- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.741
sabır gülüm sabır istediğin kıyafeti alıp çıkacağın zamanlar da gelecek sen yeter ki o zamanları hayal edip isteYenice eve geldim. Ay ne zormus kiyafet bulmak sinirlerim bozuldu ve diyete baslamakla ne kadar dogru bir karar verdigimi anlamis oldum. Kac magazaya girdiysem en buyuk beden 42 veya 44. Bedenlerini bulduklarimi da ben begenmiyorum giy cikar giy cikar daraldim. Onca saat gezmeden sonra sadece bir pantalon alabildim. Bi an once zayiflamak ve beden sikintisi olmadan istedigim kiyageti almak istiyorum
Abla bugün öğleden sonra aklıma geldin etiketiyle krom uğrayan adım takıma hoşgeldingayrıı dayanamamm ben bu hasreteeee ya beni de götür ya da sen de gitmeee
ekim dağıldı bacımm kendini daha yeni yeni toparlıyor dün aşırı kol bacak ağrısı yüzünden oğlanın okula gidecektim kaldı bu gün gittim geldim şükür daha iyi gibiyim, bu gün bir tartılayım dedim 89 ları görünce hoop indim baskülden ilaçlar antibiyotik bitince inşllah bu fazlalıkta kendiliğinden gider ruhum yoruldu Çİ enerjisini kaybettim perişanımm beeenn :)))))
İyo atlatmissin diyecektim menüyü görmeseydimevdeki hesap çarşıya uymaz denir ya aynen öyle oldu benim öğle öğünüm bugün..
yemegimi, yoğurdumu, yeşilliğimi, ekmeğimi, tostumu, meyvemi hazırladım.okula giderken pazara uğradım kızıma tayt falan aldım iki sergi gezdim..okulda bi baktım yiyecek posedi yok.bırakmışım pazarda.okulun yakınında bim var ordan aknaz yarım yağlı b.peynir aldım kepek ekmeği ve çabuk çorba aldım.okulda onş
ları yedim.
bulgurlu olursa 5-6 ye ama pirinçli çok yeme bak kıyafet alırken ne kadar sinirlenmiş son onu düşün canımBu arada cuma gunu annemle babam gelecek memleketten. Allah izin verirse 1 hafta bendeler. Gelirken lahana sarmasi yapacakmisNapcam bilmiyorum. Bir iki tane yememe izin vardir heralde. Unide okurken bile kargo ile yapar gonderirdi o kadar duskundum
Artir artır on az olur3,5 ,10 tane ywsen bisey demez:)
Abla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydinTüm geçmişi okuyamadım sonra devam ederim
Hepiniz çok sağolun kızlar
Oğlan iyi şükür hayati tehlikesi yok karın boşluğuna gelmiş bide derin değil
Belki haftasonu çıkarmış duruma göre sabah eşim kız gitti
Bütün ailedekilerde yanına gidip duruyor zaten
Ben gitmek istemedim
Beni böyle görmesin diye
Yüzüm boynum cırmık yarası burnum kaşım şiş biraz morluk var
Her tarafım ağrıyor
Ayak parmağım şişmiş topallayarak yürüyorum
Yarın tekrar ev dr na gidecez
Ana öğünler arası 3-4 saat ara öğünde ana öğünden en az iki saat olmalı sürekli atıştırmak kan şekerini uyarıp inusilin salgilatiyor canım kilo vermede yanlışmenüm emziren anne
kalkınca 1 kuru incir
sabah 10.40
2 haşlanmış yum.
1 dlm ekmek
yeşillik
öğlen 14.00
cevizli yoğurtlu kereviz kökü salatası
14.30
1 cennet elması
aslında öğlen yemeğinde beraber yiyecektim ama arada yarım saat oldu.bu durum yani çok sık aralıkla yemek lilo vwrmeyi olumsuz etkiler mi?
ara 3 küçük ceviz
akşam 18.05
1 tabak pırasa kereviz yemeği (karışık)
bol salata
1 dlm ekmek
su 2 anca.yatana kadar 2.5 olur.
spor yok
Gözün aydın canımKizlar bende denizliye gelmis bulunmaktaym ugrayabildikce gelicem, simdilik kacamak yok olmiycakta insallah merak etmeyin :)
Afiyet olsun canımİlaçlarım hariç mutfağım kapandı...
09:45 2 yumurta ile tereyağlı omlet ( kandaki yağ değerlerim ve vücuttaki yağ oranım çok düşük olduğu için doktor tavsiyesi ile tüketiyorum, kendi isteğimle neredeyse çok az tüketiyorum)
12:00 sade türk kahvesi
14:00 2 yk karabuğday ve 3 yk yoğurt
17:10 bol salata ile ızgarada pişmiş yağsız et
2 litre su içildi, daha da içilecek, dukan birası yapıldı son 2 bardağım kaldı.
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk pilates ve cardio*3=180
Toplam 260 point @Pnrrr-20
BeğendimBende yazayim menümü:
8:30 1hurma, balli Su, 1yk zeytinyag
9:30 1,5cavdar ekmek, 1kk peynir, 4zeytin, az salca, domates salatalik biber
13:00 2kepce mercimek corbasi, yarim Armut
17:30 1 ayran, kasarli tost (ucakta yarisini yedm mecburen acikmistim baya)
20:00 5yk tavuksuyu corba nohutlu, 1kase yogurt
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
Canan hoca görmezse muffini bizde göremeyizMenüm
Sahur
03.00
1 muffin (kızmdn dolyı uykusuzlktn halim yoktu üşengeçlktn yedim maalesef)
İftar
2 minik etli biber dolması
Yoğurtlu közlenmiş kapya ve patlıcan
Yarım kase nohut
Domates biber
Su 1 lt şimdilk
Spor 1 saat kardiyo
60×3.5=210 p
@Pnrrr-20
Menun güzel canım saatlerinde yazarsan süper olurBugün sabah kalkınca 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Yeşillik
Çay
Arada yarım elma
1 fincan yoğurt
Öğlen
Salata
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
1 yumurta
Arada 1 fincan yoğurt
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 fincan yoğurt
2 kaşık et kavurma
Salata
Arada 1 kase yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 ceviz
3 litre su
bezelye yerine ıspanağı fazla yeseydin keşke cokokrem tahin pekmez (ki başladığından beri hergun var vazgeç diye bekliyorum )Annemler geldi yardım etmek için spor yapicaktim oda kaldı
Menüm
1dilim t.b ekmeği
Yumurta salatası
3 zeytin
Beyaz peynir
Bir t.k çokokrem 1t.k tahin pekmez
Salatalık domates yeşillik
Arada 1 muz
Akşam 1 tabak bezelye yemeği tavuklu
1 kase yoğurt
1 kase ıspanak
Arada kahve
2,5 lt su
YuhhhKızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye
Afiyet olsunMenü
Sabah 12.30
2 dilim tb ekmek
Fırında brokoli
5 zeytin
1tk kahvaltılık sos
1tk bal
Yeşillik
Ara 15.30
Yarım portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak ıspank
Salat 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor yok maalesef
Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedirkızlar merhaba..
bu akşam ekmek yemedimsiz bugün öyle diyince bi deneyeyim dedim.
öğle ekmek fala kaçtı yemeğimi kaybedince.
menümü yazayım bari
sabah kalkınca
07.30 1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limon ve sirkeli su
10.00 1 yumurta
1 parça köy peyniri
5 zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
öğle 14.00
2-3 dilim yarım yağlı peynir
4 dilim kepek ekmeği
16.30 ara
herobaby meyve püresinden yarım kavanoz
akşam 19
bu akşam ekmek yemedim siz dediniz ya bi bakiim dayanabilecek miyim dedim gayet iyiyim şükür
5 köfte
1 kase sarmısaklı dereotlu yoğurt
salata
ara
1 elma
ben beğendimEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:09.00
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir
Ogle yemegi : 13.00
1 yumurta ile yagsiz menemen
1 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:16.00
1 bardak sut
1 adet muz
Aksam yemegi:18.30
2 kabakla kabak spagetti
2 kasik kabak dolmasi (kabak spagetti az oldu cok actim)
1 kase yogurt
Bol Salata
Su.3lt yi bulur.
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
50 dk nt yuruyus =50 puan
Toplam=140 puan
@Pnrrr-20
abla kültür fiziğe gitsen hem spor hemde ağrılara yönelik sonuçtavalla haklısın yeter gari de iyilşemişyor meret galiba boyun düzleşmesi ile kamburluk başlangıcından kolların ağrısı geçmiyor egzersiz yapıyorum ilaç sürüyorum havalar da yağışlı olunca fibromiyalji de coşuyor ağrıdıkça ağrıyor 17 gün kaldı ilaçlar bitsin bakalım ne olacak
şu senin telefonun otomatik düzeltmeleri aklımı alıyor kızzz :)) hoş buldum baharımAbla bugün öğleden sonra aklıma geldin etiketiyle krom uğrayan adım takıma hoşgeldin
İyo atlatmissin diyecektim menüyü görmeseydim
bulgurlu olursa 5-6 ye ama pirinçli çok yeme bak kıyafet alırken ne kadar sinirlenmiş son onu düşün canım
Artir artır on az olur
Abla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydin
Ana öğünler arası 3-4 saat ara öğünde ana öğünden en az iki saat olmalı sürekli atıştırmak kan şekerini uyarıp inusilin salgilatiyor canım kilo vermede yanlış
Kahvalti 9 desek onbirinci ara 13 ana öğün 15:30 ara 18 ara gibi düşün
Gözün aydın canım
Afiyet olsun canım
Beğendim
Canan hoca görmezse muffini bizde göremeyiz
Menun güzel canım saatlerinde yazarsan süper olur
bezelye yerine ıspanağı fazla yeseydin keşke cokokrem tahin pekmez (ki başladığından beri hergun var vazgeç diye bekliyorum )
Yuhhh
Her çocuğun kilosu kendine göre az eksik yetersiz olsa kontrolde doktor söyler illa çocuğu sisirecekler obez kilolu çocuk olsada çok iri derler
Ayrıca ona komşu demezsin bı daha da görüşmedim üç kilo verse kocam ben bile fark etmem bırak komşuyu kocamın sağına soluna bakıyor demek ki çok afedersin eve gelip milleti şişirme derdine girene kadar agzinin payını verseydin Zeynep ya
Afiyet olsun
Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum
ben beğendim
abla kültür fiziğe gitsen hem spor hemde ağrılara yönelik sonuçta
akşam çok yerim diyordun bsk isteyince oluyormuş demek.Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum
evet öğle çok oldu diye ben de akşam yemedim ve bu benim için çok önemli neredeyse her gece yaptığım gece yemelerini yapmadığım gibi üstüne üstlük akşam ögününde ekmek yemedim ben..tebriklerinizi bekliyorum..
meyvem vardı yanımda pazarda çantayı unutunca marketten peynir falan alırken meyve püresi alabildim derse geç kalıyordum,ikindide yedim meyve yerine bence acil durumlarda yolda otobüste falan gayet pratik bir çözüm.bir kavanozu 69 kalori falan
öğlenki cıss olnads iyiymiş.Iyi geceler herkese
Bugunku menum
Sabah 10.30
2 br su
4 catal yumurtali ispanak
2 tb ekmek
2 catal tereyag
4 dilim domates
2 catal peynir
Oglen 13.40
2 kucuk kase arapasi corbasi tabiki hamursuz
1 ince dilim biskuvili irmikli sütlü tatli
3 br cay
1 fincan az sekerli turk kahvesi
Aksam18.30
1 kase mercimek corbasi
1 orta boy domatesli biberli soganli et kavurma dürümü(koy yufkasina)
1 br ayran
Ara 21.00
1 kucuk muz
2 lt su
40 dk tempolu yuruyus 80p
1 saat serbest dans 60p
Toplam 140p @Pnrrr-20
Bende menümu yazayım
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
1 ýumurtali mantarli omlet
5 zeytin
1 küçük salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Kahvaltı sonrası kızımla uyku modundaydik birsey yemeye fırsat olmadı
Saat 18.50 akşam
1 kase tavuksulu Şehriye çorbası
İki kaşık tavuk döner
1 dilim tb
Salata
Su 2.5 litre
30 dakika 3 mil Leslie( kızım huysuzlik yaptı bırakmak zorunda kaldım )
30×3=90 puan @Pnrrr-20
Saol canım evet merve ismimgüzel menu canım afiyet olsun
merve miydi ismin
Sanirim içebiliyosun tatlı krizine iyi geliyor demişler di canımtarçınlı süt kilo verdirir yazmıştı bi arkadaş.saati önemli mi.şu an çok açım da
Bende menümu yazayım
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
1 ýumurtali mantarli omlet
5 zeytin
1 küçük salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Kahvaltı sonrası kızımla uyku modundaydik birsey yemeye fırsat olmadı
Saat 18.50 akşam
1 kase tavuksulu Şehriye çorbası
İki kaşık tavuk döner
1 dilim tb
Salata
Su 2.5 litre
30 dakika 3 mil Leslie( kızım huysuzlik yaptı bırakmak zorunda kaldım )
30×3=90 puan @Pnrrr-20
Haklisin canim bazen kendime engel olamiyorum esimde butungun aramayinca strese girdim baya bugunde misafirlikteydik bircok cesit vardi irmik hic degilse tok tutar diye yemistim diger cesitlere el uzatmayim diye 2 kase corba ictim kucuk kase olmasida beni tetikledi bununla doymam digerlerinden yemektense bi kase daha corba iciyim gibisinden dusundumöğlenki cıss olnads iyiymiş.
akşam çaok karbon olnuş.bari çorba içmeseydin ya da yufkanın yarısını yeaeydin ya canım.hele o muz akşam akşam nerden çıktı.
olmamış yani.
tartıya da az kaldı.yarın faha dikkatli olmalısın irem
Heralde kızlarının yediği halt yüzünden cnmallaha şükür hayati tehlikesi yokmuş ne biçim insan bunlar yaaa bildiğim tüm bedduaları ettim hatta küfürleri de anlaşamadılar diye nasıl böyle köpek gibi size saldırıp canınıza kast ederler hala aklım almıyor
Sabahtan gidecem cnmAbla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?