- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.761
Bu haftaki hedefin gece yemelerini bırakmak olsun cnm ama menü yazmayı ihmal etmeOglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum
evet öğle çok oldu diye ben de akşam yemedim ve bu benim için çok önemli neredeyse her gece yaptığım gece yemelerini yapmadığım gibi üstüne üstlük akşam ögününde ekmek yemedim ben..tebriklerinizi bekliyorum..
meyvem vardı yanımda pazarda çantayı unutunca marketten peynir falan alırken meyve püresi alabildim derse geç kalıyordum,ikindide yedim meyve yerine bence acil durumlarda yolda otobüste falan gayet pratik bir çözüm.bir kavanozu 69 kalori falan
Içeceksen bidaha bu kadar geç saate bırakma cnmtarçınlı süt kilo verdirir yazmıştı bi arkadaş.saati önemli mi.şu an çok açım da
Tmm cnmMefkurem çok teşekkür ederim davetin için.
Sabah uyanınca hem tartılıp kilomu bildireceğim hem yarışma kurallarına güzel güzel okuyacağım.Gün gün takip edeceğim grubu.benden yana bir sorun olmaz inşallah.
Daha yedi aylık canım benim SıpamBacım yanlış yazmışsın eksi 3 mu hedefin bu ay yoksa 5 mi
Hadi gözün aydın İyi gezmeler canım
yeni baslamana göre gayet iyi
ben ilk hafta olduğu için kolay ulaşicam gibi hedefime
hatta gece memeyle yapışık ikiz olucak zamanla bütün gece üstünde uyuyacak :)
tebrik ederim canım emeğinin karşılığını Alman ne güzel
akşam bı seferde tüm günü yazman daha kolay olur arkadasim
öyle olur zaten :)
Benim çocuklarda haftaici surune surune uyanırlar haftasonu uyuyun derim sabah erkenden kalkiverirler
sen kaç yaşındasın kuzum anan kaç yaşında doğurmuş seni
Bı tekne kazintisi fikrim varda ilerleyen senelerde çevreden fikir ediniyorum:)
Afiyet olsun
deneme yanılma yöntemleriyle kendine iyi geleni zaman içinde bulucaksin emenim
Misal ben nekadar karbonu gün içinde yersem akşam krizlerim daha çok olur
Beni protein daha çok tok tutar kontrolum daha kolay olur
senin yavru kaç yaşında şimdi
Hayırlısi olsun canım
bence gayet doyurucu güzel bir menü
Uf uf uf çok geçmiş olsun canım Allah korusun ya hastaneye gitseneKızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu saate kızın şifa bulmuştur. Sevmeden bir yerde çalışmak zor ponicim Allah sabır versinKızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zatenBenim yeğenler başımın tacı ve baş belası. Babaa neden halamda var bizde yok, halaaaa senin neden bu şeyin böyle, teyzeeee bize içmeyi öğret... diye uzayan cümlelerAma hala ve teyzeliğimi gönlüme göre yaşayamadım. Çümkü doğduklarında ben de çocuktum ve onları kıskanmakla meşguldüm. Canının canları onlar ya resmen, sıpalarım işte benim :)
Kaplıcada benim yerime de ısın, sıcak suyu hiç sevmem ama sırtımın sıcağa çok ihtiyacı var :)))) İyi gezmeler, iyi eğlenceler canım
Kuzum sen bu menüyle iyileşemezsin ama. Bağışıklığını güçlendirmek için dengeli beslenmek gerek, lütfen biraz daha kuvvetli ye yemeğini.
Aynen canım kardeşlerim ama ben kardeş istemiyorum, son çocuk şımarıklığım devam etmekte
Evlilik kısmet işi, hayırlısı ne ise o olsun, büyük konuşmuyorum ama çok bana göre değil ya. Ben kendi kahrımı çekemiyorken adam derdi bilmiyorum ki hayırlısı diyelim biz :))) Hepimizin annesi bize pek bi güvensizler bebe bakma konusunda
Canım ben 33 yaşındayım, annem 40 ında doğurmuş, benim bir büyüğüm de 45 yaşındA
Geçmiş olsun, umarım ciddi değildir yanığın ama acaba bir doktora göstersen mi
Geçmiş olsun canım, hastalık takımın peşini bıraköıyoe haftaladır.
Tayinin için hayıelısı olsun, ben de tayin bekleyip bir türlü olmayanlardanım
Canım netten baktım sekiz gibi bebis yok ne sevinebildim ne uzukebildim kaldım öyleceasfarovski naptın tatlım sonuçlar nasıl
Yok kuzum Emira başka bahara kaldı.Benim yaramaz bidik dün memisimin ucunu sıkarak uyandırdi beni bi açtım gözünü nasıl gülüyor bana eşşek sipasi :)
bende senin gibiydim asla uyuyamazdim. Eşim bana hayret ederdi nasıl uyuyamiyosun diye şimdi beş dakka boşluk olsa siziyorum uyumak için saatlerce evde gezinen ben gözünü kapayinca bayılıyor. Uyu tugcecim uyu canım bu günleri çok ararsin sonra :)
canım Naptin hastane işini geliyor mu emira :)
uyyyii tam benim sevdiğim gibi güzel güzel Eğlen canım ben kaplicaya bayılırım bi girerim beni günde asla çıkaramaz:)
çok geçmiş olsun ya anestol ve silverdin çok iyi gelir kızlar da önermis zaten bununla geçmiş olsun
geçmiş olsun canım ya Allah kabul etsin orucunu da darısı bana be zaman tutacam bilmiyorum bir sürü borç oldu. İnsanın çalıştığı yerde mutlu olmasi cok onemli inşallah gönlüne göre bi okul nasip olur
bunlar i okuyunca bir sürü nedenin var canım kardeşim de öğretmen oda anlatıyor bazen o doğuda görev yapıyor öğrencileri 5 6 7 8 seninkiler küçük maalesef
gözün aydın canım. Ayy ben pek severim lahana sarmasini eşim bugün istedi benden sinir varmı ya sayıda
abla şok içinde okudum ağlayacaktim nerdeyse yazdıkların gözümde canlanincaAllah beterindne korusun çok büyük geçmiş olsun Kurtulmuşsunuz ama biraz kötü kurtuluş. Pislik insanlar insan değil cani varlıklar
ben bu ara hep böyleyim ya sırt ağrısı kaburga ağrısı ile uyaniyorum eşim gitmeden sabah masaj yapti biraz rahat uyudum :))
Ay zeynep kırk yılın başı komşuya gidiyorsun onda da başına gelenlere bakKızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye
Çıktı baharcim bebis yokasfarovski Fatma çıktı mı sonuçlar merak ettim
Aynende gece emzirmesinden oluyor bendede var bu aralar şiddetliYok kuzum Emira başka bahara kaldı.
Göründüğü üzere bebem uyumuyor bu saatte ayaktayız hala.
O sırt ağrısı bende de var gece emzirmeleri mahvediyor güzelim sebebi o maalesef
Ne güzelmiş cnm aslında niye alındım bilmiyorum eşim 1.80 78 kilo gayet ideal oğlan desen hangi doktora götürsem 1 yaşında çıkıyor presentil yani ortada zayıf olan yok insanlar eleştirmek istedikleri için eleştiriyorlar bu arada konşum 1.69 boyunda 45 kilo eşim kendi eksiğini sendedd görmek istemiş diyor. Bi dogru düzgün kimseyi bulamadım bu memlekette.Ay zeynep kırk yılın başı komşuya gidiyorsun onda da başına gelenlere bak
Bu arada bacım senin canın sıkılacak yer aramış galiba Allah aşkına kafana taktığın şeye bak. Oğlunun kilosunu gelişim tablosundan eşinin kilosunu beden kitle indeksinden kontrol et. Manyak mi ne o komşular elalemjn erkeğinin kilo vermesini takip ediyorlar bence çok ayıp. Oğlunun kilosuna gelince ben o konuda yorum yapanlara kasaba et borcumu var benim oğlumun deyip tıkıyorum lafı ağızlarına
Cnm oğlun küçük daha zamanla olur bende bazenn istiyorum 1 yaş koyalım araya diyorum Allah bilir yinede .Merhaba kızlar. Bugün hastane dönüşü komşuya gittim kahvaltı yaptık sonra üç gibi eve çıktım karşı komşum geldi dört buçuk gibi kalktı derken yemek yok oğlan uykusuz falan filan koşturmaca. Babam geldi kardeşim de yemek ye topla şu bu oğlan uyudu ben de sızdım ama sonra çığlık çığlık bu saati bulduk. Hayır olsun inşallah. Iki buçuk saat sonra kalkip kahvaltı yapacağız babamla sonra onu hava alanına bırakıp hastaneye gideceğim doktora sonuçları göstermek için bebis yok sanki azıcık üzüldüm gibi oldu nedense. Bu da kısmet işi rabbim en iyisini bilir
Aynen cnm ne bilim insanların bakış açıları üzüyor beni ben bi lafı söylemeden önce 40 kere düşünenlerdenim insanlar hşç esirgemiyor pat pat söylüyor.@ekim2009 ablacim hosgeldin kendini özletmistin sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah miden ne durumda
T Toprakliyagmur canım o komsuya asla gitme canım onlar in art niyetli apaçık ortada çocuk zayıf kalmis esin de zayıflamiş falan demek ne kadar kötü. Hemde eşine bukadar dikkat etmeleri hiç hoş değil. Sen sakin moralini bozma bebeğinin kilosu onun sağlık göstergesi değil benim kızım çok kilolu devam ediyordu gelişimi alerji yüzünden 1 ay ishal oldu sürekli ve hiç kilo almamış bebegim sagliksiz demek degil bu .sakin olumsuz düşünme onların amacına ulaşmis olursun insanlar maalesef gereksiz olabiliyor genelde bu şekilde
Gitmedim ya oda krem verip yolluycak sonuç taUf uf uf çok geçmiş olsun canım Allah korusun ya hastaneye gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?