Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabır gülüm sabır istediğin kıyafeti alıp çıkacağın zamanlar da gelecek sen yeter ki o zamanları hayal edip iste

Abla bugün öğleden sonra aklıma geldin etiketiyle krom uğrayan adım takıma hoşgeldin
İyo atlatmissin diyecektim menüyü görmeseydim
Bu arada cuma gunu annemle babam gelecek memleketten. Allah izin verirse 1 hafta bendeler. Gelirken lahana sarmasi yapacakmis Napcam bilmiyorum. Bir iki tane yememe izin vardir heralde. Unide okurken bile kargo ile yapar gonderirdi o kadar duskundum
bulgurlu olursa 5-6 ye ama pirinçli çok yeme bak kıyafet alırken ne kadar sinirlenmiş son onu düşün canım

3,5 ,10 tane ywsen bisey demez:)
Artir artır on az olur
Abla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydin
Ana öğünler arası 3-4 saat ara öğünde ana öğünden en az iki saat olmalı sürekli atıştırmak kan şekerini uyarıp inusilin salgilatiyor canım kilo vermede yanlış
Kahvalti 9 desek onbirinci ara 13 ana öğün 15:30 ara 18 ara gibi düşün
Kizlar bende denizliye gelmis bulunmaktaym ugrayabildikce gelicem, simdilik kacamak yok olmiycakta insallah merak etmeyin :)
Gözün aydın canım
Afiyet olsun canım
Beğendim
Canan hoca görmezse muffini bizde göremeyiz
Menun güzel canım saatlerinde yazarsan süper olur
bezelye yerine ıspanağı fazla yeseydin keşke cokokrem tahin pekmez (ki başladığından beri hergun var vazgeç diye bekliyorum )

Yuhhh
Her çocuğun kilosu kendine göre az eksik yetersiz olsa kontrolde doktor söyler illa çocuğu sisirecekler obez kilolu çocuk olsada çok iri derler
Ayrıca ona komşu demezsin bı daha da görüşmedim üç kilo verse kocam ben bile fark etmem bırak komşuyu kocamın sağına soluna bakıyor demek ki çok afedersin eve gelip milleti şişirme derdine girene kadar agzinin payını verseydin Zeynep ya
Menü
Sabah 12.30
2 dilim tb ekmek
Fırında brokoli
5 zeytin
1tk kahvaltılık sos
1tk bal
Yeşillik
Ara 15.30
Yarım portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak ıspank
Salat 1 dilim ekmek
Su 2 lt spor yok maalesef
Afiyet olsun
Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum
ben beğendim

abla kültür fiziğe gitsen hem spor hemde ağrılara yönelik sonuçta

şu senin telefonun otomatik düzeltmeleri aklımı alıyor kızzz :)) hoş buldum baharım
hele şu fizik tedavici kestiği ilacın yenisini versin ağrılar hafiflesin o zaman zaten ben fazladan ne yapabilirim bakınıcam zaten

Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum

evet öğle çok oldu diye ben de akşam yemedim ve bu benim için çok önemli neredeyse her gece yaptığım gece yemelerini yapmadığım gibi üstüne üstlük akşam ögününde ekmek yemedim ben..tebriklerinizi bekliyorum..
meyvem vardı yanımda pazarda çantayı unutunca marketten peynir falan alırken meyve püresi alabildim derse geç kalıyordum,ikindide yedim meyve yerine bence acil durumlarda yolda otobüste falan gayet pratik bir çözüm.bir kavanozu 69 kalori falan

akşam çok yerim diyordun bsk isteyince oluyormuş demek.
marketten kuryyemiş alsaydın keşke biliyorsun kavanoza giren herşey biraz doğallığını kaybediyor.

Iyi geceler herkese
Bugunku menum
Sabah 10.30
2 br su
4 catal yumurtali ispanak
2 tb ekmek
2 catal tereyag
4 dilim domates
2 catal peynir

Oglen 13.40
2 kucuk kase arapasi corbasi tabiki hamursuz
1 ince dilim biskuvili irmikli sütlü tatli
3 br cay
1 fincan az sekerli turk kahvesi

Aksam18.30
1 kase mercimek corbasi
1 orta boy domatesli biberli soganli et kavurma dürümü(koy yufkasina)
1 br ayran

Ara 21.00
1 kucuk muz

2 lt su
40 dk tempolu yuruyus 80p
1 saat serbest dans 60p
Toplam 140p @Pnrrr-20

Bende menümu yazayım
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
1 ýumurtali mantarli omlet
5 zeytin
1 küçük salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Kahvaltı sonrası kızımla uyku modundaydik birsey yemeye fırsat olmadı

Saat 18.50 akşam
1 kase tavuksulu Şehriye çorbası
İki kaşık tavuk döner
1 dilim tb
Salata
Su 2.5 litre
30 dakika 3 mil Leslie( kızım huysuzlik yaptı bırakmak zorunda kaldım )
30×3=90 puan @Pnrrr-20

ekim2009 ablacim hosgeldin kendini özletmistin sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah miden ne durumda
@Zey-has canım o komsuya asla gitme canım onlar in art niyetli apaçık ortada çocuk zayıf kalmis esin de zayıflamiş falan demek ne kadar kötü. Hemde eşine bukadar dikkat etmeleri hiç hoş değil. Sen sakin moralini bozma bebeğinin kilosu onun sağlık göstergesi değil benim kızım çok kilolu devam ediyordu gelişimi alerji yüzünden 1 ay ishal oldu sürekli ve hiç kilo almamış bebegim sagliksiz demek degil bu .sakin olumsuz düşünme onların amacına ulaşmis olursun insanlar maalesef gereksiz olabiliyor genelde bu şekilde

Son düzenleme:
öğlenki cıss olnads iyiymiş.
akşam çaok karbon olnuş.bari çorba içmeseydin ya da yufkanın yarısını yeaeydin ya canım.hele o muz akşam akşam nerden çıktı.
olmamış yani.
tartıya da az kaldı.yarın faha dikkatli olmalısın irem

güzel menu canım afiyet olsun
merve miydi ismin

güzel menu canım afiyet olsun
merve miydi ismin

Haklisin canim bazen kendime engel olamiyorum esimde butungun aramayinca strese girdim baya bugunde misafirlikteydik bircok cesit vardi irmik hic degilse tok tutar diye yemistim diger cesitlere el uzatmayim diye 2 kase corba ictim kucuk kase olmasida beni tetikledi bununla doymam digerlerinden yemektense bi kase daha corba iciyim gibisinden dusundum

Heralde kızlarının yediği halt yüzünden cnm
Bide kız onlara neler uydurup anlattı bilmiyoruz

Gelmenede çok sevindim cnm
Bikaç gün kendime geleyim kaldığımız yerden devam ederiz

Abla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydin
Sabahtan gidecem cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…