Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
bende çok ile yarardı.
o pantolonlar daralacak veee yine de olmayıp çöpe atılacak
Bnmde 12 kilo oldu giden eşim akşam kilon baya belli oluyor gittiği dedi çok hoşuma gitri
süper .
12 kilo çooook şey değiştirşr canım

Kizlar bende ara ara girip gecmis yapiyorm. Takipdeym yani ama katilamiyorm konusmalara. Gezmelerdeyiz annemin teyzesinde, az yiyiorm dikkat ediyorm.

Bu arada herkez nekadar cok zayiflamissin diyor artik cok farkediliyor tabi 18 kiloya yakin verdim.. beni en son gördüklerinden beride 9 kilo verdm baya farketiller cok mutlu oldum cok güzel olmussun devam et dediler. Annem bi yeter verme diyor ama ben 65e kadar inicem insallah

Sizde neler var neler yok bakalim

Belirtiler olabiliri gosteriyor bende de hafif kasik agrisi ozellikle sag tarafta ve hafif mide bulantisi olmustu. Test yapman lazim abla en kesin oyle ogrenebiliriz. Hayirlisi olur insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin cok merak ederim ben simdi sen testi yap bizede haber et olur mu

Valla emirin hiç keyfi yok kucağımda hep
Aynı benim cimcime bugün artık mutfağı toplamak istedim yaptığım kahvaltı tepsisi ni bile yerleştiremiyorum kızım viyak viyak ağlıyor ağladı ben mutfakla ilgilenirken gündüz uyumaz gece geç yatar anlamadım gitti bebek dediğin sürekli uyur bizim koz Doğdu uyku nedir bilmedik

Emirciği bana gönder pilates yaparız birlikte, sen de son gün bombanı patlatırsın

Sen iyileş de, iyi ol da artıyı da yok ederiz biz :)
Dört saattir bağırıyor kuzum şimdi fitil yaptım Bi de anason içerdim azıcık sakinledi. Buyur gel teyzesi her zaman kapımız açık PR i güçlüdür benim oğlanın

Kasık ağrısı yaşadım canım kayıpların birinde bulantım çoktu, emir de gaz hali çok fazlaydı

Neden olmasın diyorum ben inşallah gönlüne göre olur birtanem

Inanma yeter diyenlere kuzum zuhal ablanın dediği gibi kadının kilosu boyundan az olmalı

Biz genelde sakindik canım ya akşamdan beri böyleyiz şaştım kaldım artık. Uyumadı emmiyor da son üç saattir nazar mi oldu gaz mi ikisi birden mi bilemedim artık şaşkınım azıcık uyusa da o da ben de dinlesem

18 kilo muuuuuu maşallah.
ama hedefine doğru devam et derim.gezmedeyim dite abartma arkadaşım

Biz kadınları mutlu etmek ne kadar kolay değil mi? Kilo vermen ve bunun farkedilmesi
Sağlıkla kendini iyi hissedeceğin kiloya mutlaka düş, sakın sağa sola kulak asma. Ve ideal kilodan -2 olmalıyız bana göre, çünkü yemeyi seven bir toplumuz hele ben alkolü de seviyorum, off çok kilo vermem lazım çoook

Valla ben spora gidiyordum ki durmak bilmeyen yağmurdan dolayı su basmış salonu, seanslar iptal oldu. Şu an için sadece 1 saat yürüyüş yapabildim spor olarak.

Kısmetin önüne geçilmiyormuş, geçen hafta bu hafta için dedim ki ‘ izinde bol bol dinlenir sporun dibine vururum’... ne doğru dürüst spor yapabildim , ne dinlenip uyuyabildim... Üstüne bir de hastalanıp kortizonları ve poşet dolusu ilaçları alıyorum. Hayırlısını dilemek lazımmış, yine anladım

İyiyiz rakibem küçük canavarimla ilgileniyorum sen nasılsın afiyette misin :)

Çok şükür ya, arkadaşla kahve içecem şimdi, pasta yesem mi acaba diye buraya bomba atsam nasıl olur diyorum

Sasece kahve içecem şaka bir yana. Yağmuru izleyeceğiz, sporumuz iptal oldu da

Dört saattir bağırıyor kuzum şimdi fitil yaptım Bi de anason içerdim azıcık sakinledi. Buyur gel teyzesi her zaman kapımız açık PR i güçlüdür benim oğlanın

Ses tellerini açtı senin oğlan herhalde Şu saatten sonrası sükunetle geçer inşallah

ben 18 kilo verseeeeem
76.6 -18=58.6
ayy kızlar şu 1 .6 kiloyu veremedim gitti falan
hayali bile güzel

hadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız

Ben kesin akıl sağlığımı yitiririm Ya 2 kilo kaldo deyip salarsam... Yok yok tartıdaki 55 rakamını hayal edip sevinçten yaşayamam ki ben

Abla durumunuz nasıl iyimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…