Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kendi yaşımdan eşimin yaşından dolayı 5 yaş düşünemiyorum canım maalesef. Niyetim iki yaşına gelince hamile kalmaktı ama o bile fazla geliyor şimdi. Evet dediğin zorluklar gerçek ve ciddi ama ben anne ve baba daha özverili olursa bana o sıkıntılar minimum olur gibi geliyor naçizane kendi fikrim

Günaydın kızlar...

Çok zor bir gece geçti oğlumla sebebini çözemedim rezil olduk gece. Beş gibi uyudu yedide uyanıp babamla kahvaltı yapacağız güya ama nerede sekizde zor uyandım babamı aç aç götürdüm hava alanına kırk yılın başı babama birsey yapacağım onu da beceremedim sonra hastaneye gittik oğlumla sonuçları gösterdim benim tiroid adam olmuş şimdilik.

Eve geldik oğlum emdi bezini açtık bir de halıya yaptı sağ olsun inşallah onu uyutursam eevi toplayacağım savaş alanı gibi oldu

Hoşgeldin aramıza
Çıktı baharcim bebis yok
Hayırlısı canım erkendi zaten şupriz yapmamış kuzucugun keyifle emsin vakti gelince bı minnak daha gelir
Bence güzel
kız Allah seni Karadeniz'de yasasan ne yapacaksin

Ispanak çok az kalmıştı başkada yemek yapicak tadım yoktu ev halkına yaptığım bezelyeyi yiyverdim
Sabahları 1t.k tatlı yemeyi seviyorum ama listeye girince gün aşırıya düşürebilirsiniz
hadi yandigin için görmedikleri pazarlık mı yapıyorsun sen bakiyim

günaydın millet ben başladık mesaiye kahvaltımı da yaptım
yarın akşama dişçi randevum var
günaydınnnn canım geçmiş olsun

Arkadaşımın eşi ameliyat olucak bugün troit kanseri hastaneye gidicem şimdi gelince gorusuruz
cok geçmis olsun Rabbim şifa versin

Günaydın kızlar bugün biraz daha iyiyim baş ağrım ve karin ağrım azaldı. Sizlere mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Hadi abla toparlanırsin inşallah
Valla benim ki nazar değince öyle oluyor sebepsiz gece yarısı ağlamaları
Günaydınn kızlar 15 dk içinde heryer oldu oğlum ilk defa kar gördü elhamdülillah çok güzel
ohh maşallah burayada gönder

tarçınlı süt kilo verdirir yazmıştı bi arkadaş.saati önemli mi.şu an çok açım da

Yazdığın saatte değildi tabi Ama içtiysen afiyet olsun... Ara öğünlerini tarçınlı süt yanında bir meyve ile yapabilirsin.

Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten

Benim kahrımı çekecek bir adam bulursan yolla canım bu tarafa Lakin ben öylesini bulmayı hiç beceremedim ve pes ettim:)))

canım işe yürüyerek gidiyorum 20 dk gidiş 20 dk geliş

İşe gidiş geliş yürüyüşleri spordan sayılmaz. Günlük en az 45 dk aralıksız yürüyüş yapma zamanı ayarlayabilirsen çok güzel olur. Tabiiki herşey zamanla olacak. Belirli bir kiloya ulaşana kadar sadece yürüyüş yapmak daha mantıklı zaten, sonrasında pilates, cardio vs girişirsin.

Su g7ne kadar o dedigin hic olmasi malesef ama bundan sonra ooacak. Yazin kendime tiril tiril elbiseler alacagim hemde 38 beden

O elbiselerini üzerinde görmek isteriz tiril tiril :) olacak tabiiki de bunun için burdayız

Bugün sporun dibine vurmak lazım:)

Niyetim sabah 6 da koşmak, 2 saat salonda geçirmek, sonrasında 1 saat yürümekti, aşırı yağıştan dolayı 6 da koşmak yalan oldu. Diğerleri hala planda

Karadenizde yaşasam ne olurdu bilmiyorum ama Niğde ve Urfa’ da ölümle burun buruna gelmişliğim çoktur... Adana iyidir yaa canım memleketim

***9.TAKIM 550. Etap***

Pnrrr-20(73.3//%)
asfarovski (69.3///%)
melegimve ben (87.7///%)
Zey-has (111.1///%)
Mefkurem(87///%)
mer_4260 (67.6///%)
eyledi (93.7///%)
tugcekrblt(64.4///%)

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (97.1/98.8/+1.7/%) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)

nurse51(///%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Warriorinside (75.6///%)
Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 75.6 hdf:62
KocasininNarTanesi (106.3///%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (76.7///%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (79.6//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)

emoslandd(91,9///%)
aylin90(99///%)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (73,9///%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)

Günaydın kızlar
ay hepimizin bebekleri geceleri sıkıntılu galiba.2 olmuştu uyuduğunda.ondan sonra dq kaö kere uyandı .7 aylık bemşmki.önce gecelerimiz gayet rqgat geçerdi.ek gıdalar mı dokundu diyorum.diş dedik diş değilmiş.açmı acaba dedik dün mama verdik daha kötü oldu.napçamı şaştım

Bu haftaki hedefin gece yemelerini bırakmak olsun cnm ama menü yazmayı ihmal etme
Sonrada öğünlere yoğunlaşırız
Eminim gün gün menülerin daha güzel olacaktır
teşekkür ederim zuhalcim..sana ve ailene tekrar çok geçmiş olsun..

Öncelikle akşamı harika atlattigin için tebrik ederim
Zamanlads ogledeji ekmek miktarını azalticagina eminim
teşekkür edim canım..sayenizde tedavi olucam inşallah ..bu sabah 1 saat yürüdüm mesela .aylardır ha bugün ha yarın çıkamıyordum.mazaretlerim vardı evet evi taşıdım okul harici özel derslerim var falan ama isteyince insan herşeye vakit bulabiliyor burası işte o isteği uyandırıyor ateşliyor..

Günaydınn kızlar 15 dk içinde heryer oldu oğlum ilk defa kar gördü elhamdülillah çok güzel
nerede yaşıyorsun canım merak ettim

Içeceksen bidaha bu kadar geç saate bırakma cnm
yok oğlum izin vermedi zaten içemwdim.
Kız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten
kesinlikle katılıyorum :)
Yok kuzum Emira başka bahara kaldı.

Göründüğü üzere bebem uyumuyor bu saatte ayaktayız hala.

O sırt ağrısı bende de var gece emzirmeleri mahvediyor güzelim sebebi o maalesef
bende de var .ara sıra çiğnetiyorym.iyi geliyor.ama alışkanlım yapıyor.dikkat.
üzülme canım.arada 3 yaş bizimkülerin.gayet iyi.daha küçük olsa daha zor olacakmış.arkadaşların 3.5 yıllık arası.büyük olan ne eziyetler ediyor.belli olmuyor aslında. tabi ilerleyen bir biyolojik yaşımız var.3.isteyen niri olarak korunmuyoruz.1.zaten tüp bebek.süt koruduğu kadar gidecek..yüreğim ağzıma geliyor regl olunca.ama napiim tedavi falan uğraşması çok zor. hayırlısı.
Aynen büyüdükçe mi doymadikca mi bilmiyorum bu aralar benim de feci
ben de bilemedim.
yoğurt mu dokundu diye ni müddet vermedim.benim tarçınlı su dokumöuş olabilir diye onu bıraktım.aç diye mama verdim.
kafamda deli sorular...

kızlar ben bu sabah a101 e gelmiş dijital tartı aldım.bozulmuştu tartım bende ibreli olanla tartılıyordum.ohh onunla 88 geliyordum ne güzel.dijitalde 90 geldim .kahvaltı etmiştim ama olsun gene de daha fazlaymışım.bir de elim ayağım bir şiş bir şiş sormayın adet olucam heralde .maydonoz yiyorum ama kaynatayım da içeyim bari kiraz sapıyla..

***9.TAKIM 551. Etap***

Pnrrr-20(73.3//%)
asfarovski (69.3///%)
melegimve ben (87.7///%)
Zey-has (111.1///%)
Mefkurem(87///%)
mer_4260 (67.6///%)
eyledi (93.7///%)
tugcekrblt(64.4///%)

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (97.1/98.8/+1.7/%) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
angelic2 (88///%)Yeni üye baş. tar. 01/01/18 b. kilo 88 hdf: 68
nurse51(108.6///%)Yeni üye baş. tar. 02/01/18 b. kilo 108.6 hdf: 75
Warriorinside (75.6///%)
Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo 75.6 hdf:62
KocasininNarTanesi (106.3///%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (76.7///%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (79.6//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)

emoslandd(91,9///%)
aylin90(99///%)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (73,9///%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)

Hayırlı olsun yeni tartın 88 almisiz girişi degistirmiyorum o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…