- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.961
Bu konuda siz benden daha bilgilisiniz. Burada gercekten cok sey ogrendim. Biraz daha rahatlattiniz beni yarin yeni bir gun yilmadan devam edicem hedefe ulasan veya yaklasan sizleri ornek alarak destek alarak bende ulasicam. Cok tesekkurler icimi dokmek paylasmak iyi geldi
Sagol canim :) insallah güzel geciyor zaman genel olarak, ah annem özlemisim canimya uzak olmak cok zor kimseye yasatmasin Allah..
Kizz kirikmi nasil ya e kirik ayak acimazmi suan soktaym nasil olur öyle bisey valla sen bi tamamen ögren su isin aslini Sporla zorlama Allah korusun
Kizlar bende yatiyorm iyi geceler :)
Hazir kiz uykuya dalmisken hemen bende yatiyorum basimda cok agriyor bugun. Herkese iyi geceler bol yag yakmalar.tugcetugcem kiriksa ciddi birseydir ihmal etme mutlaka goster dr una. Gecmis olsun .
Cok haklisin canim. Ne denir ki .. simdi guzelce uyuyup uykuyu alip yarin herseye sifirdan baslamak lazim. Tesekkur ederim
Cikiktir o cikiktir kirik olsa duramazsin
İyi olduğunuza sevindim inşallah adalet yerini bulur size yaptıklarını çekerler liste için sağol ablaSizi eklemeyi unutmuştur cnm
Baharım sevilayla mehlikayı
Mezun güzeller olarak ekliyebilirmisin cnm
North River
Bugün ev dr na gittik cnmSen nasılsın abla varmı ağrın sızın doktora gorunseydin bi
Tatlım menün az amaEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:08.00
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir
Ogle yemegi : 14.00
1 adet kabak dolmasi
1 kase yogurt
Ara ogun:16.00
Yarim mandalina
3 5 tane cig badem
Aksam yemegi:18.30
1 kase tavuksulu sehriye corbasi
1 kase yogurt
Su.2.5 lt
Spor:40 dk nt yuruyus =40 puan
Pnrrr-12
Bugun canim cok sikkin hic keyfim yok. Surekli aglamakli moddayim. Kizimin surekli mizmiz olmasi da etkili tabi ama galiba en buyuk etken sabah tartida gordugum rakam. 3 gundur o kadar aclik hissediyorum ki sabrediyorum direniyorum.. buna karsilik gordugum beni tatmin etmiyor. Aksamdan beri yememek icin kendimi zor tutuyorum. Bi yanim bu halini kabullen dusemiceksin daha fazla diyor bir yanim direniyor.. aksamlari artik bi an once sabah olsunda kahvalti yapayim diye dusunur oldum. Ne olacak boyle bilmiyorum. Haftaya guzel baslayamadim malesef guzel de gitmedi elimden geleni yaptigima inaniyorum. Yarin cikacak sonuctan korkuyorum...
Senin beynin vereceğine başarıcağına inanmazsaYa oda aklima geliyor sorunumun cevaplarini biliyorum aslinda dun ile bugun arasinda 1 kg oynamasi normal degil cunku ama bilmiyorum cok yorulmus hissediyorum kendimi hayatimin tum evrelerinde bi sekilde hep diyet yaptim ama hedefe hic ulasamadim kilom dalga konusu bile oldu insanlar tarafindan. Kendime guvenimi yitirdim. Offf cok sey varda iste.. nasil anlatacagimi bilmiyorum
Kırık olsa hareket ettiremezsinki cnmAfiyet bak şeker olsun canım. Yok ya ben hiç bahane olarak düşünmem. Olmayınca olmuyor bazen, akışına bırakmak gerek.
Sen ne yapacağını biliyorsundur, annenle geçirdiğin zamanın tadını çıkar
Ayak bileği MR sonucum çıkmış, onu yorumlamaya çalışıyorum, kırık mırık birşeyler diyor, açlık maçlık kalmadı
Sence yanlış değilmiBörek yedim diye tüm gün aç kaldım.
Ben yılbaşı sonrası baya artuydim onu attım bugün sabittir sabaha bakalım ne olurKizz valla zor tuttum kendmi ama iyiki yemedm bakalm yarn hayirlisi sende durumlar ne :)
Aramıza tekrar hoşgeldin menüne saatlerinde eklersin04.01. Başlama kilom 77.2 dir.
Gün içi toplam 2 litre su tüketildi.
Kahvaltı: 1.5 OMLET ,2 dilim ekmek,3 zeytin,1 bardak çay
ara:1 elma
öğlen:1 kase şehriyel çorba-2 badem
ara:3 mandalina
akşam:1 kepçe makarna
ara:1 elma
saat 22.30 4yk yogurt içine 1yk keten tohumu katılıp yenildi.
işte buna değdi mi ki buda duraklatorBörek yedim diye tüm gün aç kaldım.
hahaakızlar çook açım.bütün ev Kıymalı pide kokuyor.ama bu kokuyu tek ben duyuyorum.hayırdır inşallah.
yarın kaç çıkacak acaba
artık gözlerim kapanıyor.
iyi geceler kızlar
Değdi benceişte buna değdi mi ki buda duraklator
Bence de bu yanlış cevap, yanlış tavır olmuşDeğdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?