- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.821
Ben de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))Kızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
Abla yani rakibem senin + 2.5 ne oldu sifirlayabildin miBen de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))
Valla benim de canimi cektirdin simdi bi hafta bende yapayim en iyisi soyle bol eksiliAyy evet tabiki kısır
Kisira doyamadin Zeynep Allah'tan kötü birşey degilKızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
abla ne yaptın +lar gittimiBen de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))
Ayy evet tabiki kısır
Baharcim gerçekten nazar galiba. Dün komşuya gitmiştim orada gayet güldü oynadı yemek falan yedi bizimle o arkadaş da çok seviyor emiri akşam da babam baya sevdi. Zaten çok seven olunca nazar olur diyorlar. Okuduk sürekli ama gecemiz de bitti yani.Hoşgeldin aramıza
Hayırlısı canım erkendi zaten şupriz yapmamış kuzucugun keyifle emsin vakti gelince bı minnak daha gelir
Bence güzel
kız Allah seni Karadeniz'de yasasan ne yapacaksin
hadi yandigin için görmedikleri pazarlık mı yapıyorsun sen bakiyim
günaydınnnn canım geçmiş olsun
cok geçmis olsun Rabbim şifa versin
Hadi abla toparlanırsin inşallah
Valla benim ki nazar değince öyle oluyor sebepsiz gece yarısı ağlamaları
ohh maşallah burayada gönder
Kız sen duani geniş tut rabbimin hazinesi mi biterYazdığın saatte değildi tabiAma içtiysen afiyet olsun... Ara öğünlerini tarçınlı süt yanında bir meyve ile yapabilirsin.
Benim kahrımı çekecek bir adam bulursan yolla canım bu tarafaLakin ben öylesini bulmayı hiç beceremedim ve pes ettim:)))
İşe gidiş geliş yürüyüşleri spordan sayılmaz. Günlük en az 45 dk aralıksız yürüyüş yapma zamanı ayarlayabilirsen çok güzel olur. Tabiiki herşey zamanla olacak. Belirli bir kiloya ulaşana kadar sadece yürüyüş yapmak daha mantıklı zaten, sonrasında pilates, cardio vs girişirsin.
O elbiselerini üzerinde görmek isteriz tiril tiril :) olacak tabiiki de bunun için burdayız
Niyetim sabah 6 da koşmak, 2 saat salonda geçirmek, sonrasında 1 saat yürümekti, aşırı yağıştan dolayı 6 da koşmak yalan oldu. Diğerleri hala planda
Karadenizde yaşasam ne olurdu bilmiyorum ama Niğde ve Urfa’ da ölümle burun buruna gelmişliğim çoktur... Adana iyidir yaa canım memleketim
Aynen canım ben de kalktım mama yaptım sırf can sıkıntısından yedi, dün mercimek çorbası vermiştim o mu gaz yaptı bilemedim valla oyuncak ediyor bizi parmağındaGünaydın kızlar
ay hepimizin bebekleri geceleri sıkıntılu galiba.2 olmuştu uyuduğunda.ondan sonra dq kaö kere uyandı .7 aylık bemşmki.önce gecelerimiz gayet rqgat geçerdi.ek gıdalar mı dokundu diyorum.diş dedik diş değilmiş.açmı acaba dedik dün mama verdik daha kötü oldu.napçamı şaştım
Aynen canım biz de en az üç çocuk isteyelim diyoruz ama nasip meselesi hepsi. Ben 32 esim 38 yaşında gerçekçi olmak lazımyok oğlum izin vermedi zaten içemwdim.
kesinlikle katılıyorum :)
bende de var .ara sıra çiğnetiyorym.iyi geliyor.ama alışkanlım yapıyor.dikkat.
üzülme canım.arada 3 yaş bizimkülerin.gayet iyi.daha küçük olsa daha zor olacakmış.arkadaşların 3.5 yıllık arası.büyük olan ne eziyetler ediyor.belli olmuyor aslında. tabi ilerleyen bir biyolojik yaşımız var.3.isteyen niri olarak korunmuyoruz.1.zaten tüp bebek.süt koruduğu kadar gidecek..yüreğim ağzıma geliyor regl olunca.ama napiim tedavi falan uğraşması çok zor. hayırlısı.
ben de bilemedim.
yoğurt mu dokundu diye ni müddet vermedim.benim tarçınlı su dokumöuş olabilir diye onu bıraktım.aç diye mama verdim.
kafamda deli sorular...
Cnm mercimek koca adamı gaz yapıo tabi ki ondan olmuş çok erken dahaAynen canım ben de kalktım mama yaptım sırf can sıkıntısından yedi, dün mercimek çorbası vermiştim o mu gaz yaptı bilemedim valla oyuncak ediyor bizi parmağında
Değilmi iyiki kısırı seviyorumKisira doyamadin Zeynep Allah'tan kötü birşey degil
abla ne yaptın +lar gittimi
Ah tuğçe haftada 2 yerken bak 1 e düştü dolapta yeşillik görünce dayanamıyorumm.Kısıra ne zaman ara verdin, ben kaçırmışım
yarın aç karna tartıl canım 88 gelirsin bence yine.yani bende 2 kilo fark oluyor aşağı yukarıkızlar ben bu sabah a101 e gelmiş dijital tartı aldım.bozulmuştu tartım bende ibreli olanla tartılıyordum.ohh onunla 88 geliyordum ne güzel.dijitalde 90 geldim .kahvaltı etmiştim ama olsun gene de daha fazlaymışım.bir de elim ayağım bir şiş bir şiş sormayın adet olucam heralde .maydonoz yiyorum ama kaynatayım da içeyim bari kiraz sapıyla..
istediğin kilo kaç yani :)Kızlar bugun perşembe unutmuyoruz dimi az karbon çok spor bol su yarın bol eksi. Kendime söz verdim yarın istediğim kiloda olursam sevdigim yemeği yapıcam peki bilin bakalım ne yapacam
ay 76.6 idim ben.75 i görsem ben de zeybek oynayayım o zamanBen de yarın 100 gr verirsem horon tepecem:))
bem de verdim mercimek 15 gün olmuştur vereli mwğwrse 9.ay bitince öneriyorlarmış.Aynen canım ben de kalktım mama yaptım sırf can sıkıntısından yedi, dün mercimek çorbası vermiştim o mu gaz yaptı bilemedim valla oyuncak ediyor bizi parmağında
Korkumdan bakamıyorumKisira doyamadin Zeynep Allah'tan kötü birşey degil
abla ne yaptın +lar gittimi
kızlar
ton balıklı salata bir öğün yerine geçer mi.emziren biri olarak.
yemekten hemen sonra su içmeaye başlıyor musunuz.ben suyu az içebiliyorum da .yemekten sonra 2 saat içmiyorum.öyle aklımda kaşmoş.doğru mudur.
peki spordan sonra su içilir mi
Bazı uzmanlar yemek öncesi ve sonrası su içilmesini önermesedekızlar
ton balıklı salata bir öğün yerine geçer mi.emziren biri olarak.
yemekten hemen sonra su içmeaye başlıyor musunuz.ben suyu az içebiliyorum da .yemekten sonra 2 saat içmiyorum.öyle aklımda kaşmoş.doğru mudur.
peki spordan sonra su içilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?