- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.981
Sporlarim bu hafta iyiydi hem eliptik yaptim hem leslie arada da yuruyus var. Yemek konusunda haklisin abla ama alisverise cikmam lazimdi onu da anca aksam esim gelince yapabildim. Malzeme olmayinca salata filan katamadim menuye.Tatlım menün az ama
doyurucu değil bence doğru bi menüde değil
Bugünlük sabahki ekmeği kaldırıp
2 yumurta peynir
Öğlen çorba salata
Akşamda h.tavuk yoğurt olsaydı daha çok doyardın ve kesin eksi gelirdi
Sporlarını takip edemedim
Hareket etmek tabiki hiç yoktan iyidir
Ama nt.yürüyüş heleki kısa süreli çok etkili olmaz
Gece yatarken olumlu dusunup yattim. Gece 44677 kere uyandim kiz uyumadi bu gece ama bakalim simdi kayisimi fln yedim wc bekliyorum henuz tartilmadim.Senin beynin vereceğine başarıcağına inanmazsa
Vücut tabiki vermez
Abla cok az olmus keske azda olsa birseyler yeseydin. En azindan bi corba filan icseydin. Gucten duseceksin hasta olursun bu seferdd Allah korusun.Bizde bütün gün dışardaydık
Sabah hastane
Sonra doktor ordan avukat
Bizim minikler hastaymış avukattan çıkıp direk oraya gittik
Giderken pizza alıp götürdük
Bende yedim,
dermişim :))
Menüm
Kahveler çaylar sular hariç
Akşam oğlumgilde 1 kase yoğurt yedim
Canım bizim bedenimiz makine değil ki bazen kndini korumaya alması normal ayrıca 7 kiloyu veren 17 kiloyuda verir kndini strese soktukça bünye kıtlıktan çıkmaz rahat ol canımYa oda aklima geliyor sorunumun cevaplarini biliyorum aslinda dun ile bugun arasinda 1 kg oynamasi normal degil cunku ama bilmiyorum cok yorulmus hissediyorum kendimi hayatimin tum evrelerinde bi sekilde hep diyet yaptim ama hedefe hic ulasamadim kilom dalga konusu bile oldu insanlar tarafindan. Kendime guvenimi yitirdim. Offf cok sey varda iste.. nasil anlatacagimi bilmiyorum
evet canım 12 e kadar vaktin vargünaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün kilo bildirimi demi
ben tartıldım canım kahvaltıdan önce aç karnaevet canım 12 e kadar vaktin var
Canım bugün niyetliym eve gidince tartılıcam sende durumlr ne rakibemGünaydın kızlar
hayırlı cumalar
ponicşm tartıldın mı
Zuhal abla bu çok az .hasta olma sakın kilo vercem diye.en önemlisi sağlığımız.biliyorsun.Bizde bütün gün dışardaydık
Sabah hastane
Sonra doktor ordan avukat
Bizim minikler hastaymış avukattan çıkıp direk oraya gittik
Giderken pizza alıp götürdük
Bende yedim,
dermişim :))
Menüm
Kahveler çaylar sular hariç
Akşam oğlumgilde 1 kase yoğurt yedim
eee kaç geldiben tartıldım canım kahvaltıdan önce aç karna
-300Canım bugün niyetliym eve gidince tartılıcam sende durumlr ne rakibem
nereden eve gidiyorsun bu saatte.Canım bugün niyetliym eve gidince tartılıcam sende durumlr ne rakibem
Çalışıyorum canım anasınıfı öğretmeniyim ben 2de evde olurumnereden eve gidiyorsun bu saatte.
Allh başımızdan eksik etmesin onları canım. Her derde devalar. Bol bol zaman geçir anneciğinle...
Ya kıkırdak kırığı mı ne birşeyler yazıyor ama tabi o cümleleri çevirmek ne derece doğru. Aynen kırık olsa duramam, kesin yırtmışımdır bir yeri. Hafta içi topuklu ayakkabılar, akşamları spor... Yarın doktorla görüşeyim bakalım. Şimdi bengay sürdüm tatlı tatlı yanıyor
Günaydınnnnn, bildirimimi yapıp kahvaltıya kaçıyorum... ilaçlarımı alıp hastaneye koşmam gerek...kortizonu alt eden tuğçe’ den sevgiler
Geçen cuma 64,4
Bu cuma 63,3
Aradaki fark -1,1
Yüzde 1,70
geçen hafta :salı günü başlangıç:108,6
bu hafta :cuma 105,6
aradaki fark :3
Yüzde : %2,77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?