Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.781
Hayırlısı buymuş demek kiCanım netten baktım sekiz gibi bebis yok ne sevinebildim ne uzukebildim kaldım öylece
Çok kucukmuş canım ya bebek ozleyince yapması daha tatlı bekleyin birazDaha yedi aylık canım benim Sıpam
Hoşgeldin canım ben NigarMefkurem çok teşekkür ederim davetin için.
Sabah uyanınca hem tartılıp kilomu bildireceğim hem yarışma kurallarına güzel güzel okuyacağım.Gün gün takip edeceğim grubu.benden yana bir sorun olmaz inşallah.
canım işe yürüyerek gidiyorum 20 dk gidiş 20 dk gelişSpor yokmu bacım gayet güzel
çok haklısın gülüm işte bunları biliyorum ve insanların bu kadar hayatıma karışmalatını kaldıramıyorum mesela artık o komşu ile samini olmam sırf böyle durumlardan dolayo çoğu insanla muhabbetimizi kestim.
Yenice eve geldim. Ay ne zormus kiyafet bulmak sinirlerim bozuldu ve diyete baslamakla ne kadar dogru bir karar verdigimi anlamis oldum. Kac magazaya girdiysem en buyuk beden 42 veya 44. Bedenlerini bulduklarimi da ben begenmiyorum giy cikar giy cikar daraldim. Onca saat gezmeden sonra sadece bir pantalon alabildim. Bi an once zayiflamak ve beden sikintisi olmadan istedigim kiyageti almak istiyorum
valla haklısın yeter gari de iyilşemişyor meret galiba boyun düzleşmesi ile kamburluk başlangıcından kolların ağrısı geçmiyor egzersiz yapıyorum ilaç sürüyorum havalar da yağışlı olunca fibromiyalji de coşuyor ağrıdıkça ağrıyor 17 gün kaldı ilaçlar bitsin bakalım ne olacak
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has -- + 60 + 90 + -- + 165 + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + 90 + -- + --
Pnrr-20 204 + 20 + 100 + 204 + 100 + 100 + --
K-Nartanesi 210 + -- + -- + 30 + 60 + -- + --
Mer_4260 -- + 300 + -- + 135 + -- + -- + --
Melegimv.. - + 210 + 180 + 60 + 265 + 140 + -
Ponibon -- + 240 + 240 + 277,5 + --+ 210 + --
Asfarovski -- + 240 + -- + 240 + -- + -- + --
Tugce.. 300 + 180 + - + 170 + 310 + 250 + --
Warrior.. -- + 265 + 112 + --+ 285 + -- + --
Bu haftaki Rekabette kim birinci gelicek bakalim
Su g7ne kadar o dedigin hic olmasi malesef ama bundan sonra ooacak. Yazin kendime tiril tiril elbiseler alacagim hemde 38 bedenMaalesef hayatımızın her anında hayatımıza müdahale etme hakkını kendinde gören insanlar olacak. Ben de senin gibi düşünüyorum, Hele o kadar dikkat etmek nedir? Ama insanlar işte
Bu sana yeni bir hırs doğurmuştur. Mağazaya girip satıcının sana uygun bedeni çıkarması ve üzerine cuk diye oturmasının verdiği mutluluk hiçbir şeyde yok :))))
Off bu eklem ağrıları, inşallah iyi olursun canım. O fibromiyalji başlangıcı bende de varmış, doktor iyiki spor yapıyormuşsun sakın bırakma sporu dedi...
İlk zaman için yeterli olabilir belki ama kilo verdikce yetmiye bilir 20dk yürüyüşcanım işe yürüyerek gidiyorum 20 dk gidiş 20 dk geliş
Ay bende alicam ince ve zarif ne güzel kelimeler:)Su g7ne kadar o dedigin hic olmasi malesef ama bundan sonra ooacak. Yazin kendime tiril tiril elbiseler alacagim hemde 38 beden
Bugün sporun dibine vurmak lazım:)Birinci belli ikinci kim
Ispanak çok az kalmıştı başkada yemek yapicak tadım yoktu ev halkına yaptığım bezelyeyi yiyverdimAbla bugün öğleden sonra aklıma geldin etiketiyle krom uğrayan adım takıma hoşgeldin
İyo atlatmissin diyecektim menüyü görmeseydim
bulgurlu olursa 5-6 ye ama pirinçli çok yeme bak kıyafet alırken ne kadar sinirlenmiş son onu düşün canım
Artir artır on az olur
Abla sormamız mı seni daha çok merakta kalmasın gitseydin
Ana öğünler arası 3-4 saat ara öğünde ana öğünden en az iki saat olmalı sürekli atıştırmak kan şekerini uyarıp inusilin salgilatiyor canım kilo vermede yanlış
Kahvalti 9 desek onbirinci ara 13 ana öğün 15:30 ara 18 ara gibi düşün
Gözün aydın canım
Afiyet olsun canım
Beğendim
Canan hoca görmezse muffini bizde göremeyiz
Menun güzel canım saatlerinde yazarsan süper olur
bezelye yerine ıspanağı fazla yeseydin keşke cokokrem tahin pekmez (ki başladığından beri hergun var vazgeç diye bekliyorum )
Yuhhh
Her çocuğun kilosu kendine göre az eksik yetersiz olsa kontrolde doktor söyler illa çocuğu sisirecekler obez kilolu çocuk olsada çok iri derler
Ayrıca ona komşu demezsin bı daha da görüşmedim üç kilo verse kocam ben bile fark etmem bırak komşuyu kocamın sağına soluna bakıyor demek ki çok afedersin eve gelip milleti şişirme derdine girene kadar agzinin payını verseydin Zeynep ya
Afiyet olsun
Oglen ekmek çok olmuşdilimden kastın nedir
Birde meyve püresi ne alaka canım bildiğin meyveye ne oldu cocuklarada yediriyorlar ya bu çağda hayret ediyorum
ben beğendim
abla kültür fiziğe gitsen hem spor hemde ağrılara yönelik sonuçta
Çok geçmiş olsun bendede fıtık ve duzlesme var ilaç fizik tedavi pek faydası ni görmek ama geçen seneden beri düzenli spor yapmam iyi geldi helede plates galiba kasların güçlenmesi fayda ettivalla haklısın yeter gari de iyilşemişyor meret galiba boyun düzleşmesi ile kamburluk başlangıcından kolların ağrısı geçmiyor egzersiz yapıyorum ilaç sürüyorum havalar da yağışlı olunca fibromiyalji de coşuyor ağrıdıkça ağrıyor 17 gün kaldı ilaçlar bitsin bakalım ne olacak
Öncelikle akşamı harika atlattigin için tebrik ederimkızlar merhaba..
bu akşam ekmek yemedimsiz bugün öyle diyince bi deneyeyim dedim.
öğle ekmek fala kaçtı yemeğimi kaybedince.
menümü yazayım bari
sabah kalkınca
07.30 1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limon ve sirkeli su
10.00 1 yumurta
1 parça köy peyniri
5 zeytin
yeşillik
2 dilim ekmek
öğle 14.00
2-3 dilim yarım yağlı peynir
4 dilim kepek ekmeği
16.30 ara
herobaby meyve püresinden yarım kavanoz
akşam 19
bu akşam ekmek yemedim siz dediniz ya bi bakiim dayanabilecek miyim dedim gayet iyiyim şükür
5 köfte
1 kase sarmısaklı dereotlu yoğurt
salata
ara
1 elma
Çok memnun oldumhoş buldum gülüm ben de ekim :)
ben de free list olarak guruba katıldım öyle de devam ediyorum yaz başından beri
16 yaşın da 1 oğlum var 38 yaşındayım genel ruh halim neşelidir de kızlardan birine bir şey olsun üzülüp kızayım ağzı bozuğun teki olabiliyorumiçin de tutup şişme taraftarıyım
Zaman içinde gordumki insanlarla bir mesafen olması gerektiğini yoksa samiyetle hadsizligi karıştırıp sınırlarını asiyorlar o anda keşke cevaplarını vereydin ben olsam ben başkasının eşinin yüzüne bile bakmam maşallah sen iyi suzmuşsun derdim gerekiyorsa tartisma çıksın benim canım sıkılacağına onlarinki sıkılsın. muhatap olma mesafeni koy rahat edersin,Kızlar geldim geldim neler yaptınız?
Bugun üst komşuma gittim bebeklerin iştahdan açıldı oğluma zayıf dedi cnm sıkıldı sonra annesi ile eşlerden konuşuyorduk banaa adama bakmıyorsun galiba zayıflamış dedi ben şok 3 kilo verdi sadece eşim nasılda dikkat etmiş öyle bi anlattıki sanki 30 kilo vermiş anneside doktora gitsin yazık filan dedi eve geldim oğlana yemek yedirdim eşime börek filan yaptım dünyanın yemeğini yaptım çok cnm sıkıldı eşimde kızdı banaa kilo lzm değil sen aldırma onlara diye
biraz hafifleyince canım artık sizinde önereceğiniz aktivitelerden yaparızİlk zaman için yeterli olabilir belki ama kilo verdikce yetmiye bilir 20dk yürüyüş
Ozaman evdede biseyler yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?