Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım netten baktım sekiz gibi bebis yok ne sevinebildim ne uzukebildim kaldım öylece
Hayırlısı buymuş demek ki
Nacizana fikrim bence çocukların arasında 3,4 yaş olmali en az
İnan ikinci doğunca ilki hemen gözünde buyuyveriyor ,yigenlerimin arasında 1,5 yaş var büyük kuzum nasıl sakindi küçükken ama küçüğün sürekli elindeki ni istemesi onu sinir etmeleri yüzünden çocuk çok değişti hayatta kalmak için oda güçlü olmaya çalışıyor:)
Birbirlerin canını yakiyorlar

Benim oğlumla kızımın arasinda 5 yaş var doya doya yaşadık oglumu kızım gelince ne kıskançlık ne can yakma yaşamadım büyüdükçe didismeye başladılar o ayrı:)
Bence yaş olmali büyüğün en azından kreş zamanı gelmeli

Hoşgeldin canım ben Nigar

Maalesef hayatımızın her anında hayatımıza müdahale etme hakkını kendinde gören insanlar olacak. Ben de senin gibi düşünüyorum, Hele o kadar dikkat etmek nedir? Ama insanlar işte

Bu sana yeni bir hırs doğurmuştur. Mağazaya girip satıcının sana uygun bedeni çıkarması ve üzerine cuk diye oturmasının verdiği mutluluk hiçbir şeyde yok :))))

Off bu eklem ağrıları, inşallah iyi olursun canım. O fibromiyalji başlangıcı bende de varmış, doktor iyiki spor yapıyormuşsun sakın bırakma sporu dedi...

Günaydınnn ahaliii
Gece boyunca Adana’ da yağmur ve gökgürültüsü durmadı. Hiç uyuyamadım, gökgürültüsünden korkarım da... korkudan migrenim tuttu, kabus bir geceydi, göya ilaçlarımın uyku verme özelliği var hiç etki etmedi bana

Şimdi nüfus müdürlüğündeyim, birkaç işlemimiz var inşallah halledip eve gidip karnımı doyuracam, geceden açım

Birinci belli ikinci kim

Su g7ne kadar o dedigin hic olmasi malesef ama bundan sonra ooacak. Yazin kendime tiril tiril elbiseler alacagim hemde 38 beden

Ispanak çok az kalmıştı başkada yemek yapicak tadım yoktu ev halkına yaptığım bezelyeyi yiyverdim
Sabahları 1t.k tatlı yemeyi seviyorum ama listeye girince gün aşırıya düşürebilirsiniz

Çok geçmiş olsun bendede fıtık ve duzlesme var ilaç fizik tedavi pek faydası ni görmek ama geçen seneden beri düzenli spor yapmam iyi geldi helede plates galiba kasların güçlenmesi fayda etti
Aklınızda olsun

Öncelikle akşamı harika atlattigin için tebrik ederim
Zamanlads ogledeji ekmek miktarını azalticagina eminim

Çok memnun oldum

Zaman içinde gordumki insanlarla bir mesafen olması gerektiğini yoksa samiyetle hadsizligi karıştırıp sınırlarını asiyorlar o anda keşke cevaplarını vereydin ben olsam ben başkasının eşinin yüzüne bile bakmam maşallah sen iyi suzmuşsun derdim gerekiyorsa tartisma çıksın benim canım sıkılacağına onlarinki sıkılsın. muhatap olma mesafeni koy rahat edersin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…