- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.001
bende fatma canım yeni başladım aranızda olmak güzelAh canim cok gecmis olsun valla dikkat et kendine :) senin anatomini cözemiycem zaten özünde teksin
Ooo süper sonuc tbrkler canim liste sana yaradi güzel veriyorsun valla
Baslangic icin süper tbrk ederm :)
Biz senle tanisdikmi sanki kacirdm
Pinar ben canim
allah şifa versin canım allah güç kuvvet versin sana daGünaydın . Günaydımı bilmem oğlum hasta tüm gece nöbet tuttuk çok zorduçok uykum var şuan ayagımda oğluş bebekler hasta olmasın kilo bildirimi
Geçen hafta cuma. 111.1
Cuma 109.8
Yüzde 1.17 fark 1.3
Waaawwww süper
Günaydınnnnn, bildirimimi yapıp kahvaltıya kaçıyorum... ilaçlarımı alıp hastaneye koşmam gerek...kortizonu alt eden tuğçe’ den sevgiler
Geçen cuma 64,4
Bu cuma 63,3
Aradaki fark -1,1
Yüzde 1,70
Harika canımgeçen hafta :salı günü başlangıç:108,6
bu hafta :cuma 105,6
aradaki fark :3
Yüzde : %2,77
Çok geçmiş olsun canım. Tebrikler bu aradaGünaydın . Günaydımı bilmem oğlum hasta tüm gece nöbet tuttuk çok zorduçok uykum var şuan ayagımda oğluş bebekler hasta olmasın kilo bildirimi
Geçen hafta cuma. 111.1
Cuma 109.8
Yüzde 1.17 fark 1.3
geçen hafta :salı günü başlangıç:108,6
Günaydinnnnlar
Günaydın . Günaydımı bilmem oğlum hasta tüm gece nöbet tuttuk çok zorduçok uykum var şuan ayagımda oğluş bebekler hasta olmasın kilo bildirimi
Geçen hafta cuma. 111.1
Cuma 109.8
Yüzde 1.17 fark 1.3
Ah canim cok gecmis olsun valla dikkat et kendine :) senin anatomini cözemiycem zaten özünde teksin
Ooo süper sonuc tbrkler canim liste sana yaradi güzel veriyorsun valla
Baslangic icin süper tbrk ederm :)
Biz senle tanisdikmi sanki kacirdm
Pinar ben canim
ayy canım inşallah veririm hepsini hafiflerim kızımla koşabilirm.Tebrikler, ilk ödemler atılmış. Günler geçtikçe fit bir hatun olup, tiril tiril elbiselerle ortamın tozunu attıracaksın
Günaydın canımmmm
Günaydın geçmiş olsun canım, takımın bebekleri ne kadar sık hasta oluyor böyle
Tartı sonucun güzel, tebrikler
Benim anatomi tıp dünyasına aykırı canım
Ben zamanında kendime çok yüklendim, onun acısını çekiyorum ve ilk defa burda itiraf ediyorum. Gayet iyiyim ben yaa arada ağrıyor bileğim, önemli birşey olduğunu sanmıyorum. Burda Adanaspor ve Adana Demirsporun bir doktor hocası var, ona giderim o iyileştirir beni
Eksilere çok seviniyorum valla canım, yalnız geçen sene 63 lü rakamlarda 4-5 ay takılmıştım, umarım bu sefer öyle olmaz
benim için no problem aç kalan sensinDeğdi bence
Süpersin Tuğçe çok tirmistim kortizon olaylarından dolayı
Günaydınnnnn, bildirimimi yapıp kahvaltıya kaçıyorum... ilaçlarımı alıp hastaneye koşmam gerek...kortizonu alt eden tuğçe’ den sevgiler
Geçen cuma 64,4
Bu cuma 63,3
Aradaki fark -1,1
Yüzde 1,70
İlk etapta hızlı gitmesi normal canım porsiyonlar bile kuculuyorgeçen hafta :salı günü başlangıç:108,6
Tmm canımgünaydınlar canum hepinize
ben bu sabah aç karna yeni tartımla tartıldım ve ..
90.2 kg ım.bunu başlangıç alabilir miyiz..
geçmiş olsunGünaydın . Günaydımı bilmem oğlum hasta tüm gece nöbet tuttuk çok zorduçok uykum var şuan ayagımda oğluş bebekler hasta olmasın kilo bildirimi
Geçen hafta cuma. 111.1
Cuma 109.8
Yüzde 1.17 fark 1.3
Deme öyle bahar ya ben de şimdi yürüyüşe çıkıyorum insin diyeGünaydın direk geçmişe listeye daldım Tuğçe kız ayağına ne oldu uyku sersemi dün anlayamadım gece kuzey ben uyutmadi evde herkes grip onada geçti ama keyfi yerinde boğazı temiz gripten korkmam
Sabah 73.9 dum bı saat yürüdüm iner diye geldim ki 74.1 im
benim için no problem aç kalan sensin
Süpersin Tuğçe çok tirmistim kortizon olaylarından dolayı
İlk etapta hızlı gitmesi normal canım porsiyonlar bile kuculuyor
Tmm canım
geçmiş olsun
kız benim bünye manyak sen bana bakmaDeme öyle bahar ya ben de şimdi yürüyüşe çıkıyorum insin diyeon ikiyi biraz geçebilir kusura bakmayın kızlar ancak çıkabiliyorum çocuk olunca.
canan sana bı liste veriyim uy okey dersen sana haftada 1-1.5 garanti verdirirmesajım gelmemiş herhalde bi daha yazayım
geçen h. 76.6
bu hafta 76.3
fark 300gr.
%0.3
kızlar yaaa 300 gr. 3 gündür aç aç yatıyorum.
hem hani emzirirken kolay giderdi.
ben o kadar da abarttığumı düşünmüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?