Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

durun durun akşam eşimw muska böreği yağtım 3 ısırık da ondan yedim küçük küçük unutmuşum eklemeyi
canan kerevizi pişmiş yeme mümkün mertebe
Ayrıca o börek kovalar seni perşembe perşembe

Nasıl olacakmış ki o iş
Eşiminde öyleydi cnm
Zamanla kapanıyor
Ama temiz tutmak çok önemli

Gerçi daha oğlan için bişey demediler
Sadece sabah temizlemişler o açık olduğunu görmüş
Bide cumartesi falan çıkabilirsin demişler
Eğer bi aksilk olmazsa

İyi akşamlar kızlar sabah arkadaşımın yanına gittim çok şükür eşi sorunsuz bı ameliyat geçirdi şimdiden sonra biran önce şifa bulsun diye dua edicez
Öğlen geldim kizin okuldan gelme saati evi toparla çocukları doyur doğru spor salonuna 1,30 saat spor yaptim
Eve gel yemek telaşı daha mutfakta yım yemek iside bitsin uzanicam artık yorulmuşum

Tekrardan çok geçmiş olsun ama krem gibi bişey kullanacak olursanız benim haberim olursa sevinirim yaranın bir tarafına da zeytin yağı sürelim

Rabbim birdaha yaşatmasin iyilerle karşilaştirsin oğlunu sizi ablam

Spor salonuna gittimi ben sporumu yaptım çok sukur

Nazar var bende nazar, salon yağmur nedeniyle birkaç günlüğüne kapalı olacak. Bu yağmurda açık havadada koşulmaz, poffff depresyon sebebi benim için , ben 2-3 seans hayal ederken hepten iptal

Kesinlikle evlilik budur tugcetugcem

Bulursanız yollayın bacım bana

Hakkınızda neyse hayırlı ovakit nasip etsin Rabbim canısı

Salonu yağmur niye etkiliyor anliyamafi

Ben listeye girmeden mezun etmeyi kafana koymuşsun hacı sen:)listeye girince sıyımda bı faydam olsun takıma güzellik:)

Salonu yağmur niye etkiliyor anliyamafi

Pilates odası benim gittiğim yer, aletli salonlardan değil. Yağmur 2 gün boyunca durmayınca üst kattaki borular patlıyor ve salonu su basıyor. Tavandan su akmaya devam ediyor. Parkeler şişmiş, duvar kağıtları patlamış
Tadilatıyla uğraşacaklar

8:30
1 yumurtalı omlet
1dilim t.b ekmeği
Biraz peynir.
Biraz tulum peynir
3 zeytin
1t.k tereyağ bal
1tk tahinpekmez

1 gibi
1kase sütlü yulaf ezmesi

6 :00
1elma

8 :00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu kereviz
1tabak tavuk sote.

2,5lt su 1 bardak beyaz çay

Amanin mahvolmuş desene inşallah 3 güne hallederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…