Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 hafta 1 yıl oldu abla çok haklısın. Ama iyki mezun etmemişm beni. Daha o mezuniyeti taşıyabilcek kıvamda değilmişim

Hosgeldin aramiza. Bol eksiler

Hadi gelin toplanıp hep beraber gidelim, bize zayıf desin mutlu olalım Tabiiki o kırık yıksr mı beni aksine üstünde nasıl hoplayıp zıplasam diye plan yapıyorum. Az önce kartalkayada karın üstüne matları serip karın hareketi yapalım dedim benim ekibe

Ayça hanım nasıl sporlar yapıyorki acaba, kapışacağız diyorsun :))))

Sağolasın cnm bi boşlukta gibiyim

Sanada cevap yazdım ama görmedin heralde

Yeni gördüm ablacım evet. Hayırlısıyla tamamen yoluna girsin herşey inşallah

Çok geçmiş olsun tuğçe ciğim

Olcak olcak inş. Ama bu sefer son olsun. Çok yerleşmemiştir kilolarım dite düşünüyorum hızlı gider belki :)

Teşekkür ederim. Çok heçmiş olsun. Biraz geçmişe gittim ama neren kırıldı anlayamadım. Ayak mı?

Aaa sabah sporu missss:) iyi sporlar

Günaydın tatlım, iyi sporlar

tugcetugcem tugcecim dün unuttum galiba tebrik ederim canım rakibem

Teşekkür ederim rakibem :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu

2 hafta 1 yıl oldu abla çok haklısın. Ama iyki mezun etmemişm beni. Daha o mezuniyeti taşıyabilcek kıvamda değilmişim
o kadar olmuşmu be yaa
Ben o zaman kaç kiloydum acaba
bende çok geri aldımda
ama kilo vermek bizim işimiz :))senide biliyoruz zaten bi başladınmı patır patır gidecek
Mefkurem abla eksikligin cok hissediliyor. Bir an once toparlarsiniz insallah seni sahalarda gormek istiyoruz. Bu arada rovans icin tebrikler bu hafta baya ezdin beni
Kız ayağımın biri sahada zaten :))menü yazıyom,gelebildiğim kadar geliyom
gözüm üstünüzde

Heee yendim dimi ikinizide
Kız adam salakmı hadi sen zayıfsın
Bizi görse aynı fikirde olmaz heralde

Ayça çok güzel spor yapardı
Hatta benim spor koçumdu
Kocam baksın abla. Yakında düğün dernek var :)
Aaaa süprize bak

Demekki sende sultanlıktan istifa edecen :))

Eee ne zaman düğün dernek
Ayyy bide incecik gelin olmak lazım dimi

Vavvv sevindim dişli rakiplerim olmasına. Ben genelde eliptik koşu bandı saatlerce açık havada yürüyüş yapıyorum bazen leslie yada insanty. Ama eakibime yenilmemek için yataktan cıkıp zıplayıp sonra uyumuşluğumda var. Bende puanlar fln gördüm grubun ilk başında çok güzel olmuş. Uyuyormuyuz takımca buna.

Kolay gelsin canom

Takımda ne güzel sporcularımız artıyor

Canım hoşgeldin ben Nigar bende geçen hafta geldim takıma motive bir şekilde ilerliyoruz bakalım
Kurallara uyuyoruz hele spor konusunda gayet azimli kızlar var takimda

Tabiki tatlıcım
Haksızlık olmasın diye zorluk derecesine göre puanlar var
Yaptığın süreyle puanı çarpıp menüde öyle bildirim yapıyosun @Pnrrr-20 etiketliyosun
Spor yarışması var

Teşekkür ederim canım 1,saat 45 dk yaptım sporu
Aranıza bende katılıcam bakım nasıl spor yapıyorsunuz :)[/QUOTE]
Ben spor salonu na gidiyorum biraz kardio biraz ağırlık süper bişey hedefe ulaşınca sıkı bir vücuda ulasacagimida dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…