Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah 12.30
2 dilim tb ekmek
Fırında brokoli
5 zeytin
1tk kahvaltılık sos
1tk bal
Yeşillik
Ara 15.30
Yarım portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak ıspank
Salat 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor yok maalesef

Ayyy bi kere huylanırım ben, hem de uyku arasında. Öpücük delisi yaparım o bıdığı. Canım eskiden her fırsatta uyurdum sonra bir anda uyku problemi yaşamaya başladım. Sonra eskiden yaşadığım ilden her hafta sonu Adana’ ya geldiğimde annemleri biraz daha fazla görebilmek için uykuya direndim, şimdi de düzen tutturamamaya devam ediyorum :)))

2 dilim ekmekler ne ekmeği? Et kavurma yağlı mıydı? Ve menülerini saatleriyle birlikte yazar mısın

Çokokrem olmasaymış ya, hem de ben aşererken afiyet olsun

gel ben çiğneyim seni agirim ya baskı iyi gelir:)

Gel valla ya, kaç kişiye yalvardım olmaz dediler, birileri sırtımda gezinse kesin geçecek. Masaja gitmeyi de sevmiyorum böyle kütük gibi kaldım, bi spor yaparken açılıyor o da zorla :)))

Hadi kalkın gelin, ocakta tenceremiz, odada yatağımız var çok şükür, gül gibi misafir ederiz sizi, az çiğneyiverin beni

Milletin lafına ne canını sıkıyorsun? Eşinin sağlığı yerindeyse sorun yok. Onların kilo durumu nasıl, sizin aileye laf söylediklerine göre. İnsanları memnun edemezsin... 100 kilo olursun ‘ ay ekmeği çok mu seviyorsun’ derler, oysaki hastasındır ilaç kullanıyorsundur, 50 kilo olursun ‘ay çok zayıflamışsın, hastalıklı mısın, annen sana bakmıyor mu’ olur... aldırma sen onlara

kızlar merhaba..
bu akşam ekmek yemedim siz bugün öyle diyince bi deneyeyim dedim.
öğle ekmek fala kaçtı yemeğimi kaybedince.
menümü yazayım bari
sabah kalkınca
07.30 1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limon ve sirkeli su
10.00 1 yumurta
1 parça köy peyniri
5 zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek

öğle 14.00
2-3 dilim yarım yağlı peynir
4 dilim kepek ekmeği

16.30 ara
herobaby meyve püresinden yarım kavanoz

akşam 19
bu akşam ekmek yemedim siz dediniz ya bi bakiim dayanabilecek miyim dedim gayet iyiyim şükür
5 köfte
1 kase sarmısaklı dereotlu yoğurt
salata
ara
1 elma

Elleri kirilsin pisliklerin... tekrar cok gecmis olsun abla bundan sonraai icinde insallah tekrar musallat olmaz kiz
hoş buldum gülüm
doğrusu çok ağrım oluyor özellikle kollar da ve ellerde ayın 20 sinden sonra tekrar doktora gidicem ilaçlar o zaman bitecek
Insallah hafiflee agrilarin o zamana

allaha şükür hayati tehlikesi yokmuş ne biçim insan bunlar yaaa bildiğim tüm bedduaları ettim hatta küfürleri de anlaşamadılar diye nasıl böyle köpek gibi size saldırıp canınıza kast ederler hala aklım almıyor

Bir parça köy peynirindeki parçayı açabilir miyiz? Ne kadar büyüktü, kaç gramdı? Ekmekler ne ekmeğiydi? Öğleni güzel toparlamışsın ama 4 dilim ekmek yerine keşke domates salatalık tarzı şeyler alıp, ekmeği 2 dilimde bıraksaymışsın. 5 köfte ne köftesi ve gramı hakkında bilgi alabilir miyiz? Bu herobaby meyve püresinde şeker eklentisi var diye biliyorum. Ama yanlış biliyor olabilirim.

Tabii en önemlisi tüm aksiliklere rağmen günü kurtarmışsın, menüler tabiiki daha da güzel olacak, hepimiz birbirimize önerilerde bulunuyoruz. Uykuya kadar da birşey yemeyip, bunu birkaç gün daha sürdürebilirsen muhteşem olur. Yanında ara öğün kavanozun olsun, benim küçük plastik saklama kabım var içine birkaç çiğ yemiş, kayısı filan koyuyorum. Hipoglisemiye girdiğim zaman direkt atıyorum ağzıma sonra ne kh ne şeker hiç gereksinimim olmuyor. Ve tarçınlı sütü mutlaka eklemelisin ara öğünlerine. Kan şekrrini dengelemekle kalmıyor, yağ yakıp kilo vermeye de etkisi var.

Merhabalar ben Nigar sizde hoşgeldiniz
hoş buldum gülüm ben de ekim :)
ben de free list olarak guruba katıldım öyle de devam ediyorum yaz başından beri
16 yaşın da 1 oğlum var 38 yaşındayım genel ruh halim neşelidir de kızlardan birine bir şey olsun üzülüp kızayım ağzı bozuğun teki olabiliyorum için de tutup şişme taraftarıyım

çok haklısın gülüm işte bunları biliyorum ve insanların bu kadar hayatıma karışmalatını kaldıramıyorum mesela artık o komşu ile samini olmam sırf böyle durumlardan dolayo çoğu insanla muhabbetimizi kestim.

Menu guzel sporda olsaymis cok daha iyi olacakmis. Afiyet olsun.
Menude sporda harika canim. Afiyet olsun.
Guzel memu afiyet olsun. Ve bol eglenceler..
Su az olmus. Sahur yetersiz ve aksamda cuma onu keske baklagil olmasaymis.
Genel olarak guzel menu. Yalniz saatlerini de yazarsan cok daha guzel olur
Fena bir menu degil afiyet olsun. Saatlerinide yazarsan daha iyi olur canim.
Menü
Sabah 12.30
2 dilim tb ekmek
Fırında brokoli
5 zeytin
1tk kahvaltılık sos
1tk bal
Yeşillik
Ara 15.30
Yarım portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak ıspank
Salat 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor yok maalesef
Guzel menu afiyet olsun adasim. Bu arada elalemin laflarina aldiris etme. Bos bos konusmuslar. Komsularini pek iyi niyetli bulmadim. Bu kadar esinin kilosuna kadar dikkat eden insanlardan ben olsam uzak dururdum...
Ogle ekmek sayisi cok olmus. Onun harici guzel afiyet olsun. He bide hero baby pure var gorunce sasirdim acikcasi

Yenice eve geldim. Ay ne zormus kiyafet bulmak sinirlerim bozuldu ve diyete baslamakla ne kadar dogru bir karar verdigimi anlamis oldum. Kac magazaya girdiysem en buyuk beden 42 veya 44. Bedenlerini bulduklarimi da ben begenmiyorum giy cikar giy cikar daraldim. Onca saat gezmeden sonra sadece bir pantalon alabildim. Bi an once zayiflamak ve beden sikintisi olmadan istedigim kiyageti almak istiyorum

Tskrler canim

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah:09.00
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir

Ogle yemegi : 13.00
1 yumurta ile yagsiz menemen
1 dilim t.b ekmegi

Ara ogun:16.00
1 bardak sut
1 adet muz

Aksam yemegi:18.30
2 kabakla kabak spagetti
2 kasik kabak dolmasi (kabak spagetti az oldu cok actim)
1 kase yogurt
Bol Salata

Su.3lt yi bulur.

Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
50 dk nt yuruyus =50 puan
Toplam=140 puan
Pnrrr-12

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has -- + 60 + 90 + -- + 165 + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + 90 + -- + --
Pnrr-20 204 + 20 + 100 + 204 + 100 + 100 + --
K-Nartanesi 210 + -- + -- + 30 + 60 + -- + --
Mer_4260 -- + 300 + -- + 135 + -- + -- + --
Melegimv.. - + 210 + 180 + 60 + 265 + 140 + -
Ponibon -- + 240 + 240 + 277,5 + --+ 210 + --
Asfarovski -- + 240 + -- + 240 + -- + -- + --
Tugce.. 300 + 180 + - + 170 + 310 + 250 + --
Warrior.. -- + 265 + 112 + --+ 285 + -- + --

Bu haftaki Rekabette kim birinci gelicek bakalim

Çok şükür ablacımmm, nasıl terbiyesizliktir bu, her okuduğumda şaka olsun diyorum, bildiğin gerçek. Dikkat et kendine, dinlen bol bol

Canım hoşgeldin, tamamen iyileş hasretlik yeter gari
valla haklısın yeter gari de iyilşemişyor meret galiba boyun düzleşmesi ile kamburluk başlangıcından kolların ağrısı geçmiyor egzersiz yapıyorum ilaç sürüyorum havalar da yağışlı olunca fibromiyalji de coşuyor ağrıdıkça ağrıyor 17 gün kaldı ilaçlar bitsin bakalım ne olacak

kız sende de hiç laf yok deseydin ya kocam epi topu 3 kilo verdi nasıl da fark ettiysen , sen daha mı iyi bakacağını düşünüyorsun hayırdır komşu ne ayak bu iş diyip kabadayılansaydın bir daha b..k ağzını açardı
benim katta 4 daire var hepsi aynı saatlerde işe gidip geliyor kocaların ben aylarca görmüyorum komşuların kocalarını görsem de bir nasılsınız iyi misiniz der geçeriz saçı mı dökülmüş kilo mu almış vermiş burnu mu eğri v.s. fark etmeyiz de elin adamını mı durup incelenirmiş o komşuna dikkat et seni çekemiyor hem çocuğuna hem eşine bakamadığını söyleyen birinden hayır gelmez gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…