Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
Kisira doyamadin Zeynep Allah'tan kötü birşey degil
Ben de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))
abla ne yaptın +lar gittimi

Baharcim gerçekten nazar galiba. Dün komşuya gitmiştim orada gayet güldü oynadı yemek falan yedi bizimle o arkadaş da çok seviyor emiri akşam da babam baya sevdi. Zaten çok seven olunca nazar olur diyorlar. Okuduk sürekli ama gecemiz de bitti yani.

Kız sen duani geniş tut rabbimin hazinesi mi biter bu arada senin haberi olmayan beyaz atlı ne oldu

Aynen canım ben de kalktım mama yaptım sırf can sıkıntısından yedi, dün mercimek çorbası vermiştim o mu gaz yaptı bilemedim valla oyuncak ediyor bizi parmağında

Aynen canım biz de en az üç çocuk isteyelim diyoruz ama nasip meselesi hepsi. Ben 32 esim 38 yaşında gerçekçi olmak lazım

yarın aç karna tartıl canım 88 gelirsin bence yine.yani bende 2 kilo fark oluyor aşağı yukarı
Kızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
istediğin kilo kaç yani :)
Ben de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))
ay 76.6 idim ben.75 i görsem ben de zeybek oynayayım o zaman
Aynen canım ben de kalktım mama yaptım sırf can sıkıntısından yedi, dün mercimek çorbası vermiştim o mu gaz yaptı bilemedim valla oyuncak ediyor bizi parmağında
bem de verdim mercimek 15 gün olmuştur vereli mwğwrse 9.ay bitince öneriyorlarmış.

kızlar
ton balıklı salata bir öğün yerine geçer mi.emziren biri olarak.
yemekten hemen sonra su içmeaye başlıyor musunuz.ben suyu az içebiliyorum da .yemekten sonra 2 saat içmiyorum.öyle aklımda kaşmoş.doğru mudur.
peki spordan sonra su içilir mi

Salata bol yeşillikliyse evet canım öğün yerine geçer. Hatta yiyebiliyorsan kırmızı soğan da ekle salatana. Birazdan ben de hazırlicam kendime miss gibi :)))
Ben suyu her daim içiyorum valla, sadece şeker tüketimimde 30-40 dk bekliyorum. O yüzden su içmenin saati var mıdır bilmem

Bazı uzmanlar yemek öncesi ve sonrası su içilmesini önermesede
Bazılarıda öğün öncesinde suyunuzu içinki çok yemeyin der
Bana sorarsan öncesi sonrası farketmiyor her daim içiyorum
Hatta yemekten sonra su içmezsem doyduğumu anlamıyom
Bence için içebildiğiniz kadar :))
Sadece birden dikmek doğru değil
Mesela 3 lt yi gün içine yayıp bardağıda yudum yudum içmek lazım

Selamlar
oğlanın yanına geldim
Aşağıdan kahve alıyım diye indim

Dün menü yazmadım heralde ama doğru dürüst bişey yoktu

Öğlen civarı
1 yumurta
Peynir
Bikaç dilim salatalık

Akşam
Bikaç dilim Peynir

Sonra çok midem bulandı
3 hurma yedim

Suyu hep içiyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…