Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sen duani geniş tut rabbimin hazinesi mi biter bu arada senin haberi olmayan beyaz atlı ne oldu

Oyyyy beyaz atlım oyyy, hiçbir şey olmadı tabiiki. Hafta sonu sınavı , son kez başarılar dilemek için yazacam ya da arayacağım, sonra kendi haline bırakacağım İzinliylen şubesine gidip kahvesini içmeyi planlıyordum, öküz gibi hastalandım hastaneyi ayak yolu yaptım Ayyy aklıma getirdin yahuuu, çok datlu çooook

Değilmi iyiki kısırı seviyorum

Ah tuğçe haftada 2 yerken bak 1 e düştü dolapta yeşillik görünce dayanamıyorumm.

Zeyneeeep nasıl canım çekti şu an, kısırı ben de çok severim ama hep kısıtlıyorum maalesef . Hele şimdi kortizon kullanıyorum diye herşeyi yasak ettim kendime, her daim açım... ye bacım ye can boğazdan gelir, afiyet olsun

Ablammm nasıl oldunuz?
Ayy ben o bardağı yudum yudum içemem, elimden gelse bardağı aradan çıkaracam

Bugün biraz daha kuvvetli ye abla, güçten düşme

içelim güzelleşelim o zaman .
tabi ki suyumuzu

nasıl oldun ablacım.oğlun nasıl.kalacak mı daha

Bugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum

kızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir

Güçlü bir antioksidandır günde 2-3 fincan içmenin sakıncası yok. Tabii özel bir hastalığın yoksa, emzirmiyorsan ve hamile değilsen

Süpersin Eylemmm Son sürat devam, bu gazla yarına -2 olursun

Canımm sendw ye azıcık adana kısırı yapıom bide ben immaaah annem adanalı ya ondan :)

Bnmde 12 kilo oldu giden eşim akşam kilon baya belli oluyor gittiği dedi çok hoşuma gitri

Güçlü bir antioksidandır günde 2-3 fincan içmenin sakıncası yok. Tabii özel bir hastalığın yoksa, emzirmiyorsan ve hamile değilsen

Süpersin Eylemmm Son sürat devam, bu gazla yarına -2 olursun
Walla hiç bir gaz - 2 getirmez bana :)

Emirciği bana gönder pilates yaparız birlikte, sen de son gün bombanı patlatırsın

Sen iyileş de, iyi ol da artıyı da yok ederiz biz :)
Teşekkür ederim fındığım bugün daha iyiyim. Ama yarın için hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Korkumdan tartılmıyorum da akşam yogurt zencefil zerdeçal yapacağım. Bakalim yarın durum ne olacak

Abla yani rakibem senin + 2.5 ne oldu sifirlayabildin mi
Heeeee bir umut beni yenmeyi bekliyorsun dimi hain kofte:) ama ben onu hallettim diyemiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Ama yarına kadar vaktim var. Sana inadından gidip yağlarımı aldırırım 5 kilo:))))) şaka bir tarafa kısmet yarın görcem artıyı eksiyi

valla abla bende bi artıdayım bi eksi.Dün ne güzel eksiye geçmiştim bugün 88 leri yine gördüm o kadar da dikkat etmeme rağmen.yarın ola hayrola inşallah hepimize güzel eksiler gelir. artı gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü tartıda.

Sorma ya bende öyleyim niye böyle oldu bilemedim bi eksi 500 de bi eksi 1 deyim yarına allah kerim

Kızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç

kaç yaşındaydın.
istiyorsunuz korunmafığına göre di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…