Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sporlarim bu hafta iyiydi hem eliptik yaptim hem leslie arada da yuruyus var. Yemek konusunda haklisin abla ama alisverise cikmam lazimdi onu da anca aksam esim gelince yapabildim. Malzeme olmayinca salata filan katamadim menuye.
Senin beynin vereceğine başarıcağına inanmazsa
Vücut tabiki vermez
Gece yatarken olumlu dusunup yattim. Gece 44677 kere uyandim kiz uyumadi bu gece ama bakalim simdi kayisimi fln yedim wc bekliyorum henuz tartilmadim.
Abla cok az olmus keske azda olsa birseyler yeseydin. En azindan bi corba filan icseydin. Gucten duseceksin hasta olursun bu seferdd Allah korusun.

Canım bizim bedenimiz makine değil ki bazen kndini korumaya alması normal ayrıca 7 kiloyu veren 17 kiloyuda verir kndini strese soktukça bünye kıtlıktan çıkmaz rahat ol canım

Zuhal abla bu çok az .hasta olma sakın kilo vercem diye.en önemlisi sağlığımız.biliyorsun.
ben tartıldım canım kahvaltıdan önce aç karna
eee kaç geldi
Canım bugün niyetliym eve gidince tartılıcam sende durumlr ne rakibem
-300
ax daha bekliyin dedim ama acıktım .herhalde durum değişmeyecek

Ah canim cok gecmis olsun valla dikkat et kendine :) senin anatomini cözemiycem zaten özünde teksin

Ooo süper sonuc tbrkler canim liste sana yaradi güzel veriyorsun valla

geçen hafta :salı günü başlangıç:108,6
bu hafta :cuma 105,6
aradaki fark :3
Yüzde : %2,77

Baslangic icin süper tbrk ederm :)
Biz senle tanisdikmi sanki kacirdm
Pinar ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…