Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu haftaki hedefin gece yemelerini bırakmak olsun cnm ama menü yazmayı ihmal etme
Sonrada öğünlere yoğunlaşırız
Eminim gün gün menülerin daha güzel olacaktır

chcmeo tatlım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ordaki formu doldur tanıyalım seni

Mefkurem çok teşekkür ederim davetin için.
Sabah uyanınca hem tartılıp kilomu bildireceğim hem yarışma kurallarına güzel güzel okuyacağım.Gün gün takip edeceğim grubu.benden yana bir sorun olmaz inşallah.

Tmm cnm
Yarın takımla tanışır kaynaşırsın

Daha yedi aylık canım benim Sıpam

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu saate kızın şifa bulmuştur. Sevmeden bir yerde çalışmak zor ponicim Allah sabır versin

Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten

Yok kuzum Emira başka bahara kaldı.

Göründüğü üzere bebem uyumuyor bu saatte ayaktayız hala.

O sırt ağrısı bende de var gece emzirmeleri mahvediyor güzelim sebebi o maalesef

Ay zeynep kırk yılın başı komşuya gidiyorsun onda da başına gelenlere bak

Bu arada bacım senin canın sıkılacak yer aramış galiba Allah aşkına kafana taktığın şeye bak. Oğlunun kilosunu gelişim tablosundan eşinin kilosunu beden kitle indeksinden kontrol et. Manyak mi ne o komşular elalemjn erkeğinin kilo vermesini takip ediyorlar bence çok ayıp. Oğlunun kilosuna gelince ben o konuda yorum yapanlara kasaba et borcumu var benim oğlumun deyip tıkıyorum lafı ağızlarına

Merhaba kızlar. Bugün hastane dönüşü komşuya gittim kahvaltı yaptık sonra üç gibi eve çıktım karşı komşum geldi dört buçuk gibi kalktı derken yemek yok oğlan uykusuz falan filan koşturmaca. Babam geldi kardeşim de yemek ye topla şu bu oğlan uyudu ben de sızdım ama sonra çığlık çığlık bu saati bulduk. Hayır olsun inşallah. Iki buçuk saat sonra kalkip kahvaltı yapacağız babamla sonra onu hava alanına bırakıp hastaneye gideceğim doktora sonuçları göstermek için bebis yok sanki azıcık üzüldüm gibi oldu nedense. Bu da kısmet işi rabbim en iyisini bilir

Menü de yazıp uyuyayım inşallah

Sabah hastaneye aç gittim tahliller için

Kahvaltı 13:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği

Akşam geç oldu maalesef babamı bekledik 20:00
1 kepçe süzme mercimek
1 tabak sulu köfte
Salata
Yoğurt

Su 2 yi geçti

Ne güzelmiş cnm aslında niye alındım bilmiyorum eşim 1.80 78 kilo gayet ideal oğlan desen hangi doktora götürsem 1 yaşında çıkıyor presentil yani ortada zayıf olan yok insanlar eleştirmek istedikleri için eleştiriyorlar bu arada konşum 1.69 boyunda 45 kilo eşim kendi eksiğini sendedd görmek istemiş diyor. Bi dogru düzgün kimseyi bulamadım bu memlekette.

Cnm oğlun küçük daha zamanla olur bende bazenn istiyorum 1 yaş koyalım araya diyorum Allah bilir yinede .

Aynen cnm ne bilim insanların bakış açıları üzüyor beni ben bi lafı söylemeden önce 40 kere düşünenlerdenim insanlar hşç esirgemiyor pat pat söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…