- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.161
Edibe yi bilemiyorum ama ben dalgaya vurmuyorum. Eğer sürekli yapılan bir kaçamak ve sürekli artıysa o onu bağlar ben cuma gününü bu şekilde geçirip sonrasında duzenli bir şekilde beslenerek ve elimden geleni yaparak geçiriyorsam herhangi birinin pasta yemesi yada fazla yemesi gibi algilanmali. Ayrıca sadece bu hafta artı ile girdim cumaya yoksa o kadar rahatsızlığım da bile oldukça dikkat ettim. Bir diğer konu ise insanlar birbirleri ile konuşurken sürekli ciddi boyutta olmamalı o zaman ben sunu yedim buram agriyor cocugum kotu... bu tip konuşmalar mi yapmalıyız?? Biraz espiri katmak dalgaya vurmakla eş değer değil. Hoş karşılanmama durumuna gelirsek dediğim gibi sürekli artı sürekli kaçamak hoş karşılanmaz ama bu arada sırada ise hoş karşılanmalı sonuçta hepimiz burada az yada çok bir caba harciyoriz.Valla abla sen dalgaya vuruyordu ama bizde bı Edibe vardı onu hatırlatayım sen bana
Çünkü tamam yapmışsın kaçamak ama onu haklı kılmaya çalışmak geyik yapmak pek hoş karşılanmıyor bı kısmı aç yatarken diğer kısmın hem artı gelip hemde böyle davranması
Oo geçmiş olsun canım yine mi hasta oldu Kuzey önceki hastalık mi devam ediyorDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Doktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Cok gecmis olsun kuzucuga insallah ignelerle bir an evvel toparlar. Sende firsat buldukca uyu dinlen bugun uykusuzluk gercekten cok zorDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Havuç da mı alerjik bi besin.Günaydın canlar bu gece oğlum daha iyiydi şükür. Havuçlu çorba yapmıştım havuca tepki verdi üstüne bide üşütme olunca zor geçti alerji mafedio evladımı
Ayyynı benimkiDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin yavruna salgın var canımDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Kızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn
Uyluk kemiği ile topuk kemiğinin arasında bir kemiğimiz varmış. Travmalar sonucu zarar görürmüş veya kırılırmış, hastanın geçmiş hikayesine göre tedavi planı ve operasyon planı yapılırmış.
Benim o aradaki kemiğim kırılmış ama hikayemde ağrıya çok yer vermediğim için çok kötü birşey değilmiş. Topuklu ayakkabı yasak, spor yaparken bileklik kullanacam, ayda bir mutlaka kontrol edilecek ve zaten zayıfsın ama sakın kilo alma dedi
Zayıf dedi bana canım yaa sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)
Soran herkese çok teşekkür ederim.
Sizde ne var ne yok bakalım
Nasılsın Ekim .herkese mutlu huzurlu hafta sonları olsun
Cok gecmis olsun canim. O kelimeden sonra zaten hicbiseyin kalmamistirKızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn
Uyluk kemiği ile topuk kemiğinin arasında bir kemiğimiz varmış. Travmalar sonucu zarar görürmüş veya kırılırmış, hastanın geçmiş hikayesine göre tedavi planı ve operasyon planı yapılırmış.
Benim o aradaki kemiğim kırılmış ama hikayemde ağrıya çok yer vermediğim için çok kötü birşey değilmiş. Topuklu ayakkabı yasak, spor yaparken bileklik kullanacam, ayda bir mutlaka kontrol edilecek ve zaten zayıfsın ama sakın kilo alma dedi
kırıkmış geri mi kaynamış nasıl olmuşKızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn
hihh annen mi yanın daaaa çay mı içiyorsunuz yoksaaaa :)))))Cok gecmis olsun canim. O kelimeden sonra zaten hicbiseyin kalmamistirbende kizi ayagima aldim bi yandan salliyorum bi yandan annemle sohbet ediyoruz bi yandan da buraya bakayim dedim.
Canım benim eşim evlenmeden önce bahsettiğin kemiği futbol oynarken kırmıştı. Platin takıldı normalde kalırmış o platin ama eşim spor yapma aşkına çok dikkat etti ve çıkarttirdi şimdi çok iyi çok şükür ama ağrısını sen bastırıyor olabilirsin aman dikkat et çünkü ciddi bir sakatlık maalesef. Böyle uzun almamın sebebi ameliyat derlerse spor yapamam diye düşünüp ihmal etme canım eşim aktif spor yapar şimdi. Çok geçmiş olsun canım.Kızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?