Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım mide gribi diye bir salgın var bende 2 hafta önce mide bulantısı kusma ishal olmuştum hamilemiyim midem neden bulanıyor diye korkmuştum. Mide gribi olabilir bide bir test al test yaptır en son ne zaman Regl oldun bilmiyormusun ona göre hesapla Regl geciktiyse bir test alıp evde test yapabilirsin...

Birinci belli ikinci kim

Aaa cok iddali hadi bakalm :)

Bugün sporun dibine vurmak lazım:)

Aynen öyle canimm :)

18 kilo muuuuuu maşallah.
ama hedefine doğru devam et derim.gezmedeyim dite abartma arkadaşım

Edicem canim insallah. Abartmiyorum valla simdilik iyi gidiyorm pazartesi dönücem zaten hayirlisiyla.. insanin evindeki düzen hicbirsekilde olmuyor ama

Aynen öyle canim kismetten öte köy olmazmis :) hayirlisi gene yürüyüsün varmis belki aksama evdede bisiler yaparsn.

Aynen canim valla cok mutlu ediyor insani Allah herkeze nasip etsin kilolu olup zayiflamak isteyen gercekten süper bir duygu :)

Ben free olarak yarışabilecekmiyim yoksa mezun olduğum İçin hiç bir listede olmıyacakmıyım

Takma boşve patavatsız komşuları. Senin gözlerde termal kamera gibi deseydin kocamı bnden iyi incelemişsin diyip kahkaha atsaydın

Sanırım benim de mide gribi

Idare ederiz

Oğlan haftasonu çıkacak belki
Ama açık yara, kendisi kapanacakmış
Şimdi bir şey sormak istiyorum ama ben can derdindeyim sen ne derdin desin desen kırılmam oğluşta açık yara kalacak ya üzerine ne sürmenizi söylediler? Şimdi şunun için soruyorum biz okulda bir proje yapıyoruz. Konusu zeytinyağının iyileştirici özelliği ama elimizde açık yara olmalı ki belirleyebilelim. Ama burada hastane olmadığı için çocuklar yarada bulamadı. Yaranın bir kısmına normal verilen krem bir kısmına da zeytin yağı sürülüp tedavi süreci gözlemlenecek burda amaç zeytinyağının daha fazla iyileştirici olması. Size yaranın tedavisi için doktorlar bir yol gösterdiler mi? Krem kullanacakmisiniz

Bu gazla insan eksiye bile düşerr

selam

kalkınca 1 incir

sabah 09.30
1 dlm ekmek
2 yum haşlama
dereotu maydanoz taze soğan 1 kk beyaz peynir 2 tatlı k. yoğurt zeytinyağı ve tuz (karıştırıp salata yaptım.haşl.yum yiyemez olnıştym bu iyi oldu)
2 ceviz 1 çay k.bal

öğlen 14.00
ton balıklı salata

ara 16.00
1 cennet elması

akşam 18.30
1 tabak etli pırasa kereviz yemeği
yeşillik 1 dlm tbe

su 2 lt devam edeceğim 2.5 olur

spor 15 dk bantta yürüyüş .devam edemedim çocuk uyandı
kayda değmez ama 15.3 45 Pnrrr-12

durun durun akşam eşimw muska böreği yağtım 3 ısırık da ondan yedim küçük küçük unutmuşum eklemeyi

Olabilir tabi neden olmasın

Ohh yandan ne güzel tepkiler bunlar

Bizde en çok babamın nazarı değer kuzeye
Korkumdan bakamıyorum
Keşke sabah tartilamadim ona göre bugün önlem olurdu
Gün içinde sürekli bardak elimde içinde limon atıyorum ama yemek öncesi mutlaka içiyorum tokluk yaratıyor
Duruma göre yiyememissin tabi
Üzülme fıstığım hic olmazsa artı olmamaya çalışıyorum
kiz döver seni valla böyle denir mi

kızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
Günde iki fincan canım emzirme varsa yasak
oo süper

Korkumdan bakamıyorum

ben 18 kilo verseeeeem
76.6 -18=58.6
ayy kızlar şu 1 .6 kiloyu veremedim gitti falan
hayali bile güzel

hadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız
Valla uçuyor okurdum mutluluktan ve daha fazlasını isterdim
Idare ederiz

Oğlan haftasonu çıkacak belki
Ama açık yara, kendisi kapanacakmış
Nasıl olacakmış ki o iş
Ben free olarak yarışabilecekmiyim yoksa mezun olduğum İçin hiç bir listede olmıyacakmıyım
Unutmuşum canım senide mehlikanin ekleyecegim poninin yanına
canım ben artık yeni tartımla tartılacağım için onu baz alalım diyorum.yarın aç karna tartılayım ve o kiloyu başlangıç yapalım olur muu
tmm canım

Est.tatlım
Oğlan için daha bişey demediler hatta o dikiş var zannediyomuş ama bugün açıp temizlediklerinde açık delik olduğunu görmüş

Eşim önceden kıl dönmesi ameliyatı olmuştu
Onunkide derin oyuktu
Krem vs.hiç bişey kullanılmıyodu
Sadece hergün yıkayıp gazlı bez koymak gerekiyodu
Zamanla kendini onarıyor deri
Kocaman oyuk kapandı

Demek ki orada dikmek diye birşey yok abla burdada artık çocuklara sadece bant yapıp kapatıyorlar dikiş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…