Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Edibe yi bilemiyorum ama ben dalgaya vurmuyorum. Eğer sürekli yapılan bir kaçamak ve sürekli artıysa o onu bağlar ben cuma gününü bu şekilde geçirip sonrasında duzenli bir şekilde beslenerek ve elimden geleni yaparak geçiriyorsam herhangi birinin pasta yemesi yada fazla yemesi gibi algilanmali. Ayrıca sadece bu hafta artı ile girdim cumaya yoksa o kadar rahatsızlığım da bile oldukça dikkat ettim. Bir diğer konu ise insanlar birbirleri ile konuşurken sürekli ciddi boyutta olmamalı o zaman ben sunu yedim buram agriyor cocugum kotu... bu tip konuşmalar mi yapmalıyız?? Biraz espiri katmak dalgaya vurmakla eş değer değil. Hoş karşılanmama durumuna gelirsek dediğim gibi sürekli artı sürekli kaçamak hoş karşılanmaz ama bu arada sırada ise hoş karşılanmalı sonuçta hepimiz burada az yada çok bir caba harciyoriz.

Oo geçmiş olsun canım yine mi hasta oldu Kuzey önceki hastalık mi devam ediyor yazık kuzuya ya. Döndün mu evine canım

@

Hastalık araştırılıyor mu canım? O kadar şeye neden iyileşmiyor? Allah yardımcın olsun işin çok zor. Bebişe de sağlık versin Rabbim tez zamanda

Cok gecmis olsun kuzucuga insallah ignelerle bir an evvel toparlar. Sende firsat buldukca uyu dinlen bugun uykusuzluk gercekten cok zor

Günaydın canlar bu gece oğlum daha iyiydi şükür. Havuçlu çorba yapmıştım havuca tepki verdi üstüne bide üşütme olunca zor geçti alerji mafedio evladımı
Havuç da mı alerjik bi besin.
Ah kıyamam
Naptı uyandı mı hep.atwş oluyor mu alerji sorununda.
Ayyynı benimki
şimdi arabaya binince doktora mı gidicez diye soruyor .hastaneye gitsek titriyor .ağlamaktan çıkarıyor.doktor fobisi oldu çocukta.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin yavruna salgın var canım
Sana da rabbin güç kuvvet versin

Bahar kahvaltıyı senin verdiğin listeye göre yaptım.10.30 da.ara yapmayacağım.kıymalı yum.yapıcam öğlen
Akşama da buzluktan birşeyler çıkarmayı planlıyorum.
North River

Kızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn

Uyluk kemiği ile topuk kemiğinin arasında bir kemiğimiz varmış. Travmalar sonucu zarar görürmüş veya kırılırmış, hastanın geçmiş hikayesine göre tedavi planı ve operasyon planı yapılırmış.

Benim o aradaki kemiğim kırılmış ama hikayemde ağrıya çok yer vermediğim için çok kötü birşey değilmiş. Topuklu ayakkabı yasak, spor yaparken bileklik kullanacam, ayda bir mutlaka kontrol edilecek ve zaten zayıfsın ama sakın kilo alma dedi

Zayıf dedi bana canım yaa sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)

Soran herkese çok teşekkür ederim.

Sizde ne var ne yok bakalım

BİR DAHA SÖYLE DESEYSİN

Cok gecmis olsun canim. O kelimeden sonra zaten hicbiseyin kalmamistir bende kizi ayagima aldim bi yandan salliyorum bi yandan annemle sohbet ediyoruz bi yandan da buraya bakayim dedim.

kırıkmış geri mi kaynamış nasıl olmuş
sen rahatsızlığa pek takılmamışsın doktor zayıfsın demiş sen kanatlanmış uçuyorsun demiiiiii ayyy ne hoş rabbim bizlere de bunu duymayı nasip etsin doktor demese de olur bıktım daaa doktora gitmekten :)))

Cok gecmis olsun canim. O kelimeden sonra zaten hicbiseyin kalmamistir bende kizi ayagima aldim bi yandan salliyorum bi yandan annemle sohbet ediyoruz bi yandan da buraya bakayim dedim.
hihh annen mi yanın daaaa çay mı içiyorsunuz yoksaaaa :)))))
annene çook selam söyle kızı uyutup yerine yatırınca annene iyice bir sarıl sık öp kokla sonra selamımı söyle

Canım benim eşim evlenmeden önce bahsettiğin kemiği futbol oynarken kırmıştı. Platin takıldı normalde kalırmış o platin ama eşim spor yapma aşkına çok dikkat etti ve çıkarttirdi şimdi çok iyi çok şükür ama ağrısını sen bastırıyor olabilirsin aman dikkat et çünkü ciddi bir sakatlık maalesef. Böyle uzun almamın sebebi ameliyat derlerse spor yapamam diye düşünüp ihmal etme canım eşim aktif spor yapar şimdi. Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…