- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.181
hehe tamam ortak:)bakıcam sımdı
tamam :) bakak görek :) sağlıklı ve mutlu kilo verekahahahah uyum oldu
kafiyeli :)))))))))))
üye olmayı başardınmı
kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr
uff hıc sevmıom temızlıgı ya bıde habersız mısafırı:)))
herkesın cocugu kıymetlıdır de benım koca 9 sene snra olmus tek erkek bıde kız vr okdr...dusunun yanı paha bıcılemezz cınsten
eheheheee benim kayıvalidem 50 kg ve kilolu insanları hep eleştirir sağolsunnnnn
kızlarrr ben geldimmm....güne gittim öğleden sonra vee tabğıma dokunmadım 4 bardak şekersiz açık çay içtimm..kendimi alkışlıyorum...
saat 7 de geldim eve ..patlıcan közledim..karatay dietinde tüm sebzeler serbest ..ama 8 den sonra en ufak bir şey yemek de yasak..amanın canım da çok istedi apar topar közleim patlıcanları ve salatasını yapıpı yedim tam 8 de bitti yemeğim..kuralı ihlal etmedim yani:) ama gene de geç yedim içim hiç rahat değil..hemen bir yeşil çay demleyeyim ben ve bol suuuuuuu
aradaşlar size çok acıktıgınızda ve iştahınız aşırı derece de kabarıp frenleyemediğiniiz hissetiğinizde bir önerii..ben çok sevdim..sütlü şekersiz türk kahvesi ve içine istege göre hafif tarçın..bayıldım ben bu lezzete
vaaayy ...öyle kaynanalarda varmış demekgelinine dürüm getiren kaynana...merve senin kaynana sana tuzak kuruyo olmasın...hani kaynanalar gelinlerle her daim gizli bir yarış içerisindedirler ya...(en azından benimki öyle)..gelinim kilo vermesinde , güzel görünmesin diye düşünüyo olabilirmi acabaaa?? allahım bugün pek bir septiğim yaaaa....
tebrik ederim , başarılarının devamını dilerim canım...hep böyle devam et...
eheheheee benim kayıvalidem 50 kg ve kilolu insanları hep eleştirir sağolsunnnnn
canım ben de başarmış diilim..çoğunlukla 3 litreye tamamlayamıyorum..ama içtiğimde tartı daha olumlu oluyor o yüzden içmeliyiz....
herkesın cocugu kıymetlıdır de benım koca 9 sene snra olmus tek erkek bıde kız vr okdr...dusunun yanı paha bıcılemezz cınsten
kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr
Günaydın kızlarrr
dün nasıldı naptınızz
Günaydın kızlarrr
dün nasıldı naptınızz
sagol canım sen listeyi kendinmi yapıyosun listen dr listesi gibi sen 12 çıkarıp 1 dakika koşunca faydasını dahamı çok gördünAyyyy Fadime Abla çok geçmiş olsun ,umarım en yakın zamanda toparlanırsın,bende koşu bandında 4 yada 5 dkda bir hızı 12 ye çıkarıp 1 dk koşuyorum ama mutlaka güvenlik ipini yakama takıyorum otomatik dursun diye bant, neyse umarım bir daha böyle bi şanssızlık yaşamazsın,dikkat et kendine
evet dünkü menümü yazıyorum hanımlar
sabah ılık bir bardak pekmezli,limonlu,zencefilli su
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,1 domates,1 avuç maydanoz,2 kk keçi peyniri,2 ceviz
ara 1 avuç mürdüm eriğini yoğurtla karıştırıp yedim
öğle 1 kase müsli,4 biber,1 salatalık
ara gene 1 avuç mürdüm eriği
akşam 2,5 kepçe tarhana çorbası,2 yemek kaşığı patlıcan yemeği,büyük bir tabak salata,1 çay kaşığı pilav
bugün 3 bardak yeşilçayımı içtim,1 adet doğal mineralli suyumu ve 2 lt su içtim.
Spor olarak 50 mekik,100 dambılla kol çalışması,100 sağa sola dönüş,20 kezde kollarla dairesel hareketler yaptım
Ayyyy Fadime Abla çok geçmiş olsun ,umarım en yakın zamanda toparlanırsın,bende koşu bandında 4 yada 5 dkda bir hızı 12 ye çıkarıp 1 dk koşuyorum ama mutlaka güvenlik ipini yakama takıyorum otomatik dursun diye bant, neyse umarım bir daha böyle bi şanssızlık yaşamazsın,dikkat et kendine
evet dünkü menümü yazıyorum hanımlar
sabah ılık bir bardak pekmezli,limonlu,zencefilli su
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,1 domates,1 avuç maydanoz,2 kk keçi peyniri,2 ceviz
ara 1 avuç mürdüm eriğini yoğurtla karıştırıp yedim
öğle 1 kase müsli,4 biber,1 salatalık
ara gene 1 avuç mürdüm eriği
akşam 2,5 kepçe tarhana çorbası,2 yemek kaşığı patlıcan yemeği,büyük bir tabak salata,1 çay kaşığı pilav
bugün 3 bardak yeşilçayımı içtim,1 adet doğal mineralli suyumu ve 2 lt su içtim.
Spor olarak 50 mekik,100 dambılla kol çalışması,100 sağa sola dönüş,20 kezde kollarla dairesel hareketler yaptım
sagol canım sen listeyi kendinmi yapıyosun listen dr listesi gibi sen 12 çıkarıp 1 dakika koşunca faydasını dahamı çok gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?