Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy cnm çok tşk ederim valla moral oldu bana ,okuldaki herkes çok şaşırdı sınıfa gelen bu fıstıkta kim diyorlar :) ama kaç kiloya inmem gerektiğine hala karar veremedim 58 mi olsam yoksa 56 ya kadar ineyim mi diye düşünüyorum sonra bi 58 olayımda duruma bakarım diyorum ve en önemliside lise1 den beri hoşlandığım çocuğu her gördüğümde ne kadar doğru yaptığımı anlıyorum benle kilolu olduğum için ilk başlarda dalga geçmişti ama şimdi yüzündeki acıyı görüyorum ama genede o bana uygun biri değil işte o yüzden o aklıma geldikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum

sen 90 lardan 59 a nasıl indinnnnnn yaaaa
Allahımmm bizede göster o günleriiiiiiii

En dogrusunu yapıyorsun cnm ... eger sana uygun deılse unut derım ama ona verdıgın dersle bı omur gurur duyabılırsın...Sen onca zaman acı cektın ama sımdı meyvesını topluyorsun gulsekercım kem goz coktur bı nazarlık tak gıt derım okula gıderken...Bence bı 58 de dur bı sure devam et yasamına sonra karar verırsın 2 3 kılo daha verıp vermeyecegıne bunlar rutus oluyor artık...Zaten sen 58 de kalmayı kafana koysanda artık bu duzende beslenırsın ondan kılo alıcagını dusunmuyorum...

inş almam cnm yaaa valla kilo almaktan o kadar korkuyorum ki hem 10 gün sonra benim doğum günüm o zaman bile kendime ödül vermeyi düşünmüyorum,umarım aileminde boğazı durur biraz çünkü babam dün akşam eve bi geldi elinde 2 çeşit tatlı 3 çeşit peynir ve daha bir sürü şey , ne yapayım şimdi ben

eddacım bu arada dun ayakkabılarım geldı...Bu kadar olur cok sık durdu ayagımda :) Sen olmasan goremıcektım o ayakkabıları....Çok bayıldım yaaww senınkıler geldımı ?

selammmm millettttt
günaydınlar herkese....
bu sabhaki karata a göre kahvaltım...
2 yumurtayı omlet yapıcam terayğıyla(tereyağı serbest)
5 zyetin bir avuç içi peynir..ahh keşke kaşar aldırsaymışım eşime..(kaşar bile serbest)
bir domates..3 gğn kuru kayısı...ve bir cay bardagı karışım kuruyemiş..
ve bol su ve bol siyah çay yeşil çay öğleye kadar böyle...

Yok artık o kadarda deıl beaaa...Kendı dogum gunundede 1 dılım pasta ye yanı...Şimdiden mutlu az kcl bol zayıflamalı bı yas olsun senın ıcın..:) O kadar kasma kendını aılenıde uzme cnm dogum gununde ye ve dekı pnlara sadece ozel gunlerde yıyorum normal gunlerde yemıyorum :)

Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl kestireceğime hala karar verebilmiş değilim (saçlarım belimde ve rengi koyu kızıl)

Cnmm yaaa cok kestırme ...Ben kadınlarda uzun sac cok sevıyorum benımde belımdeydı ucları cok fena oldu dıe kestırdım..4 parmak kadar sende oyle toparlat bı sekıl verdır bende ...

Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl kestireceğime hala karar verebilmiş değilim (saçlarım belimde ve rengi koyu kızıl)

bende çok istiyorumm rihanna modeli omuzlarda uçları platin sarı dipleri siyah amaaa çekiniyorum benim saçlarımda düz belime kadar siyah..
ama bir gün mutlaka yağpacam aklımdaki modelii ölüp gitmeden :)

Bu arada kızlar dünkü menüm

Sabah kahvaltı 11 de
1 tabak şehriye çorba

ara yok

öğle saat 3 de
1 büyük tavuk gögsü kzarttım köri ile yedim
1 dilim ekmek yedim bide
1 fincan çay

saat 5 de balkonda denize karşı 1 moka kahve..

akşam
1 tabak üzüm

Son düzenleme:

yine mi incindin fadime ablam yaaa =)) çok geçmiş olsun sende benim gibisin hiç sağlam kalamıyorsun. dikkat et.

tatlım yüzünün şekline göre kestir. mesela ben aslanbaşı kesimi çok seviyorum yıllardır vazgeçemediğim bir model. her kuaför güzel yapamıyor ama. eğer istanbuldaysan sana iyi bir kuaför tavsiye edebilirim. şişli de TRENDY KUAFÖR 6-7 senedir başka hiç bir yere adım atmadım insanları kaliteli edepli gerçekten. ama pahalı. helali hoş olsun değdi şimdiye kadar. gidersen yine adımı veririm sana yardımcı olurlar. tabi istanbuldaysan tatlım.

eddacım bu arada dun ayakkabılarım geldı...Bu kadar olur cok sık durdu ayagımda :) Sen olmasan goremıcektım o ayakkabıları....Çok bayıldım yaaww senınkıler geldımı ?

ya murşş bende ayakkabı hastasıyım nasıl bir şey o görmek istiyoruuuum =)
bu arada benim facebookm yok ama şişko kız kardeşimin var bende sizi ordan eklemek istiyorum kızlar yaa.

Bu arada bugünkü menüm;

sabah: 2 bardak ılık su. 2 sandviç ekmeği arası salam kaşar domates peynri zeytin biber amerikan salatası acılı ezme, sonra reçel sürdüm iki bardak şekersiz çay. :

öğlen: su ve meyve

akşam: su

bu sabahki yediğim beni yarında idare eder bence =) sizce ???

Son düzenleme:
bugün gelir çünkü dağıtıma çıkmışş
resim eklerim gelsin sende ekleyebilirsen eklesene resimmm

Ayyy aklımada geldı ama cekmedım foto eve goturdum aksam cekebılırsem eklerım cnm...

bende çok istiyorumm rihanna modeli omuzlarda uçları platin sarı dipleri siyah amaaa çekiniyorum benim saçlarımda düz belime kadar siyah..
ama bir gün mutlaka yağpacam aklımdaki modelii ölüp gitmeden :)

War ya gecen gun otururkene aklıma geldı bu kızın sacları duz heralde dıe cunku her daım fonlu gezemez dedım...Dogru tahmın etmısım hayalımdekı sac sende valla edda uzun sıyah ve dumduz hemde gur :) saclarının kıymetını bıl sakın ole delı delı ısler yapıyım deme...Cok yakısır bahsettıgın model sana ama sonra gerı donusu cok zor oluyo valla ben artık kendı sac rengımı unuttum koyu kahveydı galıba :82:

Menun supermıs eddacım hatta baya baya az...Sen evde olsan cok guzel dıet yaparsın heee

murch canım dün tartıldım ben bugün anneme gitcem yarın tartılamıycam kilo bildirimimi şimdi yapımmm

geliyo :

gecen hafta kaç kiloydum 67,1

200 gram almış oldumm murchhummm

Lionessa canım ayakkabı su

Aksam eve gızlı saklı soktum valla annemle cok kavga edıyoz bu yuzden...Bendede hastalık gıbı...Ben sana ozelden adımı soyadımı atayım ekle cnm bende dıger arkadaslarda var onlarıda ordan eklersın...

ahah sende benim gibi çok benziyoruz senle ya. benim annemde öyle kafamı kırıcak bie gün. görünce şeyd iyor yazık günah yine mi ayakkabı aldın ah şengül ah müsriflik etme kenarına at ayakkabın var bilmem ne. küser bana konuşmaz. bende çantamın içinde sokuyorum eve =))

ahah sende benim gibi çok benziyoruz senle ya. benim annemde öyle kafamı kırıcak bie gün. görünce şeyd iyor yazık günah yine mi ayakkabı aldın ah şengül ah müsriflik etme kenarına at ayakkabın var bilmem ne. küser bana konuşmaz. bende çantamın içinde sokuyorum eve =)) çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…