Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazayım, leslie 3 mil yapmışım... 50 dk zor dayandım ay ne sıkıcı ne basit geldi bana annemmmmm. Benim depinip eklemlerimi sakatlamam lazım Neyse günü boş geçmedim

09:40 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık tere ve 2 dilim etimek
13:05 1 kase yoğurt çorbası (unsuz, yumurtasız)
15:10 ton balıklı salata
19:40 2 yk karabuğday ve 3 yk yoğurt

3 litre su içildi, dukan bira içildi
60 dk orta tempo yürüyüş*2=120
50 dk leslie 3 mil*3= 150

270 puan Pnrrr-12

Bugun canim cok sikkin hic keyfim yok. Surekli aglamakli moddayim. Kizimin surekli mizmiz olmasi da etkili tabi ama galiba en buyuk etken sabah tartida gordugum rakam. 3 gundur o kadar aclik hissediyorum ki sabrediyorum direniyorum.. buna karsilik gordugum beni tatmin etmiyor. Aksamdan beri yememek icin kendimi zor tutuyorum. Bi yanim bu halini kabullen dusemiceksin daha fazla diyor bir yanim direniyor.. aksamlari artik bi an once sabah olsunda kahvalti yapayim diye dusunur oldum. Ne olacak boyle bilmiyorum. Haftaya guzel baslayamadim malesef guzel de gitmedi elimden geleni yaptigima inaniyorum. Yarin cikacak sonuctan korkuyorum...

Menüm:

9:00 1kahve az sütlü, yarim Armut

12:00 ceyrek simit, 1tb ekmek, 1kk peynir, 5zeytin, domates, sekersiz cay, 1tk labne

15:30 1muz, 1kahve az sütlü, (misafirlikte böreklerden tatlilardan kactim)

19:15 5yk koyun kavurma, bol salata, 4yk taze fasulye

2,5lt Su
30dk n.t.yürüyüs = 30puan

Canim jillian falan yapsan evden veya ben bitane youtbden bulmustm asiri hizliydi arasdir kesn bulursn seni zorliycak bisiler

Ewet süper bi duygu herkeze yasatsin Allah valla :) insallah hedefimede ulasinca cok güzel tepkiler alirimm

Birinci ol ama ben açtım bi leslie kaç bilmiyorum da kesmiyor :)))

Jillian yap cnm leslie seni kesmez :)

Canim belkide direnc kilondasindir benimde bikere olmusdu 2 hafta boyunca naparsam yapiym dusememistm sakin pes etme internetten biraz oku kilo durmasi falan diye.. üzülme canim bu zamanlarda geccek ondan sonra daha hizli gidicek :)

Ya oda aklima geliyor sorunumun cevaplarini biliyorum aslinda dun ile bugun arasinda 1 kg oynamasi normal degil cunku ama bilmiyorum cok yorulmus hissediyorum kendimi hayatimin tum evrelerinde bi sekilde hep diyet yaptim ama hedefe hic ulasamadim kilom dalga konusu bile oldu insanlar tarafindan. Kendime guvenimi yitirdim. Offf cok sey varda iste.. nasil anlatacagimi bilmiyorum

En büyük yanlışı şu anı kabullenip olumsuzluğa şartlanmakla yapıyoruz. Belki tartı sonucun 3. Günün sonunda değişecek, belki stres yaptığın için ödem tutuyorsun, belki de kendini fazla aç bırakıyorsun. Metomuzu ne kadar iyi tanıyabiliyoruz? Mesela benim metomun orta yolu yok, bazen deli gibi saçma sapan yediğim zamanlarda çalışıp 1-2 kilo verebiliyorken, bazen detokslarda hiç gram oynamayabiliyor. Yemeği ne kadar çok düşünürsek o kadar yanlış yaparız. Seni kızının mızmızlığı çok etkiledi canım, prenses huzurlu olunca annesi de bu halinden kurtulacak, sadece kendisine gerçekten inanması gerekiyor. Çok yorulduysan diyet modundan çık, abartmadan istediğin herşeyi ye, sonra yine devam edersin kaldığın yerden

Hem simit hem ekmek hem de 30 dk yürüyüş... Ama cısslardan kaçmışsın tebrikler

Jillianı izledim de çok sevmedim ya ama yarın da onu yapacam, salonu ona göre ayarlamam gerekiyor. Yoksa evde ayağımın altına dolanacaklar çok ya da inşallah yağmur yağmaz sokakta koşarım

Bu arada ciddi bir açlık bastırdı, uykum da gelmiyor. Açlıktan uyuyabilirim inşallah

Canim seni cok iyi anliyorm zayiflamak diät bizim suanda en önemli odak noktamizda olan bisi oldugu icin en ufak arti bizi üzüyor yipratiyor. Ama öyle düsünme bu uzun soluklu bisey bende ayni dedign gbi hep diät yapip basaramadm zayiflama ilaclarimi haplarimi spor salonuna üye olmalar herseyi denedm 78den altini görememistm hic ve suan 73 kiloym biliyormki dogru yoldaym ve böle devam edersem 65i görcem. Sende basarabilirsn bak kendinde diyorsn 1günde 1 kilo baska sebebi oldugu kesin ödem olabillir canini sikma bence. Hedefe odaklan ve böyle duraksama rakamlar olabilliyor bende yasadm ve cok kötuydu 2 hafta spor diät hic kilo verememistm artk delircektm ama devam etti illaki kiricaksin o direnci ki öleyse yani..

Canim ceyrek simit 1 dilim ekmek yerine geciyor 2 dilim ekmek gbi oldu aslinda fazla degl tabi gönül isterdi hic yemiym ama annem benim sevdigmi biliyodu almis ucundan azcik yemesem gönlü kalcakti bende hic kiramiyorm
Spor yapamadm haliyle akraba gezintileri oldu bugun arabayla gittigmizden yolu bilsem yürücektm ama oda yalan oldu biraz.. yazarken kendime bile bahane gbi geliyor ama öle degl
Insallah genede yarn eksi olurum kendmi cok tuttum börekler pastalar tatlilar cikolatalar gözmün önündeydi butun gün of off

Belki yürüyüs icin haba düzelir cnm hadi hayirlisi olmadi odani ayarla ver coskuyu jillianla valla bana leslie iyi geliyo suan ama 70den sonra belki bende jillian deniyebilirm hedefe daha hizli ulasabilmek icin :)

Kizz karninin üzerine yat uyu valla o duyguyu cok iyi biliyorm cok zor :)

şalgam olmasa iyiymiş canım tuzlu çünkü bundan sonra dikkat et perşembeye denk getirmez

Kızlar dün salona ikinci gidişimdi,zorlandığm hareketleri dahaa rahat yaptım. kas ağrım daha az ama bn hala eksiye geçemedim karnm davul gibi
Canım ilk etapta kaslarda şişer
Menü
Sabah 10
Küçük dilim börek
Yeşillik
Ara 14.30
İnce dilim ananas
Akşam 18.30
2 kepçe şehriye çorbası
Tavuklu salata 1 tabak
2 .5 lt su spor yok şimdilik
Börek olmasa iyiymiş canım perşembe perşembe
güzel menü

ooo güzel ekşi gelecek galiba

Elinden geleni yapıyorsan ve gitmiyorsa zirt pırt tartilamadim moral bozma erken yat dinlen ekşi çıkarsın yarın merak etme
pinar yeseydin kız yarın ne olacak bakalım

Kizz valla zor tuttum kendmi ama iyiki yemedm bakalm yarn hayirlisi sende durumlar ne :)

04.01. Başlama kilom 77.2 dir.
Gün içi toplam 2 litre su tüketildi.
Kahvaltı: 1.5 OMLET ,2 dilim ekmek,3 zeytin,1 bardak çay
ara:1 elma
öğlen:1 kase şehriyel çorba-2 badem
ara:3 mandalina
akşam:1 kepçe makarna
ara:1 elma
saat 22.30 4yk yogurt içine 1yk keten tohumu katılıp yenildi.

Afiyet bak şeker olsun canım. Yok ya ben hiç bahane olarak düşünmem. Olmayınca olmuyor bazen, akışına bırakmak gerek.
Sen ne yapacağını biliyorsundur, annenle geçirdiğin zamanın tadını çıkar

Ayak bileği MR sonucum çıkmış, onu yorumlamaya çalışıyorum, kırık mırık birşeyler diyor, açlık maçlık kalmadı

Tartı işini hiç kestiremiyorum canım, malum 2 gündür hem iğnesini hem ilaçlarını kullanıyorum kortizonun. Olabildiğince hareket edip, su içtim ve tuzu şekeri sıfırladım ama sabah ola hayrola diyorum.

Sagol canim :) insallah güzel geciyor zaman genel olarak, ah annem özlemisim canimya uzak olmak cok zor kimseye yasatmasin Allah..

Kizz kirikmi nasil ya e kirik ayak acimazmi suan soktaym nasil olur öyle bisey valla sen bi tamamen ögren su isin aslini Sporla zorlama Allah korusun

Cok haklisin canim. Ne denir ki .. simdi guzelce uyuyup uykuyu alip yarin herseye sifirdan baslamak lazim. Tesekkur ederim

Bu konuda siz benden daha bilgilisiniz. Burada gercekten cok sey ogrendim. Biraz daha rahatlattiniz beni yarin yeni bir gun yilmadan devam edicem hedefe ulasan veya yaklasan sizleri ornek alarak destek alarak bende ulasicam. Cok tesekkurler icimi dokmek paylasmak iyi geldi

Cikiktir o cikiktir kirik olsa duramazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…