- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.841
Kız sen duani geniş tut rabbimin hazinesi mi biterbu arada senin haberi olmayan beyaz atlı ne oldu
Değilmi iyiki kısırı seviyorum
Ah tuğçe haftada 2 yerken bak 1 e düştü dolapta yeşillik görünce dayanamıyorumm.
kızlar
ton balıklı salata bir öğün yerine geçer mi.emziren biri olarak.
yemekten hemen sonra su içmeaye başlıyor musunuz.ben suyu az içebiliyorum da .yemekten sonra 2 saat içmiyorum.öyle aklımda kaşmoş.doğru mudur.
peki spordan sonra su içilir mi
Bazı uzmanlar yemek öncesi ve sonrası su içilmesini önermesede
Bazılarıda öğün öncesinde suyunuzu içinki çok yemeyin der
Bana sorarsan öncesi sonrası farketmiyor her daim içiyorum
Hatta yemekten sonra su içmezsem doyduğumu anlamıyom
Bence için içebildiğiniz kadar :))
Sadece birden dikmek doğru değil
Mesela 3 lt yi gün içine yayıp bardağıda yudum yudum içmek lazım
Selamlar
oğlanın yanına geldim
Aşağıdan kahve alıyım diye indim
Dün menü yazmadım heralde ama doğru dürüst bişey yoktu
Öğlen civarı
1 yumurta
Peynir
Bikaç dilim salatalık
Akşam
Bikaç dilim Peynir
Sonra çok midem bulandı
3 hurma yedim
Suyu hep içiyom zaten
içelim güzelleşelim o zaman .Bazı uzmanlar yemek öncesi ve sonrası su içilmesini önermesede
Bazılarıda öğün öncesinde suyunuzu içinki çok yemeyin der
Bana sorarsan öncesi sonrası farketmiyor her daim içiyorum
Hatta yemekten sonra su içmezsem doyduğumu anlamıyom
Bence için içebildiğiniz kadar :))
Sadece birden dikmek doğru değil
Mesela 3 lt yi gün içine yayıp bardağıda yudum yudum içmek lazım
Valla emirin hiç keyfi yok kucağımda hep
Üzülme fıstığım hic olmazsa artı olmamaya çalışıyorum
Valla emirin hiç keyfi yok kucağımda hep
Üzülme fıstığım hic olmazsa artı olmamaya çalışıyorum
kızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
Bugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum
Canımm sendw ye azıcık adana kısırı yapıom bide ben immaaah annem adanalı ya ondan :)Zeyneeeep nasıl canım çekti şu an, kısırı ben de çok severim ama hep kısıtlıyorum maalesef . Hele şimdi kortizon kullanıyorum diye herşeyi yasak ettim kendime, her daim açım... ye bacım ye can boğazdan gelir, afiyet olsun
Bnmde 12 kilo oldu giden eşim akşam kilon baya belli oluyor gittiği dedi çok hoşuma gitriBugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum
Walla hiç bir gaz - 2 getirmez bana :)Güçlü bir antioksidandır günde 2-3 fincan içmenin sakıncası yok. Tabii özel bir hastalığın yoksa, emzirmiyorsan ve hamile değilsen
Süpersin EylemmmSon sürat devam, bu gazla yarına -2 olursun
Kız 12 kilo az mi maaşallah belli olmaz mı hem de nasıl bellidir.Bnmde 12 kilo oldu giden eşim akşam kilon baya belli oluyor gittiği dedi çok hoşuma gitri
Teşekkür ederim fındığım bugün daha iyiyim. Ama yarın için hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Korkumdan tartılmıyorum da akşam yogurt zencefil zerdeçal yapacağım. Bakalim yarın durum ne olacakEmirciği bana gönder pilates yaparız birlikte, sen de son gün bombanı patlatırsın
Sen iyileş de, iyi ol da artıyı da yok ederiz biz :)
Heeeee bir umut beni yenmeyi bekliyorsun dimi hain kofte:) ama ben onu hallettim diyemiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Ama yarına kadar vaktim var. Sana inadından gidip yağlarımı aldırırım 5 kilo:))))) şaka bir tarafa kısmet yarın görcem artıyı eksiyiAbla yani rakibem senin + 2.5 ne oldu sifirlayabildin mi
valla abla bende bi artıdayım bi eksi.Dün ne güzel eksiye geçmiştim bugün 88 leri yine gördüm o kadar da dikkat etmeme rağmen.yarın ola hayrola inşallah hepimize güzel eksiler gelir. artı gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü tartıda.Heeeee bir umut beni yenmeyi bekliyorsun dimi hain kofte:) ama ben onu hallettim diyemiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Ama yarına kadar vaktim var. Sana inadından gidip yağlarımı aldırırım 5 kilo:))))) şaka bir tarafa kısmet yarın görcem artıyı eksiyi
Sorma ya bende öyleyim niye böyle oldu bilemedim bi eksi 500 de bi eksi 1 deyim yarına allah kerimvalla abla bende bi artıdayım bi eksi.Dün ne güzel eksiye geçmiştim bugün 88 leri yine gördüm o kadar da dikkat etmeme rağmen.yarın ola hayrola inşallah hepimize güzel eksiler gelir. artı gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü tartıda.
kaç yaşındaydın.Kızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç
42 yaşındayım istiyorum ama olmuyordukaç yaşındaydın.
istiyorsunuz korunmafığına göre di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?