Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.921
Ben o duyguyu geçen sene yaşadım ne güzel tepkiler almıştım irademi tebrik eden mi dersin nasıl basardigimi soranmi dersinAaa cok iddali hadi bakalm :)
Aynen öyle canimm :)
Edicem canim insallah. Abartmiyorum valla simdilik iyi gidiyorm pazartesi dönücem zaten hayirlisiyla.. insanin evindeki düzen hicbirsekilde olmuyor ama
Aynen öyle canim kismetten öte köy olmazmis :) hayirlisi gene yürüyüsün varmis belki aksama evdede bisiler yaparsn.
Aynen canim valla cok mutlu ediyor insani Allah herkeze nasip etsin kilolu olup zayiflamak isteyen gercekten süper bir duygu :)
Canim Glisemik indeksi yükseliyor aynı pişmiş havuç gibiHiç denemedim pişmiş kereviz peki neden yenmiyor oyle
Afiyet olsun canım öğlen ki 2 dilim ekmek çok olmuş sanki portakal i da yarım yiyip yanında sut veya yoğurt la tuketebilirsinSabah 8 :30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Bol yeşillik
Ara 10:30
1 fincan yoğurt
1 elma
Öğlen 12:30
2 dilim çavdar ekmeği
4kaşık tavuk göğsü sote
Salata
Ara 16:30
1 portakal
Akşam 18:30
1 tabak fırında karnıbahar kızartması
Salata
Sarımsaklı yoğurt
Ara 20:50
1 bardak kefir
2,5 litre su
Spor yok
5mile hard var 1saat 27 dkLeslie en zor seviyesi 4 mil mi 5 mil mi
Tez zamanda toparlanır inşaallah ablaIdare ederiz
Oğlan haftasonu çıkacak belki
Ama açık yara, kendisi kapanacakmış
Bugün spor yapmasana dinlen listede bn birinci olaymLeslie en zor seviyesi 4 mil mi 5 mil mi
ben 18 kilo verseeeeem
76.6 -18=58.6
ayy kızlar şu 1 .6 kiloyu veremedim gitti falan
hayali bile güzel
hadi hayal edin hedefinize 2 kilo kaşmışş
buraya ne yazardınız
Bugün spor yapmasana dinlen listede bn birinci olaym
Cnm sporun ilk zamanları artı bile olabilirsin kasa dönüşüyor kşmi insanda sonra bi bakmışsın birden sönmüşsünKızlar dün salona ikinci gidişimdi,zorlandığm hareketleri dahaa rahat yaptım. kas ağrım daha az ama bn hala eksiye geçemedim karnm davul gibi
Akşam ekmek yemiyorum canımAfiyet olsun canım öğlen ki 2 dilim ekmek çok olmuş sanki portakal i da yarım yiyip yanında sut veya yoğurt la tuketebilirsin
Araştırayım canım ne olduğu hakkında bilgim yokLeslie ile başliyabilirsin,çok eforda gerekmiyor faydası da oluyor
Akşamki menüye kadar az olmuş sanki.Menü
Sabah 10
Küçük dilim börek
Yeşillik
Ara 14.30
İnce dilim ananas
Akşam 18.30
2 kepçe şehriye çorbası
Tavuklu salata 1 tabak
2 .5 lt su spor yok şimdilik
Börek yiyince başka bişi yemim dedim ananas da tok tuttu malum yarın cumaAkşamki menüye kadar az olmuş sanki.
Akşamki iyi bence afiyet olsun
İnşallah güzel sonuçlar alırız da hafta ya bomba gibi başlarizBörek yiyince başka bişi yemim dedim ananas da tok tuttu malum yarın cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?