Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr

günaydın arkadaşlar uyanın tek kolumla pc başındayım gece yanlışlıkla kolumun üstüne yatmışım nasıl uyandım yanık olmuş gibi sürekli acıyo şimdiye kadar diyetimde tek kaçamak yok bugün köyden incir gelcek belki birkaç tane fazla yerim ama başka şeyden kısıp yerim.günde 4 meyvem var zaten listem çok güzel bakalım 1 haftada nekadar veririm

tebrıkler tatlım ıradenede sanada bravoooo...

Sütü sevmem ama kahveyle fena olmayabılır denıycem...

Walla bende once suphelendım ne yazık kaynanalar hep oyle yer etmıs kafamızda...Ama mervenınkı ıyı nıyetlıymıs ne mutlu sana mervecım ama genede sen kayınvalınenın gazına gelıp yeme 76 kılo halın tartısılmaz sahane...

eheheheee benim kayıvalidem 50 kg ve kilolu insanları hep eleştirir sağolsunnnnn

Ayy nurcum ısın zor desene o 50 kılo ve hep senı elestırıyo ben bazen oyle zayıf ınsanların yanoında yemek yemege cekınıyorum yaa ((
canım ben de başarmış diilim..çoğunlukla 3 litreye tamamlayamıyorum..ama içtiğimde tartı daha olumlu oluyor o yüzden içmeliyiz....

Kesınlıkle bol su tartıyı - lere goturuyo denedım gordum...

herkesın cocugu kıymetlıdır de benım koca 9 sene snra olmus tek erkek bıde kız vr okdr...dusunun yanı paha bıcılemezz cınsten

Amannn walla mervecık dıkkat et haa kayınvalıden heran bır pantere donusebılır :)))

kızlar bne gideyim de hızlandırılmış bir şekild evi derleyip toparlayayım da sabah erkenden stres olmayayım..ev çok dagıldı bugün..evim ne zmana dagınık olsa misafirimin gelesi tutarrrr

Iyykkk bırı temızlıktenmı bahsettı

Kızlar günaydın ...

Bu hafta ne çabuk geçti yaa ...Yarın tartı günü ...

Neyse;

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 kupa ballı sirkeli su

1 kase k fleks
kakolu sutle

Öğle;

1 domates
3 dılım beyaz peynır
1 dılım kepeklı ekmek
1 kutu ıcetea seftalı

Akşam;

1 kepce makarna
karnıbajar patates havus haslaması

Bol su

1 kupa yesıl cay

Ayyyy Fadime Abla çok geçmiş olsun ,umarım en yakın zamanda toparlanırsın,bende koşu bandında 4 yada 5 dkda bir hızı 12 ye çıkarıp 1 dk koşuyorum ama mutlaka güvenlik ipini yakama takıyorum otomatik dursun diye bant, neyse umarım bir daha böyle bi şanssızlık yaşamazsın,dikkat et kendine
evet dünkü menümü yazıyorum hanımlar
sabah ılık bir bardak pekmezli,limonlu,zencefilli su
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,1 domates,1 avuç maydanoz,2 kk keçi peyniri,2 ceviz
ara 1 avuç mürdüm eriğini yoğurtla karıştırıp yedim
öğle 1 kase müsli,4 biber,1 salatalık
ara gene 1 avuç mürdüm eriği
akşam 2,5 kepçe tarhana çorbası,2 yemek kaşığı patlıcan yemeği,büyük bir tabak salata,1 çay kaşığı pilav
bugün 3 bardak yeşilçayımı içtim,1 adet doğal mineralli suyumu ve 2 lt su içtim.
Spor olarak 50 mekik,100 dambılla kol çalışması,100 sağa sola dönüş,20 kezde kollarla dairesel hareketler yaptım

sagol canım sen listeyi kendinmi yapıyosun listen dr listesi gibi sen 12 çıkarıp 1 dakika koşunca faydasını dahamı çok gördün

Walla gulsekercım senın su ıradene ve azmıne hayranım yaa...Menulerın cok guzel ve ayrıca spor da var..Sen herkese bu ısın yapılabılecegının ve ıstedıkten sonra hıc bır mazeretın gecerlı olmadıgının bı ornegısın...Senı tebrık edıyorum su halımle senın menune yorum yapmak b ıle sacma ....Ve ayrıca hedef kılona ulastıgında oncekı ve sonrakı fotolarını ıstıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…