsun. Saatlerinide yazarsan daha iyi olur canim.Annemler geldi yardım etmek için spor yapicaktim oda kaldı
Menüm
1dilim t.b ekmeği
Yumurta salatası
3 zeytin
Beyaz peynir
Bir t.k çokokrem 1t.k tahin pekmez
Salatalık domates yeşillik
Arada 1 muz
Akşam 1 tabak bezelye yemeği tavuklu
1 kase yoğurt
1 kase ıspanak
Arada kahve
2,5 lt su
Guzel menu afiyet olsun adasim. Bu arada elalemin laflarina aldiris etme. Bos bos konusmuslar. Komsularini pek iyi niyetli bulmadim. Bu kadar esinin kilosuna kadar dikkat eden insanlardan ben olsam uzak dururdum...Menü
Sabah 12.30
2 dilim tb ekmek
Fırında brokoli
5 zeytin
1tk kahvaltılık sos
1tk bal
Yeşillik
Ara 15.30
Yarım portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak ıspank
Salat 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor yok maalesef
Ogle ekmek sayisi cok olmus. Onun harici guzel afiyet olsun. He bide hero baby pure var gorunce sasirdim acikcasikızlar merhaba..
bu akşam ekmek yemedimsiz bugün öyle diyince bi deneyeyim dedim.
öğle ekmek fala kaçtı yemeğimi kaybedince.
menümü yazayım bari
sabah kalkınca
07.30 1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limon ve sirkeli su
10.00 1 yumurta
1 parça köy peyniri
5 zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
öğle 14.00
2-3 dilim yarım yağlı peynir
4 dilim kepek ekmeği
16.30 ara
herobaby meyve püresinden yarım kavanoz
akşam 19
bu akşam ekmek yemedim siz dediniz ya bi bakiim dayanabilecek miyim dedim gayet iyiyim şükür
5 köfte
1 kase sarmısaklı dereotlu yoğurt
salata
ara
1 elma
Pamuk gibi olursun oh miss
Harikasın gayet iyi
Menu guzel sporda olsaymis cok daha iyi olacakmis. Afiyet olsun.
Menude sporda harika canim. Afiyet olsun.
Guzel memu afiyet olsun. Ve bol eglenceler..
Su az olmus. Sahur yetersiz ve aksamda cuma onu keske baklagil olmasaymis.
Genel olarak guzel menu. Yalniz saatlerini de yazarsan cok daha guzel olur
Fena bir menu degil afiyet olsun. Saatlerinide yazarsan daha iyi olur canim.
Guzel menu afiyet olsun adasim. Bu arada elalemin laflarina aldiris etme. Bos bos konusmuslar. Komsularini pek iyi niyetli bulmadim. Bu kadar esinin kilosuna kadar dikkat eden insanlardan ben olsam uzak dururdum...
Ogle ekmek sayisi cok olmus. Onun harici guzel afiyet olsun. He bide hero baby pure var gorunce sasirdim acikcasi
bu akşam duydum gülüm hala sinirden ellerim kasılıyorZühal ablanın nişanlı oğlu dün bıcaklanmış kız tarafıyla kavga etmişler duymadınmı tatlım
öğrendim nasıl olsa gülüm önemli değil ponimmKusura bakma abla yni gördm mesajı
valla haklısın yeter gari de iyilşemişyor meret galiba boyun düzleşmesi ile kamburluk başlangıcından kolların ağrısı geçmiyor egzersiz yapıyorum ilaç sürüyorum havalar da yağışlı olunca fibromiyalji de coşuyor ağrıdıkça ağrıyor 17 gün kaldı ilaçlar bitsin bakalım ne olacakÇok şükür ablacımmm, nasıl terbiyesizliktir bu, her okuduğumda şaka olsun diyorum, bildiğin gerçek. Dikkat et kendine, dinlen bol bol
Canım hoşgeldin, tamamen iyileş hasretlik yeter gari
kız sende de hiç laf yok deseydin ya kocam epi topu 3 kilo verdi nasıl da fark ettiysen , sen daha mı iyi bakacağını düşünüyorsun hayırdır komşu ne ayak bu iş diyip kabadayılansaydın bir daha b..k ağzını açardıKızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye
inşallah sağ ol gülüüümmmElleri kirilsin pisliklerin... tekrar cok gecmis olsun abla bundan sonraai icinde insallah tekrar musallat olmaz kiz
Insallah hafiflee agrilarin o zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?