- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.181
Cay faslini gectik abla simdi kizima ek gidaya baslicam sonrada kahvelerimizi alir otururuz. Onunda sana selami varhihh annen mi yanın daaaa çay mı içiyorsunuz yoksaaaa :)))))
annene çook selam söyle kızı uyutup yerine yatırınca annene iyice bir sarıl sık öp kokla sonra selamımı söyle
dün biri daha bitti antibiyotiğin bitmesine 4-5 gün var diğeri de bir haftaya biter kalan da zaten sürekli kullandıklarım :)))Nasılsın Ekim .
İlaçları n bitti mi
ve aleykum selam bol bol annenle olmanın keyfini çıkar gülüm biz çok kardeş olunca bekarı ve küçük bebeklisi de olunca annem bize pek düşmüyor:)Cay faslini gectik abla simdi kizima ek gidaya baslicam sonrada kahvelerimizi alir otururuz. Onunda sana selami varbaya ozlemisim zaten ayrilmiyom yanindan insan anne olunca daha bi anliyor annelerinin kiymetini
hoş geldin ayça ve helal olsun kız sana kendine bile zaman bırakmayan çok tempolu işinden istifa etme cesaretini bu dönem de bulmuşsun hakkına hayırlısı neyse bundan sonra o olsun gülüm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Ayça
Yaşı: 30
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:yok
Meslek:mühendis
Şu anda çalışıyomusun: son 3 hafta sonra özgürlük :)
Boy: 1.80
Kilo: 82.3
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı : daha önce de 9 takımdaydım. Kaptanım ve o zamanki arkadaşlarım sayesinde 1 yıl önce 67 leri görüp izne ayrıldım. şimdi tekrar kilo alıp geri geldim
Kilo alma nedeniniz : iş hayatı. Çok yoğun iş tempom var. Bazen sabahlamam gerekiyor bu durumda açıkıyorum ve gece gece bişiler atısştırıyorum. Ayrıca iş yeri birşey yemeğe çok müsait her gün tatlılar pastalar geliyor. Ycundanda olsa yenince gelsin kilolar oluyor. Ama en önemli kilo alma sebebim sporu bırakmak. Eskiler bilir beni ben çok fazla spor yapan ve bundan çok keyif alan biriyim ama iş yaşantım kendime ait zaman bırakmıyor bu yüzden spor otomatikman iptal oluyor. Yemek olaraktan aç kalma taraftarı olmadığım için biraz da kaçırınca kilolar geri geliyor.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: aslında hemen hemen herşeyi yukarda yazdım. Yıllardır kilolarla mücadele ediyorum. Benim en büyük sorunum iş ve sağlığımı bir arada yürütemiyorum iş yerim tam bir yeme içme yeri. Sürekli mesaiye kaldığım bir işim var bu da sürekli yemek siparişi demek. Çok yoğun olduğum için evde sağlıklı seyler hazırlamaya zamanım olmıyor. Sanırım bende biraz iş kolig bir insanım bu da beni sürekli çalışmaya 2 toplantı arasında sandiviç yemeğe yatkın yapıyor. Ama artık hayatımı tamamen değiştirmeye karar verdim. İşimden istifa ettim. Bu ayın sonundan itibaren özgürüm. Farklı alanlara yöneleceğim :) bu yüzden eğer beni aranıza kabul ederseniz 1 ay zorluğum kaldı. Bu zorluğu aşarken desteğinize ihtiyacım var. Yoksa 1 ayın sonunda 85 olmak istemiyorum. Bu yüzden beni şimdiden aranıza kabul edin nolur
Hoşgeldin ayça bn seni hatırlıyorum dal gibi olup gitmiştin9.TAKIM KATILIM FORMU
Daha önce başka takımda yarıştımı : daha önce de 9 takımdaydım. Kaptanım ve o zamanki arkadaşlarım sayesinde 1 yıl önce 67 leri görüp izne ayrıldım. şimdi tekrar kilo alıp geri geldim
Kilo alma nedeniniz : iş hayatı. Çok yoğun iş tempom var. Bazen sabahlamam gerekiyor bu durumda açıkıyorum ve gece gece bişiler atısştırıyorum. Ayrıca iş yeri birşey yemeğe çok müsait her gün tatlılar pastalar geliyor. Ycundanda olsa yenince gelsin kilolar oluyor. Ama en önemli kilo alma sebebim sporu bırakmak. Eskiler bilir beni ben çok fazla spor yapan ve bundan çok keyif alan biriyim ama iş yaşantım kendime ait zaman bırakmıyor bu yüzden spor otomatikman iptal oluyor. Yemek olaraktan aç kalma taraftarı olmadığım için biraz da kaçırınca kilolar geri geliyor.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: aslında hemen hemen herşeyi yukarda yazdım. Yıllardır kilolarla mücadele ediyorum. Benim en büyük sorunum iş ve sağlığımı bir arada yürütemiyorum iş yerim tam bir yeme içme yeri. Sürekli mesaiye kaldığım bir işim var bu da sürekli yemek siparişi demek. Çok yoğun olduğum için evde sağlıklı seyler hazırlamaya zamanım olmıyor. Sanırım bende biraz iş kolig bir insanım bu da beni sürekli çalışmaya 2 toplantı arasında sandiviç yemeğe yatkın yapıyor. Ama artık hayatımı tamamen değiştirmeye karar verdim. İşimden istifa ettim. Bu ayın sonundan itibaren özgürüm. Farklı alanlara yöneleceğim :) bu yüzden eğer beni aranıza kabul ederseniz 1 ay zorluğum kaldı. Bu zorluğu aşarken desteğinize ihtiyacım var. Yoksa 1 ayın sonunda 85 olmak istemiyorum. Bu yüzden beni şimdiden aranıza kabul edin nolur
Hoşbuldukkkk. Çok teşekkür ederimm. İnş başarıcam. Bu zamanda isten ayrılmak hiç kolay değil. Ama sağılsun erkek arkadaşımın desteği ve tabi ailemin desteği ile oldu ne kadar çok yıprandığıı gördüler.hoş geldin ayça ve helal olsun kız sana kendine bile zaman bırakmayan çok tempolu işinden istifa etme cesaretini bu dönem de bulmuşsun hakkına hayırlısı neyse bundan sonra o olsun gülüm
boyun posun da maşallahlı daha önce başarmışsın spor hayatın da varmış şimdi de başarırsın inşallah
Evetttt bende seni hatırlıyorum az yarışmamıştık. Yine geldim yarışmaya :) şimdide dal satılırım ama baya kalın dalHoşgeldin ayça bn seni hatırlıyorum dal gibi olup gitmiştin
Ablacım nasılsınTünaydınlar mutlu haftasonları
Bugünden sonra sıfır kaçamak sağlıklı menüler bekliyorum eylemWalla sarhostum. Ne yediğimi bilmiyordum:) ama bak bunun üzerine sabah kalktım 40 dk yürüdüm. Kahvaltımı yaptım okuluma geldim. Şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim. Bir akşamlık cuma kaçamağı bana azim olarak döndü. Sen de affettttttttt beniiiiiiiii
Çok grçmiş olsun bitanemDoktordan yeni geldik aldık iğneleri tıpış tıpış vuruldu ilaç içmeyen bir çocuk yapmışım sabrım nirvanaya ulaştı gece hiç uyumadım sürekli ateş takip ettim işte durum bu şimdi kahvalti yapacağım
Vayyyy poni kendini aşmışBen bende değilimmm 90 dk kardiyodn sonra
Ufak bi kırıkmı seni yıkacakmış dimi :))Kızlaaar iyileşsin ama bebeleriniz lütfennnn
Uyluk kemiği ile topuk kemiğinin arasında bir kemiğimiz varmış. Travmalar sonucu zarar görürmüş veya kırılırmış, hastanın geçmiş hikayesine göre tedavi planı ve operasyon planı yapılırmış.
Benim o aradaki kemiğim kırılmış ama hikayemde ağrıya çok yer vermediğim için çok kötü birşey değilmiş. Topuklu ayakkabı yasak, spor yaparken bileklik kullanacam, ayda bir mutlaka kontrol edilecek ve zaten zayıfsın ama sakın kilo alma dedi
Zayıf dedi bana canım yaa sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)
Soran herkese çok teşekkür ederim.
Sizde ne var ne yok bakalım
Çalıştığın zaman kim bakıyor cnm kızınaBende öğlen yemeği yedim kızımı sallıyorum
Bugün evdeyim yakamı bırakmadı çok geç uyudu
Ama uyuttum ben galip geldim hafta sonu çok mutluyuz beraberiz kızımla hafta içi gündüz göremiyorum
Amin cnm inş.Mefkurem nasılsın gülüm aklım sen de dün yazmışsın çok da güzel eksi görmüşsün maşallah
hayırlısıyla oğlun tam iyileşip senin de yüzün gözün ayağın düzelsin de bundan sonra sağlıkla huzurla zayıfla
Ayça hanımcım hoşgeldin9.TAKIM KATILIM FORMU
Çoğumuz telden giriyoruz cnmmerhaba arkadaşlar
birkaç gündür pek giremiyorum okulagitmeden sabahtan özel derslerim var.akşam yemeğini falan da yapıp evden çıkıyorum taa akşam yedi de dönüyorum.bazen de acayip yorgun oluyorum b.sayarı hiç açamadan yatıyorum..o yüzden kusura bakmayın..asıl takıma giremesem de free listede yarışabilirim belki bu durumumla..
Bu hafta özel nedenlerden pek iyi değilim cnmAblacım nasılsın
sen cesaretini toplayıp sevdiklerinin de desteğini almış, işi bırakmışsın bundan sonra her şey çok daha güzel olur inşallah hem istediğin gibi daha rahat bir iş hem de istediğin beden seni bekliyor sen gözünü karartmışsın olacakkk:)Hoşbuldukkkk. Çok teşekkür ederimm. İnş başarıcam. Bu zamanda isten ayrılmak hiç kolay değil. Ama sağılsun erkek arkadaşımın desteği ve tabi ailemin desteği ile oldu ne kadar çok yıprandığıı gördüler.
hoş geldin sultanımmmTünaydınlar mutlu haftasonları
döndüm galiba :))Bugünden sonra sıfır kaçamak sağlıklı menüler bekliyorum eylem
Bahara yazdığın mesaj içinde
Tabiki asker gibi hep ciddi olalım demiyoruz
Hepimiz şaka şamata yapıyoruz
Ama gece 12 de yapılan kaçamağın hafife alınmasıda hoş değil
Çok grçmiş olsun bitanem
Şu çocuk hayırlısıyla bi büyüse :))
Vayyyy poni kendini aşmış
Cardiyo olarak ne yapıyosunuz cnm
Aslında 90 dk baya uzun Cardiyo olarak
Ufak bi kırıkmı seni yıkacakmış dimi :))
Bizdemi o dr a gitsekki
Bizede zayıf dermi acaba
Çalıştığın zaman kim bakıyor cnm kızına
Amin cnm inş.
Sende döndünmü artık
Dün bildirim yapmadın
Ayça hanımcım hoşgeldin
Sen 2 haftalığına gittiydin demi
Hadi bakalım tekrar bismillah diyelim
Tuğçeye spor rakibi geldi :))
Cok gecmis olsun canim. O kelimeden sonra zaten hicbiseyin kalmamistirbende kizi ayagima aldim bi yandan salliyorum bi yandan annemle sohbet ediyoruz bi yandan da buraya bakayim dedim.
kırıkmış geri mi kaynamış nasıl olmuş
sen rahatsızlığa pek takılmamışsın doktor zayıfsın demiş sen kanatlanmış uçuyorsun demiiiiiiayyy ne hoş rabbim bizlere de bunu duymayı nasip etsin doktor demese de olur bıktım daaa doktora gitmekten :)))
Canım benim eşim evlenmeden önce bahsettiğin kemiği futbol oynarken kırmıştı. Platin takıldı normalde kalırmış o platin ama eşim spor yapma aşkına çok dikkat etti ve çıkarttirdi şimdi çok iyi çok şükür ama ağrısını sen bastırıyor olabilirsin aman dikkat et çünkü ciddi bir sakatlık maalesef. Böyle uzun almamın sebebi ameliyat derlerse spor yapamam diye düşünüp ihmal etme canım eşim aktif spor yapar şimdi. Çok geçmiş olsun canım.
dün biri daha bitti antibiyotiğin bitmesine 4-5 gün var diğeri de bir haftaya biter kalan da zaten sürekli kullandıklarım :)))
daha iyiyim şükür hava da bu gün güneşli kara bulutlar olmayınca kolum bacağım sağlam da malum dönem başladı karnım ağrıyor kızz aslın da benim son kullanma tarihim gelmiş her gün oram buram ağrıyor
sen nasılsın canoom
9.TAKIM KATILIM FORMU
Tünaydınlar mutlu haftasonları
Tabiki onlarında etkisi vardır cnmdöndüm galiba :))
neyine bildirim yapayım gülüm olmuşum 88.6 regl ve bitmesine 4-5 gün kalan antibiyotiktendir inşallah diyip kendimi avutuyorum ama ya değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?