- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.861
bende çok ile yarardı.kızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
o pantolonlar daralacak veee yine de olmayıp çöpe atılacakBugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum
süper .Bnmde 12 kilo oldu giden eşim akşam kilon baya belli oluyor gittiği dedi çok hoşuma gitri
Heeeee bir umut beni yenmeyi bekliyorsun dimi hain kofte:) ama ben onu hallettim diyemiyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Ama yarına kadar vaktim var. Sana inadından gidip yağlarımı aldırırım 5 kilo:))))) şaka bir tarafa kısmet yarın görcem artıyı eksiyi
Buna da korkuyorum çok istiyorum ya bir umut biraz daha bekleyeyim üşüttüm diye düşünüyor bir tarafım bir tarafım inşallah hamileyim diyorayyyyy test al bakalım ne çıkıcak.
Belirtiler olabiliri gosteriyor bende de hafif kasik agrisi ozellikle sag tarafta ve hafif mide bulantisi olmustu. Test yapman lazim abla en kesin oyle ogrenebiliriz. Hayirlisi olur insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin cok merak ederim ben simdi sen testi yap bizede haber et olur muKızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç
İyiyiz rakibem küçük canavarimla ilgileniyorum sen nasılsın afiyette misin :)
Aynı benim cimcime bugün artık mutfağı toplamak istedim yaptığım kahvaltı tepsisi ni bile yerleştiremiyorum kızım viyak viyak ağlıyor ağladı ben mutfakla ilgilenirken gündüz uyumaz gece geç yatar anlamadım gitti bebek dediğin sürekli uyur bizim koz Doğdu uyku nedir bilmedikValla emirin hiç keyfi yok kucağımda hep
Dört saattir bağırıyor kuzum şimdi fitil yaptım Bi de anason içerdim azıcık sakinledi. Buyur gel teyzesi her zaman kapımız açıkEmirciği bana gönder pilates yaparız birlikte, sen de son gün bombanı patlatırsın
Sen iyileş de, iyi ol da artıyı da yok ederiz biz :)
Annemin diyetisyeni günlük üç çay bardağı öneriyor canım ama emzirene uygun değilkızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
Kasık ağrısı yaşadım canım kayıpların birinde bulantım çoktu, emir de gaz hali çok fazlaydıKızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç
Inanma yeter diyenlere kuzum zuhal ablanın dediği gibi kadının kilosu boyundan az olmalıKizlar bende ara ara girip gecmis yapiyorm. Takipdeym yani ama katilamiyorm konusmalara. Gezmelerdeyiz annemin teyzesinde, az yiyiorm dikkat ediyorm.
Bu arada herkez nekadar cok zayiflamissin diyor artik cok farkediliyor tabi 18 kiloya yakin verdim.. beni en son gördüklerinden beride 9 kilo verdm baya farketiller cok mutlu oldum cok güzel olmussun devam et dediler. Annem bi yeter verme diyor ama ben 65e kadar inicem insallah
Sizde neler var neler yok bakalim
Biz genelde sakindik canım ya akşamdan beri böyleyiz şaştım kaldım artık. Uyumadı emmiyor da son üç saattir nazar mi oldu gaz mi ikisi birden mi bilemedim artık şaşkınım azıcık uyusa da o da ben de dinlesemAynı benim cimcime bugün artık mutfağı toplamak istedim yaptığım kahvaltı tepsisi ni bile yerleştiremiyorum kızım viyak viyak ağlıyor ağladı ben mutfakla ilgilenirken gündüz uyumaz gece geç yatar anlamadım gitti bebek dediğin sürekli uyur bizim koz Doğdu uyku nedir bilmedik
18 kilo muuuuuuKizlar bende ara ara girip gecmis yapiyorm. Takipdeym yani ama katilamiyorm konusmalara. Gezmelerdeyiz annemin teyzesinde, az yiyiorm dikkat ediyorm.
Bu arada herkez nekadar cok zayiflamissin diyor artik cok farkediliyor tabi 18 kiloya yakin verdim.. beni en son gördüklerinden beride 9 kilo verdm baya farketiller cok mutlu oldum cok güzel olmussun devam et dediler. Annem bi yeter verme diyor ama ben 65e kadar inicem insallah
Ablammm nasıl oldunuz?
Idare ederiziçelim güzelleşelim o zaman .
tabi ki suyumuzu
nasıl oldun ablacım.oğlun nasıl.kalacak mı daha
Kizlar bende ara ara girip gecmis yapiyorm. Takipdeym yani ama katilamiyorm konusmalara. Gezmelerdeyiz annemin teyzesinde, az yiyiorm dikkat ediyorm.
İyiyiz rakibem küçük canavarimla ilgileniyorum sen nasılsın afiyette misin :)
Dört saattir bağırıyor kuzum şimdi fitil yaptım Bi de anason içerdim azıcık sakinledi. Buyur gel teyzesi her zaman kapımız açıkPR i güçlüdür benim oğlanın
ben 18 kilo verseeeeem
76.6 -18=58.6
ayy kızlar şu 1 .6 kiloyu veremedim gitti falan
hayali bile güzel
hadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız
Inanma yeter diyenlere kuzum zuhal ablanın dediği gibi kadının kilosu boyundan az olmalı
Abla durumunuz nasıl iyimisinizSelamlar
oğlanın yanına geldim
Aşağıdan kahve alıyım diye indim
Dün menü yazmadım heralde ama doğru dürüst bişey yoktu
Öğlen civarı
1 yumurta
Peynir
Bikaç dilim salatalık
Akşam
Bikaç dilim Peynir
Sonra çok midem bulandı
3 hurma yedim
Suyu hep içiyom zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?