- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.901
selam
kalkınca 1 incir
sabah 09.30
1 dlm ekmek
2 yum haşlama
dereotu maydanoz taze soğan 1 kk beyaz peynir 2 tatlı k. yoğurt zeytinyağı ve tuz (karıştırıp salata yaptım.haşl.yum yiyemez olnıştym bu iyi oldu)
2 ceviz 1 çay k.bal
öğlen 14.00
ton balıklı salata
ara 16.00
1 cennet elması
akşam 18.30
1 tabak etli pırasa kereviz yemeği
yeşillik 1 dlm tbe
su 2 lt devam edeceğim 2.5 olur
spor 15 dk bantta yürüyüş .devam edemedim çocuk uyandı
kayda değmez ama 15.3 45 @Pnrrr-20
canan kerevizi pişmiş yeme mümkün mertebedurun durun akşam eşimw muska böreği yağtım 3 ısırık da ondan yedim küçük küçük unutmuşum eklemeyi
Eşiminde öyleydi cnmNasıl olacakmış ki o iş
Sen nasılsın abla varmı ağrın sızın doktora gorunseydin biSabah erken çıktıydık evden
Hastanede 2 tane kahve içtim
Ordan eve gelip hemen duş aldım
Dr a geldik
Daha bişey yemedim bugün
Tekrardan çok geçmiş olsun ama krem gibi bişey kullanacak olursanız benim haberim olursa sevinirim yaranın bir tarafına da zeytin yağı sürelimEst.tatlım
Oğlan için daha bişey demediler hatta o dikiş var zannediyomuş ama bugün açıp temizlediklerinde açık delik olduğunu görmüş
Eşim önceden kıl dönmesi ameliyatı olmuştu
Onunkide derin oyuktu
Krem vs.hiç bişey kullanılmıyodu
Sadece hergün yıkayıp gazlı bez koymak gerekiyodu
Zamanla kendini onarıyor deri
Kocaman oyuk kapandı
Rabbim birdaha yaşatmasin iyilerle karşilaştirsin oğlunu sizi ablamEşiminde öyleydi cnm
Zamanla kapanıyor
Ama temiz tutmak çok önemli
Gerçi daha oğlan için bişey demediler
Sadece sabah temizlemişler o açık olduğunu görmüş
Bide cumartesi falan çıkabilirsin demişler
Eğer bi aksilk olmazsa
Spor salonuna gittimi ben sporumu yaptım çok sukurYazdığın saatte değildi tabiAma içtiysen afiyet olsun... Ara öğünlerini tarçınlı süt yanında bir meyve ile yapabilirsin.
Benim kahrımı çekecek bir adam bulursan yolla canım bu tarafaLakin ben öylesini bulmayı hiç beceremedim ve pes ettim:)))
İşe gidiş geliş yürüyüşleri spordan sayılmaz. Günlük en az 45 dk aralıksız yürüyüş yapma zamanı ayarlayabilirsen çok güzel olur. Tabiiki herşey zamanla olacak. Belirli bir kiloya ulaşana kadar sadece yürüyüş yapmak daha mantıklı zaten, sonrasında pilates, cardio vs girişirsin.
O elbiselerini üzerinde görmek isteriz tiril tiril :) olacak tabiiki de bunun için burdayız
Niyetim sabah 6 da koşmak, 2 saat salonda geçirmek, sonrasında 1 saat yürümekti, aşırı yağıştan dolayı 6 da koşmak yalan oldu. Diğerleri hala planda
Karadenizde yaşasam ne olurdu bilmiyorum ama Niğde ve Urfa’ da ölümle burun buruna gelmişliğim çoktur... Adana iyidir yaa canım memleketim
Leslie ile başliyabilirsin,çok eforda gerekmiyor faydası da oluyorbiraz hafifleyince canım artık sizinde önereceğiniz aktivitelerden yaparız
Aaa cok iddali hadi bakalm :)
Aynen öyle canimm :)
Edicem canim insallah. Abartmiyorum valla simdilik iyi gidiyorm pazartesi dönücem zaten hayirlisiyla.. insanin evindeki düzen hicbirsekilde olmuyor ama
Aynen öyle canim kismetten öte köy olmazmis :) hayirlisi gene yürüyüsün varmis belki aksama evdede bisiler yaparsn.
Aynen canim valla cok mutlu ediyor insani Allah herkeze nasip etsin kilolu olup zayiflamak isteyen gercekten süper bir duygu :)
Hakkınızda neyse hayırlı ovakit nasip etsin Rabbim canısıBen kendi yaşımdan eşimin yaşından dolayı 5 yaş düşünemiyorum canım maalesef. Niyetim iki yaşına gelince hamile kalmaktı ama o bile fazla geliyor şimdi. Evet dediğin zorluklar gerçek ve ciddi ama ben anne ve baba daha özverili olursa bana o sıkıntılar minimum olur gibi geliyor naçizane kendi fikrim
Salonu yağmur niye etkiliyor anliyamafiNazar var bende nazar, salon yağmur nedeniyle birkaç günlüğüne kapalı olacak. Bu yağmurda açık havadada koşulmaz, poffff depresyon sebebi benim için , ben 2-3 seans hayal ederken hepten iptal
Bulursanız yollayın bacım bana
Ben listeye girmeden mezun etmeyi kafana koymuşsun hacı sen:)listeye girince sıyımda bı faydam olsun takıma güzellik:)Hoşgeldin aramıza
Hayırlısı canım erkendi zaten şupriz yapmamış kuzucugun keyifle emsin vakti gelince bı minnak daha gelir
Bence güzel
kız Allah seni Karadeniz'de yasasan ne yapacaksin
hadi yandigin için görmedikleri pazarlık mı yapıyorsun sen bakiyim
günaydınnnn canım geçmiş olsun
cok geçmis olsun Rabbim şifa versin
Hadi abla toparlanırsin inşallah
Valla benim ki nazar değince öyle oluyor sebepsiz gece yarısı ağlamaları
ohh maşallah burayada gönder
Salonu yağmur niye etkiliyor anliyamafi
4 mil hiç yapmadım 3 ve 5 yaptımLeslie en zor seviyesi 4 mil mi 5 mil mi
Amanin mahvolmuş desene inşallah 3 güne hallederlerPilates odası benim gittiğim yer, aletli salonlardan değil. Yağmur 2 gün boyunca durmayınca üst kattaki borular patlıyor ve salonu su basıyor. Tavandan su akmaya devam ediyor. Parkeler şişmiş, duvar kağıtları patlamış
Tadilatıyla uğraşacaklar
Hiç denemedim pişmiş kereviz peki neden yenmiyor oylecanan kerevizi pişmiş yeme mümkün mertebe
Ayrıca o börek kovalar seni perşembe perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?