Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.801
Aynen büyüdükçe mi doymadikca mi bilmiyorum bu aralar benim de feciAynende gece emzirmesinden oluyor bendede var bu aralar şiddetli
Ben kendi yaşımdan eşimin yaşından dolayı 5 yaş düşünemiyorum canım maalesef. Niyetim iki yaşına gelince hamile kalmaktı ama o bile fazla geliyor şimdi. Evet dediğin zorluklar gerçek ve ciddi ama ben anne ve baba daha özverili olursa bana o sıkıntılar minimum olur gibi geliyor naçizane kendi fikrimHayırlısı buymuş demek ki
Nacizana fikrim bence çocukların arasında 3,4 yaş olmali en az
İnan ikinci doğunca ilki hemen gözünde buyuyveriyor ,yigenlerimin arasında 1,5 yaş var büyük kuzum nasıl sakindi küçükken ama küçüğün sürekli elindeki ni istemesi onu sinir etmeleri yüzünden çocuk çok değişti hayatta kalmak için oda güçlü olmaya çalışıyor:)
Birbirlerin canını yakiyorlar
Benim oğlumla kızımın arasinda 5 yaş var doya doya yaşadık oglumu kızım gelince ne kıskançlık ne can yakma yaşamadım büyüdükçe didismeye başladılar o ayrı:)
Bence yaş olmali büyüğün en azından kreş zamanı gelmeli
Hoşgeldin aramızaMefkurem çok teşekkür ederim davetin için.
Sabah uyanınca hem tartılıp kilomu bildireceğim hem yarışma kurallarına güzel güzel okuyacağım.Gün gün takip edeceğim grubu.benden yana bir sorun olmaz inşallah.
Hayırlısı canım erkendi zaten şupriz yapmamış kuzucugun keyifle emsin vakti gelince bı minnak daha gelirÇıktı baharcim bebis yok
Bence güzelMenü de yazıp uyuyayım inşallah
Sabah hastaneye aç gittim tahliller için
Kahvaltı 13:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği
Akşam geç oldu maalesef babamı bekledik 20:00
1 kepçe süzme mercimek
1 tabak sulu köfte
Salata
Yoğurt
Su 2 yi geçti
kız Allah seni Karadeniz'de yasasan ne yapacaksinGünaydınnn ahaliii
Gece boyunca Adana’ da yağmur ve gökgürültüsü durmadı. Hiç uyuyamadım, gökgürültüsünden korkarım da... korkudan migrenim tuttu, kabus bir geceydi, göya ilaçlarımın uyku verme özelliği var hiç etki etmedi bana
Şimdi nüfus müdürlüğündeyim, birkaç işlemimiz var inşallah halledip eve gidip karnımı doyuracam, geceden açım
Ispanak çok az kalmıştı başkada yemek yapicak tadım yoktu ev halkına yaptığım bezelyeyi yiyverdim
hadi yandigin için görmedikleri pazarlık mı yapıyorsun sen bakiyimSabahları 1t.k tatlı yemeyi seviyorum ama listeye girince gün aşırıya düşürebilirsiniz
günaydınnnn canım geçmiş olsungünaydın millet ben başladık mesaiye kahvaltımı da yaptım
yarın akşama dişçi randevum var
cok geçmis olsun Rabbim şifa versinArkadaşımın eşi ameliyat olucak bugün troit kanseri hastaneye gidicem şimdi gelince gorusuruz
Hadi abla toparlanırsin inşallahGünaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim baş ağrım ve karin ağrım azaldı. Sizlere mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Valla benim ki nazar değince öyle oluyor sebepsiz gece yarısı ağlamalarıGünaydın kızlar...
Çok zor bir gece geçti oğlumla sebebini çözemedim rezil olduk gece. Beş gibi uyudu yedide uyanıp babamla kahvaltı yapacağız güya ama nerede sekizde zor uyandım babamı aç aç götürdüm hava alanınakırk yılın başı babama birsey yapacağım onu da beceremedim sonra hastaneye gittik oğlumla sonuçları gösterdim benim tiroid adam olmuş şimdilik.
Eve geldik oğlum emdi bezini açtık bir de halıya yaptı sağ olsun inşallah onu uyutursam eevi toplayacağım savaş alanı gibi oldu
ohh maşallah burayada gönderGünaydınn kızlar 15 dk içinde heryer oldu oğlum ilk defa kar gördü elhamdülillah çok güzel
tarçınlı süt kilo verdirir yazmıştı bi arkadaş.saati önemli mi.şu an çok açım da
Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten
canım işe yürüyerek gidiyorum 20 dk gidiş 20 dk geliş
Su g7ne kadar o dedigin hic olmasi malesef ama bundan sonra ooacak. Yazin kendime tiril tiril elbiseler alacagim hemde 38 beden
Bugün sporun dibine vurmak lazım:)
Hoşgeldin aramıza
Hayırlısı canım erkendi zaten şupriz yapmamış kuzucugun keyifle emsin vakti gelince bı minnak daha gelir
Bence güzel
kız Allah seni Karadeniz'de yasasan ne yapacaksin
hadi yandigin için görmedikleri pazarlık mı yapıyorsun sen bakiyim
günaydınnnn canım geçmiş olsun
cok geçmis olsun Rabbim şifa versin
Hadi abla toparlanırsin inşallah
Valla benim ki nazar değince öyle oluyor sebepsiz gece yarısı ağlamaları
ohh maşallah burayada gönder
teşekkür ederim zuhalcim..sana ve ailene tekrar çok geçmiş olsun.Bu haftaki hedefin gece yemelerini bırakmak olsun cnm ama menü yazmayı ihmal etme
Sonrada öğünlere yoğunlaşırız
Eminim gün gün menülerin daha güzel olacaktır
teşekkür edim canım..sayenizde tedavi olucam inşallah ..bu sabah 1 saat yürüdüm mesela .aylardır ha bugün ha yarın çıkamıyordum.mazaretlerim vardı evet evi taşıdım okul harici özel derslerim var falan ama isteyince insan herşeye vakit bulabiliyor burası işte o isteği uyandırıyor ateşliyor..Öncelikle akşamı harika atlattigin için tebrik ederim
Zamanlads ogledeji ekmek miktarını azalticagina eminim
nerede yaşıyorsun canım merak ettimGünaydınn kızlar 15 dk içinde heryer oldu oğlum ilk defa kar gördü elhamdülillah çok güzel
yok oğlum izin vermedi zaten içemwdim.Içeceksen bidaha bu kadar geç saate bırakma cnm
kesinlikle katılıyorum :)Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten
bende de var .ara sıra çiğnetiyorym.iyi geliyor.ama alışkanlım yapıyor.dikkat.Yok kuzum Emira başka bahara kaldı.
Göründüğü üzere bebem uyumuyor bu saatte ayaktayız hala.
O sırt ağrısı bende de var gece emzirmeleri mahvediyor güzelim sebebi o maalesef
üzülme canım.arada 3 yaş bizimkülerin.gayet iyi.daha küçük olsa daha zor olacakmış.arkadaşların 3.5 yıllık arası.büyük olan ne eziyetler ediyor.belli olmuyor aslında. tabi ilerleyen bir biyolojik yaşımız var.3.isteyen niri olarak korunmuyoruz.1.zaten tüp bebek.süt koruduğu kadar gidecek..yüreğim ağzıma geliyor regl olunca.ama napiim tedavi falan uğraşması çok zor. hayırlısı.Merhaba kızlar. Bugün hastane dönüşü komşuya gittim kahvaltı yaptık sonra üç gibi eve çıktım karşı komşum geldi dört buçuk gibi kalktı derken yemek yok oğlan uykusuz falan filan koşturmaca. Babam geldi kardeşim de yemek ye topla şu bu oğlan uyudu ben de sızdım ama sonra çığlık çığlık bu saati bulduk. Hayır olsun inşallah. Iki buçuk saat sonra kalkip kahvaltı yapacağız babamla sonra onu hava alanına bırakıp hastaneye gideceğim doktora sonuçları göstermek için bebis yok sanki azıcık üzüldüm gibi oldu nedense. Bu da kısmet işi rabbim en iyisini bilir
ben de bilemedim.Aynen büyüdükçe mi doymadikca mi bilmiyorum bu aralar benim de feci
Hayırlı olsun yeni tartın 88 almisiz girişi degistirmiyorum o haldekızlar ben bu sabah a101 e gelmiş dijital tartı aldım.bozulmuştu tartım bende ibreli olanla tartılıyordum.ohh onunla 88 geliyordum ne güzel.dijitalde 90 geldim .kahvaltı etmiştim ama olsun gene de daha fazlaymışım.bir de elim ayağım bir şiş bir şiş sormayın adet olucam heralde .maydonoz yiyorum ama kaynatayım da içeyim bari kiraz sapıyla..
Bingöldeyimnerede yaşıyorsun canım merak ettim
Kisir miKızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?