- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.881
Ayyyh çok heyecanlandım inşallah o günleride görücezhadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız
Tatlım mide gribi diye bir salgın var bende 2 hafta önce mide bulantısı kusma ishal olmuştum hamilemiyim midem neden bulanıyor diye korkmuştum. Mide gribi olabilir bide bir test al test yaptır en son ne zaman Regl oldun bilmiyormusun ona göre hesapla Regl geciktiyse bir test alıp evde test yapabilirsin...Kızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç
Birinci belli ikinci kim
Bugün sporun dibine vurmak lazım:)
18 kilo muuuuuumaşallah.
ama hedefine doğru devam et derim.gezmedeyim dite abartma arkadaşım
Biz kadınları mutlu etmek ne kadar kolay değil mi? Kilo vermen ve bunun farkedilmesi
Sağlıkla kendini iyi hissedeceğin kiloya mutlaka düş, sakın sağa sola kulak asma. Ve ideal kilodan -2 olmalıyız bana göre, çünkü yemeyi seven bir toplumuz hele ben alkolü de seviyorum, off çok kilo vermem lazım çoook
Valla ben spora gidiyordum ki durmak bilmeyen yağmurdan dolayı su basmış salonu, seanslar iptal oldu. Şu an için sadece 1 saat yürüyüş yapabildim spor olarak.
Kısmetin önüne geçilmiyormuş, geçen hafta bu hafta için dedim ki ‘ izinde bol bol dinlenir sporun dibine vururum’... ne doğru dürüst spor yapabildim , ne dinlenip uyuyabildim... Üstüne bir de hastalanıp kortizonları ve poşet dolusu ilaçları alıyorum. Hayırlısını dilemek lazımmış, yine anladım
Çok şükür ya, arkadaşla kahve içecem şimdi, pasta yesem mi acaba diye buraya bomba atsam nasıl olur diyorum
Sasece kahve içecem şaka bir yana. Yağmuru izleyeceğiz, sporumuz iptal oldu da
Ses tellerini açtı senin oğlan herhaldeŞu saatten sonrası sükunetle geçer inşallah
Ben kesin akıl sağlığımı yitiririmYa 2 kilo kaldo deyip salarsam... Yok yok tartıdaki 55 rakamını hayal edip sevinçten yaşayamam ki ben
Kesinlikle evlilik budur @tugcekrbltKız zaten sen adamın kahrını cekmeyeceksin, senin kahrını çekecek adam bulacaksın mesele orada zaten
Ben free olarak yarışabilecekmiyim yoksa mezun olduğum İçin hiç bir listede olmıyacakmıyım***9.TAKIM 551. Etap***
Pnrrr-20(73.3//%)
asfarovski (69.3///%)
melegimve ben (87.7///%)
Zey-has (111.1///%)
Mefkurem(87///%)
mer_4260 (67.6///%)
eyledi (93.7///%)
tugcekrblt(64.4///%)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
GIRGIRINA (97.1/98.8/+1.7/%) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
angelic2 (88///%)Yeni üye baş. tar. 01/01/18 b. kilo 88 hdf: 68
nurse51(108.6///%)Yeni üye baş. tar. 02/01/18 b. kilo 108.6 hdf: 75
Warriorinside (75.6///%)
Yeni üye baş. tar. 29/12/17 b. kilo 75.6 hdf:62
KocasininNarTanesi (106.3///%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (76.7///%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
Freeliste
Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (79.6//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)
emoslandd(91,9///%)
aylin90(99///%)
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (73,9///%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Takma boşve patavatsız komşuları. Senin gözlerde termal kamera gibi deseydin kocamı bnden iyi incelemişsin diyip kahkaha atsaydınNe güzelmiş cnm aslında niye alındım bilmiyorum eşim 1.80 78 kilo gayet ideal oğlan desen hangi doktora götürsem 1 yaşında çıkıyor presentil yani ortada zayıf olan yok insanlar eleştirmek istedikleri için eleştiriyorlar bu arada konşum 1.69 boyunda 45 kilo eşim kendi eksiğini sendedd görmek istemiş diyor. Bi dogru düzgün kimseyi bulamadım bu memlekette.
Sanırım benim de mide gribiTatlım mide gribi diye bir salgın var bende 2 hafta önce mide bulantısı kusma ishal olmuştum hamilemiyim midem neden bulanıyor diye korkmuştum. Mide gribi olabilir bide bir test al test yaptır en son ne zaman Regl oldun bilmiyormusun ona göre hesapla Regl geciktiyse bir test alıp evde test yapabilirsin...
Şimdi bir şey sormak istiyorum ama ben can derdindeyim sen ne derdin desin desen kırılmam oğluşta açık yara kalacak ya üzerine ne sürmenizi söylediler? Şimdi şunun için soruyorum biz okulda bir proje yapıyoruz. Konusu zeytinyağının iyileştirici özelliği ama elimizde açık yara olmalı ki belirleyebilelim. Ama burada hastane olmadığı için çocuklar yarada bulamadı. Yaranın bir kısmına normal verilen krem bir kısmına da zeytin yağı sürülüp tedavi süreci gözlemlenecek burda amaç zeytinyağının daha fazla iyileştirici olması. Size yaranın tedavisi için doktorlar bir yol gösterdiler mi? Krem kullanacakmisinizIdare ederiz
Oğlan haftasonu çıkacak belki
Ama açık yara, kendisi kapanacakmış
Bu gazla insan eksiye bile düşerrBugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum
canım ben artık yeni tartımla tartılacağım için onu baz alalım diyorum.yarın aç karna tartılayım ve o kiloyu başlangıç yapalım olur muuHayırlı olsun yeni tartın 88 almisiz girişi degistirmiyorum o halde
Olabilir tabi neden olmasınKızlar bisey danışacağım size şimdi ben 5 yıldır evliyim. Korunmuyoruz ama çocuğumuz da olmadı. Yazın doktora gittim ben de ve edin de bir sıkıntı çıkmadı. Zaten benim çocuğum var ama ben hem yaş hem kilo hem de ilaçlardan olmuyor diye düşünüyorum. Neyse yılbaşı akşamı çok birşey yemedim.kofte ve et salata ve 1 tane rakı içtim. Yanı çok fazla da içki içmedim. Ama o akşamdan beri mide bulandım çok ayrıca karnım kasıklarim da çok ağrıyordu. Hatta gaz ağrısı diye düşündüm sonra hafif ıshal oldum. Dün bugün yorgunluk ve baş ağrısı var ama garip bir mide bulantısı sürekli devam ediyor. Içimden bir duygu da acaba hamile olabilir miyim? Diye geçiyor. Ama en son ne zaman regl olduğumu hatırlayamadım. Sizde böyle belirti oldu mu hiç
Ohh yandan ne güzel tepkiler bunlarKizlar bende ara ara girip gecmis yapiyorm. Takipdeym yani ama katilamiyorm konusmalara. Gezmelerdeyiz annemin teyzesinde, az yiyiorm dikkat ediyorm.
Bu arada herkez nekadar cok zayiflamissin diyor artik cok farkediliyor tabi 18 kiloya yakin verdim.. beni en son gördüklerinden beride 9 kilo verdm baya farketiller cok mutlu oldum cok güzel olmussun devam et dediler. Annem bi yeter verme diyor ama ben 65e kadar inicem insallah
Sizde neler var neler yok bakalim
Sağolasın cnmAbla durumunuz nasıl iyimisiniz
Sizi eklemeyi unutmuştur cnmBen free olarak yarışabilecekmiyim yoksa mezun olduğum İçin hiç bir listede olmıyacakmıyım
Bizde en çok babamın nazarı değer kuzeyeBaharcim gerçekten nazar galiba. Dün komşuya gitmiştim orada gayet güldü oynadı yemek falan yedi bizimle o arkadaş da çok seviyor emiri akşam da babam baya sevdi. Zaten çok seven olunca nazar olur diyorlar. Okuduk sürekli ama gecemiz de bitti yani.
Keşke sabah tartilamadim ona göre bugün önlem olurduKorkumdan bakamıyorum
Gün içinde sürekli bardak elimde içinde limon atıyorum ama yemek öncesi mutlaka içiyorum tokluk yaratıyorkızlar
ton balıklı salata bir öğün yerine geçer mi.emziren biri olarak.
yemekten hemen sonra su içmeaye başlıyor musunuz.ben suyu az içebiliyorum da .yemekten sonra 2 saat içmiyorum.öyle aklımda kaşmoş.doğru mudur.
peki spordan sonra su içilir mi
Duruma göre yiyememissin tabiSelamlar
oğlanın yanına geldim
Aşağıdan kahve alıyım diye indim
Dün menü yazmadım heralde ama doğru dürüst bişey yoktu
Öğlen civarı
1 yumurta
Peynir
Bikaç dilim salatalık
Akşam
Bikaç dilim Peynir
Sonra çok midem bulandı
3 hurma yedim
Suyu hep içiyom zaten
kiz döver seni valla böyle denir miÜzülme fıstığım hic olmazsa artı olmamaya çalışıyorum
Günde iki fincan canım emzirme varsa yasakkızlar yeşil çayın faydası oluyor mu
kaç fincan içmek gerekir
oo süperBugün öğle yemeğine giderken bir öğretmen arkadaşım telefon açtı. Dedi ki " eylem pantolon çok bol gelmiş düşüyor biraz topla" ayyyyy gerçekten çok sevindim. Eee 6 kilo olmaya yaklaşıyor dimi bu bile fark ediyor çok mutluyum
Korkumdan bakamıyorum
ben 18 kilo verseeeeem
76.6 -18=58.6
ayy kızlar şu 1 .6 kiloyu veremedim gitti falan
hayali bile güzel
Valla uçuyor okurdum mutluluktan ve daha fazlasını isterdimhadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız
Nasıl olacakmış ki o işIdare ederiz
Oğlan haftasonu çıkacak belki
Ama açık yara, kendisi kapanacakmış
Unutmuşum canım senide mehlikanin ekleyecegim poninin yanınaBen free olarak yarışabilecekmiyim yoksa mezun olduğum İçin hiç bir listede olmıyacakmıyım
tmm canımcanım ben artık yeni tartımla tartılacağım için onu baz alalım diyorum.yarın aç karna tartılayım ve o kiloyu başlangıç yapalım olur muu
Est.tatlımŞimdi bir şey sormak istiyorum ama ben can derdindeyim sen ne derdin desin desen kırılmam oğluşta açık yara kalacak ya üzerine ne sürmenizi söylediler? Şimdi şunun için soruyorum biz okulda bir proje yapıyoruz. Konusu zeytinyağının iyileştirici özelliği ama elimizde açık yara olmalı ki belirleyebilelim. Ama burada hastane olmadığı için çocuklar yarada bulamadı. Yaranın bir kısmına normal verilen krem bir kısmına da zeytin yağı sürülüp tedavi süreci gözlemlenecek burda amaç zeytinyağının daha fazla iyileştirici olması. Size yaranın tedavisi için doktorlar bir yol gösterdiler mi? Krem kullanacakmisiniz
Demek ki orada dikmek diye birşey yok abla burdada artık çocuklara sadece bant yapıp kapatıyorlar dikiş yokEst.tatlım
Oğlan için daha bişey demediler hatta o dikiş var zannediyomuş ama bugün açıp temizlediklerinde açık delik olduğunu görmüş
Eşim önceden kıl dönmesi ameliyatı olmuştu
Onunkide derin oyuktu
Krem vs.hiç bişey kullanılmıyodu
Sadece hergün yıkayıp gazlı bez koymak gerekiyodu
Zamanla kendini onarıyor deri
Kocaman oyuk kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?